-
Χαιρομαι πολυ γιατι το thread που ανοιξα εχει αποδειχτει πολυ δημοφιλες κ εχουν ακουστει εξαιρετικες γνωμες απο ολους τους φιλους! Εχω αρχισει λοιπον κ κοιταω για ΜΧ5 1.8, αλλα λεω να δωσω μεχρι 16κ, καθως στα λεφτα αυτα πιστευω οτι βρισκω αρκετες κ πολυ καλες περιπτωσεις! Να αγορασω αμεσα, ή σε 1-2 μηνες που θα μπει για τα καλα ο χειμωνας, μπορει να πεσουν κ αλλο οι τιμες?
Κ ερωτηση για τους κατοχους: τελικα τι 0-100 εχει το 1.8? Η μαζντα το δινει 9.4 με 126 αλογα, αλλα τα περιοδικα 8.5 με 140 αλογα!
-
xenos Μου χεις κανει ζημια με την υπογραφη σου
-
Ο χρήστης adrereste έγραψε:
Χαιρομαι πολυ γιατι το thread που ανοιξα εχει αποδειχτει πολυ δημοφιλες κ εχουν ακουστει εξαιρετικες γνωμες απο ολους τους φιλους! Εχω αρχισει λοιπον κ κοιταω για ΜΧ5 1.8, αλλα λεω να δωσω μεχρι 16κ, καθως στα λεφτα αυτα πιστευω οτι βρισκω αρκετες κ πολυ καλες περιπτωσεις! Να αγορασω αμεσα, ή σε 1-2 μηνες που θα μπει για τα καλα ο χειμωνας, μπορει να πεσουν κ αλλο οι τιμες?Κ ερωτηση για τους κατοχους: τελικα τι 0-100 εχει το 1.8? Η μαζντα το δινει 9.4 με 126 αλογα, αλλα τα περιοδικα 8.5 με 140 αλογα!
H Mazda είναι υπερβολικά συντηρητική στους αριθμούς που δίνει. Πάρε τώρα, δεν θα αλλάξει τίποτα με την έλευση του χειμώνα. Εξάλλου το καλοκαίρι τελείωσε ήδη...
-
Και οταν με το καλο το παρεις, δες λιγο την ιστορια και τις αγωνιστικες επιτυχιες της Mazda (αν δεν τις γνωριζεις ήδη...), ετσι για να το καβαλας το αυτοκινητο με λιγο πιο πολλη υπερηφανια...!
(Το σχολιο μου παει στους πολλους ιδιοκτητες Mx5 και Rx8 που δυστυχως δεν γνωριζουν οσα θα επρεπε...)
-
πλακα κανεις
-
μαζί με το αμάξι παίρνεις και ιστορία ; Σαν τους αλφιστί ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μαζί με το αμάξι παίρνεις και ιστορία ; Σαν τους αλφιστί ;Εσύ πάρε την κινητή βόμβα σου πιο πέρα...
(χούμορ )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μαζί με το αμάξι παίρνεις και ιστορία ; Σαν τους αλφιστί ;μην ξεχνάς και την ψυχή της εταιρίας και του αυτοκινήτου
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
xenos Μου χεις κανει ζημια με την υπογραφη σουΕγώ να δεις τι έχω πάθει...
-
Σήμερα είδα 2 rc, ένα κόκκινο και ένα ασημί. Λέει ρε γμτ πολύ και ειδικά το rc...
Αν έστω και σε παραεισαγωγέα βρίσκεις με 19-20 Mid είναι μεγάλη μλκια να δώσεις 16 για μεταχειρισμένο 3 ετών. Για 3 χιλιάρικα δεν αξίζει. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
xenos Μου χεις κανει ζημια με την υπογραφη σου
Εγώ να δεις τι έχω πάθει...
Ειχα βρει ενα μεταχειρο μαυρο με μπεζ κουκουλα γερμανικο και δεν το πηρα .
160 αλογα με προγραμμα -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σήμερα είδα 2 rc, ένα κόκκινο και ένα ασημί. Λέει ρε γμτ πολύ και ειδικά το rc...
Αν έστω και σε παραεισαγωγέα βρίσκεις με 19-20 Mid είναι μεγάλη μλκια να δώσεις 16 για μεταχειρισμένο 3 ετών. Για 3 χιλιάρικα δεν αξίζει.Αυτή τη στιγμή σε παραεισαγωγέα βλέπω να έχει:
-MAZDA MX-5 1.8 LIVE FACELIFT Τιμή: 25.990,00€
-MAZDA MX-5 1.8 LIVE RC FACELIFT Τιμή: 28.990,00€
-ΜΑΖDA MX-5 2.0 NISEKO 30th anniversary Τιμή: 24.990,00€FL RC new στα 20κ που το είδες??? (για να το έπαιρνα κ εγώ )
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
160 αλογα με προγραμμα1.8?
Πρόγραμμα??? Τι πρόγραμμα? 160 με τι άλλο? -
Xm, dhladh sas fainontai polla ta 16k gia MX5 1.8 3etias?? posa lete peripou?
(sorry gia ta greeklish, grafw apo pc pou dn exei ellhnika!)
-
xene εγώ σε ένα site παραεισαγωγέα που είχατε βάλει εδώ είχε το mid 1,8 στα 19.000. Προφανώς η τιμή αφορούσε προ f/l.
Το LIVE είναι το αντίστοιχο του Mid; Πολλά ρε γμτ τα 29 για το RC...
Γενικά RC μεταχειρισμένο δεν έχω βρει... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
160 αλογα με προγραμμα1.8?
Πρόγραμμα??? Τι πρόγραμμα? 160 με τι άλλο?Βελτιωση απ την ιδια τη Μαζντα, δεν ξερω λεπτομερειες
-
@ italakias & elteo: δεν καταλαβα καθολου το ειρωνικο υφος και να μου κανετε τη χαρη....
Επειδη η η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια, θα ηθελα να μαθω σε ποιο ακριβως κοματι του ποστ μου δεν συμφωνειτε?
Εκτος αν η απαντηση ειναι οτι πισω απο ενα πληκτρολογιο γινονται ολοι μαγκες... -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
@ italakias & elteo: δεν καταλαβα καθολου το ειρωνικο υφος και να μου κανετε τη χαρη....
Επειδη η η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια, θα ηθελα να μαθω σε ποιο ακριβως κοματι του ποστ μου δεν συμφωνειτε?
Εκτος αν η απαντηση ειναι οτι πισω απο ενα πληκτρολογιο γινονται ολοι μαγκες...Μπα. μαλλον σαν λογικοι ανθρωποι αδιαφορουν για το αν εχει αγωνιστικη ιστορια η οποιαδηποτε μαρκα, τους ενδιαφερει το τελικο προιον και μονο. Δλδ χεστηκαμε τι εκανε η αλφα ρομεο καποτε, τωρα τι κανει?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εκτος αν η απαντηση ειναι οτι πισω απο ενα πληκτρολογιο γινονται ολοι μαγκες...Μπα. μαλλον σαν λογικοι ανθρωποι αδιαφορουν για το αν εχει αγωνιστικη ιστορια η οποιαδηποτε μαρκα, τους ενδιαφερει το τελικο προιον και μονο. Δλδ χεστηκαμε τι εκανε η αλφα ρομεο καποτε, τωρα τι κανει?
καλα πώς τολμας να ξεστομιζεις τετοιες κουβεντες????
-
παρτε ολοι c2 η citroen τα σπαει στα ραλυ
Να αγορασω μεταχειρισμενο ΜΧ5 1.8 2006???