-
Οχι... έχω κάνει μερικές αισθητικές αλλαγές που μου άρεσαν από το Κούπρα δηλ προφυλακτήρας και μάσκα εμπρός, ζάντες 18αρες με 225/40 Πιρέλι Π Ζερο βαμμένες ανθρακί, μεγαλυτερα δισκόφρενα εμπρός, ρεβο στα 220 άλογα και 33 κιλά ροπής. Το πρόγραμμα έχει μετά ανθρακόνημα την κονσόλα του ταμπλό μέσα και ναβι.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Citroen C4 VTS 2.0L 177hp-Σετ ελατήρια αμορτισερ της KW (τα απλά, όχι coilover)
-semislick Kumho V70A hard, 225/50/16 σε σιδερένιες ζάντες
-Μπάρα ψαλιδιών (όχι θόλων) απο τη Hercules PartsΑπο κινητήρα ούτε το φίλτρο αέρα δέν έχω πειράξει για την ώρα. Όμως ετοιμάζω τρελή μοντίφα, όταν τελειώσει το αμάξι θα εκτελεί ότι κινείται με συνοπτικές διαδικασίες
Στον EW10J4S; Για πες.
-
Ρε γαμωτο πως χωρεσαν τα φρενα του διλιτρου σε 16αρες...?Νομιζα οτι δεν χωρανε...308 χιλιοστα δεν ειναι...?
-
302 θαρρώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στον EW10J4S;Ναί.
Για πες.
-
Έχει ενδιαφέρον πάντως, με ενδιαφέρουν οι κατευθύνσεις έστω και με πμ, καθώς το συγκεκριμένο μοτέρ είναι πολύ ζόρικο. Εκτός αν μιλάμε για σαλίγκαρο...
-
Εννοείται οτι μιλάμε για σαλίγκαρο. Το αμάξι αν όλα πάνε καλά θα αρχίσει να δουλεύεται το Δεκέμβριο και θα είναι έτοιμο προς Φεβρουάριο.
Οπότε υπομονή. Κάτσε πρώτα να το δοκιμάσω και κανα μήνα να δώ οτι το μοτέρ δέν θα σκάσει σαν TSI και μετά θα σου πώ τι ακριβώς έκανα.
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ρε γαμωτο πως χωρεσαν τα φρενα του διλιτρου σε 16αρες...?Νομιζα οτι δεν χωρανε...308 χιλιοστα δεν ειναι...?Χωράει οριακά (μερικά χιλιοστά κενό απο τη δαγκάνα) στις αλουμινένιες και σιδερένιες 16άρες ζάντες της PSA. Άλλωστε η ρεζέρβα είναι σιδερένια 16άρα.
Με aftermarket 16άρες πάντως παίζει να υπάρχει πρόβλημα και καλό είναι να δοκιμαστεί πάνω στο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το πρόγραμμα έχει μετά ανθρακόνημα την κονσόλα του ταμπλό μέσα και ναβι.Δεν μπορείς να τη βλέπεις, ε? Δίκιο έχεις! Και εγώ είχα σκαλώσει πολύ σε αυτό το σημείο του leon.
-
Φυσικα ναι...
-
Μαμά εντελώς σε κινητήρα και εμφάνιση. Σε άλλα πράγματα έχω κάνει διακριτικές παρεμβάσεις.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μαμά εντελώς σε κινητήρα και εμφάνιση. Σε άλλα πράγματα έχω κάνει διακριτικές παρεμβάσεις.Μεγάλος ψεύτης ο Θέμης.
Όλοι ξέρουμε για τα αυτοκόλλητα.
-
Ενα Χ5 που ειναι μαμα ....δε νομιζω οτι αξιζει να κανεις κατι ...ειναι μεσο μεταφορας .
Στο ΜΙΝΙ απο μηχανικα (ηταν works 211ps ) intercooler M7 ψυγειο λαδιου τροχαλιες κομπρεσσορα-17% -στροφαλου light +2% , altanator ,δοχειο αναθυμιασεων μεγαλυτερη πεταλουδα αγελαδα κολαρα εξατμιση χταποδι και καταλυτη προγρμμα φυσικα για αυτα αναλογα εχουν γινει σε αναρτηση φρενα και μπαρες θολων ψαλιδιων(σιγουρα εχω ξεχασει πολλα οπως βασεις και powerflex) , εξωτερικα ειναι λιγο σαν circo με καρω σημαιες στις πορτες και διαφορα συλεκτικα cups απο τα mini uniteds στους καθρεπτες ... ειναι το αγαπημενο μου αυτοκινητο το οποιο δε θα πουλησω ποτε (ελπιζω ) .
Στη μοτο ducati monster φοραει μονο δυο ανθρακονημα τελικα termignioni.
Έχετε το αυτοκίνητό σας μαμά?