-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
δεν θα ψηφίσω Τρεμόπουλο τελικά, για να μη στενοχωρηθεί ο ΧαιΦαι που θα ανακοπεί ο δρόμος του Τζώρτζη προς τη δόξα.
Μάλλον προς κανένα εξωκοινοβουλευτικό θα πάω, τελευταία στιγμή ό,τι μου κατέβει.Μανόσκυ μου, νομίζεις πως με νοιάζει εμένα ποιος θα είναι πρωθυπουργός; Στα @@ μου λουλούδια καλέ μου, εγώ μιας και ο κόσμος μας είναι αρκετά κυνικός, δεν ανησυχώ για τίποτε άλλο παρά για την φορολογία μου...
Και έτσι για να καταλάβεις τι τραβάω, προσπαθώ και με την επόμενη κυβέρνηση να πληρώνω τα ίδια (δηλαδή τίποτε...).
Εσύ θα στενοχωρεθείς και μάλιστα τσάμπα και βερεσέ: ούτε με τον Κωστάκη είδες καλύτερες μέρες, ούτε με τον Γιωργάκη θα δεις φοβάμαι... Θα σε αρμέξουν πάλι, όπως και να 'χει...Το τι θα ψηφίσεις, μου είναι εντελώς αδιάφορο... Απλά χαίρομαι πολύ όταν βλέπω τέτοιες ωραίες κωλοτούμπες, κάνετε λες και οι υπόλοιποι έχουμε Αλτζχάιμερ ή μνήμη χρυσόψαρου!
Εγώ από τα δημόσια έργα βγάζω το ψωμάκι μου και θα συνεχίσω να το βγάζω μια χαρά μιας και δρόμοι και υποδομές θα φτιάχνει και η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση (δεν είδες τούτη δω, κοτζάμ Εγνατία Οδό ολοκλήρωσε! ).
Δεν δίνω μία τσακιστή για όλους, μιας και έχουμε γεμίσει αχάριστους, ανίκανους, λαμόγια και φυσικά ηλίθιους. Θα ήθελα βέβαια να βελτιωθεί το οικονομικό κλίμα, μπας και αρχίσουν πάλι τα κορόιδα να αγοράζουν μεζονέτες σε προάστεια γιατί σκέφτομαι αντί να πάρω αμάξι, να σπρώξω τα λεφτά στην οικοδομή... Λίγο να βελτιωθεί το κλίμα, μιλάμε για κέρδη 40% εύκολα Μάνο μου και φαντάσου, φορολογία επί της αντικειμενικής και στο 1/3 του κεφαλαίου...
Καταλαβαίνεις λοιπόν το δράμα μου...Αν ο άλλος δεν θέλει να σωθεί και ψηφίζει πράσινους και μπλε κόκκους , δεν θα τον σώσω εγώ... Αφού σας αρέσει το καπιταλιστικό σας σύστημα, λουστείτε το, με ΠΑΣΟΚ ή με ΝΔ, στην τελική, είμαι σαφώς πιο κυνικός και πιο αδίστακτος από κάποιους σαν κι εσένα...Γιατί εγώ ξέρω πως το σύστημα με κλέβει και προσπαθώ να το κλέψω πρώτος. Ενώ εσύ πιστεύεις πως με την...αξία σου, θα πας μπροστά!
Άντε , καλή ψήφο βρε!
-
Πάμε για άλλη μια τετραετία ΠΑΣΟΚ-λαμογιάς !
Αφού ψηφίσαμε Καραμανλή του 'σεμνά και ταπεινά' και μας απογοήτευσε, πάμε τώρα σε Τζέφρυ να μας 'εξυγιάνει' ...Help:
Έχει μήπως κανείς σας (στο Ίντερνετ με ένα googl-ισμα δεν βρήκα), τις εντολές που του έδινε η μητέρα του με email και είχε δημοσιεύσει η Κανέλλη το 2000 ?
Πως δεν τα ανέφερε κανείς σε όλη την προεκλογική περίοδο ? -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Help:
Έχει μήπως κανείς σας (στο Ίντερνετ με ένα googl-ισμα δεν βρήκα), τις εντολές που του έδινε η μητέρα του με email και είχε δημοσιεύσει η Κανέλλη το 2000 ?
Πως δεν τα ανέφερε κανείς σε όλη την προεκλογική περίοδο ?Ε ναι, ένα τόσο σοβαρό ρεπορτάζ, κρίμα είναι να χαθεί, προφανώς τα συμφέροντα που στηρίζουν τον Γιωργάκη το έθαψαν...
Μα μιλάμε, παίρνεις σοβαρά την Κανέλλη και τα ρεπορτάζ της;
Κι αναρωτιόμουν πάντα, ποιοι την διαβάζουν και την πιστεύουν....Πάντως, ο Κωστάκης αν βγει θα βάλει τεκμήρια είπε, οπότε 6κύλινδρη μπέμπα, δύσκολα θα πάρεις με δαύτον... Ενώ τα ΠΑΣΟΚια , είχαν καταργήσει τα τεκμήρια, όλα κι όλα...
(εγώ θα μείνω με το Υ όπως με βλέπω, οπότε τα @@ μου κιόλας... )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ε ναι, ένα τόσο σοβαρό ρεπορτάζ, κρίμα είναι να χαθεί, προφανώς τα συμφέροντα που στηρίζουν τον Γιωργάκη το έθαψαν...
Μα μιλάμε, παίρνεις σοβαρά την Κανέλλη και τα ρεπορτάζ της;
Κι αναρωτιόμουν πάντα, ποιοι την διαβάζουν και την πιστεύουν....Πάντως, ο Κωστάκης αν βγει θα βάλει τεκμήρια είπε, οπότε 6κύλινδρη μπέμπα, δύσκολα θα πάρεις με δαύτον... Ενώ τα ΠΑΣΟΚια , είχαν καταργήσει τα τεκμήρια, όλα κι όλα...
(εγώ θα μείνω με το Υ όπως με βλέπω, οπότε τα @@ μου κιόλας... )
Πάντως και η ελλ.Δικαιοσύνη την πήρε στα σοβαρά, γιατί καταδικάστηκε και πλήρωσε αγωγή για τα emails.
Τώρα το αστείο που είναι και χαχανίζεις (ως συνήθως) όταν την αυθεντικότητα των emails δεν την αμφισβήτησαν ούτε οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι, αυτό μόνο εσύ το γνωρίζεις...
Στην Ελλάδα δεν βλέπω να παίρνω εξακύλινδρη μπέμπα (ή πάντως δεν θα την κυκλοφορώ με ελλ.πινακίδες), αλλά που κολλάει ο προσωπικός πλουτισμός του καθενός με την πολ.κατάσταση ?
Και με ΝΔ, κάποιοι έβγαλαν και μάλιστα πολλά.
Τεσπά, όλα παίζονται γύρω απ' την ικανότητα αντιλήψεως του καθενός... -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τεσπά, όλα παίζονται γύρω απ' την ικανότητα αντιλήψεως του καθενός...
To πιο ωραίο είναι πως πιστεύεις πως την έχεις...μεγάλη!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τεσπά, όλα παίζονται γύρω απ' την ικανότητα αντιλήψεως του καθενός...
To πιο ωραίο είναι πως πιστεύεις πως την έχεις...μεγάλη!
Μπα, το πρόβλημα το έχω όταν μιλάω με κάποιους που την έχουν μικρή !
Τα ετερώνυμα έλκονται !
Πάμε άλλο ένα τόπικ chat-room... -
Καλά, είναι να τραβάει κανείς τα μαλλιά του με όσα ακούγονται.
Ψηφίζουν λέει οι νεοδημοκράτες...τρεμόπουλους για να μη βγει άνετα ο ΓΑΠ. Ή να μη βγει με την πρώτη.
Λες και αν δεν βγει με την πρώτη και βγει με τη δεύτερη, θα τον χαλάσουν οι +10 έδρες.Ή ότι έχοντας λιγότερες έδρες ο ΓΑΠ, θα επωφεληθεί η ΝΔ. Επειδή δεν θα μπορεί να κυβερνήσει. Μα τόση βλακεία; Μόνο οι ΠΟΛΥ βολεμένοι και εξαρτημένοι από τη ΝΔ μπορεί να έχουν κάποιο κέρδος, οι άλλοι γιατί να εξυπηρετηθούν από μια νέα βασιλεία λαμογιάς; Ο Ανδρέας και ο Σημίτης, με σοβαρές κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, δεν κατάφεραν να βάλουν λουρ΄στα λαμόγια και θα το κάνει ο ΓΑΠ με 151-152 εδρούλες;
Εύχομαι εις τον Τζώρτζην ευρεία νίκη και καλή σταδιοδρομία. Υες σερ!ΥΓ: ΧάιΦάι, χαίρομαι που αισθάνεσαι ότι είσαι ο πρώτος μάγκας του χωριού. Η καλή διάθεση βελτιώνει την υγεία και το ευ ζην.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Ανδρέας και ο Σημίτης, με σοβαρές κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, δεν κατάφεραν να βάλουν λουρ΄στα λαμόγια και θα το κάνει ο ΓΑΠ με 151-152 εδρούλες;Mην συγκρινουμε ανομοια πραγματα.Ο Ανδρεας πρωτα εγινε ερειπιο και μετα τα λαμογια πηραν την εξουσια.
Οταν ο Σημιτης πηρε την εξουσια, ηταν αυτοματα η εξουσια στα χερια τους,οπως και με τον μπούλη αλλωστε. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΥΓ: ΧάιΦάι, χαίρομαι που αισθάνεσαι ότι είσαι ο πρώτος μάγκας του χωριού. Η καλή διάθεση βελτιώνει την υγεία και το ευ ζην.
Αντε, να ακολουθήσεις το παράδειγμά του τότε και να μην είσαι τόσο...δυσκοίλιος! Θα πάθεις τίποτε από το σφίξιμο και θα στενοχωρηθώ ειλικρινά. Την διάρκεια της απουσίας σου, στενάξαμε εδώ μέσα!
Φαντάζεσαι να ξαναφύγεις και να μας αφήσεις με τύπους σαν τον από πάνω, που όνειρό ζωής του είναι να πάρει 6κύλινδρο με ξένες πινακίδες;
Τραγικό....
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει πάντως, αλλά θα πληρώνεις τους φόρους τους δικούς μου και τα...τέλη του άλλου (μιας και θα έχει ξένες πινακίδες... ), ό,τι και να ψηφίσεις... Γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο όλη η πρεμούρα περί εκλογών...
Και προφανώς και δεν είμαι ο πρώτος του χωριού, ούτε ο τελευταίος της πόλης. Αλλά σε αντίθεση με κάποιους άλλους εδώ μέσα, μια χαρά θα περάσω, όποιος κι αν βγει.
Εγώ έχω μια Εγνατία να τελειώσω εξάλλου!
-
Μπα !
Εγώ έχω όνειρο ζωής να πάρω μια Ferrari και να πηγαίνω με αυτήν στα ...μπουζούκια για να κτυπήσω κανά πιπίνι, οπότε θα ψηφίσω αυτόν που θα με βοηθήσει να το πραγματώσω !
Επίσης, την επόμενη φορά που θα δω Cayenne Turbo και Bentley με ξένες πινακίδες στην Αθήνα (και έχω δει αρκετές), θα σταματήσω τον ιδιοκτήτη και θα του ζητήσω τον λόγο που δεν έχει ελληνικές και έτσι πληρώνω εγώ τα τέλη κυκλοφορίας που αναλογούν σ' αυτόν (κατ' αναλογία με την φορολογία )...
Συνέχισε να με διασκεδάζεις. -
Οι εκλογές έχουν και τα θετικά τους: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 03/10/2009
-
κάνουν πρόβα για το άγριο γ@μήσι που θα ακολουθήσει
όπως και να το κάνεις είναι ερωτικός ο ΓΑΠ
-
Εχουν καλεσει αυριο κανεναν απο εσας εφ. επιτροπη ?
Εμενα ναι
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Οι εκλογές έχουν και τα θετικά τους: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 03/10/2009οντως η μαλακία των ημερών είναι το κάτι αλλο
-
κοίτα μη ξεκινήσεις και πάς με την ψιτροέν και δε φτάσεις
καλύτερα κόφτο με τα ποδάρια από τώρα
άντε καλή ψήφο, αν κανένας προβληματίζεται,ας ρίξει μια ανταρσύα για τον φουκαριάρη τον ντρίφτερ
σας θέλω τρολαριστικούς αύριο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κοίτα μη ξεκινήσεις και πάς με την ψιτροέν και δε φτάσειςκαλύτερα κόφτο με τα ποδάρια από τώρα
άντε καλή ψήφο, αν κανένας προβληματίζεται,ας ρίξει μια ανταρσύα για τον φουκαριάρη τον ντρίφτερ
σας θέλω τρολαριστικούς αύριο
Ψαχνω δικαιολογια να μην παω δεν προκειτε να την παλεψω μεχρι στιγμης εχω βρει μια κατα τις 10 θα κανω πως ζαλιζομαι και δεν αισθανομαι καλα και θα την κανω εχω κανονιση βολτα με το σκαφος
-
άμα δείξεις την άδεια κυκλοφορίας θα δειξουν κατανόηση μην αγχώνεσαι
ο κάφτης ο αδερφός πήρε σπίτι τηλ σήμερα για να βάλει τους γονείς να δώσουν ψηφοδέλτιο ανταρσύα στη γιαγιά μιας και ούτε αυτός κατεβαίνει
και δεν έχει μείνει άλλος πρεσβύτερος να καβατζωθώ εγώ
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Συνέχισε να με διασκεδάζεις.
Μα είναι ...αμοιβαίο! Αφού περνάμε και οι δύο καλά! Μόνον ο Μανόσκυ ζορίζεται λίγο, αλλά ΟΚ, συνηθισμένος είναι!
(Νομίζεις πως με νοιάζει αν θα πάρεις 6κύλινδρη μπέμπα με ελληνικές ή ξένες πινακίδες; Προφανώς και δεν κάνω καν τον κόπο να σε καταχωρήσω, ξέρεις που, απλώς είσαι άκρως διασκεδαστικός μέσα στον αρχοντοχωριατισμό σου και στις ταμπέλες που κουβαλάς και μοιράζεις αφειδώς!).
Κι ένα να γουστάρουμε:
Δεν θέλω να σε πληγώσω (αλλά έχει πλάκα, οπότε δεν μπορώ και ν' αντισταθώ...), αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των BMW που πωλούνται είναι 4κύλινδρες, αφού η συντριπτική πλειοψηφία αφορά την 3 σειρά και σαφώς τα μικρότερα μοτέρ αυτής και μιλώ για τις παγκόσμιες πωλήσεις...Κατά τ' άλλα, ψήφος κατά συνείδηση για μια καλύτερη Ελλάδα!
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Ανδρέας και ο Σημίτης, με σοβαρές κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, δεν κατάφεραν να βάλουν λουρ΄στα λαμόγια και θα το κάνει ο ΓΑΠ με 151-152 εδρούλες;Δεν κατάφεραν ή δεν ήθελαν;;;
Εκλογές 2009