-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οπότε να ξαναβγάλουμε τη δεξιά με υπουργό εξωτερικών τη Μπακογιάννη
Αρε τι Ανδρεα Παπανδρέου και Γεννηματα θέλουν όλοι
Για να τρέχω για το φουστανάκι της Μιμής και να έχω το Λιάπη που δηλώνει Υπερήφανος Μακεδόνας.....
Το τιγρέ φουστανάκι της κυρίας Παπανδρέου το επέλεξε από την κολεξίον 'Ξεκολάδικο Ο.Ε.' Όχι βέβαια ότι πάνε πίσω και οι λοιποί της οικογένειας...... (η πρώην σύζυγος ειδικά....)**
Αλλά το είπαμε.... τέτοιοι είμαστε τέτοιους ηγέτες έχουμε....
Για το Γεννηματά ελπίζω να μην εννοείς το L'enfant terrible*.... Φώφη... η Υπερνομάρχης και συνάμα υπάλληλος Τράπεζας (διπλοθεσίτης)
- για να μην παρεξηγούμαστε με τον όρο που δίνουν οι Γάλλοι
** Η κυρία Margo πως βρέθηκε ιδιοκτήτης μίας μεγάλης παραθαλάσσιας έκτασης??? Με τι χρήματα που ο Ανδρέας δεν είχε μία (τάδε έφη Γιαννόπουλος)???
Μέσα απ τα συντρίμια αγαπητέ μου ψάχνετε τιποτένιες συκοφαντίες για τον μεγαλύτερο ηγέτη που πέρασε ποτέ απ την Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια.
Θα έκανε πολλά περισσότερα αν ο λαός δεν είχε τα στερεά καταλοιπα της δεξιάς στο μυαλό του όπως ο διαχωρισμός εκκλησίας/κράτους κλπ.
Μήπως έχεις ακούσει κάτι για το αναψυκτηριο του Μαγκίνα?
Υποκλοπες?
Μήπως για τα ομόλογα?
Την πορεία μας στην εξωτερική πολιτική?
Βατοπέδια και κολητιλίκια με την εκκλησία?
Η πες μου τουλάχιστον ΕΝΑ καλό που είδε αυτός ο τόπς (έτσω μέσα απο διαφθορα και μιζες) με την κυβέρνηση της δεξιάς?
Ο καθε βουλευτής φίλε μου σήμερα φροντίζει σε μια τετραετία να έχουν να φάνε και τα τρισέγγονά του,δε βλέπω να σε ενοχλεί και τόσο όμως αυτό,για το ένα και μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του τότε πρωθυπουργού Ανδρεα Παπανδρεου λυσαξανε οι δεξιοί.
Να τους ξαναψηφίστε για να ολοκληρώσουν την επανίδρυση του κράτουςΠοιό άθλιες κυβερνήσεις αγαπητέ απ τις δεξιές δεν εχουν ξαναυπάρξει σ αυτον τον τόπο.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Κανένα σχόλιο επάνω στην ομιλία του Κωστάκη στη ΔΕΘ?
Ωραία πράγματα θέλει να κάνει το παιδί, κατά ένα 70-80% μπορώ να πω ότι συμφωνώ με αυτά που άκουσα, απλά δε με πείθει ότι έχει το πείσμα, την επιμονή, τον τσαμπουκά και φυσικά τους συνεργάτες που χρειάζεται για να κάνει έστω και τα μισά από αυτά που είπε...
Κάθε χρόνο τα ίδια λέει πως θα κάνει και στο τέλος δεν κάνει τίποτε... Όχι πως συμφωνώ με όλα όσα είπε πως θα κάνει, αλλά αυτός...δεν κάνει τίποτε στο τέλος!
Δεν άκουσα, πιστεύω πάντως πως ξέρω ακριβως τι είπε...
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 711045.htm
(αν τυχόν έχεις την περιέργεια να δεις πόσο μέσα έπεσες... ) -
Η Ελλάδα σήμερα πληρώνει την οικονομική πολιτική των Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τη δεκαετία του 1980 και των αρχών της προηγούμενης δεκαετίας.Παρέλαβαν το χρέος στο 30% περίπου του ΑΕΠ και το εκτόξευσαν στο 113% υποθηκεύοντας τις επόμενες γενιές. Πληρώνει και την αναποφασιστικότητα των Σημίτη και Καραμανλή για την λήψη των απαραίτητων εκείνων αποφάσεων για τη μείωση του τεράστιου δημοσίου χρέους που τους κληρονόμησαν οι πολιτικές των προηγούμενων και κυρίως τη μείωση του σπάταλου κομματικού κράτους. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια της άσκησης αντικυκλικής πολιτικής. Και αυτό παραδέχτηκε σήμερα ο Καραμανλής υποσχόμενος πολιτική σκληρής λιτότητας για πρώτη φορά προεκλογικά στην ελληνική πολιτική ιστορία. Νομίζω ότι δεν πρέπει να προκαταλάβουμε το αποτέλεσμα των εκλογών όπως θέλει η medioκρατία. O Παπανδρέου θα υποχρεωθεί και αυτός να μιλήσει επί της ουσίας. Αν δεν το πράξει πραγματικά θα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη εκτός και αν οι Έλληνες έχουν γίνει τέτοια χάπατα που ακολουθούν αυτούς που τους τάζουν λαγούς... Ως εκ τούτου τα 2 μεγάλα κόμματα θα καταβαραθρωθούν καθώς θα ομολογήσουν στο ελληνικό λαό την αποτυχία τους. Λύση δεν είναι βέβαια η αποχή αλλά η συνειδητή ψήφος από όλους τους πολίτες γιατί πραγματικά η κατάσταση είναι κρίσιμη...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Περιπου το 25% των ψηφοφόρων ετοιμαζεται να ψηφισει Καραμανλη και παλι,θεωρει λογικο να γινονται εκλογες καθε 2 χρονια και να υπαρχει μηδενικη προοδος ενδιαμεσα.
Περίπου το 30% των ψηφοφόρων θα ψηφίσει τον εμπνευστή του σχεδίου Ανάν (Georgakis) για την Κύπρο ως Πρωθυπουργό της Χώρας. Ένα σχέδιο που το 80% των Κυπρίων είχε απορρίψει καθώς μάλλον θεωρεί φυσιολογικό ένα κράτος να γίνεται ομοσπονδία και η μειοψηφίες να αποκτούν περισσότερα δικαιώματα από την πλειοψηφία.
Άντε καλά κρασιά....
Και σε 3 μήνες θα αξιολογηθεί η Τουρκία για την ένταξή της στην ΕΕ. Πολλοί κάνουν λόγο για ένα σχέδιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Άγκυρας με χαλαρή συνομοσπονδία δύο ομόσπονδων κρατών...που θα επιτρέψει στην Τουρκία είτε γίνει δεκτή είτε όχι η συμφωνία να μπει στην ΕΕ και αν δε γίνει αυτό να εξελιχθεί σε περιφερειακή δύναμη με εταιρική σχέση με την ΕΕ. Ένα τέτοιο γεγονός θα ενισχύσει τη γείτονα οικονομικά και θα την καταστήσει έναν τέτοιο παίκτη που θα μπορεί να επιβάλλει χωρίς τη χρήση των όπλων και με μια φιλοαμερικανική ηγεσία στην Ελλάδα τη συνδιαχείριση του Αιγαίου.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Η Ελλάδα σήμερα πληρώνει την οικονομική πολιτική των Ανδρέα ΠαπανδρέουΜπα τι μας λέτε?
Πως να εχεις χρέος προ εποχής Παπανδρέου όταν ζούσες σε πολιτικό μεσαίωνα?
Αν δεν εβγαινε ο Ανδρεας το 81 ακόμα με πιστοποιητικά κοινωνικών φρονιμάτων θα ζούσαμε.
Ολα τα χρήματα που δώθηκαν απ την ΕΟΚ για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της μεσαίας παραγωγικής τάξης πήγαν ΟΛΑ στους αγρότες και λοιπούς επαγγελματίες εκ των οποίων και δεξιών που φώναζαν 'Ανδρεα πεινάμε δωσε μας να φάμε'.
Είναι αυτοί που τους πιάνει η θλίψη κι ο πόνος τάχα μου σήμερα (χέστηκε ο νεοέλληνας για το κρατος) για το έλλειμα.
Αυτοί που τα εφαγαν σε πουτανες,μπουζούκια τρακτερ εκατομυριων σπιτια και bmw αλλά δεν επένδυσαν ούτε ευρω στη δουλειά τους.
Αν τους πιανει ο πόνος για το ελλειμα ας γυρισουν τα λεφτα που εφαγαν πίσω.
Τις επιδοτησεις που πηραν οι αγροτες δεν τις πηρε κανενας αλλος κλαδος και δεν τους λυπαμε καθολου που σημερα χωμολυσανε. -
Και τι εμπόδισε τον Καραμανλή Jr να πάρει κάποια από αυτά τα μέτρα τόσα χρόνια; Αυτός μιλάει λες και κυβερνούσε άλλος!
Γιατί, αν βγει τώρα θα τα πάρει; Σιγά...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αρε τι Ανδρεα Παπανδρέου και Γεννηματα θέλουν όλοιΓια να τρέχω για το φουστανάκι της Μιμής και να έχω το Λιάπη που δηλώνει Υπερήφανος Μακεδόνας.....
...
...Μέσα απ τα συντρίμια αγαπητέ μου ψάχνετε τιποτένιες συκοφαντίες για τον μεγαλύτερο ηγέτη που πέρασε **ποτέ **απ την Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια.
Μάκη, πρέπει να φόρτωσες πολύ εδώ....
Πάντως καλώς ή κακώς λίγοι φαίνεται να έχουν πειστεί ότι το 'πρωθυπουργικό DNA' του μπαμπά του το έχει κι ο Γιωργάκης... Ότι σε αντίθεση με το χοντρό, αυτός ΕΙΝΑΙ ικανός να 'πατήσει πόδι', να κλείσει σπίτια και να χαλάσει χατήρια σε 'φίλους' που τρώνε και πίνουν με χρυσά μαχαιροπήρουνα, προκειμένου να προασπίσει βήμα-βήμα τα συμφέροντα του 'απλού πολίτη'...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αρε τι Ανδρεα Παπανδρέου και Γεννηματα θέλουν όλοιΓια να τρέχω για το φουστανάκι της Μιμής και να έχω το Λιάπη που δηλώνει Υπερήφανος Μακεδόνας.....
...
...Μέσα απ τα συντρίμια αγαπητέ μου ψάχνετε τιποτένιες συκοφαντίες για τον μεγαλύτερο ηγέτη που πέρασε **ποτέ **απ την Ελλάδα τα τελευταία 60 χρόνια.
Μάκη, πρέπει να φόρτωσες πολύ εδώ....
Πάντως καλώς ή κακώς λίγοι φαίνεται να έχουν πειστεί ότι το 'πρωθυπουργικό DNA' του μπαμπά του το έχει κι ο Γιωργάκης... Ότι σε αντίθεση με το χοντρό, αυτός ΕΙΝΑΙ ικανός να 'πατήσει πόδι', να κλείσει σπίτια και να χαλάσει χατήρια σε 'φίλους' που τρώνε και πίνουν με χρυσά μαχαιροπήρουνα, προκειμένου να προασπίσει βήμα-βήμα τα συμφέροντα του 'απλού πολίτη'...
Αν κατάλαβες καλά δε μιλάω κοματικοποιημένα.
Αδιαφορώ πλήρως.
Ηταν η άλλη η γλίτσα ο Σημίτης για κλωτσιές αλλά ο Μητσοτακης κι ο Μπούλης είναι για κρέμασμα.
Μα τελείως ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Εγώ πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι σύγχρονος άνθρωπος με ευρωπαικό στυλ κι όραμα.
Θλίβομαι που δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τα αίτια που πιάσανε πάτο.
Θλίβομαι που βλέπω ακόμα μέσα τα κοπρόσκυλα του κερατά και δεν τα δίνει δρόμο να βάλει νέους ανθρώπους με ´οραμα κι όρεξη για αυτον τον τόπο.
Αυτός είναι κι λόγος που έχω χρομια να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ και δε πείθουν ως σύνολο ουτε τώρα.Ο Ανδρέας ηταν μεγαλη μορφή.
Οταν κατι δεν πηγαινε καλά απέλυε απ το αεροδρόμιο,δε χαριζε.
Εκαναν φυσικα και μαλακίες αλλά αν βαλεις στη ζυγαρια τα υπερ και τα κατα ειδικά σε μια εποχή οπου ο ελληνας ειχε ταμπου και καθυστερημενες νοοτροπίες πέτυχε παρα πολλά μεσα σε μια δεκαετια.
Εκτοτε ηρθε η πτωση λόγου της υγειας του και το μεγαλύτερο πλήγμα που δεχτηκε το πασοκ ηταν ο θανατος του Γεννηματα.
Καραδοκουσε το λαμογιο ο Σημιτης και του εκατσαν μανα οι συγκυρίες. -
Διαφωνώ.
Θεωρώ οτι η Δεκαετία του 80 ήταν η χαμενη δεκαετία της Ελλάδος, μετά με Μητσοτάκη άρχισε νέο αλλαλουμ.. Ηταν οι εποχές των μπαλκονιών και της μηδενικής δουλείας. Ο Αντρέας συνέχισε το κομματικό κράτος απλά αλλάζοντας
το χρώμα των φρουρωνΑντιθετα ο Σιμήτης ήταν για μένα, ο καλύτερος προθυπουργός που πέρασε. Εκανε μεγάλα εργα υποδομής που σήμερα θεωρούμε δεδομένα (Αεροδρόμιο, Αττική, Εγνατία, Μετρό) έβαλε την χώρα στο Ευρώ (είτε εαν μας άρεσε τελικά ή όχι) ήρθαν στην Ελλάδα οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έκανε το ΑΣΕΠ για να σταματήσουν ή έστω να περιορισούν οι κομματικοί διορισμοί.
Ηταν η μοναδική περίοδος που ύπηρχε μια αισιοδοξία στην Ελλάδα οτι κάτι μπορεί να αλλάξει, οτι αυτός ο τόπος μπορεί να καταφέρει κάτι.
Μετά ήρθε ο Καραμανλής και υπηρχε πολύ μεγάλη αισιοδοξια οτι μπορεί να γίνει
ένα ακόμα βήμα με την 'επανιδρυση του κράτους' και οτι θα μπορούσαν
να τεθούν οι βάσεις για την νέα Ελλάδα που θέλουμε.
Υπήρχουν πολλά ζητήματα που η ΝΔ μπορεί να δώσει καλύτερες λύσεις:
π.χ Ασφαλιστικό, διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους...Δυστυχώς αυτό ήταν η μεγαλύτερη απογοητευση. Ο κοσμός περίμενε πολλά και
τελικά πήγαμε πολλά χρόνια πίσω πάλι. Τα σκάνδαλα εδώ και ακόμα χειρότερα, δεν ήρθε η διαφάνεια, ο χρηματισμός δημοσίων προσωπων καλά κρατεί, τα νοσοκομεία
τα ίδια χάλια, τα φακελάκια ακόμα μαζί μας... τίποτα δεν αλλαξε..Προτιμώ πολιτικούς σαν τον Σιμήτη παρά τους Μπαλκονάτους 'Αντρέα Παπανδρέου, Καραμανλή'.
-
Εριξα μια ματιά στην ομιλία του Καραμανλή, ο οποίος σύμφωνα με το δικό μου compilation είπε δυό πράγματα.
1 Θα προσπαθήσω να πάρω την κουτάλα απ όσους την κρατάνε παρά την θέληση μου.
2 Θα σας πηδήξω χωρις σάλιο.Επειδή το πρώτο ως συνήθως απο-και-κλείεται να το καταφέρει γιατί δεν μπορεί, είναι αλχημιστής δεν μπορεί να γίνει επιστήμονας σε μια μέρα ( ),
θα περιοριστεί στο δεύτερο που είναι πιο εύκολο και έχει και την τεχνογνωσία. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Διαφωνώ.Θεωρώ οτι η Δεκαετία του 80 ήταν η χαμενη δεκαετία της Ελλάδος, μετά με Μητσοτάκη άρχισε νέο αλλαλουμ.. Ηταν οι εποχές των μπαλκονιών και της μηδενικής δουλείας. Ο Αντρέας συνέχισε το κομματικό κράτος απλά αλλάζοντας
το χρώμα των φρουρωνΑντιθετα ο Σιμήτης ήταν για μένα, ο καλύτερος προθυπουργός που πέρασε. Εκανε μεγάλα εργα υποδομής που σήμερα θεωρούμε δεδομένα (Αεροδρόμιο, Αττική, Εγνατία, Μετρό) έβαλε την χώρα στο Ευρώ (είτε εαν μας άρεσε τελικά ή όχι) ήρθαν στην Ελλάδα οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έκανε το ΑΣΕΠ για να σταματήσουν ή έστω να περιορισούν οι κομματικοί διορισμοί.
Ηταν η μοναδική περίοδος που ύπηρχε μια αισιοδοξία στην Ελλάδα οτι κάτι μπορεί να αλλάξει, οτι αυτός ο τόπος μπορεί να καταφέρει κάτι.
Μετά ήρθε ο Καραμανλής και υπηρχε πολύ μεγάλη αισιοδοξια οτι μπορεί να γίνει
ένα ακόμα βήμα με την 'επανιδρυση του κράτους' και οτι θα μπορούσαν
να τεθούν οι βάσεις για την νέα Ελλάδα που θέλουμε.Για το ΑΣΕΠ συμφωνώ,τεράστι άλμα για τα δεδομένα του ελληνα.
Ηρθαν οι δεξιοι και το εβαλαν στον πάγο,οπως κι επι μητσοτακη καταργηθηκαν τα δρομολογια με τα λεωφορεία του ΟΣΕ προς χάρην της ιδωτικής πρωτοβουλίας,κόπηκαν οι επιδοτησεις απ τους μαθητευόμενους του ΟΑΕΔ και ο σιτισμός,ένας ΟΑΕΔ με ευρωπαικη προοπτικη που εγινε επι Ανδρεα και τοσα αλλα.Η απατεωνια του χρηματιστηρίου που έκλεισε σπίτια σου λέει κάτι.
Ετσι μπήκε η ελλαδα στο ευρώ.Απ το 93 και μετά ο Ανδρεας λόγω υγειας χρησιμοποιούταν πλέον ως η μαριονετα του κομματος.
Υπήρχουν πολλά ζητήματα που η ΝΔ μπορεί να δώσει καλύτερες λύσεις:
π.χ Ασφαλιστικό, διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους...Δυστυχώς αυτό ήταν η μεγαλύτερη απογοητευση. Ο κοσμός περίμενε πολλά και
τελικά πήγαμε πολλά χρόνια πίσω πάλι.Εγώ πάλι δεν περίμενα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ γιατί δεξιά σημαίνει κολητοι με τα ρασα και την εκκλησια γενικοτερα,στο ασφαλιστικο κα την υγεια ειναι με το μερος των ιδιοκτητών κλινικων και νοσοκομειων κοκ.
Γνωστα πραγματα δηλ που μόνο οι αφελείς θα πίστευαν οτι η δεξια μπορει να σωσει τον τοπο.
Οποτε κι αν κυβέρνησαν ήταν για κλωτσιές. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αντιθετα ο Σιμήτης [...] έκανε το ΑΣΕΠ για να σταματήσουν ή έστω να περιορισούν οι κομματικοί διορισμοίΤο ΑΣΕΠ συσταθηκε με το Ν.2190/1994 (νομος Πεπονη) επι Α.Παπανδρεου
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αντιθετα ο Σιμήτης [...] έκανε το ΑΣΕΠ για να σταματήσουν ή έστω να περιορισούν οι κομματικοί διορισμοί
Το ΑΣΕΠ συσταθηκε με το Ν.2190/1994 (νομος Πεπονη) επι Α.Παπανδρεου
Kι εγώ ειχα την εντύπωση ότι επί Σημίτη ορίστηκε.
Λειτουργούσε δηλ απ το 1994? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ πάλι δεν περίμενα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ γιατί δεξιά σημαίνει κολητοι με τα ρασα και την εκκλησια γενικοτερα,στο ασφαλιστικο κα την υγεια ειναι με το μερος των ιδιοκτητών κλινικων και νοσοκομειων κοκ.
Γνωστα πραγματα δηλ που μόνο οι αφελείς θα πίστευαν οτι η δεξια μπορει να σωσει τον τοπο.
Οποτε κι αν κυβέρνησαν ήταν για κλωτσιές.Πες με αφελή... ή οτιδήποτε... αλλά εγω προσωπικά πιστευα οτι ο Καραμανλής θα συνεχίσει το (κατ' εμέ) καλό εργό του Σιμήτη αγγιζοντας και προβληματα που το
ΠΑΣΟΚ δεν μπορει (Εκκλησία-Ασφαλιστικό).Με την πρόοδο της τεχνολογίας ήταν πια εφικτό να παταχθεί η υπέρογκη γραφειοκρατεία (Μεγάλύτερο πρόβλημα από την φοροδιαφυγή) και να βελτιωθεί
η αποδοτικότητα του Δημοσιού τομέα και να μικρύνει.Προσωπικά είμαι απιστευτα απογοητευμένος από αυτή την κυβέρνηση.
Αλλά θα πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά:
Σε μία παγκόσμια κρίση (που έχει ήδη ξεπεράσει το ναδίρ της) δεν εχω δεί
καμία μα καμία σοβαρή ανάλυση για το τι σημαίνει για την Ελλάδα, πως θα την ξεπεράσουμε και πως θα την Μετατρέψουμε σε ευκαιρία. Η Κυβέρνηση
κάνει αυτό που όλοι οι οικομολόγοι διεθνώς λένε οτι ειναι η λάθος τακτική.
Δηλαδή η αυξηση των φόρων. Το ελλειμα θα έπρεπε να το είχαν κοιτάξει
τις ήμερες των παχιών αγελάδων, όχι τώρα. Αντίθετα το κράτος υπερφορολογεί,
σταγγαλίζοντας νοικοκυριά και εταιρίες, ενώ την ίδια στιμή επιδοτεί τις εισαγωγές
προιοντων (αυτοκινητα-κλιματιστικά κτλ). Είναι απιστευτο αυτή την στιγμή
το κράτος να προσπαθεί να αυξήσει τις εισαγωγές και να πιστευει οτι με
αυτόν τον τρόπο θα βγούμε πιο γρηγορα από την κρίση...Οπότε θεωρώ την τακτική της παρούσας κυβέρνησης πια ακατάλληλη για τον
τόπο. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ηρθαν οι δεξιοι και το εβαλαν στον πάγο,οπως κι επι μητσοτακη καταργηθηκαν τα δρομολογια με τα λεωφορεία του ΟΣΕ προς χάρην της ιδωτικής πρωτοβουλίας,κόπηκαν οι επιδοτησεις απ τους μαθητευόμενους του ΟΑΕΔ και ο σιτισμός,ένας ΟΑΕΔ με ευρωπαικη προοπτικη που εγινε επι Ανδρεα και τοσα αλλα.
Επί Μητσοτάκη αυξήθηκαν υπέμετρα και τα εισητήρια της Χαλκίδας.
Κακά τα ψέμματα, η συντηρητική παράταξη ήταν πάντα εναντίον του Σιδηροδρόμου και υπέρ του αυτοκινητιστικού λόμπυ (ΚΤΕΛ, φορτηγά κτλ.)Έχω μια απορία...
Θα ψηφίσουν ξανά οι Θεσσαλονικείς την κυρία Καϊλή ? Είναι ικανοποιημένοι απ' την κοινοβουλευτική της παρουσία ?
Επίσης ποιά η παρουσία των υπόλοιπων γλαστρών του Κοινοβουλίου (πρώην μοντέλων, ηθοποιών κτλ) όπως Κουντουρά-Βασιλείου κ.α ? -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Κακά τα ψέμματα, η συντηρητική παράταξη ήταν πάντα εναντίον του Σιδηροδρόμου και υπέρ του αυτοκινητιστικού λόμπυ (ΚΤΕΛ, φορτηγά κτλ.)
Το οποιον αυτοκινιτιστικο Λομπι φυτοζωουσε επι Σοσιαλισμου...
Αληθεια ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις οτι το αυτοκινιτιστικο λομπι εχει περισσοτερες ψηφους απο το Σιδηροδρομο και τις οποιες ψηφους διαγκωνιζονται να κατακτησουν με την ιδια μανια τα κομματα εξουσιας ανεξαρτητα αν ειναι 'συντηρητικα' η 'προοδευτικα'Έχω μια απορία...
Θα ψηφίσουν ξανά οι Θεσσαλονικείς την κυρία Καϊλή ? Είναι ικανοποιημένοι απ' την κοινοβουλευτική της παρουσία ?
Επίσης ποιά η παρουσία των υπόλοιπων γλαστρών του Κοινοβουλίου (πρώην μοντέλων, ηθοποιών κτλ) όπως Κουντουρά-Βασιλείου κ.α ?Nα υποθεσω λιγο καλυτερη ή λιγο χειροτερη απο την παρουσια της κ.Γκερεκου??
Επισης να υποθεσω οτι το κενο της Καϊλη του Βασιλειου της Κουντουρα και των υπολοιπων γλαστρων θα το καλυψουν επαξια οι κ.κ. Νταλαρας, 'Ντεμης'??....
....
....
Ποιό άθλιες κυβερνήσεις αγαπητέ απ τις δεξιές δεν εχουν ξαναυπάρξει σ αυτον τον τόπο.Tο μεγαλυτερο εγκλημα της Δεξιας ηταν το οτι ξαναεφερε απο την Αμερικη τον Ανδρεα Παπανδρεου στην οποια ειχε μεταναστευσει επι Μεταξα- αφου βεβαιως ειχε καρφωσει στην Ασφαλεια του Μανιαδακη τους Τροτσκιστες συντροφους του και αφου βεβαιως βεβαιως υπεγραψε Δηλωση Μετανοιας- διοριζοντας τον μαλιστα (απο τοτε ειχαν κολλημα με τα 'δικα τους παιδια') προεδρο στο ΚΕΠΕ.
Αργοτερα καπου στα 1967 ο Ανδρεας ΕΟΚκαιΝΑΤΟτοΙδιοΣυνδικατοΟοοοξωΟιΒασειςΤουΘανατου επειδη το ειχε μαθει καλα το μαθημα για να αποφυγει ταλαιπωριες τυπου Γυαρου ΑηΣτρατη και λοιπων μπαναλ νησων υποσχεθηκε στον Αρχιχουντα Παττακο οτι θα ειναι καλο παιδι και ετσι εσυνοδευθη προσωπικως απο τον Καραφλα εις το αεροδρομιον Χασανιου οπου του επαραδοθη παλι προσωπικως απο το Τυρρανο το Διαβατηριο δια να αναχωρησει εις Αμερικαν.Απο τοτε ομως εκυλισεν πολυ ουϊσκι και μερικα εκατομμυρια λεγεται οτι εκαναν φτερα απο τα Ταμεια του ΠΑΚ...Γιαυτο φιλτατε G60 μη προκαλεις με νεκρολογιες.
Νομιζω στο εχω ξαναπει.Η Ιστορια αλλα γραφει.Αρκει καποιος να θελει να τη διαβασει.Ο παππους του Γιωργακη εφερε το Σκομπι στην Αθηνα, ο παππους του Γιωργακη ανοιξε τα Ξερονησια, επι Πλαστηρα εκτελεστηκε ο Μπελογιαννης και, ξερεις, αυτοι δεν ηταν Δεξιοι...Εγκληματα εναντιον αυτης της αμοιρης χωρας εχουν γινει απο ΟΛΟΥΣ τους πολιτικους χωρους.Για αυτη τη ρημαδα την εξουσια.
Και ξαναλεω οτι κι εμεις οι πολιτες δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων.
Σε καποια προηγουμενη σελιδα γραφτηκε οτι η Ελλαδα επι Τουρκοκρατιας εκυβερνατο απο Κοτζαμπασηδες και απο Κοτζαμπασηδες κυβερναται και σημερα.
Συμφωνω απολυτα αφου προσθεσω οτι απο Ραγιαδες κατοικουνταν τοτε απο Ραγιαδες κατοικειται και σημερα. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Η απατεωνια του χρηματιστηρίου που έκλεισε σπίτια σου λέει κάτι.
Ετσι μπήκε η ελλαδα στο ευρώ.με συγχωρεις αλλα για το χρηματιστηριο δε τους φταιει κανεις..
θυμαμαι τη μανα μου να λεει στον πατερα μου 'παιξε κι εσυ λεφτα στο χρηματιστηριο, και ο αντρας της κυρα Κατινας απο τη δουλεια παιζει και εχει βγαλει πολλα και η 3η μου ξαδερφη θα παρει νεο σπιτι κτλ κτλ.. '
ο ανθρωπος εστω και αν αφησε την ασοεε στη μεση, καταλαβαινε 2-3 πραγματα και πού πηγαινε το θεμα..
δε γινεται ολοι ξαφνικα να πλουτισουν και δε γινεται ολοι να τζογαρουν και να κερδιζουν..
απλα φταιει η νοοτροπια πολλων συμπατριωτων μας ακομα και σημερα (τα προπατζιδικα ειναι τιγκα )
μυαλο δεν βαζουν..Γνωστοι του πατερα μου επιστημονες παρατησαν μεγαλα ποστα (και μισθους) σε εταιρεις και τραπεζες για να ανοιξουν ΕΛΔΕ και να πιασουν το παπα απο τα @@
ηταν απλως απλειστοι
το να κατηγορει καποιος τον Σημιτη επειδη ελεγε οτι το χρηματιστηριο παει καλα , ειναι δικαιολογημενο μεχρι ενα σημειο..
τι να ελεγε ο πρωθυπουργος της χωρας οτι ολα ειναι φουσκα?
σιγουρα δεν ηταν τελειος ο Σημιτης , ομως δουλευε συνεχεια (σε αντιθεση με τον εξαφανισμενο χοντρο) και στη τελικη μας εβαλε στο ευρω, εστω κι αν μας πηδηξε για να το κανει..τωρα που εχουμε κριση ποσο νομιζετε οτι θα αντεχε η δραχμουλα?
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ο παππους του Γιωργακη εφερε το Σκομπι στην Αθηνα, ο παππους του Γιωργακη ανοιξε τα Ξερονησια, επι Πλαστηρα εκτελεστηκε ο Μπελογιαννης και, ξερεις, αυτοι δεν ηταν Δεξιοι.
Ο παππούς του Γιωργάκη καλώς έφερε τον Σκόμπυ (που δεν τον έφερε), γιατί διαφορετικά θα είμασταν χειρότερα και απ' την Αλβανία τώρα...
Ο Μπελογιάννης ήρθε να ξεκινήσει τον τρίτο γύρο.
Ας μην πιάσουμε την Ιστορία γιατί δεν γράφεται ανάλογα με τα ιδεολογικά γυαλιά κάποιων...Περισσότερος σεβασμός για τον Γέρο της Δημοκρατίας, γιατί αν η Χούντα είχε ακολουθήσει τις επιλογές του στην Κύπρο, ίσως είχαμε αποφύγει αυτή την Εθνική τραγωδία.
το να κατηγορει καποιος τον Σημιτη επειδη ελεγε οτι το χρηματιστηριο παει καλα , ειναι δικαιολογημενο μεχρι ενα σημειο..
Ο Σημίτης δεν δικαιλογείται γιατί δεν έστειλε ΚΑΝΕΝΑΝ στην φυλακή και έλεγε εκείνο το ανεκδιήγητο 'όποιος έχει στοιχεία, ας πάει στον Εισαγγελέα...'
-
πάντως το τοπικό αποδεικνύει οτι μεγάλο μέρος του πληθυσμού οχι μόνο δεν έπρεπε να ψηφίζει αλλά να είναι και στειρωμένο
anyway δε γαμείς
-
@nozomi
πηγε κοσμος στη φυλακη, απλα πηγε για 3 με 4 μηνες σε σουιτα με τηλεοραση...
Εκλογές 2009