-
Στεκει μια χαρα .....
απλα θα ηταν τετοια η τελικη που θα μπορουσε να δωσει η σχεση του διαφορικου αλλαζωντας την μορφη των καμπυλων ωσης , που στην πραξη, δεν θα επιανε ποτε την τελικη της σχεσης με αυτους τους κινητηρες -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
δεν ήμουν ποτέ της γνώμης ότι μπορεί ένα 1.6 μοτερ να δουλεύει συνεχόμενα πάνω απο τις 4000 στροφές.
Γιατί τί θα πάθει; Θεωρούνται πολλές οι 4.000 rpm
όχι δεν είναι οι 4000 αλλά για παραπάνω γράφω.Έτσι κι αλλιώς με 4000 στροφές πηγαίνεις με 140+ χιλιόμετρα άρα δεν νομίζω ότι χρειάζονται για πολύ ώρα τα παραπάνω εκτός και βιάζεσαι πολύ.
-
Μαλλον εννοει ο φιλος οτι μπορεις να στροφαρεις και σε χαμηλοτερες σχεσεις αλλα συμφωνω οτι σε καθημερινα αυτοκινητα δε χρειαζεται, αντε που κ που για να ξεκαπνισεις!
Με μπερδεψες παντως εχεις λαθος χρωμα στο αβαταρ!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μαλλον εννοει ο φιλος οτι μπορεις να στροφαρεις και σε χαμηλοτερες σχεσεις αλλα συμφωνω οτι σε καθημερινα αυτοκινητα δε χρειαζεται, αντε που κ που για να ξεκαπνισεις!Με μπερδεψες παντως εχεις λαθος χρωμα στο αβαταρ!!
Δεν είχα φωτογραφία τότε
Πρέπει να το αλλάξω. -
Fixed
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
στην εθνική πως είναι??
διάβαζα τυχαία ένα άρθρο και είναι λέει αρκετα φασαριόζικο μετά τα 160...Πολύ καλό είναι στην εθνική.Άνετο με πολύ καλή ποιότητα κύλισης(αν δεν έιχα και τα Efficient grip ) και ήσυχο για τις ταχύτητες που κινούμαι.Τα άρθρα λένε για θόρυβο μετά τα 140 που υπάρχει χωρίς όμως να πολυ ενοχλεί.Αλλά με 185 τελική πόση ώρα θα πηγαίνεις με πάνω απο 140 .Πηγαίνεις δεν λέω αλλά δεν ήμουν ποτέ της γνώμης ότι μπορεί ένα 1.6 μοτερ να δουλεύει συνεχόμενα πάνω απο τις 4000 στροφές.Οι ταχύτητες που κινούμαι συνήθως είναι 120-140 και καμια 150 για μερικά λεπτά για ξεκούραση.Και κάτι βασικό που δεν έγραψα ο 1.6 το κινεί αρκετά άνετα το αυτοκίνητο(ελέω βάρους 1225 κιλά)χωρίς να αντιμετωπίζει δυσκολίες σε προσπεράσματα κλπ.Το μόνο σημείο που κατέβαζα τετάρτη το καλοκαίρι(ήμουν όμως μέσα στο ροντάρισμα που σημαίνει ότι τώρα δεν θα το έκανα γιατί δεν είμαι αναγκασμένος να πηγαίνω με 100-120 δηλαδή χωρίς ροπή )ήταν στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης φορτωμένος στο τέρμα με 5 μέσα και τον κλιματισμό σε λειτουργία.Πήγαινε και έτσι(εννοώ κράταγε τα χιλιόμετρα δεν επιτάχυνε )αλλά δεν ήθελα να το βασανίσω κι έτσι κατέβασα δύο τρει φορές.
Η αλήθεια είναι πως βγάζει θόρυβο στα 150 που ταξιδεύω σταθερά (με cruise ctrl), γίνεται όμως αισθητός ήδη από τα 130 περίπου & το καταλαβαίνω όταν παίζει το ραδιόφωνο, γιατί πρέπει να αυξήσω την ένταση. Το μοτέρ στα 150 έχει 3000 στροφές (στην 6η) & δεν μπορώ να πω οτι ενοχλεί. Η ροπή είναι πανταχού παρούσα (24-25 κιλά) & κάνει την κίνηση στην εθνική (ο λόγος για τον οποίο αγοράστηκε) σκανδαλωδώς εύκολη. Δεν ξέρω πως είναι το βενζινοκίνητο του Ορέστη, ίσως βρεθούμε να κάνουμε 1 σύγκριση σε επίπεδο θορύβου. Κατά τα άλλα η ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης είναι μέτρια & ίσως προς καλή (ΔΕΝ είναι golf!), οι χώροι είναι άφθονοι, ο εξοπλισμός πλούσιος (priviledge) & μετά απο 10000+ χλμ σε δύο μήνες, η μέση κατανάλωση είναι 6,5λτ/100χλμ με σταθερή ταχύτητα 150 χλμ & κάμποση κίνηση στην πόλη.
-
Ο χρήστης paddler έγραψε:
στην εθνική πως είναι??
διάβαζα τυχαία ένα άρθρο και είναι λέει αρκετα φασαριόζικο μετά τα 160...Πολύ καλό είναι στην εθνική.Άνετο με πολύ καλή ποιότητα κύλισης(αν δεν έιχα και τα Efficient grip ) και ήσυχο για τις ταχύτητες που κινούμαι.Τα άρθρα λένε για θόρυβο μετά τα 140 που υπάρχει χωρίς όμως να πολυ ενοχλεί.Αλλά με 185 τελική πόση ώρα θα πηγαίνεις με πάνω απο 140 .Πηγαίνεις δεν λέω αλλά δεν ήμουν ποτέ της γνώμης ότι μπορεί ένα 1.6 μοτερ να δουλεύει συνεχόμενα πάνω απο τις 4000 στροφές.Οι ταχύτητες που κινούμαι συνήθως είναι 120-140 και καμια 150 για μερικά λεπτά για ξεκούραση.Και κάτι βασικό που δεν έγραψα ο 1.6 το κινεί αρκετά άνετα το αυτοκίνητο(ελέω βάρους 1225 κιλά)χωρίς να αντιμετωπίζει δυσκολίες σε προσπεράσματα κλπ.Το μόνο σημείο που κατέβαζα τετάρτη το καλοκαίρι(ήμουν όμως μέσα στο ροντάρισμα που σημαίνει ότι τώρα δεν θα το έκανα γιατί δεν είμαι αναγκασμένος να πηγαίνω με 100-120 δηλαδή χωρίς ροπή )ήταν στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης φορτωμένος στο τέρμα με 5 μέσα και τον κλιματισμό σε λειτουργία.Πήγαινε και έτσι(εννοώ κράταγε τα χιλιόμετρα δεν επιτάχυνε )αλλά δεν ήθελα να το βασανίσω κι έτσι κατέβασα δύο τρει φορές.
Κατά τα άλλα η ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης είναι μέτρια & ίσως προς καλή (ΔΕΝ είναι golf!)
Το καταλάβαμε αυτό
-
Η αλήθεια είναι πως βγάζει θόρυβο στα 150 που ταξιδεύω σταθερά (με cruise ctrl), γίνεται όμως αισθητός ήδη από τα 130 περίπου & το καταλαβαίνω όταν παίζει το ραδιόφωνο, γιατί πρέπει να αυξήσω την ένταση.
Δεν το κάνει αυτόματα το σύστημα; (να αυξάνει την ένταση)
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Η αλήθεια είναι πως βγάζει θόρυβο στα 150 που ταξιδεύω σταθερά (με cruise ctrl), γίνεται όμως αισθητός ήδη από τα 130 περίπου & το καταλαβαίνω όταν παίζει το ραδιόφωνο, γιατί πρέπει να αυξήσω την ένταση.
Βεβαίως το κάνει μάλλον ο paddler δεν το έχει ρυθμίσει καθώς πρέπει να τονίσουμε πως το ηχοσύστημα είναι αρκετά πολύπλοκο αλλά εύχρηστο με πολλές επιλογές και λειτουργίες κλπ.Βέβαια το χειρηστήριο στο τιμόνι είναι ότι πρέπει .Μάλιστα ρυθμίζεις και πόσο θα αυξάνει την ένταση( μέχρι το 5 φτάνει η κλίμακα)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βεβαίως το κάνει μάλλον ο paddler δεν το έχει ρυθμίσει καθώς πρέπει να τονίσουμε πως το ηχοσύστημα είναι αρκετά πολύπλοκο αλλά εύχρηστο με πολλές επιλογές και λειτουργίες κλπ.Βέβαια το χειρηστήριο στο τιμόνι είναι ότι πρέπει .Μάλιστα ρυθμίζεις και πόσο θα αυξάνει την ένταση( μέχρι το 5 φτάνει η κλίμακα)
Τι λετε ρε παιδια? Εχουμε τετοιο πράγμα??? Δεν έχω καθήσει να διαβάσω το manual του αυτοκινήτου, όσο & αν ντρέπομαι γι' αυτό, τόσο ως μηχανικός όσο & ως χρήστης, παρά το γεγονός πως το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι πως το χειριστήριο του ηχοσυστήματος/bluetooth είναι λίγο γκουμουτσοειδές για τα γούστα μου & σε λάθος θέση κατά τη γνώμη μου. Τις ίδιες λειτουργίες το golf της μαμας πχ (δε θυμάμαι αν έχω γράψει πως έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης, Ορέστη? βοήθησε την ασθενή μου μνήμη ), αλλά & η corolla που είχα (η τελευταία πριν γίνει -για ποιό λόγο??? τι πείραζε???- auris) τις έχουν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ στο τιμόνι & δεν παιδεύεσαι να πατάς ΑΘΕΑΤΑ κουμπάκια καθ΄ οδόν & μάλιστα με ιδιαίτερη αποτυχία (αφού δεν το έχεις συνηθίσει) στην αρχή. Μετά από 2 μήνες πάντως ακόμα δεν έχω ποσοστό 100% στη χρήση του συγκεκριμένου χειριστηρίου & πιστέψτε με (δια)χειρίζομαι πολύ δυσκολότερα/σύνθετα πράγματα/συσκευές στην καθημερινή μου διαβίωση! Αλλά έτσι είναι οι γαλάτες κυρίες μου & κύριοι: με την εργονομία έχουν μια σχέση μεταξύ camembert & roquefort, το πράγμα έχει μουχλιάσει & βρωμάει! Αλλιώς ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα είχαν σκεφτεί να βάλουν (προσοχή: ΜΟΝΟ αυτοι!) την κόρνα στο μοχλό του φλας!!!! (Αυτό λέγεται σύνδρομο εγγενούς αυτοϊκανοποιήσεως! ) Πόσο ανώμαλος πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό??? Μη θυμηθώ τους διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων κάτω απ τα χειρόφρενα σε peugeot/citroen... & μη βγεί κανείς να πει πως τώρα όλα άλλαξαν, γιατί στο fluence ο διακόπτης του cruise control δίπλα στο χειρόφρενο, ελέγχεται ως επιλογή, αν μη τι άλλο...
Εξαιρώντας πάντως αυτές τις ατέλειες, πρέπει να πω πως το σύνολο οικονομίας-χώρων είναι αυτό που έκρινε την επιλογή & η συμβίωση δείχνει πως ήταν σωστή για τη χρήση για την οποία προορίζεται (πολλά χιλιόμετρα στην εθνική σε καθημερινή βάση). Δεν αρέσκεται στο να πηγαίνει με πάνω από 150-160, μάλλον δείχνει να ζορίζεται, αλλά το ροπάτο 1.5dci μοτέρ επαρκεί για ως εκεί ανεξάρτητα από την κλίση του δρόμου. (Το αειθαλές πασπαρτού μοτέρ - σαν το 1781cc της VW, για όσους ξέρουν - το έχει φορέσει πολύς κόσμος εδώ & κάμποσα χρόνια & συνεχίζει απ' ότι δείχνουν τα πράγματα...) Το 6άρι κιβώτιο πάσχει από 1 σχετική ασάφεια, αλλά ο καθαρά ταξιδιάρικος χαρακτήρας του αυτοκινήτου αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις. Η ανάρτηση είναι πολύ μαλακή, επίσης με καθαρά ταξιδιάρικο προσανατολισμό, άλλωστε αν κάποιος θέλει (& έχει το χρόνο!) να ανεβοκατεβαίνει τη ριτσώνα (& δεν είναι 38άρης με προοπτική οικογένειας!) δε θα αγόραζε το συγκεκριμένο renault, ε?
-
Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι πως το χειριστήριο του ηχοσυστήματος/bluetooth είναι λίγο γκουμουτσοειδές για τα γούστα μου & σε λάθος θέση κατά τη γνώμη μου. Τις ίδιες λειτουργίες το golf της μαμας πχ (δε θυμάμαι αν έχω γράψει πως έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης, Ορέστη? βοήθησε την ασθενή μου μνήμη ),
[...]
Αλλά έτσι είναι οι γαλάτες κυρίες μου & κύριοι: με την εργονομία έχουν μια σχέση μεταξύ camembert & roquefort, το πράγμα έχει μουχλιάσει & βρωμάει! Αλλιώς ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα είχαν σκεφτεί να βάλουν (προσοχή: ΜΟΝΟ αυτοι!) την κόρνα στο μοχλό του φλας!!!! (Αυτό λέγεται σύνδρομο εγγενούς αυτοϊκανοποιήσεως! ) Πόσο ανώμαλος πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό???paddler καλωσήλθες!
Η κόρνα στο δικό μου R7 είναι στο μοχλό των φώτων και όχι των φλας. Νομίζω έτσι και στα υπόλοιπα. Διαφορετικά κάθε στροφή θα την παίρναμε ...τραγουδιστά!
Και δεν φαντάζεσαι πόσο βολική θέση είναι και με πόση ρέγουλα μπορεί κανείς να την ενεργοποιήσει. Έχει ενδοτικότητα βρε αδερφέ! Οι κόρνες του τιμονιού απλά δεν ελέγχονται. Ή μπιιιιπ ή τίποτα. Για να τις χτυπήσεις λιγάκι πρέπει να χοροπηδήξεις το χέρι σου απαλά στο τιμόνι... είναι πράγματα αυτά τώρα;; -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι πως το χειριστήριο του ηχοσυστήματος/bluetooth είναι λίγο γκουμουτσοειδές για τα γούστα μου & σε λάθος θέση κατά τη γνώμη μου. Τις ίδιες λειτουργίες το golf της μαμας πχ (δε θυμάμαι αν έχω γράψει πως έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης, Ορέστη? βοήθησε την ασθενή μου μνήμη ,
[...]
Αλλά έτσι είναι οι γαλάτες κυρίες μου & κύριοι: με την εργονομία έχουν μια σχέση μεταξύ camembert & roquefort, το πράγμα έχει μουχλιάσει & βρωμάει! Αλλιώς ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα είχαν σκεφτεί να βάλουν (προσοχή: ΜΟΝΟ αυτοι!) την κόρνα στο μοχλό του φλας!!!! (Αυτό λέγεται σύνδρομο εγγενούς αυτοϊκανοποιήσεως! Πόσο ανώμαλος πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό???paddler καλωσήλθες!
Η κόρνα στο δικό μου R7 είναι στο μοχλό των φώτων και όχι των φλας. Νομίζω έτσι και στα υπόλοιπα. Διαφορετικά κάθε στροφή θα την παίρναμε ...τραγουδιστά!
Και δεν φαντάζεσαι πόσο βολική θέση είναι και με πόση ρέγουλα μπορεί κανείς να την ενεργοποιήσει. Έχει ενδοτικότητα βρε αδερφέ! Οι κόρνες του τιμονιού απλά δεν ελέγχονται. Ή μπιιιιπ ή τίποτα. Για να τις χτυπήσεις λιγάκι πρέπει να χοροπηδήξεις το χέρι σου απαλά στο τιμόνι... είναι πράγματα αυτά τώρα;;+1
Ιδιως μεσα στη Πατρα που ειναι το επικεντρο της παγκοσμιας οδηγικης λαλακιας.. εχω ενα δαχτυλο πανω της συνεχως και ανα πασα στιγμη ακομα και με το ενα χερι στο τιμονι μπορεις να γλιτωσεις τα χειροτερα.. Π.χ. την ωρα που θα αλλαζες ταχυτητα και γινει η στραβη με ποιο θα κορναρες εφοσον με το αλλο οδηγεις..?
Εξαιρετικη επισης τη βρισκω ως προς τις διαβαθμισεις της οπως λες.. Μπορεις να την πατησεις εντονα οταν γινει η λαλακια αλλα οταν 'καμακωνεις' δε θες και να την τρομαξεις την αλλη.. Ετσι βαραει διακριτικοτατα..Δαχτυλα, καμακωματα.. Πολυ kinky αμαξια αυτα τα γαλλικα..
-
Και αμα έχεις νεύρα βγάζεις και ένα δεξι φλας για να σταματήσετε και να λογαριαστείτε σαν άντρες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και αμα έχεις νεύρα βγάζεις και ένα δεξι φλας για να σταματήσετε και να λογαριαστείτε σαν άντρεςΜου εχει τυχει σε τρελη φαση να κορναρω, αναψω φλας και πεταξω και φωτα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και αμα έχεις νεύρα βγάζεις και ένα δεξι φλας για να σταματήσετε και να λογαριαστείτε σαν άντρες
Μου εχει τυχει σε τρελη φαση να κορναρω, αναψω φλας και πεταξω και φωτα..
Μια και δυό....Τα έχω ξεχάσει αυτά πλέον Πάντως στεναχωριέμαι που στο επόμενο αμάξι μου η κόρνα θα είναι στο τιμόνι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια και δυό....Τα έχω ξεχάσει αυτά πλέον Πάντως στεναχωριέμαι που στο επόμενο αμάξι μου η κόρνα θα είναι στο τιμόνι
κάνε ειδική παραγγελία ρε τυρόγαλο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βασικά με βόλευε τρελά αυτό στα citroen μου !!!
Εύκολο - γρήγορο - αξιόπιστο panic mode
-
Τι λετε ρε παιδια? Εχουμε τετοιο πράγμα??? Δεν έχω καθήσει να διαβάσω το manual του αυτοκινήτου, όσο & αν ντρέπομαι γι' αυτό, τόσο ως μηχανικός όσο & ως χρήστης, παρά το γεγονός πως το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι πως το χειριστήριο του ηχοσυστήματος/bluetooth είναι λίγο γκουμουτσοειδές για τα γούστα μου & σε λάθος θέση κατά τη γνώμη μου. Τις ίδιες λειτουργίες το golf της μαμας πχ (δε θυμάμαι αν έχω γράψει πως έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής/συναρμολόγησης, Ορέστη? βοήθησε την ασθενή μου μνήμη ), αλλά & η corolla που είχα (η τελευταία πριν γίνει -για ποιό λόγο??? τι πείραζε???- auris) τις έχουν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ στο τιμόνι & δεν παιδεύεσαι να πατάς ΑΘΕΑΤΑ κουμπάκια καθ΄ οδόν & μάλιστα με ιδιαίτερη αποτυχία (αφού δεν το έχεις συνηθίσει) στην αρχή. Μετά από 2 μήνες πάντως ακόμα δεν έχω ποσοστό 100% στη χρήση του συγκεκριμένου χειριστηρίου & πιστέψτε με (δια)χειρίζομαι πολύ δυσκολότερα/σύνθετα πράγματα/συσκευές στην καθημερινή μου διαβίωση! Αλλά έτσι είναι οι γαλάτες κυρίες μου & κύριοι: με την εργονομία έχουν μια σχέση μεταξύ camembert & roquefort, το πράγμα έχει μουχλιάσει & βρωμάει! Αλλιώς ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα είχαν σκεφτεί να βάλουν (προσοχή: ΜΟΝΟ αυτοι!) την κόρνα στο μοχλό του φλας!!!! (Αυτό λέγεται σύνδρομο εγγενούς αυτοϊκανοποιήσεως! ) Πόσο ανώμαλος πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό??? Μη θυμηθώ τους διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων κάτω απ τα χειρόφρενα σε peugeot/citroen... & μη βγεί κανείς να πει πως τώρα όλα άλλαξαν, γιατί στο fluence ο διακόπτης του cruise control δίπλα στο χειρόφρενο, ελέγχεται ως επιλογή, αν μη τι άλλο...
Εξαιρώντας πάντως αυτές τις ατέλειες, πρέπει να πω πως το σύνολο οικονομίας-χώρων είναι αυτό που έκρινε την επιλογή & η συμβίωση δείχνει πως ήταν σωστή για τη χρήση για την οποία προορίζεται (πολλά χιλιόμετρα στην εθνική σε καθημερινή βάση). Δεν αρέσκεται στο να πηγαίνει με πάνω από 150-160, μάλλον δείχνει να ζορίζεται, αλλά το ροπάτο 1.5dci μοτέρ επαρκεί για ως εκεί ανεξάρτητα από την κλίση του δρόμου. (Το αειθαλές πασπαρτού μοτέρ - σαν το 1781cc της VW, για όσους ξέρουν - το έχει φορέσει πολύς κόσμος εδώ & κάμποσα χρόνια & συνεχίζει απ' ότι δείχνουν τα πράγματα...) Το 6άρι κιβώτιο πάσχει από 1 σχετική ασάφεια, αλλά ο καθαρά ταξιδιάρικος χαρακτήρας του αυτοκινήτου αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις. Η ανάρτηση είναι πολύ μαλακή, επίσης με καθαρά ταξιδιάρικο προσανατολισμό, άλλωστε αν κάποιος θέλει (& έχει το χρόνο!) να ανεβοκατεβαίνει τη ριτσώνα (& δεν είναι 38άρης με προοπτική οικογένειας!) δε θα αγόραζε το συγκεκριμένο renault, ε?
Τέλος πάντων έχει αυτό και πολλά άλλα τα οποία θα εκτιμήσεις εν καιρώ και όταν με το καλό θα ξαναμπείς σε αυτοκίνητο made in Ηυnousland έχοντας κακομάθει στο γαλλικό θα τα θυμάσαι και θα κλαις.Τέλος πάντων.Το χειρηστήριο το έχουν τα Renault απο το 25 και μετά και είναι απλά εξαιρετικό για τον εξής απλό λόγο πάντα θα είναι εκεί για να το χρησιμοποιήσεις ενώ τα κουμπιά γυρνάνε μαζί με το τιμόνι και ενίοτε τα ψάχνεις αν χρειαστεί να δυναμώνεις σε στροφοδιαδρομή.Ακόμα μπορείς να χειριστείς το κινητό σου από εκεί κάνοντας κλήσεις χωρίς να το έχεις στα χέρια σου καθώς μπαίνει στις κλήσεις της συσκευής και καλείς.Το μόνο που συμφωνώ στην τελική είναι η θέση του Cruise control το οποίο όμως δεν πολυχρησιμοποιώ άρα τι είχαμε τι χάσαμε.Επίσης η σχετική ασάφεια του κιβωτιου είναι χαρακτηριστηκό των γαλλικών χρόνια τώρα αλλά να θυμάσαι πως τα ασαφή αυτά κιβώτια είναι αυτά που παίρνουν τις ταχύτητες όπως και να τις βάλεις και δεν δυσανασχετούν καθόλου.Και τέλος θα μάθεις μην αγχώνεσαι.Είναι ιδιότροπα τα γαλλικά όπως αυτοί που τα φτιάχνουν.Εξ ου και η περίεργη εργονομία κλπ.Και στο κάτω κάτω αν ήθελες έπειρνες άλλο.(μην πεις εκείνη την δικαιολογία ότι θα περίμενες μήνες γιατί απ' όσο έχω καταλάβει δεν βιαζόσουν κιόλας άρα μπορούσες να περιμένεις.)
Και τελευταίο.Το Golf έχουμε καταλάβει ότι είναι ιδέα για κάποιους αλλά είναι κουραστικό να μας το θυμίζουν συνέχεια οκ?
Επειδή όμως το κάνω κι εγώ,τα παραπάνω είναι η τελευταία φορά που τα γράφω από εδώ και πέρα σταματώ.
Φιλικά -
Τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος είναι στο τιμόνι ή στη θέση δεξιά πίσω απο το τιμόνι που ήταν στα παλιά?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος είναι στο τιμόνι ή στη θέση δεξιά πίσω απο το τιμόνι που ήταν στα παλιά?Όπως τότε
Renault Fluence