-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ναι, φαντάζομαι δεν έχεις καταλάβει την πρότασή μου(το 'μου' σχήμα λόγου, απλή αναπαραγωγή κάνω ), δεν προτείνω να γεννιόμαστε με ίσες ικανότητες αλλα με ίσες ευκαιρίες να τις αξιοποιήσουμε τις όποιες ικανότητες έχουμε. Εχει διαφορά.
Bρε συ Τασο αυτο δεν συμβαινει πουθενα στη φυση.
πουθενα η φυση δε δινει ισες ευκαιριες.Ακομα και στα φυτα.
Φυτρωνουν 2 δεντρα ταυτοχρονα σε αποσταση 10 μετρων.Με τη διαφορα οτι εκει που φυτρωσε το ενα απο κατω υπαρχει βραχος.Ενω θεωρητικα τα δυο δεντρα γεννηθηκαν ισια, πρακτικα η φυση εδωσε ενα πλεονεκτημα στο δεντρο που φυτρωσε στο πιο γονιμο εδαφος.
Δεν ειναι στη φυση του ανθρωπου η Αταξικη Κοινωνια.Αφου δεν δέχεσαι λοιπον την λογική της ίσης ευκαιρίας, της δίκαιης μοιρασιάς , δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δέχεσαι και την λογική της λαμογιάς. Γιατί δλδ να μην επιδιώκει κάποιος την 'άνιση' μοιρασιά αφου όπως λες είναι φυσικός κανόνας;
Απ την άλλη δες μια μυρμηγκοφωλιά που είναι κοινωνία. Παρατηρείς ανισότητες όπως τις περιέγραψες πριν με το δένδρο; -
Εγώ πάντως θα πάω στις εκλογές... σίγουρα το χαρτάκι μου θα πέσει σε ένα μικρό κόμμα... δεν με νοιάζει ποιο θα είναι αυτό (Πέρα απο το κόμμα του καναλάρχη).
Αυτό θα το κάνω μόνο και μόνο για να δούν τα μεγάλα κόμματα ότι υπάρχουμε σαν άνθρωποι.Ίσως με κάτι τέτοιο να βάλουν μυαλό. Φυσικά και δεν πιστεύω οτι ένα μικρό κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές και, δεν πιστεύω κιόλας ότι ένα μικρό κόμμα είναι ικανό να κυβερνήσει.
Ο Θεος βοηθός γιατί...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ πάντως θα πάω στις εκλογές... σίγουρα το χαρτάκι μου θα πέσει σε ένα μικρό κόμμα... δεν με νοιάζει ποιο θα είναι αυτό (Πέρα απο το κόμμα του καναλάρχη).
Αυτό θα το κάνω μόνο και μόνο για να δούν τα μεγάλα κόμματα ότι υπάρχουμε σαν άνθρωποι.Ίσως με κάτι τέτοιο να βάλουν μυαλό. Φυσικά και δεν πιστεύω οτι ένα μικρό κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές και, δεν πιστεύω κιόλας ότι ένα μικρό κόμμα είναι ικανό να κυβερνήσει.
Ο Θεος βοηθός γιατί...
Μακάρι να σκεφτούν και -πολλοί- άλλοι με τον ίδιο τρόπο...
_
-
Εκλογές?
Πάλι τα ίδια και τα ίδια συζητήσεις επι συζητήσεων, τσακωμοί, φωνές, γκάλοπ, παράσταση νίκης....
Και να άλλαζε τίποτα μετά τις εκλογές δε θα με πείραζε. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εκλογές?Πάλι τα ίδια και τα ίδια συζητήσεις επι συζητήσεων, τσακωμοί, φωνές, γκάλοπ, παράσταση νίκης....
Και να άλλαζε τίποτα μετά τις εκλογές δε θα με πείραζε.Η μοναδική αλλάγη Megane μου (δεν θυμάμαι το ονόμα σου ) μετά τις εκλογές είναι οτι τα κανάλια θα σταματήσουν να μας τα πρίζουν με τις προεκλογικές παπαρίες και θα ξαναπιάσουν τουν Μεξικάνικο-γουρουνο ιό
-
Εκλογές?
Πάλι τα ίδια και τα ίδια συζητήσεις επι συζητήσεων, τσακωμοί, φωνές, γκάλοπ, παράσταση νίκης....
Και να άλλαζε τίποτα μετά τις εκλογές δε θα με πείραζε.Η μοναδική αλλάγη Megane μου (δεν θυμάμαι το ονόμα σου ) μετά τις εκλογές είναι οτι τα κανάλια θα σταματήσουν να μας τα πρίζουν με τις προεκλογικές παπαρίες και θα ξαναπιάσουν τουν Μεξικάνικο-γουρουνο ιό
έχει το ίδιο όνομα με τον έρωτα του tasosdev
Για την αποχή ας μήν τα ξαναπούμε. Ας είναι καλά που το κοινοβουλευτικό μας σύστημα την τρέμει κι έχει προβλέψει τις ασφαλιστικές του δικλείδες
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εγώ αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτή τη φάρσα.Για άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχει το ίδιο όνομα με τον έρωτα του tasosdevΤο οποίο είναι;
-
έχει το ίδιο όνομα με τον έρωτα του tasosdev
Το οποίο είναι;
μπάμπης
-
μάνος
τώρα σου πρέπει ένα μπανάκι ή όχι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:slap:
μάνοςτώρα σου πρέπει ένα μπανάκι ή όχι
Μάνος;
Στέφανος Μάνος;
-
Δεν το είχα σκεφτεί, αλλά κι αυτός του κάνει
ξμαρρ βλέπω σηκώνεις παντιέρα
Πρόσεχε γιατί οι επαναστάσεις δεν βγαίνουν πάντα σε καλό -
Εγώ λέω να βγάλουμε κανένα κόμμα του αχαλίνωτου και πρωτόγονου σεξ, όπως στην Ιταλία με Τσιτσιολίνα(Ιλόνα Στάλερ), Μίλυ Νταμπράτσιο... και λοιπές ευχάριστες υπάρξεις! Αφού όλη την ώρα μας π$δάνε οι πολιτικοί, ας μαμήσει και λίγο ο λαός!!!
-
:slap:
μάνοςτώρα σου πρέπει ένα μπανάκι ή όχι
Μάνος;
Στέφανος Μάνος;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ο Θεος βοηθός γιατί...
Μακάρι να σκεφτούν και -πολλοί- άλλοι με τον ίδιο τρόπο...
+1
Βασικά μακάρι να μαζευόντουσαν οι πλέον εργατικοί και τίμιοι απ' όλα τα κόμματα (και μη...) και να έκαναν ένα δικό τους κόμμα... Αλλά κάτι τέτοιο μάλλον αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
-
Δεν ψηφιζω τα τελευταια χρονια γιατι απλα δεν μπορω να δικαιολογησω το χρονο και το χρημα για να παω στη επαρχια να ψηφισω ωστε να πλουτησουν/κλεψουν/παρουν δανεικα και αγυριστα/διοριστουν οι μεν ή οι δε. Γιατι βασικα οι εκλογες καθοριζουν ποια κοματοσκυλα (μπλε ή πρασινα) θα εκμεταλλευτουν τα 11 εκατ Ελληνων για προσωπικο ωφελος.
Τα τελευταια 20 χρονια ακουμε συνεχως το ιδιο στορυ: κρισημες εκλογες, οικονομια χαλια, τραγικη η κατασταση στην χωρα κλπ. Στην πραξη τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Προβληματα σιγουρα αλλα τεραστια οικονομικη αναπτυξη που ομως παραμενει σε μεγαλο ποσοστο στην παραοικονομια (αρα δεν φορολογειτε ωστε να αυξηθουν οι κοινωνικες παροχες αρα τα προβληματα).
Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να σταματησω να βλεπω και ειδησεις καθως ειναι απιστευτο ποσο χαμηλο επιπεδο εχουν και ποσο διαφορετικα παρουσιαζουν την πραγματικοτητα. Και γενικα τα ελληνικα ιδιωτικα καναλια ειναι αθλια. Μονο η ΝΕΤ προσπαθει να ειναι λιγο σοβαρη αλλα παλι το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο.
-
Σε μια καπιταλιστικη χωρα ποτε δεν θα υπαρξει ισοτητα. Ειναι δεδομενο οτι για να ειναι καποιος πλουσιος, κλεβει αυτον που ειναι φτωχος. Οι ιδιοκτητες σουπερμαρκετ βαζουν ετσι τις τιμες για να κονομανε και προσλαμβανουν υπαλληλους με μισθους πεινας.
Ομως ακομα και οι φτωχοι θα προσπαθησουν να εκμεταλευτουν τον συνανθρωπο .Ο περιπτερας της γειτονιας θα προσπαθησει να σε εκμεταλευτει βαζοντας υψηλες τιμες. Ακομα και ο φτωχος πωλητης χοτ-ντογκ στα γηπεδα θα τα πουλαει σε εξωφρενικες τιμες οπως και τα μπουκαλακια με νερο(2 ευρο το μπουκαλακι που κοστιζει 30 λεπτα. Ναι καλα διαβασατε)
Ειναι ετσι δομημενο το συστημα για να παιρνουμε δανεια. Χωρις δανεια ,το καπιταλιστικο συστημα θα καταρευσει και μαζι τους θα εξαφανιστουν ολοι οι λησταρχοι.
Στην Κουβα ειναι ολοι ισοι παντως.... Ειναι φτωχοι ολοι και ζητιανευουν λεφτα απο τους τουριστες.......
Το συμπερασμα μου ειναι οτι δεν υπαρχει αυτη την στιγμη καποιο κρατος οπου οι πολιτες του ειναι ισοι. Υπαρχουν μονο κοινωνικες ανισοτητες και κοινωνικοι αποκλεισμοι. ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ Η Ο ΘΕΟΣ(αν υπαρχει)
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ Η Ο ΘΕΟΣ(αν υπαρχει)δανείζομαι το nickname σου...ελπίζω να μη σε πειράζει:
ΕΛΕΟΣ!
ό,τι πολίτευμα κι αν σκεφτείς, ποτέ δεν πρόκειται να είμαστε όλοι ίσοι, όπως δε γίνεται όλα τα δάκτυλα του χεριού σου να είναι ίσα.
Ακόμα κι αν μοιράζαμε τα πάντα και είχαμε όλοι τα ίδια ακριβώς πράγματα-ρούχα-παπούτσια-σπίτια-αμάξια-αριθμό γυναικών που θα 'πας' μαζί τους και παίρναμε όλοι τους ίδιους μισθούς και κάναμε όλοι τις ίδιες δουλειές κτλ (που πρακτικώς είναι αδύνατο), ΠΑΛΙ θα βρίσκαμε άλλες διαφορές που θα χωρίζανε τους premium από τους απλούς και τους απλούς από τους άτυχους.
Γιατί πχ εσύ γεννήθηκες πιο έξυπνος, εγώ πιο όμορφος, ο άλλος με περισσότερη ευκινησία κτλ.
εσύ θα έχεις πιο όμορφη γυναίκα (που θα σε ζηλεύω που θα τη βλέπω εγώ), εσύ θα ζηλεύεις εμένα που βρήκα πιο έξυπνη γυναίκα και έχω κάτι επιπλέον να πω, ο άλλος θα έχει πιο ήσυχα παιδιά και δε θα του σπάνε τα νεύρα κοκ...Διαφορές πάντα θα υπάρχουν είτε μας αρέσει είτε όχι.Εκτός κι αν κάποιοι φαντάζονται ένα μέλλον που όλοι θα είμαστε κλώνοι του εαυτού μας και όλοι θα λεγόμαστε Νίκος και θα ξεχωρίζουμε από έναν αριθμό
(πχ θα είσαι Νίκος νούμερο 1.295.204 )έλεος πια...όλοι θέλουμε να είμαστε σε καλύτερη μοίρα από τους άλλους, αλλά πραγματικά θα ήθελα να ξέρω ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι που θα είναι κάτω από 'μας'.
Και μην πεις όχι γιατί αν ήσουν κι εσύ στην ελίτ των ατόμων που γεννήθηκαν και ποτέ τους δε θα χρειαστεί να δουλέψουν, δε θα έβλεπες έτσι τα πράγματα,αλλά ότι ως τυχερός άνθρωπος μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα που πραγματικά σε νοιάζουν και σου φαίνονται ενδιαφέροντα και δε μπαίνεις στο τρυπάκι 'να ήμασταν όλοι ίσοι γιατί ζηλεύω που ο γείτονας έχει κατσίκα κι εγώ όχι' κτλ-κτλ...
Τέλοσπάντων...το βλέπεις από λάθος σκοπιά αν και ωραίο θα ήταν οι διαφορές ανάμεσα στις 'τάξεις' να ήταν σχετικά μικρές (αλλά και πάλι θα δίναμε μετά βάση στα μικροπράγματα και πάλι θα τα θεωρούσαμε μεγάλες διαφορές). -
σε ολα το κομμουνιστικα καθεστωτα υπαρχει μια ελιτ, πουθενα δεν ειναι ολοι ισοι
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ Η Ο ΘΕΟΣ(αν υπαρχει)
δανείζομαι το nickname σου...ελπίζω να μη σε πειράζει:
ΕΛΕΟΣ!
ό,τι πολίτευμα κι αν σκεφτείς, ποτέ δεν πρόκειται να είμαστε όλοι ίσοι, όπως δε γίνεται όλα τα δάκτυλα του χεριού σου να είναι ίσα.
Ακόμα κι αν μοιράζαμε τα πάντα και είχαμε όλοι τα ίδια ακριβώς πράγματα-ρούχα-παπούτσια-σπίτια-αμάξια-αριθμό γυναικών που θα 'πας' μαζί τους και παίρναμε όλοι τους ίδιους μισθούς και κάναμε όλοι τις ίδιες δουλειές κτλ (που πρακτικώς είναι αδύνατο), ΠΑΛΙ θα βρίσκαμε άλλες διαφορές που θα χωρίζανε τους premium από τους απλούς και τους απλούς από τους άτυχους.
Γιατί πχ εσύ γεννήθηκες πιο έξυπνος, εγώ πιο όμορφος, ο άλλος με περισσότερη ευκινησία κτλ.
εσύ θα έχεις πιο όμορφη γυναίκα (που θα σε ζηλεύω που θα τη βλέπω εγώ), εσύ θα ζηλεύεις εμένα που βρήκα πιο έξυπνη γυναίκα και έχω κάτι επιπλέον να πω, ο άλλος θα έχει πιο ήσυχα παιδιά και δε θα του σπάνε τα νεύρα κοκ...Διαφορές πάντα θα υπάρχουν είτε μας αρέσει είτε όχι.Εκτός κι αν κάποιοι φαντάζονται ένα μέλλον που όλοι θα είμαστε κλώνοι του εαυτού μας και όλοι θα λεγόμαστε Νίκος και θα ξεχωρίζουμε από έναν αριθμό
(πχ θα είσαι Νίκος νούμερο 1.295.204 )έλεος πια...όλοι θέλουμε να είμαστε σε καλύτερη μοίρα από τους άλλους, αλλά πραγματικά θα ήθελα να ξέρω ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι που θα είναι κάτω από 'μας'.
Και μην πεις όχι γιατί αν ήσουν κι εσύ στην ελίτ των ατόμων που γεννήθηκαν και ποτέ τους δε θα χρειαστεί να δουλέψουν, δε θα έβλεπες έτσι τα πράγματα,αλλά ότι ως τυχερός άνθρωπος μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα που πραγματικά σε νοιάζουν και σου φαίνονται ενδιαφέροντα και δε μπαίνεις στο τρυπάκι 'να ήμασταν όλοι ίσοι γιατί ζηλεύω που ο γείτονας έχει κατσίκα κι εγώ όχι' κτλ-κτλ...
Τέλοσπάντων...το βλέπεις από λάθος σκοπιά αν και ωραίο θα ήταν οι διαφορές ανάμεσα στις 'τάξεις' να ήταν σχετικά μικρές (αλλά και πάλι θα δίναμε μετά βάση στα μικροπράγματα και πάλι θα τα θεωρούσαμε μεγάλες διαφορές).Δυστυχως δεν βλεπω να εχεις βγει στον πραγματικο κοσμο. Εχεις δει ανθρωπους να ζουν κατω απο συνθηκες εξαθλιωσης ή μιλας εκ του ασφαλους? Δεν μιλησα να γινουμε ακριβως ολοι ιδιοι και γι'αυτο σου εδωσα το παραδειγμα της Κουβας. ΟΜΩΣ ειναι γεγονος οτι δεν υπαρχει κοινωνικη πολιτικη ειδικα στην Ελλαδα. Υπαρχει κοσμος που πειναει,κοσμος που δεν εχει σπιτι να μεινει και κοσμος που αγοραζει την δευτερη ferrari για να πηγαινει βολτα στην Γλυφαδα.
Εγω δεν ειμαι ουτε φτωχος ,ουτε πλουσιος. Αυτο ομως δεν με εμποδιζει απο το να βλεπω τα στραβα που γινονται στην χωρα μου. Υπαρχουν τρομακτικες ανισοτητες και απορω πως δεν εχει ξεσηκωθει το 20% που βρισκεται κατω απο το οριο της φτωχειας.
Φυσικα επειδη σε εχω ψυχολογησει θα μου πεις ''μα για να εχει ferrari ,σημαινει οτι δουλεψε ή επαιξε στο χρηματιστηριο και κερδισε τιμια τα λεφτα του''.
http://varelogiannisfoto.blogspot.com/2 ... ation.htmlΔες αυτο το βιντεακι και ισως καταλαβεις πως δημιουργουνται οι κοινωνικες ανισοτητες,ποιος ελεγχει το χρημα και ποιος θα ζει για να πληρωνει δανεια
Εκλογές 2009