-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι ανάλυση θες?
Χάνεις τα λεφτά απ τις ιδιωτικές τράπεζες και ζητάς τα ρέστα απ το κράτος?
Πάνε και κλάψε στον ιδιώτη.
Είχς την κρατική επιλογή και την ιδιωτική,έπαιξες κι έχασες,γιατί να σε πληρώσει το κράτος?Αυτο πιο πολυ για δελτιο τυπου της ΝΔ μου κανει.Αν και δεν πιστευω πως η κρισηεπηρρεασε ουσιαστικα την ηδη παρηκμασμενη ελληνικη οικονομια.
ΟΠως και στον ΟΤΕ τα ίδια έκαναν και στην Ολυμπιακή.
Επίτηδες την απαξίωσαν.Αυτο καταλαβες εσυ σαν επιμυθιο του παραδειγματος που εγραψα?
τεσπα,οπως εγραψε κι ο j.marr
το πρόβλημα είναι οτι ψηφίζεις γενικώς
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ναι θέλει balls για να πεις ή μαζέψτε το Σισμικ ή πόλεμος
Και φυσικά αυτή η απόφαση σε καμία περίπτωση δεν είχε ως στόχο μια ενδεχόμενη σύραξη.
Hμουν στρατιωτης τοτε και τα εζησα απο πρωτο χερι μεγαλε...
Η τηλεοραση στο ΚΨΜ κραυγαζε πολεμος και δωστου ο λαοπροβλητος πολεμαρχος και να ο λαοφιλης ηγετης και να και οι πολεμικες προετοιμασιες και μεις ξυναμε τα @δια μας αντι να να φορτωνουμε κασακια.
Οπως εζησα και τη μεγαλη εκρηξη της Μαλακασας (βασικη αποθηκη πυρομαχικων του Στρατου τοτε η 655ΑΒΠ) τοτε που αυταναφλεγησαν τα πυρομαχικα φωσφορου με -2 κελσιου τα οποια ειχαμε κουβαλησει το καλοκαιρι του 87 με καυσωνα 45 και μαζι με αυτα δικαιολογησαμε στο ΝΑΤΟ και μερικες χιλιαδες τονους πολεμικο υλικο που μας ελειπαν.Απλά ο πολιτικός πρέπει να βλέπει πίσω απ το βουνό κι ο Ανδρέας έβλεπε πολύ ποιό μακριά.
Εξαρταται τι εννοεις βουνο.Γιατι και της Μ#μ!ς τα βυζια βουνο ηταν...
Ξέχασες που έβλεπες tv μέσω των ενόπλων δυνάμεων?
Kαι τωρα βλεπω τηλεοραση των 'ενοπλων ΠρετεντεροΕυαγγατοΧατζηνικολαοΤρεμοΣταηδων.
-
Διανύουμε προεκλογική περίοδο και εξ' ορισμού οι πολιτικοί έχουν βγει στη γύρα και διαλαλούν την πραμάτεια τους, απευθυνόμενοι σε αναποφάσιστους και γενικότερα άτομα που μπορούν να αλλάξουν κόμμα και με την ψήφο τους να κρίνουν το αποτέλεσμα. Σε κομματόσκυλα και 'κάστρα' δεν απευθύνεται κανείς για προφανείς λόγους. Στην παρούσα φάση που δεν ξέρω τι να κάνω την ψήφο μου θέλω ρε γμτ να πειστώ, πως να το κάνουμε; Θέλω να συμμετάσχω και όχι να γίνω συνένοχος.
Εκ των δύο επικρατέστερων ο ένας θα μας τεντώσει κι'άλλο σεμνα-και-ταπεινα ενώ ο άλλος θα προτιμούσε υπότιτλους μπας και δούμε το όραμα να ξεπηδάει από το matrix.
Anyway το αποτέλεσμα είναι δεδομένο, ακόμα και ο Arnnie έγινε governator. -
Όσον αφορά τον Ανδρέα Παπανδρέου,η Ιστορία έγραψε ότι δεν έκανε πράξη τα εμφατικά συνθήματα που είχε ως 'σημαία',κυβέρνησε μετριοπαθέστερα ιδιαίτερα από το 1985 και μετά,ενώ η δημοσιονομική του πολιτική υπήρξε ιδιαίτερα επεκτατική αλλά επικίνδυνα ελλειματική...
Βέβαια,ερχόμενος στην εξουσία το 1981,διέλυσε οριστικά τα υπολείμματα του Εμφυλίου και συνέβαλε στη ριζοσπαστικοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας.
Γενικά,δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς πως ήταν μεγάλη προσωπικότητα και μεγάλος ρήτορας,ιδιαίτερα έξυπνος αλλά και ...λίγο λαικιστής.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Η Δεξιά ΑΝΕΚΑΘΕΝ 'έπαιζε' με το αυτοκινηστικό λόμπυ. Έχει περισσότερους ψήφους, εντολές απ' τις πετρελαϊκές εταιρείες ? Δεν γνωρίζω ! .
Ενω ο Σοσιαλισμος εεε??
ΤGV μας εφτιαξαν, ο ΟΣΕ εγινε DB + SNCF στη συσκευασια του ενος και ηρθε η Δεξια και τα χαλασε ολα αυτα...
Και πριν ξαναπεις για 'θαυμασιο Δικτυο τραμ που χαλασε ο Καραμανλης' μαθε ποιος ειχε το 'θαυμασιο αυτο δικτυο' και τι ζητουσε τοτε... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ενω ο Σοσιαλισμος εεε??
ΤGV μας εφτιαξαν, ο ΟΣΕ εγινε DB + SNCF στη συσκευασια του ενος και ηρθε η Δεξια και τα χαλασε ολα αυτα...
Και πριν ξαναπεις για 'θαυμασιο Δικτυο τραμ που χαλασε ο Καραμανλης' μαθε ποιος ειχε το 'θαυμασιο αυτο δικτυο' και τι ζητουσε τοτε...Κοίτα, επί ΠΑΣΟΚ στον ΟΣΕ και στις άλλες εταιρείες του χώρου (Βερελο-διορισμοί στο Τραμ, Λαλιώτης στην ΑΜΕΛ) ΈΦΑΓΑΝ και μάλιστα πολύ, αλλά κυλούσε και κανένα τραίνο ρε γαμώτο.
Το ΠΑΣΟΚ άφησε την χώρα με 500 δρομολόγια, ξέρεις πόσο θέλουν να τα φτάσουν τώρα (μην κοιτάς που ελέω εκλογών άνοιξαν Τρίπολη-Ναύπλιο) ?
Επί 5 χρόνια, όχι μόνο δεν προέβησαν στην παραγγελία νέου τροχαίου υλικού, αλλά άφησαν και τα τραίνα χωρίς τροχούς (παγκόσμιο φαινόμενο) !
Δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ γι' αυτό τον λόγο, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχθώ ότι η περισσότερο αντισιδηροδρομική κυβέρνηση που πέρασε ήταν αυτή της ΝΔ...Είχαμε και τον ανεκδιήγητο Σουφλιά να δηλώνει ότι είναι κατά του Τραμ (τα γονίδια της παράταξης βλέπεις !)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να σου πω εγω τους βαρεθηκα τους ΝΑΡιτες που μου τα εχουν σπασει τελευταια (παλιοτερα ειχαμε πλακωθει κιολας) οποτε οχι ΑΝΤΑΡΣΥΑ -αν και ειχα παει τυχαια σε μια συγκεντρωση στα Γιαννενα πριν τις ευρωεκλογες, ακουσαμε ωραια πραγματα και φαγαμε ωραιο σουβλακι
Λοιπον καιρος να παρει καμια σοβαρη αποφαση αυτος ο Τσιπρας να βγει μπροστα να διαλυσει τον ΣΥΡΙΖΑ οπως τον εχουνε κανει, να στειλει τις συνιστωσες, τους ανανεωτικους και δεν ξερω γω τι αλλο στη γωνιά να συσκεφθουν με τον εαυτο τους να δουν γιατι τα εκαναν οπως τα εκαναν και να κατεβει σκετος ΣΥΝ προς ωρας, να μπει στη Βουλη και βλεπουμε... Να κανουν στην ακρη τα τοτεμ γιατι, να σου πω, τρεφω απεριοριστο σεβασμο στον Κοροβεση, αλλα εφαγε ΠΟΛΥ ξυλο τοτε βρε αδερφε και του εχει αφησει κουσουρια κι εχουμε αλλους αγωνες που πρεπει επιτελους να δοθουν και να κερδηθουν ενω ετσι οπως εχει η κατασταση η ομαδα παιζει χειροτερη μπαλα κι απο την εθνικη του Ρεχαγκελ αν με νιωθεις....Οι της Ανταρσυα παντα κανουν ωραιες συγκεντρωσεις με σουβλακια, μπυρες κ τα σχετικα. Καπως ετσι ηταν και στην Πατρα στις Αναιρεσεις (δεν ειμαι ΝΑΡιτης, απλα θα μιλουσε ενας φιλος κ πηγα ). Το βασικο προβλημα που εχουν οι ΝΑΡιτες (και οι αρασιτες και οι αρανιτες κοκ), ειναι οτι δεν ειναι καθολου προσβασιμοι στον κοσμο πλην της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας. Για παραδειγμα, δε θα μπορουσα να παρω καποιον 'ασχετο' στις Αναιρεσεις, οχι γιατι δεν θα συμφωνουσε -που θα του φαινοταν οντως οτι ζουνε στον κοσμο τους αυτοι, ας μην κοροϊδευομαστε- αλλα κυριως γιατι σε πρωτη φαση δεν θα καταλαβαινε καν τι λενε , ειναι σα να φερω τη γιαγια μου στο φορουμ κ να περιμενω να κατανοησει τα διαφορα inside jokes..
Βασικα εγραψα ενα κατεβατο για την Ανταρσυα αλλα το εσβησα.. δε νομιζω οτι εχει νοημα εδω, διαβασα ο,τι εγραψα κ μου φανηκε σαν ξεκατινιασμαΠερι ΕΕΚ, οι τροτσκιστες ειναι καλα παιδια, απλα το'χουν καψει λιγο (ισως γι'αυτο τους παω κιολας)
Περι συριζα, ο τσιπρας καλα τα ειπε στη δεθ ΙΜΟ. Νομιζω οτι θα μπει στη βουλη. βεβαια η εντυπωση που εχει αφησει στον κοσμο (σε μεγαλο βαθμο κ χαρη στα ΜΜΕ) δεν ειναι κ στην καλυτερη φαση, ηδη απο τον δεκεμβρη που.. χαϊδευε τα αυτια των κουκουλοφορων ..
ειναι πολυ δυσκολο να κανεις προβλεψεις για τον συριζα κ το μελλον του πιστευω.. ολα παιζουν... -
βλεπω παντως πως πολωνεται το κλιμα οσο περνουν οι μερες
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
βλεπω παντως πως πολωνεται το κλιμα οσο περνουν οι μερεςμε στόχο την υπέρβαση του 80% των δύο μεγάλων και τον εξοστρακισμό του ΣΥΡΙΖΑ από την βο(υ)λή...
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Σε κομματόσκυλα και 'κάστρα' δεν απευθύνεται κανείς για προφανείς λόγους. Στην παρούσα φάση που δεν ξέρω τι να κάνω την ψήφο μου θέλω ρε γμτ να πειστώ, πως να το κάνουμε; Θέλω να συμμετάσχω και όχι να γίνω συνένοχος.
Εκ των δύο επικρατέστερων ο ένας θα μας τεντώσει κι'άλλο σεμνα-και-ταπεινα ενώ ο άλλος θα προτιμούσε υπότιτλους μπας και δούμε το όραμα να ξεπηδάει από το matrix.
Anyway το αποτέλεσμα είναι δεδομένο, ακόμα και ο Arnnie έγινε governator.Εγω θα σου προτεινα αφου δε σε ικανοποιουν αυτοι οι δυο, ή ψηφισε καποιον αλλο (διαβασε το προγραμμα καθε κομματος κ αποφασισε) ή απλα πηγαινε για καφε κ μην τρελαινεσαι αδικα, αυτοι μια χαρα δεν εχουν προβληματισμους, εσυ γιατι να εχεις;
Εγω αυτο θα εκανα, αλλα τελικα θα παω να ψηφισω καθως θα παει κ η κοπελα μου, οποτε θα βαριεμαι ετσι κ αλλιως -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
βλεπω παντως πως πολωνεται το κλιμα οσο περνουν οι μερες
με στόχο την υπέρβαση του 80% των δύο μεγάλων και τον εξοστρακισμό του ΣΥΡΙΖΑ από την βο(υ)λή...
Στο φορουμ περιοριζοταν το σχολιο μου,αλλα σωστο κι αυτο που γραφεις
-
εγω παλι λεω ειμαστε ολοι αμοιροι...
καληνυχτα μας...
-
Δεν έχεις ζήσει στιγμές πόλωσης, αυτά είναι φλωριές
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Με τον ΟΤΕ έχεις δίκιο.
Τα πράγματα δεν ειναι τόσο απλά όμως.1.Γιατί πουλήθηκε ο ΟΤΕ στους Γερμανούς?Είχε έλλειμα?
Οχι φυσικά.ήταν κερδοφόρος.
Τότε γιατί?να μας πεις καποια στιγμη,ομως
Για να κλείσουν ή έστω να περιορίσουν τη μαύρη τρύπα. Οι αποκρατικοποιήσεις έχουν μια λογική , άσχετα εάν συμφωνεί κανείς, όταν είναι ενταγμένες μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο /θεώρηση για την οικονομική πολιτική. Σε διαφορετική περίπτωση δείχνουν τουλάχιστο ανικανότητα . Και εν πάσει περιπτώσει μιλάμε για κρατική περιουσία.
Όσο για τον εθνικό προμηθευτή : Τη μεγάλη μάσα την άρχισε επί Οικουμενικής και συνέχισε επί Μητσοτάκη με τον αποκλεισμό του ΟΤΕ από την κινητή τηλεφωνία και το 'Ξυστό'. Είχαμε και αντισταθμιστικά οφέλη όμως αφού έκλεισε την 'Επικαιρότητα' μια ...σκληρά αντιπολιτευόμενη εφημερίδα της εποχής εκείνης.
Φυσικά τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και επί Σημίτη έσπασε τα φρένα (η υπόθεση Σαλελέ είναι ενδεικτική) .Δεν πήγε φυλακή μαζί με τους άλλους 'νταβατζήδες' αλλά με την άνοδο του Καραμανλή έκλεισε (ουσιαστικά) και ο ραδιοσταθμός Flash
Άστα να πάνε, πολλή μπόχα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν έχεις ζήσει στιγμές πόλωσης, αυτά είναι φλωριέςEπιπεδο!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν έχεις ζήσει στιγμές πόλωσης, αυτά είναι φλωριέςΟι παλαιότεροι γνωρίζουν !
Ο κόσμος πήγαινε με τα κομματικά λεωφορεία στη επαρχία κουνώντας σημαιάκια, κόρνες, τα κλασσικά πράσινα και μπλε καφενεία και το κορυφαίο:
την άλλη μέρα στην δουλειά (ειδικά στις ΔΕΚΟ) τα κομματόσκυλα τριγύριζαν και απειλούσαν...Άστε το.
Δεν είναι να τις αναπολούμε.
Δίναμε εικόνα τριτοκοσμικής χώρας. -
Σαλαλες ηταν το ονομα του ηγετη!
-
εγώ για το φόρουμ μίλησα
Η φιλελεύθερη πτέρυγα είναι λίγο πεσμένη -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Σαλαλες ηταν το ονομα του ηγετη!ναι μωρέ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Για να κλείσουν ή έστω να περιορίσουν τη μαύρη τρύπα. Οι αποκρατικοποιήσεις έχουν μια λογική , άσχετα εάν συμφωνεί κανείς, όταν είναι ενταγμένες μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο /θεώρηση για την οικονομική πολιτική. Σε διαφορετική περίπτωση δείχνουν τουλάχιστο ανικανότητα . Και εν πάσει περιπτώσει μιλάμε για κρατική περιουσία.
Όσο για τον εθνικό προμηθευτή : Τη μεγάλη μάσα την άρχισε επί Οικουμενικής και συνέχισε επί Μητσοτάκη με τον αποκλεισμό του ΟΤΕ από την κινητή τηλεφωνία και το 'Ξυστό'. Είχαμε και αντισταθμιστικά οφέλη όμως αφού έκλεισε την 'Επικαιρότητα' μια ...σκληρά αντιπολιτευόμενη εφημερίδα της εποχής εκείνης.
Φυσικά τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και επί Σημίτη έσπασε τα φρένα (η υπόθεση Σαλελέ είναι ενδεικτική) .Δεν πήγε φυλακή μαζί με τους άλλους 'νταβατζήδες' αλλά με την άνοδο του Καραμανλή έκλεισε (ουσιαστικά) και ο ραδιοσταθμός Flash
Άστα να πάνε, πολλή μπόχα
Νομιζω παντως πως τα σχεδια αποκρατικοποιησεων αναφερονταν στα προεκλογικα προγραμματα της ΝΔ τοσο το 2004,οσο και το 2007.Ασχετως του πως και γιατι υλοποιηθηκαν
Για τα υπολοιπα,αστα φασκελοκουκουλωστα.Απο τη Χουντα που ξεκινησε η οργανωμενη διαφθορα/διαπλοκη(για να μην παω και πιο πισω) μεχρι σημερα,εχουν συγγραφει πολυτομα επη σαπιλας.
Εκλογές 2009