-
Θα σωθούμε μόνο αν το παρουμε απόφαση ότι για να πάει μπροστά ο τόπος ανεξαρτήτως κυβερνητικού σχήματος θα πρέπει και εμείς σαν πολίτες να αποφασίσουμε ότι:
-θα εμφανίζουμε όλα τα εισοδήματα μας
-δεν θα ζητάμε ρουσφέτια
-θα πρέπει να σταματήσουμε να σκοτωνόμαστε στους δρόμους και να πνιγόμαστε στην θάλασσα κάθε καλοκαίρι
-θα πρέπει να φροντίζουμε την περιουσία μας (κινητή, ακίνητη) με το καλύτερο τρόπο ώστε να μην επιβαρύνει καταρχήν τους άλλους πολίτες και έπειτα εμάς
-θα πρέπει οι πολίτες να ρίχνουν ουσιαστικό μαύρο σε οποιαδήποτε επιχειρήση λειτουργεί εις βάρος του κοινού καλού (πχ ποιες εταιρείες μολύνουν μμε απόβλητα το ποτάμι? Η Α, Β,Γ ...... ωραία ας δημοσιοποιήσει ένας φορέας ποια προϊόντα πουλάνε να τους ρίξουμε ένα μαύρο εμείς οι καταναλωτές και ας τα βρούν αυτό με τα πρόστιμα με το ΥΠΕΧΩΔΕ και τα Δικαστήρια όποτε θέλουν)
-θα πρέπει να στηρίξουμε τις ελληνικές σωστές επιχειρήσεις -
Γι' αυτό δεν θα σωθούμε ποτέ, αφού τίποτε από αυτά δεν θα γίνει στον αιώνα τον άπαντα.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Προσωπικά, δεν το ψάχνω άλλο πια .Για να το πάω και λίγο πιο μακριά, όπως είπε και ένας καλός μου φίλος σε καλοκαιρινή αντίστοιχη συζήτηση 'κοτζαμπάσηδες έφτιαξαν αυτόν τον τόπο μετά το 1821, κοτζαμπάσηδες τον κυβερνούν'.Το χειρότερο όμως είναι, πως αντί ο κόσμος να τους πάρει με τις κλωτσιές έχει αποδυθεί μετα μανίας -σε μεγάλο ποσοστό- στον αγώνα 'γίνε εσύ κοτζάμπασης στη θέση του κοτζάμπαση', τόσο σε έργα όσο και σε συμπεριφορές.Και αυτό, όχι μόνο το γνωρίζουν οι συνέταιροι τα τελευταία 35 χρόνια αλλά τους έχει αποθηρίωσει κιόλας.Αυτό είναι κάτι, που τις συνέπειές του θα τις βρούμε σύντομα μπροστά μας (ήδη έχουμε αρχίσει να τις βιώνουμε) σχεδόν όλοι, ασχέτως του που ανήκουμε πολιτικά.Καλό βράδυ σε όλους.+1
σου συστήνω να διαβάσεις την ιστορία του ραφαηλίδη απλά προς επίρρωσιν των πιστεύω σου
-
Το εργο επαναλαμβάνετε για πολλοστή φορα.
Θεωρία,μουχαμπέτι παπαρολογίες και τα συναφή.
Να ξαναψηφίστε πάλι κλέφτες και μετά να φωνάζετε γιατί όλα ειναι στραβά.
Και μέσα απ το πλήθος των ηλιθίων,φελών και αφελών θα ξετρυπώνει και κάνας θρασύς βολεμένος για να πει την κομματική θεωρία του.Περαστικά σας....
-
εσύ τη θα ψηφίσεις?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@G60εσύ τη θα ψηφίσεις?
t' @rxidia μου θα τους ρίξω μέσα,αν και σκέφτομαι ότι κι αυτά πολύ τους είναι,θα δω έχουμε ένα μηνα μπροστά μας κάτι πρόχειρο θα βρώ......
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
εσύ τη θα ψηφίσεις?
t' @rxidia μου θα τους ρίξω μέσα,αν και σκέφτομαι ότι κι αυτά πολύ τους είναι,θα δω έχουμε ένα μηνα μπροστά μας κάτι πρόχειρο θα βρώ......
ετσι, ριξε τα @ρχι/α σου και μετα να γκρινιαζεις γιατι βγηκαν ξανα οι μπλε/πρασινοι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εσύ τη θα ψηφίσεις?
ετσι, ριξε τα @ρχι/α σου και μετα να γκρινιαζεις γιατι βγηκαν ξανα οι μπλε/πρασινοι...
ρίξτε μέσα ολοι τ @@@@@@ σας κι έλα να μου πεις αν θα βγουν ξανά οι μπλε και πρασινοι
Οχι φυσικα αποχή,μεγα λάθος. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@G60εσύ τη θα ψηφίσεις?
Εσυ;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
εσύ τη θα ψηφίσεις?
Εσυ;
ούτε απο έξω δεν θα περάσω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εσύ τη θα ψηφίσεις?
Εσυ;
ούτε απο έξω δεν θα περάσω
Μεγάλο κακό θα τους κάνεις
-
ακριβώς γι' αυτό το κάνω
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ακριβώς γι' αυτό το κάνωΜε αυτό τον τρόπο τους βοηθάς να αποκτήσουν απο ~40% και οι δύο κλέφτες απ το 60-70% των ενεργών ψηφοφόρων επι συνόλου ,οπότε αν δεν πας θα τους κάνεις μεγάλη χάρη.
Τα έχουν κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους.
Θα μου πεις ο καθένας με τον τρόπο του βοηθάει ώστε να μην πεινάσουν οι καημένοι,έχουν κι αυτοί τα έξοδά τους.Αντε παιδιά όλοι μαζί στον αγώνα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ακριβώς γι' αυτό το κάνω
Με αυτό τον τρόπο τους βοηθάς να αποκτήσουν απο ~40% και οι δύο κλέφτες απ το 60-70% των ενεργών ψηφοφόρων επι συνόλου.
Θα μου πεις ο καθένας με τον τρόπο του βοηθάει ώστε να μην πεινάσουν οι καημένοι,έχουν κι αυτοί τα έξοδά τους.Αντε παιδιά όλοι μαζί στον αγώνα
και που ξέρεις τι θα ψήφιζε αν ψήφιζε; Αν ψήφιζε νδ;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ακριβώς γι' αυτό το κάνω
Με αυτό τον τρόπο τους βοηθάς να αποκτήσουν απο ~40% και οι δύο κλέφτες απ το 60-70% των ενεργών ψηφοφόρων επι συνόλου.
αδιαφορώ πλήρως
-
και που ξέρεις τι θα ψήφιζε αν ψήφιζε; Αν ψήφιζε νδ;
Εννοια σου κι οποιος ειναι δεξιός η πασοκτσής θα πάει να το κάνει το χρέος του
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ακριβώς γι' αυτό το κάνω
αδιαφορώ πλήρως
Σεβαστή η πρακτική σου αλλά αυτό σε καθιστά μη ενεργό πολίτη χωρίς δικαίωμα απαιτήσεων σε κοινωνική πολιτική κλπ ενώ τα λαμόγια έχουν το δικαίωμα να σε πηδάνε και να σε αρμέγουν.
Δυστυχώς. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σεβαστή η πρακτική σου αλλά αυτό σε καθιστά μη ενεργό πολίτη χωρίς δικαίωμα απαιτήσεων σε κοινωνική πολιτική κλπ ενώ τα λαμόγια έχουν το δικαίωμα να σε πηδάνε και να σε αρμέγουν.
Δυστυχώς.Κι αυτός που χώνει την μπουνιά ξέρει πως θα τον μπουζουριάσουν αλλα την χώνει γιατι αν δεν την χώσει θα έχει πρόβλημα με τον εαυτό του μετά.
Η μια οπτική γωνία είναι αυτή που λες αλλά υπάρχει κι αυτή που λέει 'σ αυτό το παιχνίδι δεν γουστάρω να παίξω κι ας πληρώσω τις συνέπειες'. -
Η μια οπτική γωνία είναι αυτή που λες αλλά υπάρχει κι αυτή που λέει 'σ αυτό το παιχνίδι δεν γουστάρω να παίξω κι ας πληρώσω τις συνέπειες'.
Υπαρκτό μεν αλλά πολύ αντιφατικό αυτό που λες.
Δε γίνετε δηλ να είσαι ενάντια στη σαπίλα και την παρακμή και τη στιγμή που σου δίνετε η ευκαιρία να εκφράσεις την αντίθεσή σου να λειτουργείς παθητικά προς όφελός τους.
Σκέψου μόνο ότι το 30% περίπου που δεν πάει να ψηφίσει μπορεί άνετα να ανατρέψει το σύστημα. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η μια οπτική γωνία είναι αυτή που λες αλλά υπάρχει κι αυτή που λέει 'σ αυτό το παιχνίδι δεν γουστάρω να παίξω κι ας πληρώσω τις συνέπειες'.
Υπαρκτό μεν αλλά πολύ αντιφατικό αυτό που λες.
Δε γίνετε δηλ να είσαι ενάντια στη σαπίλα και την παρακμή και τη στιγμή που σου δίνετε η ευκαιρία να εκφράσεις την αντίθεσή σου να λειτουργείς παθητικά προς όφελός τους.Πως να την εκφράσεις ρε Μάκη αν κανένας δε σε εκφράζει; Πρόσεχε δεν μιλάω για μένα, εγω θα ψηφίσω, απλά καταλαβαίνω και την άλλη πλευρά.
Εκλογές 2009