-
http://www.auto-internet.gr/testsqz.php ... %20Fluence
Η κριτική αυτή ανταποκρίνεται κατα 95% στο Fluence ως αυτοκίνητο.(Την ανέβασα διότι βαρέθηκα να διαβάζω μπαρούφες στον είδικό τύπο ).Περισσότερα νέα μόλις γυρίσω από διακοπές που θα το ανοίξω λίγο .(Για να επαληθεύσω τα περί θορύβου) -
-
Τα 1225 κιλά βάρους που δίνουν πάντως είναι ένα καλό νούμερο για τόσο μεγάλο αμάξι.
-
Εχω ενα απο το πρωι παρκαρισμενο κοντα στο σπιτι..
Να πω οτι δε μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση ψεματα θα πω.. Σε καμια περιπτωση δε μου φανηκε 'dacia' ή φτηνη λυση γενικοτερα..Πολυ καλους χωρους πισω επισης μου φανηκε να εχει..Μονο φαουλ το κακης ποιοτητας βαψιμο, ισως να ηταν το συγκεκριμενο αλλα ηταν και μαυρο που μπορεις να διαπιστωσεις το ποσο καλα ειναι βαμμενο..Μπορει καποιος απο τους 'ρενακιδες' να μου πει αν τρεχουν προσφορες ή ετοιμοπαραδοτα οπως κανει η renault τον τελευταιο καιρο γιατι με βαση τιμες site δεν ειναι και φτηνο με το μοτερ που φοραει κιολας.. -
http://www.renault.com.gr/discover/offers.html
FLUENCE
· Για όλες τις εκδόσεις ισχύει όφελος €2.000 και €500 επιδότηση ανταλλαγής
Τι ειναι η επιδοτηση ανταλλαγης..???
-
Σε περίπτωση που δώσεις κάποιο παλιό αυτοκίνητο για ανταλλαγή σου δίνει επιπλέον 500 euro.
-
Αρα η απλη εκδοση ξεκιναει ουσιαστικα απο τα 15900 οχι απο τα 17900 ε?
-
Αρα η βασική του έκδοση ξεκινάει από τα 15.150 με την έκπτωση και αν μπει και το bonus ανταλλαγής από τα 14.650
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αρα η βασική του έκδοση ξεκινάει από τα 15.150 με την έκπτωση και αν μπει και το bonus ανταλλαγής από τα 14.650Τοτε πραγματικα μιλαμε για πολυ καλη περιπτωση.. Το αμαξι που ειδα εγω ειχε ακομα και ημιδερματικα βεβαια αλλα πολυ αμαξι ρε παιδια γι αυτα τα χρηματα και καλυτερο πιστευω απο κατι cruze-lancer..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αρα η βασική του έκδοση ξεκινάει από τα 15.150 με την έκπτωση και αν μπει και το bonus ανταλλαγής από τα 14.650
Τοτε πραγματικα μιλαμε για πολυ καλη περιπτωση.. Το αμαξι που ειδα εγω ειχε ακομα και ημιδερματικα βεβαια αλλα πολυ αμαξι ρε παιδια γι αυτα τα χρηματα και καλυτερο πιστευω απο κατι cruze-lancer..
Έχω εγώ ένα και κατηγορηματικά δεν είναι φτηνη κατασκευή.Είναι ένα παρεξηγημένο αυτοκίνητο όπως τα περισσότερα μεγάλα της Renault που εάν δεν τα οδηγήσεις,δεν μπεις μέσα να τα δεις και αρκεστείς στον ειδικό τύπο τότε είσαι μακριά νυχτομένος μέχρι να το οδηγήσεις όπου τότε πέφτεις από τα σύννεφα γιατί καταλαβαίνεις τι γράφουν.Είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο τρομερά άνετο πολύ καλό ποιοτικά(με ελάχιστες διαφορές από το Megane) και ανακάλυψα πως είναι και ήσυχο αντίθετα με αυτά που γράφονται.(έβαλα τέλος στο στρώσιμο).Τέλος χωρίς να μπορεις να το πεις λιμουζίνα σου δίνει απολαυστικές δόσεις πολυτέλειας και όλα αυτά σε τιμή .Τώρα όποιος θέλει σκληρές αναρτήσεις σε οικογενειακό αυτοκίνητο Turbo και εξατάχυτα κιβώτια παίρνει Jetta με πολλά παραπάνω όμως .Και ο 1.6 για ένα μέσο οδηγό είναι άριστος.Ασε που αυτό το κιβώτιο τον παραζωντανεύει.Από το Laguna που είχα 5 χρονια τ'ωρα νωχελικότατο τον θυμάμαι.Τώρα για το χρώμα που είπες και εγώ μαυρο έχω αλλά δεν έχω προσέξει κάτι.Είχε βέβαια κάτι μικροσκιές μέχρι το πρώτο πλυσιμο από εμένα βέβαια και μετά τέλειο.Μάλλον αυτό που είδες δεν εχει πλυθεί γιατί εμένα μου είχαν πει ότι είναι από τις ζελατίνες που έχουν τα αυτοκίνητα όταν έρχονται και που όταν βγαίνουν αφήνουν κάτι σαν κόλλα επάνω που μετά το πρώτο πλύσιμο φεύγει.(γιατί ως γνωστόν δεν τα πλένουν μόνο τις ζελατίνες αφαιρούν.)
-
Καλοριζικο ευχομαι..
Δεν ειχα καμια αισθηση φτηνης κατασκευης απο την αρχη..Απλα επειδη οπως λες ετσι θελει να το πλασαρει ο 'ειδικος τυπος' γι αυτο και το τονισα..Οτι δλδ το αυτοκινητο ειναι πολυ ποιοτικο ιδιως σε οτι αφορα την καμπινα..
Για το χρωμα επετρεψε μου να ειμαι σιγουρος και δεν αναφερομαι σε σκιες κτλπ αλλα σε ποιοτητα βαψιματος αφου το αυτοκινητο ηταν καλυτερα και απο γυαλισμενο..Πολυ εντονο 'μπιμπικι'-παχος κοκκου πως να το πω καλυτερα δε ξερω ,σε ολες τις επιφανειες του αυτοκινητου..Αλλα προφανως ειναι μια λεπτομερεια και στη τιμη αυτη αν εχουν κοψει μονο απο την ποιοτητα βαφης ολα καλα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλοριζικο ευχομαι..
Δεν ειχα καμια αισθηση φτηνης κατασκευης απο την αρχη..Απλα επειδη οπως λες ετσι θελει να το πλασαρει ο 'ειδικος τυπος' γι αυτο και το τονισα..Οτι δλδ το αυτοκινητο ειναι πολυ ποιοτικο ιδιως σε οτι αφορα την καμπινα..
Για το χρωμα επετρεψε μου να ειμαι σιγουρος και δεν αναφερομαι σε σκιες κτλπ αλλα σε ποιοτητα βαψιματος αφου το αυτοκινητο ηταν καλυτερα και απο γυαλισμενο..Πολυ εντονο 'μπιμπικι'-παχος κοκκου πως να το πω καλυτερα δε ξερω ,σε ολες τις επιφανειες του αυτοκινητου..Αλλα προφανως ειναι μια λεπτομερεια και στη τιμη αυτη αν εχουν κοψει μονο απο την ποιοτητα βαφης ολα καλα..Μια ερώτηση μήπως αυτό που είδες είχε και κόκκινες πινακίδες????Ρωτάω μήπως και ήταν το δικό μου.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλοριζικο ευχομαι..
Για το χρωμα επετρεψε μου να ειμαι σιγουρος και δεν αναφερομαι σε σκιες κτλπ αλλα σε ποιοτητα βαψιματος αφου το αυτοκινητο ηταν καλυτερα και απο γυαλισμενο..Πολυ εντονο 'μπιμπικι'-παχος κοκκου πως να το πω καλυτερα δε ξερω ,σε ολες τις επιφανειες του αυτοκινητου..Αλλα προφανως ειναι μια λεπτομερεια και στη τιμη αυτη αν εχουν κοψει μονο απο την ποιοτητα βαφης ολα καλα..Μια ερώτηση μήπως αυτό που είδες είχε και κόκκινες πινακίδες????Ρωτάω μήπως και ήταν το δικό μου.
ΝΑΙ ΕΕΕ ****
Οτι αλλο με πμ.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλοριζικο ευχομαι..
ΝΑΙ ΕΕΕ ****
Οτι αλλο με πμ..ναι ναι αυτό ειναι.Βρήκαμε την κρυψώνα του νονου
-
Κουκλα ειναι και πολυ καλη εκδοση υποθετω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:ysterical:
Κουκλα ειναι και πολυ καλη εκδοση υποθετω..Ναι η Dynamic με τιμή 15***.Γι αυτό λέω ότι εγινε η αγορά του αιώνα.
-
Πραγματικα κορυφαια τιμη..
-
Προσωπικά δεν μου αρέσει. Οπως δεν μου άρεσε και το αταίριαστο C4 sedan.
γιατί τα χαλάνε έτσι τα αμαξάκια....
εάν ήθελα σώνει κ καλά τέτοιου είδους θα κοίταζα το εξίσου φτηνό και πολύ πιο όμορφο Chrevy Cruze.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προσωπικά δεν μου αρέσει. Οπως δεν μου άρεσε και το αταίριαστο C4 sedan.γιατί τα χαλάνε έτσι τα αμαξάκια....
εάν ήθελα σώνει κ καλά τέτοιου είδους θα κοίταζα το εξίσου φτηνό και πολύ πιο όμορφο Chrevy Cruze.
το C4 sedan πολυ απλα ειναι για τον φουτσο καμια σχεση σχεδιαστιακα το ενα αυτοκινητο με το αλλο και βεβαιως καμια σχεση σε επιπεδο υλικων και desing στο εσωτερικο
-
ε μα τι συγκρινουμε...στο C4 απλα πηραν το 5πορτο και του βαλανε πισω ογκο...Το fluence εχει σχεδιαστει απ την αρχη ως sedan και φαινεται αυτο στο αποτελεσμα...
Renault Fluence