-
Καλημερα παιδια θελω να μαθω αν γινεται να βαλω κοφτεσ σε μια μοτοσυκλετα . Συγκεκριμενα στην Ζ750 . Ευχαριστω .
-
Καλημερα παιδια θελω να μαθω αν γινεται να βαλω κοφτεσ σε μια μοτοσυκλετα . Συγκεκριμενα στην Ζ750 . Ευχαριστω .
-
-
-
Οταν λες να '' μενει '' απο ρευμα η μηχανη τι εννοεις ? Οτι οταν θα παιρναει καποια χιλιομετρα θα σβηνει ? Και οταν λες απο το εργοστασιο εννοεισ οτι μπορω να παραγγειλω την μηχανη αυτην με τουσ κοφτες στα χιλιομετρα που θελω ? Ευχαριστω παντως για την βοηθεια .
-
-
Να πας να πάρεις το F800 ST που έρχεται - κατόπιν παραγγελίας - 'κομμένο' στα 34 άλογα.
Τουλάχιστο θα 'σαι καλυμμένος απ΄ το εργοστάσιο.
Τη λύση που λέει ο Σπύρος δεν την ξέρω, αλλά να το κοιτάξεις καλά μήπως καταργηθεί η εγγύηση.
-
Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια και μια τελευταια ερωτηση ποσο κοστιζει στο περιπου παντα μιλαμε αυτη η ''πατεντα'' με το ρευμα ;
-
-
Θα κρεμαει ; Τι εννοεις αρχιζω να ανησυχω . Και οταν λες οτι οι ρεπριζ θα ξυριζουν τι εννοεις ; Ο ειδικος για αυτην την δουλεια ειναι καποιος μηχανικος εκει στην αντιπροσωπεια ή υπαρχει ξεχωριστος τεχνιτης για αυτην την δουλεια ;
-
-
Φιλε εγω ειμαι ερωτευμενος μ'αυτο το μηχανακι , και βασικα μου αρεσουν τα Street . Αν μπορεις να μου προτεινεις τετοιου τυπου μηχανακια ;
-
Άλλη λύση είναι να του βάλεις ένα Power Commander και να του περάσεις κάποιο χάρτη που να μειώνει την ιπποδύναμη. Στο τελευταίο power commander μάλιστα μπορείς να βάλεις και διακόπτη και να το γυρνάς στην εργοστασιακή χαρτογράφηση όποτε θέλεις.
-
Ουοαυ γινεται τετοιο πραγμα στην μοτοσυκλετα ειναι πραγματικα τελειο αλλα φανταζομαι θα κοστιζει και πιο πολυ αλλα αυτο ενταξει το προσπαιρναμε γιατι αμα ειναι να γινει καλη δουλεια ... Αυτο ποιος το παιρναει ; Ειναι ενας μηχανισμος που εγκαθισταται πανω στον κινητηρα και εχω εν κουμπι πανω στο τιμονι ;
-
Αυτό είναι το Power Commander.
Πάντως η αλήθεια είναι πως δέν έχω δεί ποτέ χάρτες για μείωση ιπποδύναμης αλλά λογικά θα μπορούν να φτιαχτούν.
Επίσης υπάρχουν κάποιες μοτοσυκλέτες που έχουν απο το εργοστάσιο διακόπτη επιλογής πολλαπλών χαρτών.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αυτό είναι το Power Commander.Πάντως η αλήθεια είναι πως δέν έχω δεί ποτέ χάρτες για μείωση ιπποδύναμης αλλά λογικά θα μπορούν να φτιαχτούν.
Επίσης υπάρχουν κάποιες μοτοσυκλέτες που έχουν απο το εργοστάσιο διακόπτη επιλογής πολλαπλών χαρτών.
Σωστη η σκεψη σου, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ενα τοσο φτωχο μιγμα μπορει να βλαψει την μηχανη
Αλλη λυση ειναι η τοποθετηση δακτυλιων στις εξαγωγες τις εξατμισης, ετσι ωστε να μειωθει η διαμετρος τους και κατα συνεπεια η αποδοση(Συνηθιζεται στην Ιταλια, που υπαρχει εκδοση 34kw Ζ750) -
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί να το κάνεις αυτο?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί να το κάνεις αυτο?Eυτυχως που το εγραψες εσυ γιατι ελεγα οτι ημουν ο μονος που αναρωτιόταν!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί να το κάνεις αυτο?Άν είσαι καινούριος οδηγός και γουστάρεις μια μοτό με 108 ίππους δε μου φαίνεται (πολύ) άσχημη ιδέα.
@Ice Rider
Άμα δεν έχεις ξανακαβαλήσει μηχανή και τη θέλεις τη ζωούλα σου, σκέψου το 2 φορές. Μιλάς για ένα εργαλείο με 3' τα 0-100 και 250 τελική. Πήγαινε και μια βόλτα από το ΚΑΤ και μετά να πας να το πάρεις και πάντα όρθιος σου εύχομαι! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eυτυχως που το εγραψες εσυ γιατι ελεγα οτι ημουν ο μονος που αναρωτιόταν!!
+1 ακόμη...
Άν είσαι καινούριος οδηγός και γουστάρεις μια μοτό με 108 ίππους δε μου φαίνεται (πολύ) άσχημη ιδέα.
Μα τότε δεν έχει νόημα να περιορίσεις την τελική...
Οι τρελες επιταχύνσεις και ο έλεγχος της ιπποδύναμης είναι το θέμα. Οπότε θες περιορισμό στην ιπποδύναμη αλλά τότε γιατί να μην πάρεις εξαρχής ένα άλλο μηχανάκι για να μαθεις?
Κοφτες στην μοτοσυκλετα