-
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Άμα δεν έχεις ξανακαβαλήσει μηχανή και τη θέλεις τη ζωούλα σου, σκέψου το 2 φορές. Μιλάς για ένα εργαλείο με 3' τα 0-100 και 250 τελική.
Πάντως είναι άστοχο. Δλδ τρέχω, ξεσκίζομαι, κάνω σούζες, σφήνες κλπ αλλά αν πάω μόνο πάνω από 180 κινδυνεύω?
Πήγαινε και μια βόλτα από το ΚΑΤ και μετά να πας να το πάρεις και πάντα όρθιος σου εύχομαι!
Αυτά τα έλεγαν οι γιαγιάδες. Τελείως αστεία λογική. Δλδ για να μην κάνει σεξ το παιδί σου μικρό θα του πεις άντε μια βόλτα από το μητέρα και συγγρό?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Άμα δεν έχεις ξανακαβαλήσει μηχανή και τη θέλεις τη ζωούλα σου, σκέψου το 2 φορές. Μιλάς για ένα εργαλείο με 3' τα 0-100 και 250 τελική.
Πάντως είναι άστοχο. Δλδ τρέχω, ξεσκίζομαι, κάνω σούζες, σφήνες κλπ αλλά αν πάω μόνο πάνω από 180 κινδυνεύω?
Πήγαινε και μια βόλτα από το ΚΑΤ και μετά να πας να το πάρεις και πάντα όρθιος σου εύχομαι!
Αυτά τα έλεγαν οι γιαγιάδες. Τελείως αστεία λογική. Δλδ για να μην κάνει σεξ το παιδί σου μικρό θα του πεις άντε μια βόλτα από το μητέρα και συγγρό?
Μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την κατάντια της φυλής μας που λέγεται μιζέρια;
Έχεις καμμιά αντίρρηση ότι μηχανή μ΄ αυτά τα στοιχεία επιτάχυνσης και τελικής είναι επικίνδυνη στα χέρια κάποιου που δεν έχει ξανακαβαλήσει;
Όσο για τις γιαγιάδες, να ξέρεις ότι έχουμε ακόμα στη ζωή μας πολλές συνήθειες / απόψεις από τις δικές τους κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Λέγεται 'εμπειρία'.
Συγκεκριμένα τώρα, ναι αυτό θα πω στο παιδί μου για το σεξ: να προσέξει μην αφήσει καμμία έγκυο και κολλήσει καμμιά αρρώστεια. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η φύση.
-
δαναε τα χεις βαλει με ολους και με ολα! μενει να μπουν κοφτες και στα σκαφη θαλασσης τωρα
του παιδιου σου να του πεις αν δε θελει να βαζει καποτα να εχει σταθερη σχεση και αν την αφησει εγκυο να στο πει χωρις να φοβαται οτι θα το πλακωσεις ωστε να πατε να το ριξετε εγκαιρως
υπαρχει και το χαπι της επομενης μερας, φθηνο ειναι
παντως με τη δικη σου λογικη παντα, οποιος δεν μπορει να ελεγξει το ποτε θα τελειωσει καλο ειναι να μην κανει σεξ χωρις προφυλακτικο εκτος τις φορες που θα πρεπει να κανει παιδι
-
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί να το κάνεις αυτο?
Άν είσαι καινούριος οδηγός και γουστάρεις μια μοτό με 108 ίππους δε μου φαίνεται (πολύ) άσχημη ιδέα.
@Ice Rider
Άμα δεν έχεις ξανακαβαλήσει μηχανή και τη θέλεις τη ζωούλα σου, σκέψου το 2 φορές. Μιλάς για ένα εργαλείο με 3' τα 0-100 και 250 τελική. Πήγαινε και μια βόλτα από το ΚΑΤ και μετά να πας να το πάρεις και πάντα όρθιος σου εύχομαι!Στο ΚΑΤ εχει και τραυματιες απο αυτοκινητα,εργατικα ατυχηματα ,πεσιματα απο σκαλες....... μηπως να αγορασει ενα πατινι καλυτερα για να ειναι ασφαλης
-
@spyridon stathakis
Σπύρο,
μπορείς να μου πεις το Νο1 λόγο που σε σταματάει να 'στίψεις' τη δεξιά μανέτα; Κατά τη γνώμη μου είναι ο φόβος και είναι πολύ σωστό να υπάρχει γιατί εκφράζει - καθόλου συγκαλυμένα - ένα από τα πρωτεύοντα ένστικτα όλων των ζωντανών οργανισμών: την αυτοσυντήρηση. Η άποψή μου λοιπόν είναι ότι όποιος αρχάριος πάει να πάρει μηχανή, πρέπει πρώτα απ΄ όλα να φοβάται. Είναι από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορεί να κάνει, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το Ζ.
Έχεις την άποψή σου ότι ένας αρχάριος μπορεί να καβαλήσει το Ζ και τηρώντας αυτά που του λες να μάθει και να το παει μια χαρά. Δικαίωμά σου και μπράβο σου.
Μην κατηγορείς άλλους που έχουν αντίθετη άποψη από σένα ('γιαγιάδες', 'παρωχημένα', 'του διαβόλου' και λοιπά γραφικά), ειδικά όταν δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός, πόσα χρόνια καβαλάει μοτό (περισσότερα / λιγότερα από σένα), τι εμπειρίες έχει (αν π.χ. είχε συστήσει σε φίλο του να πάρει μηχανή και μετά αυτός σκοτώθηκε).
Σου εύχομαι καλά χλμ και πάντα όρθιος.
Νίκος.
ΥΓ: βάζε και κανά τόνο... -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί να το κάνεις αυτο?
Άν είσαι καινούριος οδηγός και γουστάρεις μια μοτό με 108 ίππους δε μου φαίνεται (πολύ) άσχημη ιδέα.
@Ice Rider
Άμα δεν έχεις ξανακαβαλήσει μηχανή και τη θέλεις τη ζωούλα σου, σκέψου το 2 φορές. Μιλάς για ένα εργαλείο με 3' τα 0-100 και 250 τελική. Πήγαινε και μια βόλτα από το ΚΑΤ και μετά να πας να το πάρεις και πάντα όρθιος σου εύχομαι!Στο ΚΑΤ εχει και τραυματιες απο αυτοκινητα,εργατικα ατυχηματα ,πεσιματα απο σκαλες....... μηπως να αγορασει ενα πατινι καλυτερα για να ειναι ασφαλης
Είσαι ο Ice Rider ή κανάς δικηγόρος / κηδεμόνας του;
-
-
Eμενα αυτο που με ανησυχει Σπυρο ειναι.....
...οτι παρολο που ειπες 2 φορες να ''ηρεμησεις'' με τα ON-off, τελικα γυρισες στα πολλα γκαζια και στα σκυφτα τιμονια
Το λεω γιατι ειναι η πρωτη φορα που μετα απο διαφορες μοτοσυκλετες που ειχαν αρκετο γκαζι, προσφατα πηγα στο versys(φανταζομαι να θυμασαι την συζητηση)
Ζ1000->Versys
Ποιος ξερει τι θα κανω στο μελλον.... -
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
καλημερα βρε george!!!
το πηρες εντελει το Versys?αντε καλα χιλιομετρα και καλα ταξιδια παρεα με την κοπελιτσα σου...πιστευω οτι η συμβιωση με το Vers ειναι μια παρενθεση-μια συντομη αλλαγη γευσης- στον ταραχωδη χαρακτηρα σου...
τι λεει το Vers?το κυνηγησες καθολου?ακουει και ανταποκρινεται οπως ελεγες?ειναι καλα τα αλογα του για παιχνιδι,αφου απλωνει την δυναμη και εχει τοσο-οσο να την ευχαριστιεσαι
Ωραιο το ειχες το Ζ..ελπιζω να πηγε σε μερακλιδικα χερια οπως ηταν και τα δικα σου..
Στην επομενη αλλαγη γευσης,περνα μια βολτα απ την ευρωπη!!!ιταλια μερια!!
και παλι καλα χιλιομετρα..καλα στριψιματα
Σπυρος...Kαλησπερα
Ναι ειναι οπως το περιμενα(ειχα οδηγησει), δηλαδη πανευκολο και ικανοτατο για στροφιλικια, αλλα και πολυ καλο σε ταξιδι με μεση ταχυτητα κοντα στην τελικη του, δηλαδη σταθεροτατο αλλα και πολυ ξεκουραστο
Θελει επειγοντως αλλα λαστιχα παντως, γιατι τα μαμα dunlop D221 που φοραει ειναι τοσο σκληρα που ακομα και αν πηγαινεις τελικιασμενος στην Γερμανικη autobahn, και παλι δεν τρωγονται
Κρυβει και την ταχυτητα που πηγαινεις, και κανει τις ασθενικες επιδοσεις του(σε συγκριση με τα αλογα που ειχα πριν, αλλα παρολα αυτα με τιποτα δεν πιστευεις οτι ειναι μονο 64 αλογα), να φαινονται ακομα πιο ασθενικες απο οτι ειναι
Το μονο αρνητικο σε αισθηση που εχει το versys ειναι οτι παρολο που εχει τα κοκκινα στις 10.000στρ, μετα τις 8500 ψοφαει, και ειναι δωρο αδωρον να ανεβαζεις στροφες, αν αλλαξεις ταχυτητα ανεβαζει χιλιομετρα πιο γρηγορα. Το λεω αυτο γιατι το ER6 που εχει τον ιδιο κινητηρα, αποδιδει γραμμικα μεχρι στα κοκκινα, αλλα χανει αισθητα στις χαμηλομεσαιες.Το εχω ψαξει παντως, ειναι θεμα αλλων εκκεντροφορων γιατι ολο το αλλο μοτερ ειναι 100% ιδιο
Ολα αυτα βεβαια για ευθειες και μετα τα 150, γιατι σε στροφιλικι εχει οσο ακριβως δυναμη θες
Εχει πλακα απο εκει που δεν τολμαγα(με το Ζ1000) να ανοιξω ουτε το μισο γκαζι(σε κλειστο στροφιλικι εννοω), τωρα να ανοιγει σχεδον ολο, νιωθεις οτι ''το εχεις'' πιο πολυ το μηχανακι, φανταζομαι να ξερεις τι εννοω
Σιγουρα το μηχανακι ''τουμπανο'' δεν ειναι, και σιγουρα δεν νιωθεις το ιδιο δεος οπως οταν καβαλας μια μοτοσυκλετα 100+(μεχρι οσο παει) ιππων, αλλα προσφερει ευχαριστηση, και μαλιστα σε πολλα διαφορετικα πραγματα, δηλαδη ειναι παιχνιδι σε στροφες αλλα και ανετο σε ταξιδι
Παντως απο οτι ειδα δεν με βλεπω να ξαναπαιρνω γυμνο μηχανακι, κριμα γιατι μου αρεσουν, αλλα δυστυχως με περιοριζουν
Το επομενο(οταν...) θα ειναι ή κατι σε tiger/multistrada 1100 για να ξανανεβουμε σε αλογα ή κατι σε vfr/zzr, παντως κατι που να συνδιαζει και ανεση αλλα χωρις περιορισμους σε γρηγορη οδηγηση, για οσο γρηγορα θελω πια να πηγαινω εγω σε δημοσιους δρομους εννοειται
Παντως εχει και τα θετικα του να πηγαινεις ταπα ολη μερα με το versys και να μην καιει τιποταΣορρυ για το off topic
Κοφτες στην μοτοσυκλετα