-
delete
-
Πάντως εγώ θα έλεγα ότι καλύτερα αποκλειστικά σε diesel να κοιτάξεις. Για την συγκεκριμένη χρήση είναι ίσως πιο ιδανικό.
Το Qashqai 1,5 είναι πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο, όμορφη εμφάνιση, καλούς χώρους και με την Nissan να έχει λογικές τιμές στο aftersales της. -
το κακό με το qasquai είναι οτι σερνεται εκτος απο τις δικινητες εκδοσεις
μηπως καλυτερα ενα sx4?
40χιλ χιλιομετρα το χρονο λιγο δυσκολο να το κρατησεις για>7 χρονια -
Mε σωστή συντήρηση γιατί να μην τα βγάλει; Εδώ ο γάλλος μου έχει 275k και συνεχίζει χωρίς προβλήματα φτου φτου. .
-
το δικό μου εχει 215 και ο μαστορας μου εχει πει να αποφεύγω τα ταξιδια>300 χιλιόμετρα
-
αν το συντηρεις κραταει μια ζωη.
-
Κι εγώ θα διαφωνήσω! Το εσωτερικό του Megane είναι από τα καλύτερα στη κατηγορία! Και σε σχεδίαση και σε ποιότητα! Αν καταλογίζω κάποιο αρνητικό είναι ότι θα μπορούσε να έχει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες! Αλλά περί ορέξεως...
-
Νομίζω ο κορυφαίος κινητήρας (αν θες να κρατηθείς χαμηλά σε CC ) είναι ο 1.6 16v MultiJet 120hp στα 5500 rpm και ροπή 30.5 kgm στις 2000 στροφές.
Euro 5 με - 129 g/km καυσαέρια.Αν δεν σε πειράζουν CC και θές 0-100 τότε παίζει ο 2.0 16v MultiJet 165hp που σε κολάει στο κάθισμα.
-
το θεμα ειναι οτι θεσσαλονικη απαγορευεται το ντιζελ αποτι ξερω,οποτε η κουβεντα δεν εχει νοημα.
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
ψαχνω αυτοκινητο με 18-20 χιλ ευρω. κατι στα 1600 κ κυριως αξιοπιστο-οικονομικο (και λιγο νεανικο) γιατι κανω θα πολλα χιλιομετρα(Καβαλα-Θεσ/κη 2-3 φορες την εβδομαδα για τα επομενα 2 χρονια).
σκεφτομαι κατι και σε diesel (κυριως για την οικονομια τους)Αυτό διάβασα και έγραψα .....
Δηλαδή **αν μένω Καβάλα **και έχω diesel και χρειαστώ να πάω μέχρι Θεσ/κη , δεν θα με αφήσουν να μπώ στην πόλη ? Θα με σταματήσουν και θα πάρω κλίση . ??????????????
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
ψαχνω αυτοκινητο με 18-20 χιλ ευρω. κατι στα 1600 κ κυριως αξιοπιστο-οικονομικο (και λιγο νεανικο) γιατι κανω θα πολλα χιλιομετρα(Καβαλα-Θεσ/κη 2-3 φορες την εβδομαδα για τα επομενα 2 χρονια).
σκεφτομαι κατι και σε diesel (κυριως για την οικονομια τους)Αυτό διάβασα και έγραψα .....
Δηλαδή **αν μένω Καβάλα **και έχω diesel και χρειαστώ να πάω μέχρι Θεσ/κη , δεν θα με αφήσουν να μπώ στην πόλη ? Θα με σταματήσουν και θα πάρω κλίση . ??????????????
Κανονικά ΝΑΙ! Απαγορεύεται η είσοδος σε πετρελαιοκίνητα ΙΧ στα πολεοδομικά συγκροτήματα Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Οι παραβάτες τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο ακόμα και να μένεις στην Τραχανοπλαγιά... Τώρα αν θα σε σταματήσουν ποτέ είναι άλλο θέμα.
Το παλικάρι πάντως αντιμετοπίζει γύρω στα 30κ χιλιόμετρα το χρόνο (τόσα κάνω κι εγώ περίπου). Το ντίζελ θα αποσβέσει την επένδυση λογικά αλλά δεν θα υπάρχει θεαματική διαφορά στο τέλος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κανονικά ΝΑΙ! Απαγορεύεται η είσοδος σε πετρελαιοκίνητα ΙΧ στα πολεοδομικά συγκροτήματα Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Οι παραβάτες τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο ακόμα και να μένεις στην Τραχανοπλαγιά...Αθάνατη Ελληνική Μ@λ@κι@
Πάντος εγώ αυτό θα έπερνα.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Κανονικά ΝΑΙ! Απαγορεύεται η είσοδος σε πετρελαιοκίνητα ΙΧ στα πολεοδομικά συγκροτήματα Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Οι παραβάτες τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο ακόμα και να μένεις στην Τραχανοπλαγιά...
Αθάνατη Ελληνική Μ@λ@κι@
Πάντος εγώ αυτό θα έπερνα.
που την είδες τι μαλακία??
από τα λίγα σωστά πράγματα στην ελλάδα -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
το θεμα ειναι οτι θεσσαλονικη απαγορευεται το ντιζελ αποτι ξερω,οποτε η κουβεντα δεν εχει νοημα.Όταν κυκλοφορούν μέχρι και Kia Picanto και Opel Corsa diesel με θεσσαλονικιώτικες πινακίδες στο κέντρο της πόλης και σίγουρα δεν τα πήραν για ταξίδια σε εθνικές οδούς ... τότε έχει νόημα η κουβέντα.
Η απόσταση του ΑΠΘ απο τον περιφερειακό που επιτρέπεται η κυκλοφορία πετρελαιοκίνητων είναι πολύ μικρή και μάλλον δεν ρισκάρει καθόλου. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
από τα λίγα σωστά πράγματα στην ελλάδα,,,,,,
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
από τα λίγα σωστά πράγματα στην ελλάδα,,,,,,
Και όμως είναι σωστή η απαγόρευση. viewtopic.php?f=15&t=7628&start=5175
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
από τα λίγα σωστά πράγματα στην ελλάδαΤότε να βάλουν μπλόκα και να κάθονται όλο το 24ωρο στις εισόδους της πόλης και να σταματάνε ότι εισέρχεται με ξένες ή από άλλους νομούς πινακίδες. Το μεγαλύτερο ποσοστο των αυτοκινήτων (επισκεπτών, τουριστών κλπ) diesel είναι. Θα γεμίσουν τα ταμεία απο τα πρόστιμα.
Να έφτιαχναν απαγορευτικό δακτύλιο για το κέντρο θα το έβρισκα πιο λογικό και σοβαρό.
-
Η μικροσωματιδιακή ρύπανση δεν περιορίζεται σε δαχτυλίους όμως, ειδικά με το μικροκλίμα της Θεσσαλονίκης. Τα φορτηγά και τα λεωφορεία πρέπει να κυνηγήσουν! Όσο για τα ΙΧ καλύτερη η βενζίνη για τα πνευμόνια μας και αυτά των παιδιών μας (όσοι έχτε... ).
-
Τότε να βάλουν μπλόκα και να κάθονται όλο το 24ωρο στις εισόδους της πόλης και να σταματάνε ότι εισέρχεται με ξένες ή από άλλους νομούς πινακίδες.
Τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές.
Ο νόμος υπάρχει και είναι για τα αυτοκίνητα με ελληνικές πινακίδες μόνο.
Αλοίμονο αν για κάθε διάταξη και νόμο φτιάχνονται μπλόκα. -
παιδια οπως ειπα μενω Καβαλα!!! Στην θεσ/κη θα πηγαινω για το μεταπτυχιακο μου 3 φορες την εβδομαδα. οπως επισης ειπα θα το παρω με 'ατελεια' λογω αναπηριας της Μητερας μου . τωρα εαν κανενα οργανο με σταματησει θα του πω οτι εφερα την Μητερα στο Γιατρο. ξερω γω..............
ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ 18000-20000 €?