-
Ο χρήστης dum έγραψε:
edit:
και επειδή είμαστε πολύ high tech, το πάρκινγκ που λέω εγώ είναι
γεωγραφικό πλάτος: 37°49'14.07'Β
γεωγραφικό μήκος: 23°48'14.35'Α
(κάντε το απλά copy-paste στο google earth και θα σας βγάλει που είναι )edit #2:
είπα να φτιάξω και μία φωτογραφία για τους πιο...οπτικούς τύπους
(με πράσινο έχω σημειώσει την διαδρομή που θα ακολουθήσω εγώ για να μπω στο πάρκινγκ )Κατι σε ποιο απλο για να βαλουμε στο GPS και εμεις οι επαρχιωτες οπως πχ διευθυνση ή περιοχη γιατι
οι δρομοι και η περιοχη μου ειναι παντελως αγνωστα δεν παιζει?νόμιζα ότι φαίνονται και τα ονόματα των δρόμων...
Βάλε ό,τι λέει ο dll.
Εκεί που λέμε είναι ακριβώς στο δρόμο 'yabanaki' (για-μπανάκι ελληνιστί ). -
Ok παιδια και ευχαριστω για την διευκρινηση.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
αλλωστε κι εσυ μελλοντικος κατοχος εισαι, σιγα μη παρεις τη μουφο-μιτο
Υποκατάστατα...πφφφ...
θα σου κανουμε κι ενα ανοιγμα στην ευθεια που ειναι εκει διπλα (180+ εως και 200 αν το λεει η καρδια σου) να ψηθεις για 2λιτρο
γιατί μόνο τα 2.0lt 200σαρίζουν?
Παιδιά...βλέπω ότι τους περισσότερους τους βολεύει πιο αργά...
σημειώνω τις ώρες που μπορεί ο καθένας:
-Εγώ (κάβουρας από τις 17:00 και μετά
-QsisVTS: ομοίως με μένα
-dum: προτείνει 18:00 γιατί μένει Χαλκίδα
-dimgster: δεν μπορεί πριν τις 20:00
-Vellerefontis: προτείνει 19:00 (υποθέτω δεν έχει πρόβλημα και για νωρίτερα ή αργότερα )
-Γρηγόρης Κίκιζας: δεν έχει πει ώρα, αλλά υποθέτω ότι εκεί γύρω στια 18:00-19:00 θα μπορεί (που εί...Kαι εγω επισης βολευομαι την ωρα αυτη!!Μπραβο ρε παιδια,εξαλλου καλυτερα πιο αργα.
-
Eιμαι και εγω οκ, για τις 19:00 την Πεμπτη 01/10.
-
και γω
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Βάλε ό,τι λέει ο dll.d d l Δεν είμαι αρχείο των άχρηστων windows
Θα τα πούμε άλλη φορά εμείς, παίδες. (απειλή ήταν αυτό ) -
Ψιτ, καβούρι γιατί δε μου είπες κάτι για το meeting; Το παίζουμε κλειστό club Aud-άκιδων;
Και γω στο VAG group είμαι ... περίπου
-
οποιος θελει ερχεται , το αουντακιδων ειναι για τους τυπους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οποιος θελει ερχεται , το αουντακιδων ειναι για τους τυπουςΜου το 'χάλασες' Ήθελα να ψαρώσει το καβούρι
Ξέρω πάντως ένα τρόπο να έρθω με Audi, θα έρθω μαζί με το καβούρι
Αφού ρε Γιώργο το είπες μόνος σου σε άλλο θέμα ότι έκανες τον ταξιτζή μου, ώρα να το επαναλάβεις
-
Σε αυτό το μίτινγκ με τους γερμανικούς ματρακάδες κάποιος πρέπει να εκπροσωπήσει επάξια την ιταλική σχολή οπότε αν τα καταφέρω θα έρθω κι εγώ.
-
και τι θα κανετε εκει ρε ,καλιστεια των ποιο ασχημων .
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Σε αυτό το μίτινγκ με τους γερμανικούς ματρακάδες κάποιος πρέπει να εκπροσωπήσει επάξια την ιταλική σχολή οπότε αν τα καταφέρω θα έρθω κι εγώ.Ή έρχεσαι από το σπίτι και πάμε μαζί
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και τι θα κανετε εκει ρε ,καλιστεια των ποιο ασχημων .ψησου να ερθεις κι εσυ
-
Καλα ειμαι ο μονος Βαγκος στο φορουμ με λενε και Βαγγελη,αλλα γουσταρω τρελα ολες τις Αλφα ? Δεν μπορω να πολυκαταλαβω γιατι υπαρχει αυτη η αντιπαλοτητα.Χαλαρα θα εβλεπα τον εαυτο μου να οδηγει οτιδηποτε μεταξυ Αλφα Αουντι και ναι δεν με χαλανε και μερικα Bmw.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σε αυτό το μίτινγκ με τους γερμανικούς ματρακάδες κάποιος πρέπει να εκπροσωπήσει επάξια την ιταλική σχολή οπότε αν τα καταφέρω θα έρθω κι εγώ.
Ή έρχεσαι από το σπίτι και πάμε μαζί
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να τα βάλεις με τη Βραζιλιάνα;
-
Ok...Λοιπον αφου μου ανοιξαν τα ματια (thanx Qsis/jntaras), θα παρω την Σουηδεζα μου και θα ερθω....ισως αργησω ομως λιγο (οποτε δεν χρειαζετε να ανυσηχεις Γιωργο) λογω δουλειας....
-
βλέπω μαζευόμαστε πολλοί.
(δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι καλό αυτό. Από μερικούς, το ότι θα έρθουν, πιο πολύ σαν απειλή μου ακούγεται )ρε aserf...εμείς θα βγούμε (και) σήμερα! Οπότε θα στα πω από κοντά!
(βέβαια δεν το ξέρεις ακόμα ) -
-
Στο πιο ατσαλάκωτο και καθαρό.
-
dum
vellerefontis
dimgsterείστε ΟΚ με την ώρα? (ή έστω να έρθετε λίγο αργότερα αν δεν μπορείτε στις 19:00 )
Ρωτάω γιατί δε βλέπω απάντηση (μετά την οριστικοποίηση της ώρας)...
συνάντηση Aud-άκιδων και λοιπών φίλων :-)