-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
[...] όταν το πήραμε το αυτοκίνητο ήταν στην πρώτη φάση της παραγωγής του [...]Το πήρατε στα μπετά;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
[...] όταν το πήραμε το αυτοκίνητο ήταν στην πρώτη φάση της παραγωγής του [...]
Το πήρατε στα μπετά;
(εννοώ παραγόταν λίγο καιρό)
-
Το πήρατε στα μπετά;
Εννοεί οτι οι κολήσεις γίνονταν με πριτσίνια
-
Το πήρατε στα μπετά;
Έλιωσα!
-
@Orestis: ενημερωτικα, καλουτσικο λαστιχο το Pilot Exalto 2 αλλα τουλαχιστον στο THP στον εναμιση χρονο (~15Κ χλμ) ηταν πολυ φαγωμενο και φαινοταν καταπονημενο στα πλαινα. Κι οχι δεν εξηγειται απο την πολυ πιεση κλπ κλπ γιατι πολυ απλα ηταν ελαχιστα τα χλμ που τα ελαστικα πιεστηκαν. Βεβαια μπορει να μιλαμε για ελλατωματικη παρτιδα (μιας κι εχω την υποψια οτι το χρονια τρεμουλο που παιρνω στα χιλιομετρα μπορει να ευθυνεται σε αυτα).
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
@Orestis: ενημερωτικα, καλουτσικο λαστιχο το Pilot Exalto 2 αλλα τουλαχιστον στο THP στον εναμιση χρονο (~15Κ χλμ) ηταν πολυ φαγωμενο και φαινοταν καταπονημενο στα πλαινα. Κι οχι δεν εξηγειται απο την πολυ πιεση κλπ κλπ γιατι πολυ απλα ηταν ελαχιστα τα χλμ που τα ελαστικα πιεστηκαν. Βεβαια μπορει να μιλαμε για ελλατωματικη παρτιδα (μιας κι εχω την υποψια οτι το χρονια τρεμουλο που παιρνω στα χιλιομετρα μπορει να ευθυνεται σε αυτα).Ναι αλλά δεν έχουμε την ίδια δυναμη μ' αποτέλεσμα να μην το καταπονώ τόσο όσο το δικό σου άρα να το φθείρω λιγότερο
-
Μα αυτο ειναι το θεμα, ειναι υπερβολικη η φθορα για την καταπονηση που εχουν δεχθει. Δεν ειναι δηλαδη οτι οποιος οδηγαει το αυτοκινητο το παταει, του κανει, του δειχνει ωστε να πεις οτι φταιει η επιπλεον δυναμη και να δικαιολογειται αυτο. Αν καποια απο τις επομενες μερες παμε καφε θα στο δειξω.
Παντως δεν ειναι κακο λαστιχο για το Fluence, θα δεις σιγουρα βελτιωση. Τι διασταση φορας btw;
-
Goodyear Efficient Grip (Slip καλύτερα γιατί από Grip @@)
Κεραμίδι είναι όχι λάστιχο.Μετά από 20000 σαν καινούριο είναι -
Διασταση!
-
Διασταση!205-60-16 Η
-
Τα Exalto 2 έχουν χαμηλό treadwear (νομίζω 240) οπότε τρώγονται σχετικά εύκολα. Από την άλλη όμως κρατάνε εξαιρετικά!
-
Ορεστη, αν βαλεις προφιλ 55 αντι για 60 θα καθεται;
Αν ναι, κι επειδη παω κι εγω για αλλαγη στο μικρο C4 που φοραει 205/55/16, καπου ειδα για Pilot Sport 3 σε αυτην την διασταση με πολυ μικρη τιμη. Επισης μου λενε ολοι PremiumContact2, αλλα καποιο με πιο δυνατο πλαινο (FR νομιζω μου ειπε καποιος).
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Διασταση!
205-60-16 Η
60άρι Exalto δεν υπάρχει, οπότε θα βολευτείς είτε με Energy Saver ( ) είτε με κανένα Primacy HP...
EDIT: 205/60/16-->205/55/16 = -3,244%, δηλ. ελαφρώς πάνω από το όριο αλλαγής διάστασης (αν και στο Scenic II, π.χ., θυμάμαι πως η Renault έβαζε ΚΑΙ τις δύο διαστάσεις ) ...
-
Ορεστη, αν βαλεις προφιλ 55 αντι για 60 θα καθεται;Αν ναι, κι επειδη παω κι εγω για αλλαγη στο μικρο C4 που φοραει 205/55/16, καπου ειδα για Pilot Sport 3 σε αυτην την διασταση με πολυ μικρη τιμη. Επισης μου λενε ολοι PremiumContact2, αλλα καποιο με πιο δυνατο πλαινο (FR νομιζω μου ειπε καποιος).
Κάθεται αλλά θα αλλάξει το βήμα και θα αδειάσει(κι άλλο ) ο θώλος και δεν θα βλέπεται το αμάξι μετά.Είναι που είναι μετά σαν SUV θα γίνει
Κάτσε να φτάσει εκείνη η ώρα και θα το δούμε.Προς στιγμή ετοιμαζόμαστε οικονομικώςΔιασταση!
205-60-16 Η
60άρι Exalto δεν υπάρχει, οπότε θα βολευτείς είτε με Energy Saver ( ) είτε με κανένα Primacy HP...
Κι όμως υπάρχει απλά θέλει παραγγελία
-
Σε 205 όμως δεν υπάρχει 60άρι, μόνο σε 185! Οπότε δίκιο έχει ο Γιάννης.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε 205 όμως δεν υπάρχει 60άρι, μόνο σε 185! Οπότε δίκιο έχει ο Γιάννης.Το κέρατο μου μέσα
Καλά θα δούμε τι μπορούμε να βρούμε σε λάστιχο κι όχι οικολογικές βλακείες -
Premium Contact 2, τι άλλο;
-
-
Βαλε 18αρες να γεμισει ο θολος,θα σου βρει ο Γιωργακης ο Αιγιωτης να ουμ σε φιλικη τιμη..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα Exalto 2 έχουν χαμηλό treadwear (νομίζω 240) οπότε τρώγονται σχετικά εύκολα. Από την άλλη όμως κρατάνε εξαιρετικά!Χαμηλο το 240? Τα δικα μου εχουν 140 (050A 205/50-17)....
Renault Fluence