-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Είδα ένα σήμερα στο δρομο...
Ότι πιο αδιάφορο κυκλοφορεί σε 4 τροχούς...
Άκομψο ατολμο και πλήρως αδιάφορο ... Το περίμενα καλύτερο ...
Ένα σιρ δίπλα του έδειχνε ΠΟΛΥ πιο κομψό ...Νομίζω είσαι υπερβολικός ολίγον τι.
Άκομψο και πλήρως αδιάφορο δεν το λες επ ουδενί.Άτολμο ναι μπορείς να το πεις.
Και έλεος το Scirocco κομψότερο μην τρελαθούμεδεν εννοούσα το σιρόκο αλλά το κια σιτ...(kia shit)...
με το σιρόκο δεν το συγκρίνω καν... το σιρόκο είναι όμορφο 4τροχο...Σιρ μου έγραψες και μπερδεύτηκα (εγώ το θεωρώ κινούμενο αίσχος το Scirocco.Τέλος πάντων)
Και τι σχέση έχει με το Ceed
Έλεος το Fluence είναι τοπ model μπροστά του. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Έλεος το Fluence είναι τοπ model μπροστά του.
-
Σορρυ κιόλας, δε τρολάρω, αλλά ούτε εμένα μου αρέσει εμφανισιακά, προσωπική γνώμη πάντα. Και ναι το ρόκκο το θεωρω όμορφο
Και το κια σαν design πολυ συμπαθητικό
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
:lipsealed:
Σορρυ κιόλας, δε τρολάρω, αλλά ούτε εμένα μου αρέσει εμφανισιακά, προσωπική γνώμη πάντα. Και ναι το ρόκκο το θεωρω όμορφοΚαι το κια σαν design πολυ συμπαθητικό
Ετσι ειναι τα πραγματα απλα δε θεωρω ασχημο το fluence.
-
Σε μαύρο το Fluence είναι πολύ καλύτερο από ότι στα ανοιχτά χρώματα.Για σχεδιασμό δεν συγκρίνεται με το Scirocco(εντελώς άλλη κατηγορία)ενώ με το Ceed είναι στα ίδια επίπεδα προτίμησης μου.
Αυτό που μου αρέσει στο Fluence είναι ότι το ταχύμετρο είναι αναλογικό και όχι ψηφιακό όπως στο Megane. -
Το Fluence σε αισθητική και εμφάνιση συγκριτικά με τα άλλα μικρομεσαία 4θυρα νομίζω πρωτεύει σχεδιαστικά μαζί με το Lancer. Πολύ ανώτερο αισθητικά απο Corolla, Jetta, Astra, Focus, Impreza, Mazda 3 στις sedan εκδόσεις τους κλπ. Ξεχωρίζω και την Octavia5 που μου βγάζει με τον όγκο της και τις διαστάσεις της μια επιβλητικότητα.
Η οποιαδήποτε σύγκριση με άλλες κατηγορίες ακόμα και με τα μικρομεσαία 5θυρα είναι άτοπη αφού σίγουρα αυτοί που θέλουν 5θυρα hatcbacks σίγουρα έχουν απορρίψει τα 4θυρα με το ξεχωριστό πορτ μπαγκάζ.
(Και το Scirocco και εγώ το βρίσκω όμορφο). -
Έλεος το Fluence είναι τοπ model μπροστά του.
Σε σχέση με το Ceed λέει η ακριβώς απο πάνω πρόταση.Τέρας δημιουργείς εντυπώσεις
-
Παλικάρια δεν το σύγκρινα με το Scirocco για να μην παρεξηγηθούμε.Ειπα όπως έχω ξαναπει άλλοστε ότι το Scirocco δεν μ' αρέσει.Το παραπάνω γράφτηκε λόγο λάθους(δικού μου)σε κατανόηση παραπάνω δημοσίευσης.Άλλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο.Στην κατηγορία του Scirocco προτιμώ την Coupeδια του Megane.(πολύ ομορφότερο )
Κατα τα λοιπά συμφωνώ με τον Cosneo καθώς νομίζω πως μαζί με την Octavia το Fluence είναι πολύ ομορφότερα των υπολοίπων τις κατηγορίας. -
Και από το Cruze?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παλικάρια δεν το σύγκρινα με το Scirocco για να μην παρεξηγηθούμε.Ειπα όπως έχω ξαναπει άλλοστε ότι το Scirocco δεν μ' αρέσει κι όλο αυτό λόγο λάθους(δικού μου)σε κατανόηση παραπάνω δημοσίευσης.Άλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο στην κατηγορία του Scirocco προτιμώ την Coupeδια του Megane.(πολύ ομορφότερο )
Κατα τα λοιπά συμφωνώ με τον Cosneo καθώς νομίζω πως μαζί με την Octavia το Fluence είναι πολύ ομορφότερα των υπολοίπων τις κατηγορίας.έβαλες και το οκτάβια στο παιχνίδι???
αν εξαιρέσεις το εμετικό του έβμλημα , το shit είναι καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο -
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Και από το Cruze?Και το Cruze είναι στα όμορφα μικρομεσαία sedan.
έβαλες και το οκτάβια στο παιχνίδι???
Εγώ την έβαλα στην σύγκριση. Στα ωραία.
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Και από το Cruze?Ναι και αυτό είναι πολύ όμορφο.Τρία λοιπόν.Fluence,Cruze και Octavia 5.Με σειρά προτίμησης.
Και τα τρία μπροστά στα υπόλοιπα ξεχωρίζουν -
Παλικάρια δεν το σύγκρινα με το Scirocco για να μην παρεξηγηθούμε.Ειπα όπως έχω ξαναπει άλλοστε ότι το Scirocco δεν μ' αρέσει κι όλο αυτό λόγο λάθους(δικού μου)σε κατανόηση παραπάνω δημοσίευσης.Άλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο στην κατηγορία του Scirocco προτιμώ την Coupeδια του Megane.(πολύ ομορφότερο )
Κατα τα λοιπά συμφωνώ με τον Cosneo καθώς νομίζω πως μαζί με την Octavia το Fluence είναι πολύ ομορφότερα των υπολοίπων τις κατηγορίας.έβαλες και το οκτάβια στο παιχνίδι???
αν εξαιρέσεις το εμετικό του έβμλημα , το shit είναι καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητοΚρίση αντικειμενικότητας.Προσοχή γιατί δεν διαρκεί πολύ (για εμένα το λέω.Θα πάω στο γιατρό.Κάτι έχω.Εγώ το Octavia το έβριζα )
-
-
Στην πενα το χεις Ορεστη..Οι ζαντουλες θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερες νομιζω ε...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Στην πενα το χεις Ορεστη..Οι ζαντουλες θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερες νομιζω ε...Αυτές είχε και λεφτάκια για 17αρες δεν
-
Σχεδιαστικα τις κρινω...Και τη renault κατηγορω...
-
Το αμαξι ειναι κατα τη γνωμη ανωτερο σχεδιαστικα απο το cruze.. Δε μπαινω καν στο κοπο να το συγκρινω με το octavia 5.. Αυτο που κατα την αποψη μου ειναι λαθος, ειναι οτι θεωρειται καποια φτηνη σειρα του τυπου dacia.. Δεν ειναι καθολου ..Ειναι ποιοτικοτατο αναλογικα μετην τιμη του και σε σχεση με τα 2 μοντελα που το συγκινετε.. Το προτιμω χιλιες φορες και απο το cruze και απο τον τσεχο.. Εντωμεταξυ πισω ειναι πιο ομορφο απο την laguna III.. Δυστυχως λειπει ο tce.. Και εκει εχει και το μεγαλο + το octavia..
-
μια χαρα ειναι ναι...πιστευω οτι η renault θα πρεπε να το χε παρουσιασει τελικα σαν megane classic οπως ειχε κανει και στα προηγουμενα που ειχαν καλυτερη απηχηση...με το fluence εχει δημιουργηθει η εντυπωση πριν ερθει καν στη χωρα μας οτι ειναι κατι φτηνιαρικο
-
Βασικά όταν είχα πάει να το δω δεν μπορώ να σας πω τι περίμενα να δω με βάση αυτά που γράφονταν δεδομένου ότι είχα γνώση τι εστι dacia.Όταν λοιπόν μπήκα κατάλαβα τι γράφονταν και κατέληξα σ' αυτό
Τέλος το έχω ξαναγράψει αλλά για να μπει ο tce θέλει ένα σφιξηματάκι η ανάρτηση.
Renault Fluence