-
Γιαυτό υπάρχουν τα εξυπνοκινητά.
-
Δε δουλευει το router,διχως ρευμα,οι γειτονες ξυπνησαν και κλειδωνουν τα δικα τους,τη συνδεση data την εκοψα μεχρι να μου ρθει το 3GS με την καινουργια...δραμα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ιδέα!
Liapis for presidentΠάλι ανηψιός; Ας δοκιμάσουμε κάτι άλλο από το σόι....
Εχουμε κανα εξώγαμο;
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Δε δουλευει το router,διχως ρευμα,οι γειτονες ξυπνησαν και κλειδωνουν τα δικα τους,τη συνδεση data την εκοψα μεχρι να μου ρθει το 3GS με την καινουργια...δραμαΑκόμα και για αυτό υπάρχει λύση. laptop και usb modem. Μη μου πεις ότι πέταξες το παλιό modemακι που το χουμε για triubleshooting και ώρα ανάγκης.
-
Τελικά στην Κρήτη 2/2
Και Κεφαλογιάννη, και Μαρκόγιαννης.......
-
Mε αρκετα μεγαλη εκπληξη διαπιστωνω οτι ο Χατζηδακης αν και χαμηλα στο ψηφοδελτιο (λογω ονοματος απο Χ),αν και εθιξε την συντεχνια της ΟΑ,αν και ηταν πολλα χρονια στην ΕΕ αντι να γυριζει τα καφενεια,τελικα προτιμηθηκε απο πολλους ψηφοφορους της ΝΔ, που προφανως εψαχναν εναγωνιωδως καποιον να μην ειναι καραγκιοζης και κλεφταράς,τελικα ο κοσμος εχει και καποια κριτηρια,υπαρχει ελπις.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ΠΛΗΡΗΣ κατάρευση της δεξιάς πολιτικής......αι στα διάλα
Ετοιμασου τωρα εσυ να δεις αριστερη πολιτικη
Δεν είμαι πεπεισμένος για τπτ,απλά περιμένω να δω τα αυτονόητα.
Ούτε πανυγηρίζω ούτε τπτ.
Θέλω να πιστέυω ότι η ελπίδα θα γίνει πραγματικότητα,ότι δηλ θα δούμε τα υλοποιούνται τα αυτονόητα,άλλη επιλογή στην παρούσα φάση δεν υπάρχει......μετά το λόγο έχουν τα κουμπούρια -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δεν είμαι πεπεισμένος για τπτ,απλά περιμένω να δω τα αυτονόητα.
Ούτε πανυγηρίζω ούτε τπτ.
Θέλω να πιστέυω ότι η ελπίδα θα γίνει πραγματικότητα,ότι δηλ θα δούμε τα υλοποιούνται τα αυτονόητα,άλλη επιλογή στην παρούσα φάση δεν υπάρχει......μετά το λόγο έχουν τα κουμπούριαΜάκη ήρεμα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δε δουλευει το router,διχως ρευμα,οι γειτονες ξυπνησαν και κλειδωνουν τα δικα τους,τη συνδεση data την εκοψα μεχρι να μου ρθει το 3GS με την καινουργια...δραμα
Ακόμα και για αυτό υπάρχει λύση. laptop και usb modem. Μη μου πεις ότι πέταξες το παλιό modemακι που το χουμε για triubleshooting και ώρα ανάγκης.
Εμείς βάλαμε DSL πριν αρχίσουν να δίνουν αυτά τα μοντεμάκια κύριος
[ ]
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Mε αρκετα μεγαλη εκπληξη διαπιστωνω οτι ο Χατζηδακης αν και χαμηλα στο ψηφοδελτιο (λογω ονοματος απο Χ),αν και εθιξε την συντεχνια της ΟΑ,αν και ηταν πολλα χρονια στην ΕΕ αντι να γυριζει τα καφενεια,τελικα προτιμηθηκε απο πολλους ψηφοφορους της ΝΔ, που προφανως εψαχναν εναγωνιωδως καποιον να μην ειναι καραγκιοζης και κλεφταράς,τελικα ο κοσμος εχει και καποια κριτηρια,υπαρχει ελπις.Αυτό έρχεται σε μια μικρή αντίθεση με όσα έγραψα παραπάνω
Επίσης, βγαίνει βουλευτίνα η Άννα Νταλάρα, και το κοινό προτίμησε να στηρίξει Πολύδωρα, Γιακουμάτο, Καμμένο αντί για Άρη Σταθάκη. Άβυσσος η ψυχή.......
Δε θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν ανεξάρτητη η σταυροδοσία από την ψήφο κόμματος;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Mε αρκετα μεγαλη εκπληξη διαπιστωνω οτι ο Χατζηδακης αν και χαμηλα στο ψηφοδελτιο (λογω ονοματος απο Χ),αν και εθιξε την συντεχνια της ΟΑ,αν και ηταν πολλα χρονια στην ΕΕ αντι να γυριζει τα καφενεια,τελικα προτιμηθηκε απο πολλους ψηφοφορους της ΝΔ, που προφανως εψαχναν εναγωνιωδως καποιον να μην ειναι καραγκιοζης και κλεφταράς,τελικα ο κοσμος εχει και καποια κριτηρια,υπαρχει ελπις.
Αυτό έρχεται σε μια μικρή αντίθεση με όσα έγραψα παραπάνω
Επίσης, βγαίνει βουλευτίνα η Άννα Νταλάρα, και το κοινό προτίμησε να στηρίξει Πολύδωρα, Γιακουμάτο, Καμμένο αντί για Άρη Σταθάκη. Άβυσσος η ψυχή.......
Δε θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν ανεξάρτητη η σταυροδοσία από την ψήφο κόμματος;
Θα ψήφιζε ο ΠΑΣΟΚος το κόμμα του και θα έριχνε στη συνέχεια ένα ψήφο σε Ανατολάκη, Παπακώστα, Γιακουμάτο, κτλ ώστε από τα λοιπά κόμματα να βγουν οι ********. Το ίδιο θα έκανε κι ο ΝεοΔημοκράτης, κι ο ΛΑΟτζίκος, κτλ...
-
Με δεδομένη την άνετη αυτοδυναμία και το έρεισμα που του δίνει το ποσοστό, εγώ θα ήθελα πολύ να δω:
- Παραγκωνισμό όλων των δεινοσαύρων (κυρίως του Βενιζελόσαυρου Ρεξ)
- Όπως είπε, ριζική μείωση υπουργείων και γενικώς καρεκλών
- Αλλαγή εκλογικού νόμου, όσο γίνεται μικρότερη έμφαση στο 'σταυρό'
Όλα αυτά θα έχουν τρομερό πόλεμο εντός κόμματος. Αν το καταφέρει θα είναι μια καλή αρχή. Αν όχι, τότε κι αυτός θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ μια απ' τα ίδια......
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τελικά στην Κρήτη 2/2Και Κεφαλογιάννη, και Μαρκόγιαννης.......
Μα ήταν δυνατόν λείπουν αυτά τα καλούπια???
Τραγικοί οι ψηφοφόροι της ΝΔ στα Χανιά. Βγάλανε και πάλι το τρισμέγιστο είρωνα και κ%λόπαιδο ,το Μαρκόγιαννη, αντί για το Μανούσο Βολουδάκη, ο οποίος είναι ένας πραγματικά νέος και πολύ φιλότιμος πολιτικός.
Και αυτό γιατί ο Μαρκόγιαννης ,ως δικηγόρος που είναι, έχει μεσολαβήσει και αποφυλακίσει ό,τι καταδικασμένο και προφυλακισμένο κακοποιό υπάρχει στην Κρήτη.Έχει σκοτεινή υποστήριξη, εξ'ού και η επανεκλογή.
-
Ωραια μερα σημερα...
Τι γαματο! Εμ 10 στη κεφαλα, εμ δεν ψηφισα georgack! Τρελααααα!!! Κωστακη μου, αγορι μου, καλο ταξιδι και χαιρετισμους στην αλλη ποντικομαμη (Σημιτης).
Βεβαια στην Ελλαδα οι μεγαλυτερες νικες σε ολα τα επιπεδα δεν πετυχαινονται επειδη ο νικητης ειναι καλυτερος, αλλα επειδη κυριως ο αντιπαλος ειναι ποοοοοοολυ χειροτερος. Κατι τετοιο εγινε και χθες.Αυτη η ΝΔ ηταν η χειροτερη (στα αυτοκινητιστικα θεματα) κυβερνηση που εβγαλε ποτε το ελληνικο κρατος. Γι' αυτο και μονο γι' αυτο ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!
Η εικονα και μονο των υπαιθριων περιπτερων σας ηταν ολα τα λεφτα: Σαν τα παρατημενα αρματα των Ιρακινων στην ερημο στον πολεμο του κολπου. -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ωραια μερα σημερα...**Τι γαματο! Εμ 10 στη κεφαλα, εμ δεν ψηφισα georgack! Τρελααααα!!! Κωστακη μου, αγορι μου, καλο ταξιδι και χαιρετισμους στην αλλη ποντικομαμη (Σημιτης).
Βεβαια στην Ελλαδα οι μεγαλυτερες νικες σε ολα τα επιπεδα δεν πετυχαινονται επειδη ο νικητης ειναι καλυτερος, αλλα επειδη κυριως ο αντιπαλος ειναι ποοοοοοολυ χειροτερος. Κατι τετοιο εγινε και χθες.Αυτη η ΝΔ ηταν η χειροτερη (στα αυτοκινητιστικα θεματα) κυβερνηση που εβγαλε ποτε το ελληνικο κρατος. Γι' αυτο και μονο γι' αυτο ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! **
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
υπηρχαν καθυστερες που αντι να βγαζουν το αυτοκολητο στα ψηφοδελτια το σαλιωναν
Αν δεν το' βλεπα, δεν το πίστευα: (1:50 και μετά) http://www.youtube.com/watch?v=e_4IQB78Rh4
Βέβαια αυτός και έβγαλε αυτοκόλλητο, και σάλιωσε. ΓΤΦ + 3ΛΟΛ -
10,5!!!!
http://ekloges.ypes.gr/pages/index.htmlΣτα καθ' ημας, ο Τσιπρακος αξιοπρεπες 4,6 κι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλο ενα 0,4, μαζι κανουν ενα 5%, τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει
-
Ήμουν αντιπρόσωπος δικαστικής αρχής στους Ν.Επιβάτες (Β' Θεσ/νίκης). Τα μισά και βάλε ήταν πίτα στο σάλιο. Ανά 50άδα που άνοιγα είχα δίπλα και το αντισυπτικό (που μας προμήθευσε η νομαρχία) για να μην κολλήσω τπτ
Λογικό αφού οι γέροι και οι γριές τόσα χρόνια έτσι έμαθαν δεν αλλάζουν.p.s. τίγκα στους ρπ ήταν....και το ελληνικό το μιλούσαν φαρσί
-1 στο δήμαρχο. Όλη μέρα ένα premier μας έφεραν να φάμε .
-
Αυτό το θέμα με τις εκλογές 2009 πρέπει να κρατηθεί ανοιχτό, προσθέτωντας ίσως στον τίτλο 'οι πρώτες 30 ημέρες μετά την 4/10'. Προβλέπεται κωμωδία ολκής. Ο ΓΑΠ εναντίον παλαιοκομματικών και άλλων τυρρανόσαυρων, συνωστισμός στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (δώσε και μένα μπάρμπα), οι προσυνεδριακές διεργασίες στην ΝΔ ( Κόρη δράκουλα, Αβραμό, Σαμαράς, ίσως ο γράνας ως 4ος πόλος) Καρατζαφιόζης σε νέες ανεπανάληπτες ατάκες για το χάλι της δεξιάς παράταξης, ορκωμοσία κυβέρνησης, χειροφιλήματα στον Ιερώνυμο, έχει πράμα που σαλεύει.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δε νομίζω να μπορεί να απαντήσει κανένας...αλήθεια η αποχή στο 30 % είναι αρκετά υψηλή έτσι?
ή είναι πάλι αποχή κουκουρούκου ένεκα προβλημάτων στους εκλογικούς καταλόγους??Έτσι και έτσι, έψαξα τα στατιστικά όλων των εθνικών εκλογών από το 1996 και εξής, η συμμετοχή κυμαίνεται από 69% ως 75% οπότε δε νομίζω ότι ξεφύγαμε πολύ από τα συνήθη..
Εκλογές 2009