-
Εγω το απολαμβανω στην κινηση της Αθηνας
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγω το απολαμβανω στην κινηση της Αθηνας -
Βαλε με να τριγυρναω στα στενα με τις ωρες, δε θα βαρεθω ουτε θα γκρινιαξω..Με το που δω ουρα και μποτιλιαρισμα με σκοτωσες..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βαλε με να τριγυρναω στα στενα με τις ωρες, δε θα βαρεθω ουτε θα γκρινιαξω..Με το που δω ουρα και μποτιλιαρισμα με σκοτωσες..+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
-
Πραγματικά είναι σαν ψυχολογικός πόλεμος
Τα πρώτα λεπτά είσαι εντάξει αλλά μετά -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βαλε με να τριγυρναω στα στενα με τις ωρες, δε θα βαρεθω ουτε θα γκρινιαξω..Με το που δω ουρα και μποτιλιαρισμα με σκοτωσες..Δεν εχω προβλημα με την κινηση, αλλα βαριεμαι τις παρα πολυ συχνες αλλαγες σχεσεων!
-
Νεολαία....τσ...τσ
-
Βαλε με να τριγυρναω στα στενα με τις ωρες, δε θα βαρεθω ουτε θα γκρινιαξω..Με το που δω ουρα και μποτιλιαρισμα με σκοτωσες..
Δεν εχω προβλημα με την κινηση, αλλα βαριεμαι τις παρα πολυ συχνες αλλαγες σχεσεων!
Ουτε καν..
-
Δεν εχω προβλημα με την κινηση, αλλα βαριεμαι τις παρα πολυ συχνες αλλαγες σχεσεων!
ούτε η κίνηση με ενοχλεί, ούτε τα στενά ούτε οι αλλαγές ταχυτήτων...
ο δείχτης της βενζίνης που κάνει ελεύθερη πτώση με αποθαρύνει... -
Εκανα 22.000 χλμ τον πρωτο χρονο,απο Μαιο του 2009 μεχρι Μαιο του 2010 χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο τα περισσοτερα.. Τωρα με το ζορι θα κανω 14.000χλμ μεχρι το Μαιο... Γ%^&%%η βενζινη Αμα βαλω 20ευρω σε 3 μερες το πολύ το φτανω λαμπακι και μετα το παραταω οσο μπορω και αντεχω γιατι δεν μπορω να βαζω βενζινη συνεχεια, αλλιως...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ούτε η κίνηση με ενοχλεί, ούτε τα στενά ούτε οι αλλαγές ταχυτήτων...
ο δείχτης της βενζίνης που κάνει ελεύθερη πτώση με αποθαρύνει...Σου βρηκα λυση μαγνητακια γι ανα γενναει το ρεζερβουαρ συνεχεια βενζινη
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τελικά στα 10000 πάει για λαδάκια (σε 500 χιλιομετράκια δηλαδή) σ' άκουσα τελικά Κωνσταντίνε
Θα αλλάξουμε και τις τσιμούχες στις πίσω πόρτες γιατί δεν εφαρμόζουν καλά(χωρίς να δημιουργείτε πρόβλημα) αυτές βέβαια μέσα στην εγγύηση
Άντε τώρα να δούμε πόσο θα μας πάει το μαλλιΤο ίδιο πρόβλημα με την τσιμούχα στην ΠΔ πόρτα έχω & εγώ, αλλά ξέχασα να τους το πω σήμερα που έκλεισα το σέρβις των 30.000 χλμ (σε 6 μήνες & 10 μέρες!) στην DIM. Θα τους το πω πάντως & θα σας πω & πόσο κόστισε, τι άλλαξαν κλπ.
Ορέστη πόσον καιρό το έχεις? Μόνο 9.500 χλμ? Η ντροπή των fluence!Πόσα να κάνω χριστιανέ μου πια
30.000/6μηνο τα αντέχει!
Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας είναι ακινητοποιημένο ή κάνει μικροδιαδρομές στα χέρια της μάνας μου
H μάνα σου να πάρει golf (σαν τη δική μου)!
Και ότι έφτασε τα 9500 είναι άθλος.Τώρα με τις βενζίνες εκεί που έφτασαν δεν βλέπω να ανεβαίνει με το ίδιο tempo
Το δικό μου (καλά να είναι) θα συνεχίσει με το ίδιο ακριβώς tempo. Όταν το πήρα έβαλα πετρέλαιο με 1,18/λτ
& σήμερα με 1,47!!! Αν είναι δυνατόν...Κοντεύω χρόνο paddler.Φίλος μου πήρε(του πήραν μάλλον)Volvo S40 και σε 6 μήνες έχειλίγο κάτω από 3000 χιλιόμετρα
Τι το πήρε τότε? Με τόσα λίγα χλμ παίρνεις πάπια ή ποδήλατο...
Η τσιμούχα δεν κοστίζει κύριος.Εντός εγγύησης θα την αλλάξεις κι είναι πρόβλημα από το εργοστάσιο
Καλά που μου τό πες, να τους πω να τη φτιάξουν αύριο στο service
-
Η μάνα μου δεν παίρνει Golf .Την έχω βάλει να το ορκιστεί
Μα οι τσιμούχες εννοείται ότι είναι εντός εγγύησης
Τι φταίω εγώ ή εσύ να πληρώσουμε όταν ο Μεχμέτ ή ο Αλί ή ο κάθε Τούρκος στην Προύσα βαριόταν την ώρα που τις τοποθετούσε ή ήταν μάπα η τσιμούχα και δεν κάθεται εκεί που πρέπει -
Μου την άλλαξαν & δεν κρέμεται πλέον.
Το σέρβις κόστισε 318€, αλλά περιλαμβάνεται αγορά & τοποθέτηση του ΠΑ φαναριού που μου είχε σπάσει στο σουπερμάρκετ κάποιος 'καλός' άνθρωπος που έσπευσε να εξαφανιστεί αμέσως. Το φανάρι είχε κόστος αγοράς 80€, από όσο μου είπαν τηλεφωνικά, χτες λόγω φόρτου εργασίας δεν έλεγξα καν τα επιμέρους κόστη.Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πως όταν ρώτησα τον αρχιμάστορα 'αν έλεγξαν τη νεροπαγίδα' μου απάντησε αρνητικά (δηλαδή αν δεν ήμουν σχετικός & γνώστης ΔΕΝ θα το έκαναν!) & περίμενα & το κοίταξαν επί τόπου χωρίς άλλη χρέωση. Μάλιστα επειδή ήταν καινούριο (& μοναδικό) μοντέλο, δεν ήξεραν τι ακριβώς να κάνουν & πήραν στα κεντρικά (απ' όσο κατάλαβα) για οδηγίες & στο τέλος μου είπαν 'μάθαμε & κάτι σήμερα', αυτό είναι ειλικρινές & είναι προς τιμήν τους. Το αυτοκίνητο ήταν 'ντυμένο' κανονικά με προστατευτικά για να μη λερωθεί & παραδόθηκε εντός του συμφωνημένου χρονικού διαστήματος. Αρκετά καλός βαθμός για τη DIM λοιπόν
-
Ο χρήστης paddler έγραψε:
Μου την άλλαξαν & δεν κρέμεται πλέον.
Το σέρβις κόστισε 318€, αλλά περιλαμβάνεται αγορά & τοποθέτηση του ΠΑ φαναριού που μου είχε σπάσει στο σουπερμάρκετ κάποιος 'καλός' άνθρωπος που έσπευσε να εξαφανιστεί αμέσως. Το φανάρι είχε κόστος αγοράς 80€, από όσο μου είπαν τηλεφωνικά, χτες λόγω φόρτου εργασίας δεν έλεγξα καν τα επιμέρους κόστη.Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν πως όταν ρώτησα τον αρχιμάστορα 'αν έλεγξαν τη νεροπαγίδα' μου απάντησε αρνητικά (δηλαδή αν δεν ήμουν σχετικός & γνώστης ΔΕΝ θα το έκαναν!) & περίμενα & το κοίταξαν επί τόπου χωρίς άλλη χρέωση. Μάλιστα επειδή ήταν καινούριο (& μοναδικό) μοντέλο, δεν ήξεραν τι ακριβώς να κάνουν & πήραν στα κεντρικά (απ' όσο κατάλαβα) για οδηγίες & στο τέλος μου είπαν 'μάθαμε & κάτι σήμερα', αυτό είναι ειλικρινές & είναι προς τιμήν τους. Το αυτοκίνητο ήταν 'ντυμένο' κανονικά με προστατευτικά για να μη λερωθεί & παραδόθηκε εντός του συμφωνημένου χρονικού διαστήματος. Αρκετά καλός βαθμός για τη DIM λοιπόν
Ο λόγος που έγραψες για το ότι δεν ξέρουν είναι αυτό που με έστειλε εξ αρχής στα κεντρικά και για την αγορά του αυτοκινήτου αλλά και για τα πρώτα service .Μετά θα πάει όπου πήγαιναν μια ζωή οι προηγούμενες Ρενες της οικογενείας
Εγώ έχω και τις 2 τσιμούχες για άλλαγμα .Η πίσω αριστερά δε μιλάμε δίνει τα ρέστα της ώρες ώρες
Τι είναι η νεροπαγίδα?
Το καλό είναι ότι κάνετε πολλά χιλιόμετρα οι υπόλοιποι Fluencακιδες και μαθαίνουν πάνω στα αυτοκίνητά σας κι όχι στο δικό μου
Τώρα για το service της DIM μια ζωή πολύ καλό ήταν απ' όσο ξέρω.Επιβεβαιώθηκε λοιπόν -
Η νεροπαγιδα Ορεστη ειναι για το πετρελαιο , παγιδευει την υγρασια που τυχον εχει μεσα το καυσιμο
-
Η νεροπαγιδα Ορεστη ειναι για το πετρελαιο , παγιδευει τηνυγρασια που τυχος εχει μεσα το καυσιμοΜάλιστα
Ευχαριστώ -
Παρασκευή πάω για λάδια
Να φτιάξουμε και τις τσιμούχες γιατί η πίσω αριστερά κρέμασε πάλι
Επίσης παρατήρησα ένα σφύριγμα από τα φρένα όταν πατάω το πενταλ με συγκεκριμένη δύναμη
Paddler έχεις εσύ τέτοιο θέμα?
Θα τους πω να του ρίξουν ένα τσεκαρισματάκι πάντως -
-
Γκουχ γκουχ Κωνσταντίνε
Στα 9999 χιλιόμετρα λοιπόν ημέρα Παρασκευή 18-3-2011 αλλάχθηκαν τα λαδάκια και το φίλτρο λαδιού στα κεντρικά της εταιρείας.5L 10W40 ELF Competition πήρε μέσα το θηρίο
Με γδάρανε λίγο βέβαια αλλά καλά να είμαστε
Renault Fluence