-
είναι άσχετος και τυφλός . !
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Οπως λεει και ενας σχολιαστης που ειδα τυχαια :
Μοιαζει αρκετα με ενα 3 MPS.+100
Καμια σχεση δεν εχει με το mazda
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οσο το πίσω μέρος είναι σα νεκροφόρα δύσκολα θα πουλήσει...Κρίμα γιατί από όλες τις υπόλοιπες πλευρές είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο και η τιμή του είναι σε πολύ καλά επίπεδα!Το ίδιο πιστεύω και εγώ...
Ωραίο αυτοκίνητο, με στιβαρό αμάξωμα αλλά από πίσω η σχεδίαση χάνει πολύ...
Ισως θα έπρεπε το μαύρο τζάμι εκεί που λέει Volvo να γίνει στο χρώμα του αυτοκινήτου... -
Υπαρχει ομως και μια παραδοση που πρεπει να συνεχιστει...
-
Αυτη η παραδοση ειναι που με φτιαχνει.... !!!
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Αυτη η παραδοση ειναι που με φτιαχνει.... !!!+1000
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πως δεν εχει σχεση το χρωμα ο σχεδιασμος ψιλοφερνουν.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
:yikes: είναι άσχετος και τυφλός . !+1
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Αυτη η παραδοση ειναι που με φτιαχνει.... !!!
+1000
+10000
-
Mπα δεν μου μοιαζει καθολου το σχεδιο,τωρα για το χρωμα που λες ενταξει τι να πω ? δεν ειναι το μοναδικο πκοκκινο αμαξι στον κοσμο
-
τι σχέση έχει το χρώμα ????
Το C30 έχει σχεδίαση ( είτε αρέσει είτε όχι ) ενω το 3 δέν έχει .
Το σχέδιο είναι ............. μακράν άσχετο ήμαρτον . Μη λέμε ότι θέλουμε απλα για να πούμε .
Αλλιώς, ότι έχει 4 ρόδες μοιάζει με όλα τα άλλα . Αν μή τι άλλο το σχέδιο της Volvo φέρει μία μακρά παράδοση επιμονής στο βασικό μοτίβο. Λέω ξανά, είτε αρέσει είτε όχι . -
Στο αγγλικο site της volvo υπαρχει το ανανεωμενο c30! http://www.volvocars.com/uk/All-Cars/Vo ... fault.aspx Σε κανενα αλλο ομως επισημο site της volvo (σε αυτο της Σουηδιας) δεν υπαρχει σχετικη αναφορα! Παντως απο τις φωτο ειναι υπεροχο!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
τι σχέση έχει το χρώμα ????
Το C30 έχει σχεδίαση ( είτε αρέσει είτε όχι ) ενω το 3 δέν έχει .
Το σχέδιο είναι ............. μακράν άσχετο ήμαρτον . Μη λέμε ότι θέλουμε απλα για να πούμε .
Αλλιώς, ότι έχει 4 ρόδες μοιάζει με όλα τα άλλα . Αν μή τι άλλο το σχέδιο της Volvo φέρει μία μακρά παράδοση επιμονής στο βασικό μοτίβο. Λέω ξανά, είτε αρέσει είτε όχι .Το χρωμα λεω για αυτο το κοκκινο που αν δεν κανω λαθος εχει και το mps to ιδιο.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Υπαρχει ομως και μια παραδοση που πρεπει να συνεχιστει...καμια φορα καλυτερα να σπανε οι παραδοσεις...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Υπαρχει ομως και μια παραδοση που πρεπει να συνεχιστει...
καμια φορα καλυτερα να σπανε οι παραδοσεις...
Αντε λοιπον να δουμε ποτε θα φτιαξουν ενα σωστο τιμονι στο Α4....
Εντελως αλλα λιγο χιουμορ δεν βλαπτει!
Παντως το συγκεκριμενο αυτοκινητο ανηκει οπως ευστοχα ειχε λανσαριστει στην κατηγορια hate it/love it...δεν υπαρχει μεση...
-
εχουν φτιαξει τα τιμονια τους (αν και εχω ακουσει κατοχο με παλιοτερο audi με υδραυλικο να του φαινονται ακομα χειροτερα τα καινουρια)
το c30 ειναι οπως ακριβως το λες..
εμενα ποτε δε μου καθισε καλα το πισω μερος του και ειναι το μονο volvo που δεν μου αρεσει, τα υπολοιπα με τη συντηρητικη γραμμη τους μου φαινονται μια χαρα -
εχουν φτιαξει τα τιμονια τους (αν και εχω ακουσει κατοχο με παλιοτερο audi με υδραυλικο να του φαινονται ακομα χειροτερα τα καινουρια)το c30 ειναι οπως ακριβως το λες..
εμενα ποτε δε μου καθισε καλα το πισω μερος του και ειναι το μονο volvo που δεν μου αρεσει, τα υπολοιπα με τη συντηρητικη γραμμη τους μου φαινονται μια χαραTη συντηρητικη γραμμη ρε Γιωργο που την βλεπεις? Αν δεις τα εκαστοτε σχεδια των συγχρονων Volvo στην εποχη τους μονο συντηρητικα δεν τα λες...δηλαδη πιο ειναι πιο συντηρητικο το Q5 ή το XC60?
-
αν ηταν πιο συντηρητικα θα μου αρεσαν περισσοτερο..
παντως περα απο τη πλακα , οταν βλεπει καποιος ενα volvo του ερχονται στο μυαλο οικογενειακες , παππουδιστικες σχεδον, ασφαλεις καταστασεις, ασχετα αν δεν ειναι ετσι
το κοινο στο οποιο απευθυνεται κυριως η φιρμα δε σηκωνει εκκεντρικοτητες , συνεπως η σχεδιαση τους ειναι συντηρητικη και αυστηρη (αυτο για μενα ειναι καλο )
στο C30 που απευθυνεται σε πιο νεους εγιναν πιο τολμηροι..
αν θες να σου πω φιρμα που δεν ειναι τοσο συντηρητικη θα σου ελεγα πχ τη citroen , τη fiat , τη lancia, τη bmw ακομα (που εβγαλε βεβαια μερικα τερατακια ) ..
η volvo οσο κι αν δεν σου αρεσει ειναι περισσοτερο προς τη μερια της audi
-
παντως περα απο τη πλακα , οταν βλεπει καποιος ενα volvo του ερχονται στο μυαλο οικογενειακες , παππουδιστικες σχεδον, ασφαλεις καταστασεις, ασχετα αν δεν ειναι ετσιΑυτο γιατι οι περισσοτεροι εχουν μεινει στη δεκαετια του 80 και εχουν πληρη αγνοια για την εταιρεια και το πως αυτη εχει εξελιχθει. Και γι αυτο ευθυνεται κατα πολυ το κακο, αναχρονιστικο μαρκετινγκ της εταιρειας το οποιο εξακολουθει, οταν κανει κατι, να δινει περισσοτερο βαρος στο θεμα ασφαλειας.
το κοινο στο οποιο απευθυνεται κυριως η φιρμα δε σηκωνει εκκεντρικοτητες , συνεπως η σχεδιαση τους ειναι συντηρητικη και αυστηρη (αυτο για μενα ειναι καλο )
στο C30 που απευθυνεται σε πιο νεους εγιναν πιο τολμηροι..Εκτος απο το V70/S80/XC90 κανενα δεν ειναι συντηρητικο. Ολα τα αλλα τα μοντελα απευθυνοντε σε πολυ μικροτερες ηλικιες. Σιγουρα οχι τον 18αρη...Ο κυριως ογκος των μοντελων παντως χτυπαει τους 30-40ηδες. Τολμηροι παντως ηταν ανεκαθεν. Ακομα και με τα τετραγωνα αυτοκινητα του 80 ελεγαν κατι (ασχετα αν αρεσαν ή οχι). Παραδειγματα παντως ειδικα στους συγχρονους χρονους υπαρχουν πολλα. Η γραμμη της οροφης του πρωτου S60 πχ σχεδιαστηκε με βαση την οροφη του τοτε C70. Το brief ξεκινησε με ενα C70 στο studio να διαγραφουν με χαρτοταινειες τις πισω πορτες. Δες τα Α4/3/C της εποχης και πες μου πιο ειναι πιο συντηρητικο ή εκκεντρικο! Ουσιαστικα ξεκινησε τα κουπεδοειδη σενταν! H κεντρικη κονσολα του S40 ειναι πρωτοπορειακη, και σχεδιαστικα και τεχνολογικα, και αντικατοπτριζει το Σουηδικο μινιμαλιστικο design (less is more).
Σχεδιαστικα στοιχεια που βλεπεις σε πολλες εταιρειες τα εχει καθιερωσει η Volvo...H μασκα που εξεχει των φωτων εμφανιστηκε στο ECC του 1992 και υλοποιηθηκε στο S80 του 1998. Εκτοτε αποτελει χαρακτηριστικο ολων των Volvo και πλεον (ναι) και της Audi! Οι χαρακτηριστικοι ωμοι (catwalk), τα πισω φαναρια με το σκαλοπατι...εχει πολλα στοιχεια το design της που μονο συντηρητικα δεν μπορεις να τα αποκαλεσεις. Εκτος αν συντηρητικο ειναι το family identity που εχουν ολες οι premium εταιρειες!αν θες να σου πω φιρμα που δεν ειναι τοσο συντηρητικη θα σου ελεγα πχ τη citroen , τη fiat , τη lancia, τη bmw ακομα (που εβγαλε βεβαια μερικα τερατακια ) ..
Απο ολες αυτες μονο την Citroen καταλαβαινω απολυτα. Αλλα ξεχνας και την Renault.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
εχουν φτιαξει τα τιμονια τους (αν και εχω ακουσει κατοχο με παλιοτερο audi με υδραυλικο να του φαινονται ακομα χειροτερα τα καινουρια)
το c30 ειναι οπως ακριβως το λες..
εμενα ποτε δε μου καθισε καλα το πισω μερος του και ειναι το μονο volvo που δεν μου αρεσει, τα υπολοιπα με τη συντηρητικη γραμμη τους μου φαινονται μια χαραTη συντηρητικη γραμμη ρε Γιωργο που την βλεπεις? Αν δεις τα εκαστοτε σχεδια των συγχρονων Volvo στην εποχη τους μονο συντηρητικα δεν τα λες...δηλαδη πιο ειναι πιο συντηρητικο το Q5 ή το XC60?
η συντηρητική αισθητική των Volvo έχει περάσει ανεπιστρεπτί, φίλος μου, όπως έχω αναφέρει κι στο παρελθόν, αγόρασε πρόσφατα ένα XC60 (πολύ πιο ωραίο από πολλά αλλα τζιπ) και η γυναίκα ενός άλλου φίλου μου έχει το T5 σε μαύρο με τις τεράστιες ζάντες! Πολύ Ζόρικο δείχνει και πάει κιόλας...
κάπου είδα και το νέο S60 ultra slik and modern design!
Volvo C30 facelift