-
Ο χρήστης pelekis έγραψε:
παιδες συγχαρητηρια για το φορουμ σας το διαβαζω καιρο τωρα και ειχα κανει ενα ποστ για ενα κια που κοιταζα κτ μηνες πριν..τελικα τωρα μετα απο καιρο ξαναποσταρω διοτι
παραγκειλαμε την νεα c4 1,6 trent plus μαυρο χρωμα.. μεχρι το πασχα μαλλον πως θα την εχουμε.. ..την περιμενω πως και πως την κουκλα..ειναι πανεμορφη..το εσωτερικο ειδικα δεν υπαρχει...ηρθε ο καιρος να εγκαταλειψω το σαξο...θα μου λειψει το ατιμο δεν λεω...:pΜε το καλο να παραλάβετε και εσείς ... Περιμένουμε αποψεις!!!!
υ.γ. από ότι φαίνεται θα πουλήσει καλά η νέα C4 ...!...
-
Physikos13,
καταρχην καλοταξιδη!
Ηθελα να σε ρωτησω απο αναρτηση πως ειναι?
Ειναι προς την ανεση ή πιο σφιχτο?
Απο κλισεις, γερνει ? -
thanks storm..μακαρι να παει καλα γιατι το αξιζει...αν και δω στην ελλαδα μου φενεται οτι δεν θα τα παει και τρελα..
-
Kουκλα κουκλα φτου φτου μη στην ματιασω! Σε βολευει το βραδυ το φουλ μπλε στα οργανα...? Εμενα με βολεψε καλυτερα με ασπρα οργανα και μλε τις οθονες!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Kουκλα κουκλα φτου φτου μη στην ματιασω! Σε βολευει το βραδυ το φουλ μπλε στα οργανα...? Εμενα με βολεψε καλυτερα με ασπρα οργανα και μλε τις οθονες!δουλευω πολλες ωρες και δεν εχω προλαβει να κοιταξω τιποτε αλλο εκτος απο το bluetooth,σιγα σιγα θα τα μαθω, παντως εμαθα να ανεβαζω φωτο , κατι ειναι και αυτο
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μπες σε κανένα citroen club να ποστάρεις αγγελία. μπορεί να βρεις να κάνεις και ανταλλαγή.
τι προφίλ είπαμε έχουν τα λάστιχα?225/40/R18
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Physikos13,
καταρχην καλοταξιδη!
Ηθελα να σε ρωτησω απο αναρτηση πως ειναι?
Ειναι προς την ανεση ή πιο σφιχτο?
Απο κλισεις, γερνει ?παντως τρενο δεν το λες, αρκετα ανετο μου φαινεται,( οσο μου επιτρεπουν οι 18' ζαντες ), αλλα με 240km μονο δεν εχω πληρη αποψη
-
Kουκλα κουκλα** φτου φτου μη στην ματιασω**! Σε βολευει το βραδυ το φουλ μπλε στα οργανα...? Εμενα με βολεψε καλυτερα με ασπρα οργανα και μλε τις οθονες!εχω φροντισει, η φωτο που βλεπεις ειναι εξω απο εκκλησια που την πηγα για μια ...ευχη
τωρα οσο για το αν θα πουλησει πολυ, εδω ειναι ελλαδα
ολοι μου λενε γιατι πουλησα mercedes 3,5 ετων για να παρω (να ξεπεσω εννοουν) σε citroen
φυσικα δεν εχουν ιδεα τι τραβηξα με την αστερω, και ουτε ετυχε να μπουν προσφατα σε καποια καινουρια citroen, οποτε πανε ...παραδοσιακα οπως και οταν ψηφιζουν -
φυσικε καλοταξιδο ειναι κουκλι σκετο Αλλα αυτο το 21.5 στην καταναλωση
-
Φολα η Merc?
-
@Physicos Καλορίζικο και καλοτάξιδο.Πολλά ασφαλή κι αξιόπιστα χιλιόμετρα να έχεις .
Πολύ όμορφη ζάντα αυτή -
Αρχικά καλοτάξιδο και να το χαρείς! Αυτά τα δυο κουμπάκια κάτω από τους δείκτες που γράφουν color τι κάνουν?
Δεν το έχω δει από κοντά... αλλά ρε σεις στις φωτογραφίες το αυτοκίνητο είναι κούκλα...!...
Δύο έχω δει και τα δύο γκρι σκούρο (το ένα έχει αυτοκόλλητα από έντυπο αυτοκινήτου και το άλλο ΙΧ) με άλλες ζάντες (κάποιες ωραίες πολυάκτινες). Του πάει αυτο το χρώμα ... αλλά δεν λέω γιατί!
Όμορφο είναι. Κλασικό μικρομεσαίο οικογενειακό 5θυρο το στύλ του. -
Πιθανολογω οτι αλλαζει το χρωμα του καντραν, το συγκεκριμενο κουμπι..
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν το έχω δει από κοντά... αλλά ρε σεις στις φωτογραφίες το αυτοκίνητο είναι κούκλα...!...
Δύο έχω δει και τα δύο γκρι σκούρο (το ένα έχει αυτοκόλλητα από έντυπο αυτοκινήτου και το άλλο ΙΧ) με άλλες ζάντες (κάποιες ωραίες πολυάκτινες). Του πάει αυτο το χρώμα ... αλλά δεν λέω γιατί!
Όμορφο είναι. Κλασικό μικρομεσαίο οικογενειακό 5θυρο το στύλ του.Άσε με να σε βοηθήσω τέκνον μου!!
Το χρώμα αυτό τονίζει τα νίκελα
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτά τα δυο κουμπάκια κάτω από τους δείκτες που γράφουν color τι κάνουν?To ενα αλλαζει το χρωμα στις οθονες και το αλλο αλλαζει το χρωμα στα δαχτυλιδια στα οργανα. Οπως προειπα, με μπλε τις οθονες και ασπρα τα δαχτυλιδια ειναι το τελειο!
Αγαπητε νεε κατοχε, πες μου, ΠΟΣΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ???
Κολλησα πολυ ασχημα με αυτο το τσιτσιμουσι του αυτοκινητου... -
Εγώ που είμαι ζαντολάγνος θα την έπαιρνα όπως είναι στην φωτό, λευκή με 16αρα αλουμινίου.
http://www.gocar.gr/news/test-drives/50 ... 6_VTi.html
-
Αυτά τα δυο κουμπάκια κάτω από τους δείκτες που γράφουν color τι κάνουν?
To ενα αλλαζει το χρωμα στις οθονες και το αλλο αλλαζει το χρωμα στα δαχτυλιδια στα οργανα. Οπως προειπα, με μπλε τις οθονες και ασπρα τα δαχτυλιδια ειναι το τελειο!
Πολύ καλό σύστημα αν δίνει εναλλακτικές για ξεκούραστες στα μάτια αποχρώσεις.
Εχοντας εμπειρία από το γαλάζιο φωτισμό που είχαν τα παλιά VW, το μπλε φως δεν το θεωρώ καθόλου βολικό ... αν και εντυπωσιάζει.Εγώ που είμαι ζαντολάγνος θα την έπαιρνα όπως είναι στην φωτό, λευκή με 16αρα αλουμινίου.
Αυτή ακριβώς η πολυάκτινη ζάντα και εμένα μου άρεσε.
Άσε με να σε βοηθήσω τέκνον μου!!
Το χρώμα αυτό τονίζει τα νίκελαΑκριβώς! Και αφού τα έχει το αμάξι είναι μεγάλο κρίμα να μην διακρίνονται!
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
φυσικε καλοταξιδο ειναι κουκλι σκετο Αλλα αυτο το 21.5 στην καταναλωσηπροφανως κανεις πλακα για την καταναλωση, ξερεις τι γραφουν στα πρωτα χιλιομετρα, κατσε ακομα με το πρωτο γεμισμα ειμαι
α το πηρα 22930 και μολις το πηγα στο βενζιναδικο και το φουλαρα ανεβηκε η αξια του στα...23030 (59,5 λιτρα επι 1,63)
σε λιγο το ρεζερβουαρ γεματο θα κοστιζει πιο πολυ απ το αυτοκινητο, εχουν ξεφυγει τελειως -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Φολα η Merc?τελικα δεν ειναι mercedes τα a και b class αλλα κατι σαν mercedes, γιατι και μια clk σε 3ωρο test και μια Ε-200 σαν αυτοκινητο αντικαταστασης μια φορα μου εδειξαν οδηγικα τι εστι mercedes, βεβαια λογικο αφου τα a και b class ειναι αλλης κατηγοριας, αλλα ας αφησω την οδηγικη συμπεριφορα και ας παω στην ποιοτητα που ειναι(;) ιδια :
σε 10 μηνες τα δερματινα καθισματα οδηγου και συνοδηγου ηταν λες και ειχε μπηξει γατα τα νυχια(εντος εγγυησης, αλλαγη)
σε 2ετη και 2 μηνες ο διακοπτης για τα πισω παραθυρα που ελεγχεται απο τον οδηγο και λογω παιδιων ειχε χρησιμοποιηθει 10-20 φορες, μου εμεινε στο χερι, εσπασε( εκτος εγγυησης, δωρεαν αλλαγη μετα απο πιεση)
καθε χρονο αλλαγη σε 1-2 λαμπακια απο φωτα stop και στα 2 ετη ηρθε λεει οδηγια απο γερμανια να αλλαγουν ολα και να μπουν μακρας διαρκειας τα οποια ομως μου χρεωσαν και...στο χρονο ξανακαηκαν
και τελος στα 3ετη και 3 μηνες μιζα!!!!, εμεινα στις διακοπες, (εκτος εγγυησης, αρχικα 1600 ευρω γιατι ειχαν γινει ολα κομματια μεσα, τελικα γυρω στα 500 μετα απο πολλη πολλη πιεση)
και λεω να ειχα zastava, να πω παει στο διαολο, αλλα οχι και να ακουω για γερμανικη ποιοτητα και αξιοπιστια
κοιταξα και τα γκολφ μετα για αγορα αλλα πολυ ακριβες φριτεζες ειναι (για τα λαδια λεω), οποτε τουλαχιστον και να μου βγαλει κατι o λοχιας δεν ειναι το ιδιο με τα λαφτα της αστερως και της γκολφως (κοιταγα το 1400 160hp r line dsg , με το dsg ειναι η αληθεια οτι ειμαι ερωτευμενος, μπορει στο μελλον καπου να συναντηθουμε)
για τα επομενα χρονια ομως ο σταμουλης ο λοχιας να ναι καλα
Citroen C4