-
Όσοι πάντως λένε, ότι κατά τύχη δουλεύουνε πολλά πράγματα σ'αυτή τη χώρα και πως μόνο **μπλα μπλα ** είμαστε ενώ από έργα μηδέν, δικαιώνονται και από επίσημα χείλη,ηλεκτρονικά έστω.Αν είστε Μαλτέζος και ενδιαφέρεσθε για σπουδές στην Ελλάδα, μια επίσκεψη στον ιστότοπο της εκεί ελληνικής πρεσβείας θα σας πείσει ότι κάνατε την σωστή επιλογή.
http://malta.mfa.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=18&Itemid=78 -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Όσοι πάντως λένε, ότι κατά τύχη δουλεύουνε πολλά πράγματα σ'αυτή τη χώρα και πως μόνο **μπλα μπλα ** είμαστε ενώ από έργα μηδέν, δικαιώνονται και από επίσημα χείλη,ηλεκτρονικά έστω.Αν είστε Μαλτέζος και ενδιαφέρεσθε για σπουδές στην Ελλάδα, μια επίσκεψη στον ιστότοπο της εκεί ελληνικής πρεσβείας θα σας πείσει ότι κάνατε την σωστή επιλογή.
http://malta.mfa.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=18&Itemid=78πού στο διάολο το βρήκες αυτό ρεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Έλα ρε Ντριφτ, μου το έστειλε με mail πριν λίγο φίλος και έμεινα. Όταν δε είδα την ημερομηνία από κάτω...
-
Ρε όλη η σελίδα της πρεσβείας είναι μπλα μπλα
μόνο η αρχική δεν είναι
'Καλώς ήλθατε στην Ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μάλτα.Σύντομα θα είμαστε κοντά σας με όλες τις πληροφορίες. Στο μεταξύ μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση:'
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Έλα ρε Ντριφτ, μου το έστειλε με mail πριν λίγο φίλος και έμεινα. Όταν δε είδα την ημερομηνία από κάτω...Απο το Νοεμβρη του 2007 μπλα....μπλα...μπλα....
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Έλα ρε Ντριφτ, μου το έστειλε με mail πριν λίγο φίλος και έμεινα. Όταν δε είδα την ημερομηνία από κάτω...Εμένα μου ήρθε mail ότι το Ελληνικό δημόσιο έχει παραγγείλει 1.200.000 από αυτά:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001 ... irect=true
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εμένα μου ήρθε mail ότι το Ελληνικό δημόσιο έχει παραγγείλει 1.200.000 από αυτά:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001 ... irect=true
Ναι, αυτή είναι παλιά παραγγελία. Μετα τις εκλογές έρχονται άλλα τόσα, γιατί τα πρώτα βγήκαν ΠΕΕ από την πολύ χρήση.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος γι αυτές τις βουλευτικές.
.......
Φυσικά διατηρώ το δικαίωμα να αλλάξω απόφαση.
Να σου πω τασοντεβ σε μεγαλο βαθμο εχω προβληματιστει κι εγω, κατα αναλογο τροπο, όχι παρομοιο. Να κατσω να αναλυσω γιατι απορριπτονται τα κομματα εξουσιας, τα μη-αριστερα μορφωματα και οι ψηφοι πλάκας το βρισκω περιττο.
Ουσιαστικα ο προβληματισμος μου ειναι μεταξυ καποιου αριστερου κομματος και της αποχης. Τελικα απερριψα την αποχη, γιατι θα ειχε σημασια μονο οργανωμενα και διαδηλωσεις την ημερα των εκλογων. Ετσι οπως ειναι τωρα ειναι απλά οκνηρια. Ετσι μενουν τα αριστερα κομματα. Το ΚΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΜΛ ΛΜ κλπ). Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκλειεται καθετως. Ασε που επεσα καποτε στη λουμπα και τους ψηφισα τους καημενους για να μπουνε οι καημενοι στη βουλη. Τα λοιπα γκρουπουσκουλα εδειξαν (οσα μπηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ) οτι εχουν εκτοξευσει τη λεξη 'ανοησία' σε αλλα επιπεδα. Ρεσιταλ. Βεβαια είναι αδικο να κρινουμε τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ με βαση τους εντός, αλλά οι διαφορές τους ειναι μικρότερες απο τις ομοιότητες, οπως λεει η εμπειρία μου.
Οποτε μενει ΚΚ ή τιποτα. Το ΚΚ εχει απαραδεκτη τακτικη, απαραδεκτα συνθηματα, ελεεινα σποτ, κακη νοοτροπια. Εχει ομως και το ΠΑΜΕ. Που ειναι ο μοναδικος φορέας στη χωρα που εχει προσφερει εστω και κατι μικρό στον ελληνα εργαζόμενο. Δηλαδη εχει καλό δειγμα γραφης σε επιεπδο πρακτικης. Ετσι, εστω και με βαριά καρδια, γιατι δε μου αρεσει ο αρνητισμος (ειδικα όταν εχεις στέρεη ιδεολογία) ουτε η ηττοπαθεια, θα τους το ριξω παλι
Μια ζωή τους ψηφίζω για την δράση στα εργασιακά, θεωρώ δε τον εαυτό μου ΠΑΜίτη κι ας μην είμαι μέλος αυτού του κόμματος. Το θέμα που με απασχολεί πλέον σοβαρά και εσυ θα το καταλάβεις σίγουρα είναι αν αυτή η δράση συντελεί στην διατήρηση μιας άρρωστης ισορροπίας. Δλδ αν το ΠΑΜΕ τελικά καθυστερεί την κατάρρευση των εργασιακών δικαιωμάτων, την απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων, και τελικά την φρίκη που θα οδηγήσει σε μια προσπάθεια πραγματικής πολιτικής και κοινωνικής αναγέννησης.
Αμφισβητώ πλέον και αυτή αυτή την πρακτική για τα αποτελέσματά της. -
Aυτό ρε τάσε μου θυμίζει την λογική να μην κάνουμε τπτ για να φτάσει το απροχώρητο και να γίνει επανάσταση...
ούτε αυτό με εκφράζει ρε γμτ... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aυτό ρε τάσε μου θυμίζει την λογική να μην κάνουμε τπτ για να φτάσει το απροχώρητο και να γίνει επανάσταση...
ούτε αυτό με εκφράζει ρε γμτ...Είμαι της λογικής όποιος θέλει να ξεσκατιστεί να ξεσκατιστεί μόνος του. Τουλάχιστον αν μη τι άλλο να συμμετέχει στο ξεσκάτισμα του. Για ρώτα τον greo πόσοι τρέχουν στο ΠΑΜΕ όταν τα βρουν σκούρα ενω πριν και μετά κάνουν το παγώνι. Ενω βλέπουν τον αγώνα που γίνεται και με το ήθος και το πάθος που γίνεται, προτιμούν τους δέκα μαλάκες να τρέχουν. Και να το βλέπω το βαρέθηκα όχι μόνο να το ζώ.
-
Μ' αρέσει πολύ όλος αυτός ο βαθύς προβληματισμός στο θέμα. Σύμφωνα με όλους υμάς, θα πρέπει είτε να απέχουμε, να ρίξουμε άκυρο, να το ρίξουμε στο κκε ή στους οικοπράσινους, άντε και στον σύριζα. Οι και οι απόψεις υπέρ νδ ή πασόκ δεν έλειψαν, αλλά δεν εκφράστηκαν τόσο ανοιχτά εδώ μέσα. Θεωρώ λοιπόν ότι ένα σημαντικό ποσοστό των συμμετεχόντων στο τοπικ αυτό δε θέλουν την επανεκλογή, ή έστω την αυτοδυναμία ενός από τα μέρη του ζεύγους εξουσίας. Εκεί κάπου μπήκε μέσα και ο ντριφτολλανδός (του' χουμε κάνει το nick του παλλικαριού για τα κρεμμυδάκια....) και εξέφρασε ο δόλιος το αδιέξοδο -συγνώμη για το μελοδραματικό τη λέξης- που προκύπτει. Πού βαδίζουμε λοιπόν?
Κάμποσες σελίδες πριν είχα ζητήσει μια σύνοψη των εκλογικών συστημάτων στον 'πολιτισμένο' κόσμο. Ακόμα πιο πριν, είχα γράψει, ως άλλος Fukuyama για το 'τελος της πολιτικής' (φτου μου! ). Ο ΜανοσΚ είχε προχωρήσει σε μια καλή προσέγγιση του καθιερωμένου πλέον πολιτικού παιγνίου και πολλές σελίδες μετά προχώρησε σε ένα ευσύνοπκείμενο περί του 'τι μπορούμε να κάνουμε'. Παρά ταύτα, ο προβληματισμός των περισσοτέρων παραμένει.
Και επειδή βαριέμαι να γράφω κατεβατά, ας αρκεστω στο εξής: δεν είδα εως τώρα κανέναν προβληματισμό για το ισχύον εκλογικό σύστημα -και ακόμα περισσότερο γι' αυτό που θα ισχύσει στο εγγύς μέλλον. Σύστημα που, ΙΜΟ, αποτελεί τον πρώτο και έναν από τους βασικότερους παράγοντες διαστρέβλωσης αυτού που ονομάζεται ελληνική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ενα σύστημα, που στο όνομα της όποιας κυβερνητικής σταθερότητας, στηριζόμενο στην κομματική πατρωνεία και το πελατειακό αλισβερίσι, μας κάθεται στο σβέρκο 'για το καλό μας'. Προσωπικά, λίγα καλά έχω δει από 'αυτοδύναμες κυβερνήσεις'. Τα περι δίπολου που πρότεινε ο ΜΚFB προϋποθέτουν μια τέτοια αλλαγή στο εκλογικό -και πολιτικό, εν γένει- σύστημα. Οπότε, πάλι ΙΜΟ, οι δράσεις που ανέφερε ο Μανοσκ, θα μπορούσαν να εξειδικευτούν και σε μια τέτοια κατεύθυνση. Την ολοσχερή κατεδάφιση αυτού του άθλιου συστήματος εκλογικών νόμων, που δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το να συντηρούν τις ουρές των αναξιοπαθούντων ψηφοφόρων στους προθάλαμους των κάθε λογής πολιτικών γραφείων. -
πω πω Γιωργαρα να γιατι ειχες Κοκκαλη στη ΔΕΘ!!!!!
ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ
Στιγκλιτς....65 σελιδες βιογραφικο...
Μπρουεγκελ....
Πιζανι...
Ασιμπιγιο Campeon Barca...Υorgo good wines....
-
Λοιπόν αν όντως ισχύουν και δεν ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας τότε η κατάσταση αλλάζει και ακόμα μια φορά διαφαίνεται πως η ελλάδα είναι χώρα της νύχτας ..... τότε που γίνονται τα θαύματα
Α΄Θεσσαλονίκης -> μια μονάδα πίσω η Ν.Δ.
Β΄Θεσσαλονίκης-> δυο μονάδες πάνω η Ν.Δ. -
Eπειδη πλησιαζει 12,προτιθεται κανενας ακομα να μοιραστει με το υπολοιπο φορουμ τι (δε) θα ψηφισει στις επερχομενες εκλογες ή να κανω ταμειο για σημερα?
-
Κάθομαι και κοιτάω λίγο σήμερα τα γεγονότα.....Και χαίρομαι αφάνταστα για τον επερχόμενο και τα παντελόνια που φοράει.....τιμημένα!
http://www.wikipolitics.gr/gap/
Ανοικτή συνέντευξη
-
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κάτι ήξεραν οι Ελβετοί!
-
Βλακείες γράφει. Υπάρχουν αρκετά θήλεα που διατελούν σε ανισόρροπη και έξαλλη διανοητική κατάσταση καθ' όλες τις ημέρες του μήνα.
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Eπειδη πλησιαζει 12,προτιθεται κανενας ακομα να μοιραστει με το υπολοιπο φορουμ τι (δε) θα ψηφισει στις επερχομενες εκλογες ή να κανω ταμειο για σημερα?Εμεις θα ψηφισουμε οικογενειακως Οικολογους.Τους Πρασινους εννοειται.
Εκλογές 2009