-
Μην στεναχωριεσαι JarnoT, το megane σε 5θυρο και μαυρο μια χαρα ειναι...
-
οτι ειναι καπως το 5θ megane, ειναι... αλλα εμενα μου αρεσει... το εχει ενας σε ασπρο στη πιλοτη της διπλανης πολυκατοικιας και το βλεπω συνεχεια απο την πισω πλευρα και οσο παραξενο μου φαινόταν στην αρχη, τοσο ομορφο μου φαινεται τωρα...
εξαλλου δεν βλεπω καποιο αλλο πλην guliettaς να ειναι πιο ομορφο, ουτε καν το astra που οι περισσότεροι λενε τα καλυτερα.. οσο για golf -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Ναι, τέτοια πείτε τώρα εσείς να με ξαναβάλετε σε σκέψεις στο παραπέντε της απόφασης...
Ευτυχώς που το εσωτερικό τα σπάει και αποζημειώνει τις κακές εντυπώσεις των οπισθίων.το πήρε φίλη σε λευκό ...
δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά είναι άσχημο .- (υποκειμενικό μεν αλλά δεν μπορεί να σου αρέσει έναντι του 3θυρου)
-
Πάντως για όποιον δεν αρέσει το 5θυρο υπάρχει και το Estate... Το οποίο στο πίσω μέρος μόνο για estate δεν μοιάζει...Σαν διαμόρφωση 5θυρου έχει...στο στυλ του A3 Sportback...Και τα πίσω φανάρια του είναι πανέμορφα! Εκτός των άλλων κερδίζει κανείς και ένα στρέμμα χώρους για πίσω επιβάτες και αποσκευές!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πάντως για όποιον δεν αρέσει το 5θυρο υπάρχει και το Estate... Το οποίο στο πίσω μέρος μόνο για estate δεν μοιάζει...Σαν διαμόρφωση 5θυρου έχει...στο στυλ του A3 Sportback...Και τα πίσω φανάρια του είναι πανέμορφα! Εκτός των άλλων κερδίζει κανείς και ένα στρέμμα χώρους για πίσω επιβάτες και αποσκευές!αλλα χανεις σε μηκος και λεφτα...
-
Τα 800 euro δεν τα βρίσκω ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά... Σε μήκος σίγουρα...25 περίπου εκατοστά δεν είναι καθόλου λίγα...ειδικά αν μιλάμε για Αθήνα...
-
Πάντως για όποιον δεν αρέσει το 5θυρο υπάρχει και το Estate... Το οποίο στο πίσω μέρος μόνο για estate δεν μοιάζει...Σαν διαμόρφωση 5θυρου έχει...στο στυλ του A3 Sportback...Και τα πίσω φανάρια του είναι πανέμορφα! Εκτός των άλλων κερδίζει κανείς και ένα στρέμμα χώρους για πίσω επιβάτες και αποσκευές!Α, πράγματι, καμία διαφωνία. Από τα ωραιότερα station, το έχουμε πει όλοι κατ' επανάληψη. Αν ήμουν 5 χρόνια μεγαλύτερος με τις τότε ανάγκες... (τεράστιο για εργένικες καταστάσεις).
Μην στεναχωριεσαι JarnoT, το megane σε 5θυρο και μαυρο μια χαρα ειναι...
το εχει ενας σε ασπρο στη πιλοτη της διπλανης πολυκατοικιας και το βλεπω συνεχεια απο την πισω πλευρα και οσο παραξενο μου φαινόταν στην αρχη, τοσο ομορφο μου φαινεται τωρα...
το πήρε φίλη σε λευκό ...
δεν θέλω να σε επηρεάσω αλλά είναι άσχημο .- (υποκειμενικό μεν αλλά δεν μπορεί να σου αρέσει έναντι του 3θυρου)χε,χε, μ' αρέσουν οι πολυφωνίες.
Προσωπικά πηγαίνω μόνο για λευκό. Λαχείο περίπτωση: Και μ' αρέσει, και φθηνότερο ως μη μεταλλικό. Αλλού σκαλώνω. Αρκεί να χωνέψω το γεγονός ότι δεν υπάρχει αυτοκίνητο άνευ μειονεκτημάτων. Και στο megane δεν είναι δα και τόσο σπουδαία.
Όσο για τα 3πορτα/coupe, χαίρομαι να τα βλέπω, χαίρομαι αυτούς που τα αγοράζουν, αλλά δεν θα μπορούσα να ζήσω ποτέ με ένα τέτοιο. -
Τα 800 euro δεν τα βρίσκω ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά... Σε μήκος σίγουρα...25 περίπου εκατοστά δεν είναι καθόλου λίγα...ειδικά αν μιλάμε για Αθήνα...Νομιζα οτι ειναι πιο ακριβο...
Κατα τ αλλα ειμαι απ τους πρωτους που ειπα οτι το station ειναι πολυ πιο ομορφο απ το 5πορτο αλλα οπως ειπε ο JarnoT ειναι too much για εναν εργενη! Εκτος και αν ειναι των exteme sports οποτε η επιλογη του δικαιολογειτε... -
Προσωπικά το 5Θ Μεγκάν μου αρέσει αρκετά, δεν βρίσκω κάτι αντιαισθητικό και αν αποφασίσω να μείνω σε αυτήν την κατηγορία, κατά 99% θα είναι η επιλογή μου.
Κατά τ άλλα θεωρώ οτι η Ρενώ έχει τον τρόπο της να φτιάχνει όμορφα εσωτερικά, μέσα στα οποία νιώθεις άνετα και οικεία, άσχετα με επιδόσεις στην ποιότητα των υλικών ή την εργονομία!
Θεωρώ οτι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή! -
Γιατί το 5θυρο είναι άσχημο δεν καταλαβαίνω;
-
Ξερεις, δεν ειναι ασχημο -κι εγω αυτη την ενντυπωση ειχα αρχικα- απλα οταν εχεις δει αυτο
Το 5 θυρο σου φαινεται 'λιγο'
-
ε τι να λεμε ειναι πολυ φλωρικο σε σχεση με το κουπε...
Γι αυτο και φαινεται αρκετα ουδετερο...Παντως το μαυρο κρυβει λιγο αυτη τη φλωρια... -
Μωρε φλωρια δεν ειναι, σε σχεση με αλλα 5θυρα δεν υστερει αλλα ειναι η συγκριση που γινεται υποσυνειδητα, στην ουσια το αντιλαμβανεσαι ως 'κακεκτυπο' του κουπε
Σε αυτη πχ φαινεται πολυ ωραιοτερο κ αρμονικο
-
Πράγματι η ομορφιά του Coupe είναι που υποσκιάζει το 5θυρο...Συγκριτικά με τα υπόλοιπα 5θυρα της κατηγορίας είναι απο τα πιο όμορφα...
-
Το 2.0 TCe με τα 180 άλογα σταμάτησε να επωλείται εν Ελλάδι;
-
Ναι. Δεν ξέρω αν έρχεται κατόπιν παραγγελίας, αλλά στους καταλόγους δεν υπάρχει. Να δούμε αν τελίκα θα έρθει το GT ή όχι.
-
Παντως σημερα που ειδα ενα megane 5θ σκεφτηκα οτι αν τα πισω φωτα ειχαν μικροτερο ογκο τοτε θα ηταν πιο συμπαθητικο...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Παντως σημερα που ειδα ενα megane 5θ σκεφτηκα οτι αν τα πισω φωτα ειχαν μικροτερο ογκο τοτε θα ηταν πιο συμπαθητικο...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/745513/ παρε ενα μαυρο (με τη σωστη ζαντα) που σου αρεσει
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Παντως σημερα που ειδα ενα megane 5θ σκεφτηκα οτι αν τα πισω φωτα ειχαν μικροτερο ογκο τοτε θα ηταν πιο συμπαθητικο...Χμ ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ μόλις σήμερα, στην 3η επίσκεψή μου στον αντιπρόσωπο της πόλης μου. τα φώτα είναι όλο το θέμα. Αλλά από κοντά είναι 2 φορές καλύτερο απ' ότι στις φώτο.
Μάλιστα είχε 2 μαύρα εκεί, coupe και hatch. Πράγματι όμορφο σε μαύρο, αλλά περισσότερα αύριο στο ιδιαίτερο topic για το Megane III. -
Ο χρήστης chrismarine έγραψε:
να πω και εγώ που τα έχω κάνει test drive ?
το megane όντως είναι το ποιο ολοκληρωμένο χωρίς να φωνάζει και να καταφεύγει σε κραυγαλέες λύσεις εντυπωσιασμού ! βλέπε εσωτερικό astra ,το μόνο που χαλάει σε θέμα εργονομίας είναι ο διακόπτης του esp ο οποίος βρίσκεται σε άβολη θέση ,ίσως όχι άσκοπα για ευνόητους λόγους ,τώρα χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολικός η ποιότητα κατασκευής - συναρμογής είναι 3 κλικ πάνω από astra και 1 από golf, γνώμη μου !! τα ξεχωρίζεις άμα πέσεις κάτω από τα ταμπλό και προσέξεις κουμπώματα μοκέτες καλύμματα βιδών καθίσματα από κάτω καλώδια κ.α
το megane υπολείπεται σε σχέση των δυο ανταγωνιστών του στο χώρο για τα γόνατα πίσω ξεκάθαρο αυτό ,ως αντιστάθμισμα έχει αυξημένη χωρητικότητά αποσκευών σε λίτρα ίδια με του astra άλλα με πολύ καλύτερη εκμετάλλευση λόγω και του αυξημένου πλάτους εσωτερικά και στο άνοιγμα της 5ης πόρτας
μοτέρ αρκετά σβέλτο ίσως λίγο ποιο γρήγορο από astra και περίπου τα ίδια με το golf δεν μπόρεσα όμως να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα λόγω test ! το σασμάν λίγο με χάλασε άλλα είχε καλή κλιμάκωση ,του golf πάντως είχε την καλύτερη αίσθηση
πάντως εκεί που το αυτοκίνητο δίνει ρέστα είναι σε θέματα οδικής συμπεριφοράς μακράν η ποιο σωστά ρυθμισμένη ανάρτηση που έχω οδηγήσει σε αυτοκίνητο οικογενειακής χρίσης με σπορτιβ πινελιές ουδέτερη συμπεριφορά και απόλυτη απόσβεση των κακοτεχνιών ,πιστεύω πως έχει καλύτερη απόσβεση ακόμα και από οχήματα τύπου suv-mpv-crossover τι να πω αξίζει ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΣυμφωνώ ως εκεί που δεν πάει.Και να προσθέσω ότι όντως το Megane είναι πιο σφιχτό από το Golf αλλά βλέπεται τι να κάνουμε που το Golf πάσχει Γερμανο-ενδοτικοτίτιδα στο θέμα της λακούβας και έτσι ενώ είναι μαλακότερο συγνώμη που θα το πω αλλά στις εγκάρσιες ανωμαλίες χτυπάει ενώ το Megane παιρνάει αδιάφορα χαλαρά και άνετα.Όσο για το Coupe όντως είναι σκληρότερο από το 5θυρο αλλά ειναι κι αυτό ανετότερο του Γερμανού.
Renault Megane Coupe 1.4 TCe Vs VW Golf 1.4 TSI