-
Μετά απο μία κουβέντα που είχα με ένα φίλο μου , μου εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την αγορά ενός Ford mustang GT με τα 220 ή με τα 300 hp ( έχω διαβάσει πάνω απο 6-7 διαφορετικές αποδόσεις σε hp και δεν ξέρω ποια είναι η σωστή ) .
Αλλα επειδή δεν έχω καμία εικόνα για το αμάξι μπαίνω απευθείας στο ψητό .Τι γνωρίζουμε για το εν λόγο αυτ/το.
Ποιός είναι ο ανταγωνισμός του ?
Θα προτείνατε κάποιο άλλο ?
Πώς πάει απο επιδόσεις ?
Τι λέει απο κατανάλωση ?
Ποιότητα ?
Κιβώτιο ?
Κινητήρας ?
Ηχομόνοση ?
ΚΛΠ. ?Οπως καταλαβαίνετε χρειαζόμαστε πληροφορίες .
Μην πετάξει το φιλαράκι μου τα λεφτά τζάμπα.
Προσωπικά έχω τους ενδοιασμούς μου αλλα πριν του απαντήσω περιμένω την γνώμη σας. -
Μετά απο μία κουβέντα που είχα με ένα φίλο μου , μου εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την αγορά ενός Ford mustang GT με τα 220 ή με τα 300 hp ( έχω διαβάσει πάνω απο 6-7 διαφορετικές αποδόσεις σε hp και δεν ξέρω ποια είναι η σωστή ) .
Αλλα επειδή δεν έχω καμία εικόνα για το αμάξι μπαίνω απευθείας στο ψητό .Τι γνωρίζουμε για το εν λόγο αυτ/το.
Ποιός είναι ο ανταγωνισμός του ?
Θα προτείνατε κάποιο άλλο ?
Πώς πάει απο επιδόσεις ?
Τι λέει απο κατανάλωση ?
Ποιότητα ?
Κιβώτιο ?
Κινητήρας ?
Ηχομόνοση ?
ΚΛΠ. ?Οπως καταλαβαίνετε χρειαζόμαστε πληροφορίες .
Μην πετάξει το φιλαράκι μου τα λεφτά τζάμπα.
Προσωπικά έχω τους ενδοιασμούς μου αλλα πριν του απαντήσω περιμένω την γνώμη σας. -
θελω να ριξω τη ψηφο μου παρακαλω...
κατι αλλο οτιδηποτε αλλο
πες στο φιλο να παρει ενα 370Ζ (για να μη λεω παλι γερμανικα και μου λετε οτι δεν ειναι οδηγοκεντρικα )
καλυτερο παντου και λογικα θα βγει πιο φθηνο
οι mustang ειναι αργες , ποιοτικα και τεχνολογικα αθλιες και γενικα γτπκ
αν ημασταν στο αμερικα που ειναι παμφθηνες το συζητουσαμε..
-
Αν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση της Mustang και το γουργουρητό της μηχανής της, το αμάξι δεν έχει αντίπαλο.
Αν δεν έχει κολλήσει με αυτά, σε όλους τους τομείς είναι κάτω του μετρίου σε σύγκριση με αντίστοιχου κόστους (για εμάς, γιατί στην αμερική έχει 30 χιλιάρικα) ευρωπαϊκά και ιαπωνικά ανταγωνιστικά μοντέλα. -
Αμερικη ειναι παμφτηνες για τους ευρωπαιους με την ισοτιμια του ευρο...επισης χωρις φορους
Απο εκει και περα σιγουρα το 370Ζ θα του δωσει 8πλασιες γκαυλες
-
βεβαια και στην αμερικη τα 350Ζ ειναι επισης παμφθηνα
αλλα μιας και μιλαμε για σοβαρα ελληνικα ευρω , θα λεγα οτι η αμερικανια δεν αξιζει
-
Το αμαξι στην Αμερικη αρχιζει απο 24000$...εχει μεγαλη διαφορα απο τα 46000€ που ζητουν εδω. Συμφωνω οτι το 370Ζ ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα...Και ειναι και εξισου σπανιο.
-
Tα 24.000$ δν ειναι οπως 24.000ευρω για εμας μην τα λεμε ξανα...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Tα 24.000$ δν ειναι οπως 24.000ευρω για εμας μην τα λεμε ξανα...Μα το επισημανα ειπα $ και €...φυσικα και δεν ειναι το ιδιο?Ισα ισα που αυτο ηθελα να τονισω...μιλαμε για σχεδον 20000€...
edit:Μολις ειδα οτι 24000$=16000€ -
Αλλο λεω ...
Για τον αμερικανο τα 20000$ ειναι σαν να δινει 40000ευρο -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αλλο λεω ...
Για τον αμερικανο τα 20000$ ειναι σαν να δινει 40000ευροΔεν γνωριζω ρε συ Εγω ηξερα οτι εχουν βασικο κοντα στα 2000$ θα μου πεις ειναι και η κριση...τεσπα θα το κοιταξω!
-
Φοροι...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αλλο λεω ...
Για τον αμερικανο τα 20000$ ειναι σαν να δινει 40000ευροναι αλλα και για τον Ελληνα τα 40000 ευρω ειναι σα να δινει 20000 ευρω
-
Εγω θα το αγοραζα χωρις δευτερη!!!Να οργωνω τον δρομο!!!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αλλο λεω ...
Για τον αμερικανο τα 20000$ ειναι σαν να δινει 40000ευροαυτό πως προκύπτει ; με τόσο υψηλούς μισθούς (μ.ο.) ...
-
Αν δεν κάνω λάθος τα Mustang έρχονται μέσω ανεξάρτητου εισαγωγέα και όχι απο την Ford και αυτού του είδους τα μονοπώλια δεν τα εκτιμώ ιδιαιτερα!
Μόνο αν του αρέσει η 'αμερικανιά' αισθητικά και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Αλλιώς οτιδήποτε άλλο το βρίσκω καλύτερο. Εγώ για μιας τέτοιας κατηγορίας αυτοκίνητα θα σκεφτόμουν ίσως το Nissan (όμορφο, ποιοτικό, αξιόπιστο αλλά και ... σπάνιο) ή καλύτερα κατι απο βασικές Porsche (Boxster/Cayman) ή τη νέα Ζ4 που και μόνο αισθητικά είναι ένα κόσμημα. -
Το Mustang που έρχεται στην Ελλάδα από τον ανεξάρτητο εισαγωγέα είναι η προηγούμενη έκδοση και όχι η τελευταία τοιυ 2009! Έίναι άθλιο αυτοκίνητο (όχι ότι το καινούριο είναι καλύτερο). Βαρύ, αργό για την κατηγορία του (το V6 είχε μετρηθεί στα 8.5 για το 0-100), με ανάρτηση άμαξας, συμπεριφορά τρακτερ και ποιότητα play mobile! Αξίζει μόνο για το στυλ και τον ήχο (αν πάρει το V8). Ας πάρει κανένα αυτοκίνητο της προκοπής καλύτερα... με 40 χιλιάρικα που κοστίζει το V6 ή 55 χιλιάρικα για το V8 παίρνεις αυτοκίνητα τουλάχιστον 10 φορές καλύτερα!
-
Από τότε που αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας τιμής θέλουν 6 δεύτερα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το Mustang που έρχεται στην Ελλάδα από τον ανεξάρτητο εισαγωγέα είναι η προηγούμενη έκδοση και όχι η τελευταία τοιυ 2009! Έίναι άθλιο αυτοκίνητο (όχι ότι το καινούριο είναι καλύτερο). Βαρύ, αργό για την κατηγορία του (το V6 είχε μετρηθεί στα 8.5 για το 0-100), με ανάρτηση άμαξας, συμπεριφορά τρακτερ και ποιότητα play mobile! Αξίζει μόνο για το στυλ και τον ήχο (αν πάρει το V8). Ας πάρει κανένα αυτοκίνητο της προκοπής καλύτερα... με 40 χιλιάρικα που κοστίζει το V6 ή 55 χιλιάρικα για το V8 παίρνεις αυτοκίνητα τουλάχιστον 10 φορές καλύτερα!
Από πότε το 8.5'' στα 0-100 είναι αργός χρόνος ?
από τότε που το ταπεινό και πολύ φτηνότερο Leon 1.8 θέλει σε μαμά κατάσταση 7.9'
όχι ότι παίζει ρόλο το 0-100 ... αλλού πάσχει αυτό. Εάν κόστιζε 20k ευρώ δεν θα λέγαμε τίποτα.
Αλλά στην τιμή που το πουλάνε υπάρχουν ένα τσουβάλι καλύτερα. -
Απο διάφορα τεστ που διάβασα πάντως, σε θέματα αξιοπιστίας, ποιότητας, τεχνολογίας κλπ δεν έλεγαν καλά λόγια. Το μόνο που τραβάει είναι η εμφάνιση ... και η δυνατοτητα επιλογής 125 διαφορετικών χρωμάτων στο καντράν!
Ford Mustang GT ή Κάτι άλλο ?