-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Απλα επειδη μου χει ψιλοκολλησει η mito σκεφτομαι πως να πηγαινει πχ με 160 σε Εθνικη..(δλδ θα εκανα μια δυο μικρες παραχωρησεις στον τομεα της ανεσης για να την αποκτησω. απλα φοβαμαι μη την παιρνει ο αερας απο τα 140 οπως το κατακαημενο το polo). Αν υπηρχε κανας κατοχος.. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα οσα αναφερονται παντως.. quote]
Συγγνώμη που θα στο πω αλλά συγκρίνεις τις βούρτσες με τις ...
Η μίτο είναι σταθερή και μετά τα 180...για την ακρίβεια όταν κατέβηκα καλαμάτα , στην ευθεία με τον καινούργιο δρόμο ταξίδευα με 205 σταθερά και είχε ακόμα μπόλικο ,ένα 225 το έβλεπα στο νερό Είναι σταθερή και απίστευτα διασκεδαστική αλλά...
Το πορτπαγκάζ της είναι για γέλια...με το ζόρι 2 βαλίτσες... + οτι μετά τα 140 έχει κάποιους αεροδυναμικούς θορύβους. Η κατάσταση σου φωνάζει bravo ... όμορφο-οικονομικό-ταξιδιάρικοβουρτσες ποιες ειναι???? η c4?????????????????????? μαλλον το πολο θα λες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξαναδοκίμασε, στην τρίτη καίγεσαι πάντως.Μηπως εχεις panda χιλιαρι??????????????????
-
C4 turbo την οδηγησα προσφατα και εχοντας οδηγησει παααααααρα πολυ το προηγουμενο μοντελο εντυπωσιαστηκα...Πολυ καλο αυτοκινητο και ειδικα για τετοια χρηση ανεξαρτητα της μαρκας που της εχω μια καποια...εχμ συμπαθεια! Πολυ ανωτερο ποιοτικα, δεν εκανε κιχ παροτι ειχε 18.000 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ χιλιομετρα και η ροπη της ολα τα €! Και δεν με χαλασε καθολου οταν ημουν με 6η, 130 και 2.800rpm και στιγμιαια καταναλωση 6,1lt/100km...Και επισης απο τα 90 και πανω εισαι με 6η και δεν χρειαζεσαι κατεβασμα ,απλα πατας γκαζι και ανοιγει εντυπωσιακα...Πολυ ανετη ,καλοστημενη και ευθυβολη, δεν καταλαβαινει τιποτα με υψηλες ταχυτητες (βασικα συνελαβα τον εαυτο μου να κινειται με 170 και να μην το εχω παρει χαμπαρι... ) και αυτην την στιγμη η VTRS που δεν υπολειπεται σχεδον σε τιποτα απο εξοπλισμο σε σχεση με την VTS (αλκανταρα, φωτιζομενα σκιαδια, ηλεκτρικα ανακλινομενοι καθρεπτες και εργοστασιακοι αισθητηρες μπρος πισω δεν αξιζουν + 1000 για μενα...) εχει 16.900 και με διαφορα τον πιο πλουσιο εξοπλισμο της κατηγοριας... Η MiTo ομορφο αμαξι ειναι αλλα ταξιδιαρα δεν ειναι μην λεμε και ο,τι θελουμε...Κι επισης για να φορτωσει εξοπλισμο αντιστοιχο της C4 ξεπερναει πολυ ανετα τα 20.000
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Απλα επειδη μου χει ψιλοκολλησει η mito σκεφτομαι πως να πηγαινει πχ με 160 σε Εθνικη..(δλδ θα εκανα μια δυο μικρες παραχωρησεις στον τομεα της ανεσης για να την αποκτησω. απλα φοβαμαι μη την παιρνει ο αερας απο τα 140 οπως το κατακαημενο το polo). Αν υπηρχε κανας κατοχος.. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα οσα αναφερονται παντως.. quote]
Συγγνώμη που θα στο πω αλλά συγκρίνεις τις βούρτσες με τις ...
Η μίτο είναι σταθερή και μετά τα 180...για την ακρίβεια όταν κατέβηκα καλαμάτα , στην ευθεία με τον καινούργιο δρόμο ταξίδευα με 205 σταθερά και είχε ακόμα μπόλικο ,ένα 225 το έβλεπα στο νερό Είναι σταθερή και απίστευτα διασκεδαστική αλλά...
Το πορτπαγκάζ της είναι για γέλια...με το ζόρι 2 βαλίτσες... + οτι μετά τα 140 έχει κάποιους αεροδυναμικούς θορύβους. Η κατάσταση σου φωνάζει bravo ... όμορφο-οικονομικό-ταξιδιάρικομαλλον το πολο θα λες
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξαναδοκίμασε, στην τρίτη καίγεσαι πάντως.drdino για βοηθα γιατι παει κ 3:30...
Τι πρεπει να δω? -
Τίποτα να μη δεις, αλλά γενικότητες του στυλ 'ΟΛΕΣ οι μπαταρίες χαλάνε στους 13 μήνες' δεν ισχύουν. Επειδή εσένα σου χάλασε η μπαταρία τότε δεν σημαίνει ότι ΟΛΕΣ τα φτύνουν στο 13μηνο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τίποτα να μη δεις, αλλά γενικότητες του στυλ 'ΟΛΕΣ οι μπαταρίες χαλάνε στους 13 μήνες' δεν ισχύουν. Επειδή εσένα σου χάλασε η μπαταρία τότε δεν σημαίνει ότι ΟΛΕΣ τα φτύνουν στο 13μηνο.Αααααα... ΟΚ! Ομως δεν το πεταξα ετσι...
Μου το ειπε ενα... λιονταρακι (insider)!
Που ειχε πει κ σε μια γνωστη μου οταν πηρε peugeot να αφησει ενα βραδυ τα alarm μεχρι την επομενη μερα ανοιχτα για να 'πεσει' η μπαταρια κ να την αλλαξουν μεσα στους 12 μηνες...Εξαλλου με τοση γαλλια που οδηγησες φοβαμαι πως μαγευτηκες κ αρχισες να γινεσαι υποκειμενικος! (ειδικα στο C4 με τον αρωματισμο βαζουν διαφορα μεσα )
-
Μ@λακίες σου είπε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μ@λακίες σου είπε.Και insider και μ@λακιες??Δε παιζει.
-
Όλα παίζουν. Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο πάντως...
-
Δεν ηταν απο τους 'λιγδιαρηδες' στο sevice...
K εξαλλου δεν ειμαι ο μονος!
Απο οτι καταλαβα θες να ανακαλεσω το 'ολα'
ΟΚ! Ανακαλω κ το κανω 'παρα πολλα'! -
Εγώ δεν θέλω τίποτα, δεν είμαι και κηδεμόνας σου δα. Εσύ εκτίθεσαι με τις αστείες αυτές γενικεύσεις. Αλλά εντάξει, αν στο είπε ο insider οκ... Λες και η peugeot έχει δική της γραμμή παραγωγής που βγάζει μπαταρίες οι οποίες χαλάνε στον 13ο μήνα...
Επίσης, μας ψεκάζουν τα αεροπλάνα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλα παίζουν. Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο πάντως...Που θα πεσεις ειναι...Σε Laguna του πατερα μου εχουμε αλλαξει μια φορα σε 8 χρονια,σε 307 κολλητου μου καμια σε 4 χρονια και σε Leon του ξαδερφου μου 2 σε 3 χρονια...Μην πεσεις στην περιπτωση ειναι και δεν εχει να κανει με την μαρκα αυτο...Αν και προβλεπεται ο κολλητος να μενει απο φθινοπωρο- τι στο καλο πια αθανατη ειναι...?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
C4 turbo την οδηγησα προσφατα και εχοντας οδηγησει παααααααρα πολυ το προηγουμενο μοντελο εντυπωσιαστηκα...Πολυ καλο αυτοκινητο και ειδικα για τετοια χρηση ανεξαρτητα της μαρκας που της εχω μια καποια...εχμ συμπαθεια! Πολυ ανωτερο ποιοτικα, δεν εκανε κιχ παροτι ειχε 18.000 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ χιλιομετρα και η ροπη της ολα τα €! Και δεν με χαλασε καθολου οταν ημουν με 6η, 130 και 2.800rpm και στιγμιαια καταναλωση 6,1lt/100km...Και επισης απο τα 90 και πανω εισαι με 6η και δεν χρειαζεσαι κατεβασμα ,απλα πατας γκαζι και ανοιγει εντυπωσιακα...Πολυ ανετη ,καλοστημενη και ευθυβολη, δεν καταλαβαινει τιποτα με υψηλες ταχυτητες (βασικα συνελαβα τον εαυτο μου να κινειται με 170 και να μην το εχω παρει χαμπαρι... ) και αυτην την στιγμη η VTRS που δεν υπολειπεται σχεδον σε τιποτα απο εξοπλισμο σε σχεση με την VTS (αλκανταρα, φωτιζομενα σκιαδια, ηλεκτρικα ανακλινομενοι καθρεπτες και εργοστασιακοι αισθητηρες μπρος πισω δεν αξιζουν + 1000 για μενα...) εχει 16.900 και με διαφορα τον πιο πλουσιο εξοπλισμο της κατηγοριας... Η MiTo ομορφο αμαξι ειναι αλλα ταξιδιαρα δεν ειναι μην λεμε και ο,τι θελουμε...Κι επισης για να φορτωσει εξοπλισμο αντιστοιχο της C4 ξεπερναει πολυ ανετα τα 20.000+10.000 και εγω εχω μια ....εχμ συμπαθεια στην citroen ( και στην μαμα της) ...αλλα το αυτοκινητο για τα λεφτα του ειναι απλα κορυφη.....δεν κολλαει πουθενα απεναντι στον ανταγωνισμο...και ειναι σχεδον το ιδιο καλο με τον κορυφαιο στην κατηγορια...αν δεις και τα χρηματα του..και τι κινητηρα φοραει..και τι σχεδιαση εχει... πω τρελαθηκα..θα δωσω το 307
-
Οχι! Η ΒOSCH ας πουμε τις βγαζει. Αλλα δεν εχει μονο ενα τυπο. Αυτοι 3ερουνε ποσο αντεχει ποιος γιατι τα περνανε απο tests. Ξερουν οτι με την ταδε χρηση αντεχει τοσους μηνες.
Νομιζεις τα αφηνουν ετσι αυτα στην τυχη?
Οποτε λεει η peugeot, δωσε μας αυτην που κρατα λιγο πιο πανω απο 1 χρονο.
Κ βαζει εγγυηση για 12 μηνες!
Αυτη η μπαταρια δεν θα σου βγαλει ποτε 3 χρονια π.χ.Με 'πιανεις'? (ή γελοιοποιουμαι κ να σταματησω? )
-
αλαξα μπαταρια στα 4 χρονια στο 307 και αυτο γιατι το αυτοκινητο εκανε 6,000 χλμ
το χρονο -
Ο χρήστης Kouv έγραψε:
Με 'πιανεις'? (ή γελοιοποιουμαι κ να σταματησω? )Ε αργα ειναι αστο καλυτερα...
Γενικα αυτα τα ''μου ειπε καποιος...'' δεν τα θεωρω βασιμα για να υποστηριξουν μια αποψη αλλα anyway αυτος ειμαι εγω...Το θεμα ειναι οτι ξεφευγουμε σε καρα -
Καταρχήν ποιός σου είπε πως η εγγύηση είναι 12 μήνες; Την μπαταρία σε οποιαδήποτε μάρκα αν θέλουν μπορούν να στην βγάλουν εκτός εγγύησης από την πρώτη μέρα ως αναλώσιμο, λογικό έως ένα βαθμό καθώς δεν μπορούν να ξέρουν αν εσύ της έκανες πχ 5 πλήρεις εκφορτίσεις.
Κατά δεύτερον, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα peugeot (και γνωρίζω πολλά ) που να άλλαξε μπαταρία στους 13 μήνες. -
Ναι, πρεπει να διευκρινισω οτι αναφερομαι στην εποχη απο μεσα 90 μεχρι αρχες 2000.
Για τωρα δεν ξερω... Κανανε κ συνεργασια κ με ιαπωνες κ με γερμανους, οποτε δεν μπορει, κατι πρεπει να εχει αλλαξει!Anywayz, ξεφευγουμε!
Παρασυρθηκα, γιατι η τοτε κατασταση στην peugeot ηταν 'Ειναι απατεωνες οι ανθρωποι!' κ ειχαμε τραβηχτει αγρια κ εχει μεινει η οργη...
ΑΛΛΑ, βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη υποστηριξη του C4! Ποτε αλλαζει το μοντελο? Γιατι αν αλλα3ει συντομα, μετα δυσκολα 8α πουληθει αυτη η εκδοση...
-
Oχι συντομα παντως και επισης πλεον κανενα αμαξι δεν πουλιεται ευκολα ουτε ακριβα σαν μεταχειρισμενο...Ουτα καν τα Toyota...Η αγορα πλεον αλλαξε παρα πολυ...Τα αυτοκινητα γινονται φτηνα σαν αγορα και ακριβα σαν κτηση και χρηση...
Αγορα καινουργιου Μικρομεσαιου για χρηση κυριως στην Εθνικη