-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Το θέμα είναι υποκιμενικό ο κάθενας διαλέγει σύμφωνα με προσωπικά κριτίρια, γούστα ή κολλήματα.
αμα το παμε ετσι για μενα η ωραιοτερη ταινια ολων των εποχων δεν ειναι ο ΝΟΝΟΣ 1 αλλα
η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ με τον κωστα τσακωνα -

-
[/quote]Δεν υπαρχει καλυτερος συνδυασμος
** nonos** Ποιος σε φωναξε εσενα ρε ΑΛ ;
-
νομιζω ξεφυγε το θεμα,που ειναι το ομορφοτερο αυτοκινητο και ο καθενας βαζει οτι του κατεβει.ειναι ποτε δυνατον να ειναι το πεζο 206 η το ντατσουν που εβαλε καποιος πριν απτα ομορφοτερα;
italakia, επειδή είμαι άσχετος ... αν θες εξήγησε τι αυτοκίνητο είναι αυτό που ανέβασες ? americania, corvette ?
πολύ κακόγουστο βρε παιδί μου !!!!

-
Το θέμα είναι υποκιμενικό ο κάθενας διαλέγει σύμφωνα με προσωπικά κριτίρια, γούστα ή κολλήματα.
αμα το παμε ετσι για μενα η ωραιοτερη ταινια ολων των εποχων δεν ειναι ο ΝΟΝΟΣ 1 αλλα
η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ με τον κωστα τσακωναΡε πρότεινε καμιά καλή τσόντα και άσε τον Τσάκωνα στη θέση του
-
ντατσουν
-
Αφου με φωναξατε θα 'καθαρισω'... Κι ας τολμησει να πει καποιος οτι υπαρχει ποιο ομορφο αυτοκινητο απο τη cx...
-
η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ με τον κωστα τσακωναΜαγκία σου και καουμποιλίκι σου.
-
-
τελος!
-
-
απο τα παλια δεν μου αρεσει κανενα γιατι ολα ειναι σαν τραπεζια με ροδες..
απο την σημερινη εποχη
σιγουρα η φεραρι του sv2 , audi r8, Aston Martin DB9,slr ...και ττ μκ2
-

-
Ειδικα η τελευταια φωτο
-

-
H GranTurismo απο κοντα δε μου αρεσει τοσο και την βλεπω συχνα...Περα απο το δικο μου ,τα ομορφοτερα αμαξια ολων θεωρω τις F360 k F430...ελπιζω η 458 να ειναι το ιδιο ομορφη
-

-
-
Δεν εισαι ο μονος
Ωραια ομως και η DS
-

ομορφότερο αυτοκινητο