-
Γιατί φαντάζεσαι πως πολλοί από αυτους τους καραγκιόζηδες που πληρώνουμε μπορούν να τα κάνουν καλύτερα από τον οιοδήποτε εδω μέσα.Οι μισοί και βάλε είναι απατεώνες.Υπήρξε περίπτωση που έχω πάει το Laguna που είχαμε για τακάκια μπροστα πλήρωσα κι όταν ξαναπήγα μου ζητούσαν να τα ξαναλλάξω γιατί είχαν φθαρεί.Μέσα σε 500 χιλιόμετρα .Άσε μην τα θυμάμαι και ήταν και εξουσιοδοτημένο.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Rafi μήπως είσαι μηχανικός και είδες το τουτούνι σήμερα?
οχι δεν ειμαι ακομα, προσπαθω να γινω .... συστηματα αυτοματου ελεγχου δεν εχω περασει, αλλα απο τα λιγα που ξερω αυτο ηταν το πιο λογικο...
πλακα πλακα να ρωτησω σε καμια αντιπροσωπεια εδω Χανια για δουλεια, και ας με προσλαβουν για να ταπλενω μονο..Αχ αυτα τα ΣΑΕ...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
οχι δεν ειμαι ακομα, προσπαθω να γινω .... συστηματα αυτοματου ελεγχου δεν εχω περασει, αλλα απο τα λιγα που ξερω αυτο ηταν το πιο λογικο...
πλακα πλακα να ρωτησω σε καμια αντιπροσωπεια εδω Χανια για δουλεια, και ας με προσλαβουν για να ταπλενω μονο..Αχ αυτα τα ΣΑΕ...
είναι λίγο
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
είναι λίγο
σε εμας ειναι καφενειο ακομα, αλλα πρεπει να το περασω πριν φυγει ο καθηγητης..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
είναι λίγο
σε εμας ειναι καφενειο ακομα, αλλα πρεπει να το περασω πριν φυγει ο καθηγητης..
Μάθημα λέτε?
Sorry εγώ νόμιζα πως λετε για τα διαγνωστικά μηχανήματα των συνεργείων. -
Το δίλιτρο ξεκίνησε να κυκλοφορεί στην Γερμανία και με CVT κιβώτιο ή το εξατάχυτο μηχανικό κι όχι το αυτόματο τετρατάχυτο όπως το 1.6 με τιμή για την Dynamic 22000 γιούρα.Μια χαρά τιμή πάντως για δίλιτρο με τέτοιο εξοπλισμό και τόσους χώρους(το ρητό λέει αν δεν πενέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει).Να δούμε θα το φέρουν αυτό στην Ελλάδα που και να το φέρουν δηλαδή τι είχαμε τι χάσαμε αφου δεν θα το πάρει κανένας .
-
Στη Γερμανική σελίδα στα στοιχεία του Fluence 1,6 και στου 2,0 αναφέρει 'Kraftstoffart: Super'.
Τι 'καύσιμο' αναφέρει? 'Σούπερ' αμόλυβδη?
http://www.renault.de/renault-modellpalette/renault-pkw/fluence/fluence/preise-und-technische-daten/index.jsp?modelKey=FLU&versions=VEC242_FRAN&userPriceType=&codes=&diff=false&show=1&toggles=&add=VEC194_FRAN -
Λες να είναι Super αμόλυβδη.Στο βιβλίο του κατασκευαστή εμένα γιατί λέει αμόλυβδη 97-98 οκτάνια?Μήπως έτσι πιάνουν την νορμα ρύπων Euro5 στον 1.6 τουλάχιστον γιατί εκεί είναι Euro5 και εδώ Euro4.Αυτό με την νόρμα δεν νομίζω να είναι πάντως.Αλλά μάλλον Super Αμολυβδη εννοεί τώρα που το ξαναβλέπω.
-
Μια ερώτηση.Αυτή η δομή ανάρτησης που έχουν τα Megane και Fluence μπροστά δηλαδή ψευδο-Macferson με τριγωνικό ψαλίδι κάτω τι διάολο είναι.Θέλω καιρό να το ρωτήσω αλλά τώρα που το είδα το θυμήθηκα.Τι είναι δηλαδή το ψευδο-Macferson??
-
ωραίο αμαξάκι το φλουενς... είχα ένα παρκαρισμένο μπροστά απο έμενα στην γλυφάδα! βασικα δεν ξερο πως αλλα μου φενοταν οτι έμοιαζε για νισσαν αλμερα...
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ωραίο αμαξάκι το φλουενς... είχα ένα παρκαρισμένο μπροστά απο έμενα στην γλυφάδα! βασικα δεν ξερο πως αλλα μου φενοταν οτι έμοιαζε για νισσαν αλμερα...Με τι σου έμοιαζε??
Καλά πως τα σύνδεσες αυτά τα δύο? -
Πάντως είναι ωραίο τουτούνι.Άνετο με μεγάλους χώρους για μικρομεσαίο sedan και ποιοτικό.Βέβαια τα γκάζια δεν είναι προσόν του όχι λόγο του κινητήρα ο οποίος είναι αρκετός για το αυτοκίνητο αλλά λόγω του στησίματος που δεν σε πολύ εμπνέει για γκαζάκια.
-
Μια σχέση με το Almera υπάρχει λόγω Samsung αλλά όχι ακριβώς άμεση.
Το Fluence είναι ένα rebadged Samsung SM3. Το προηγούμενης γενιάς SM3 ηταν ένα rebadged ... Almera!
Στην εμφάνιση πάντως το Fluence ... με τίποτα Nissan! -
απο την μεσαια κολόνα... από τα πλάγια ειναι αισθητή η ομοιότητά... παντός με έκανε εντύπωση το οτι ήταν αρκετά μεγάλο!
-
Δεν μοιάζει αυτό με το Fluence ούτε και με το προηγούμενο Almera.Είναι ολόιδιο με το νέο SM3 αλλά με το παλιό που είναι σχεδόν ίδιο με το Almera δεν έχει καμία σχέση.
δες κι εσύ
Το σημερινο SM3
Και το Fluεnce
Αυτά ναι είναι ίδια αλλά με το παραπάνω που είναι το προηγούμενο δεν έχουν καμία σχέση.
-
Το ίδιο λέμε!
Το τωρινό SM3 είναι το Fluence, το προηγούμενο SM3 ήταν το Almera!
Το τωρινό Fluence καμία -ούτε αισθητική, ούτε τεχνική- σχέση με το Almera! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το ίδιο λέμε!
Το τωρινό Fluence καμία -ούτε αισθητική, ούτε τεχνική- σχέση με το Almera!Δεν το λέω σ' εσένα Cosneo.Στον I-Roc το λέω που επιμένει ότι υπάρχει ομοιότητα.
απο την μεσαια κολόνα... από τα πλάγια ειναι αισθητή η ομοιότητά... παντός με έκανε εντύπωση το οτι ήταν αρκετά μεγάλο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το ίδιο λέμε!
Το τωρινό Fluence καμία -ούτε αισθητική, ούτε τεχνική- σχέση με το Almera!Το λάθος πίσω διορθώθηκε.
-
χμ .. ελάτε ρε παιδια.. μπορεί να μην μιαζει (τώρα που το ξαναβλέπω)αλλα δεν ξερω κατι μου εκανε κλικ για το οτι ηταν νισσαν(δεν ειναι αρνητικό αυτο οτι εχει καπια σχεση)...να παραθέσω οτι ακριβός πριν είχα παρκαρισμένο μπροστά μου ενα αρκετά σπανιο νισσαν σεντρα !
αυτο που λες Ορεστη (αν δεν κανω λαθος) για τιν μπρωστινη αναρτησι απλα ειναι τριγονικα τα ψαλιδια (εχουν βάσεις στο σασί κ μια στον τροχό...δεν ξέρω προς τι αυτή η επιλογή...θα μπορούσε άνετα να βάλει κάποιο καλύτερό ψαλίδι και να τελειώνει η υπόθεση..http://en.wikipedia.org/wiki/MacPherson_strut
http://en.wikipedia.org/wiki/Suspension_(vehicle) -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
χμ .. ελάτε ρε παιδια.. μπορεί να μην μιαζει (τώρα που το ξαναβλέπω)αλλα δεν ξερω κατι μου εκανε κλικ για το οτι ηταν νισσαν(δεν ειναι αρνητικό αυτο οτι εχει καπια σχεση)...να παραθέσω οτι ακριβός πριν είχα παρκαρισμένο μπροστά μου ενα αρκετά σπανιο νισσαν σεντρα !αυτο που λες Ορεστη (αν δεν κανω λαθος) για τιν μπρωστινη αναρτησι απλα ειναι τριγονικα τα ψαλιδια (εχουν βάσεις στο σασί κ μια στον τροχό...δεν ξέρω προς τι αυτή η επιλογή...θα μπορούσε άνετα να βάλει κάποιο καλύτερό ψαλίδι και να τελειώνει η υπόθεση..http://en.wikipedia.org/wiki/MacPherson_strut
http://en.wikipedia.org/wiki/Suspension_(vehicle)Ευχαριστώ για την πληροφορία.Κατατοπιστικότατο αυτό στην Wikipedia.Μου λύθηκε μία απορία που την είχα καιρό.
Renault Fluence