-
Γεια σε όλους και ευχαριστώ για τις όμορφες κριτικές σας και τις συμβουλές σας για τα σχέδιά μου μέχρι τώρα. Είπα να κάνω ένα θέμα που να χωρά όλα τα σχέδια - είτε 3d είτε με το χέρι - και όλες τις γνώμες όλων όσων έχουν πάθος με τον σχεδιασμό. Θα ακολουθήσουν αρκετά σχέδια απο εμένα με τον καιρό, ελπίζω να δω και άλλους φιλόδοξους νέους για να έχουμε και λίγο ανταγωνισμό!
-
Γεια σε όλους και ευχαριστώ για τις όμορφες κριτικές σας και τις συμβουλές σας για τα σχέδιά μου μέχρι τώρα. Είπα να κάνω ένα θέμα που να χωρά όλα τα σχέδια - είτε 3d είτε με το χέρι - και όλες τις γνώμες όλων όσων έχουν πάθος με τον σχεδιασμό. Θα ακολουθήσουν αρκετά σχέδια απο εμένα με τον καιρό, ελπίζω να δω και άλλους φιλόδοξους νέους για να έχουμε και λίγο ανταγωνισμό!
-
-
πολυ καλα κανεις....θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε και εμεις...χαχαχα αντε καλο thread
-
Mπορεις να βαζεις εδω αν θελεις τα σχεδια
viewtopic.php?f=5&t=13908Για να μην υπαρχει συγχυση μεταξυ πολλων θεματων .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Είδα το θέμα που έστειλες σε link απλά επειδή είναι αρκετά παλιό και αναφέρεται σε διαγωνισμό σχεδιασμου θεώρησα οτι θα ήταν καλό να φτιάξω ένα καινούριο. Αν γίνεται να μεταφέρουμε τα posts με τις εικόνες απο αυτό εδώ ίσως θα ήταν καλύτερα. Παρόλα αυτά αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πες μου να σβήσω το θέμα.
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Είδα το θέμα που έστειλες σε link απλά επειδή είναι αρκετά παλιό και αναφέρεται σε διαγωνισμό σχεδιασμου θεώρησα οτι θα ήταν καλό να φτιάξω ένα καινούριο. Αν γίνεται να μεταφέρουμε τα posts με τις εικόνες απο αυτό εδώ ίσως θα ήταν καλύτερα. Παρόλα αυτά αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πες μου να σβήσω το θέμα.
Δεν το μετεφερα επειδη το αλλο ειναι για διαγωνισμο .
Συνεχισε εδω να ποσταρεις ολα τα σχεδια σου Θαναση . -
-
αν μπορω να πω την αποψη μου θα ελεγα κατα την ταπεινη μου γνωμη πως η κολόνα μπροστα θυμιζει σιροκο και γενικα προτοτυπα της vwhttp://images.thecarconnection.com/med/update-official-images-of-the-vw-iroc-concept_100223370_m.jpg ...και θα προτεινα να ξεφγεις ακομα πιο πολυ....βαζοντας ξεχωριστα εμπρος φωτιστικα σωματα...σε ρετρο στυλ...στα προτυπα της 2002 ....που ηταν η τοτε μικρομεσαια... και επίσης το κατω μερος του προφυλακτηρα θα πρότεινα να ταν πιο γωνιακο με μικρες αμβλειες γωνιες .
παρα πολυ εξυπνη ιδεα ...το φουσκομα του καπο στα προτυπα αμερικανικων musle cars -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το φουσκομα του καπο στα προτυπα αμερικανικων musle carsταιριαζει αυτο σε ενα μικρομεσαιο ;
-
ειναι ενα ομορφο σχεδιαστικο στοιχειο για μενα ....γιατι το μεγεθος της μασκας της lancia , η το χαμογελο της πεζο ταιριαζουν τοσο πολυω σε μικρομεσαιο???? το φουσκώμα δινει ενα ομορφο αλλα και διακριτικό σπορ χαρακτήρα στο καπο
-
Πολύ σωστές παρατηρήσεις 106_4_ever ! Μου δίνεις καταπληκτικές ιδέες. Απο αύριο θα αρχίσω να συμμετέχω ενεργά πάλι στο forum γιατί αυτή την εβδομάδα δεν είχα καθόλου χρόνο - λόγω ενός live και μιας κοπέλας. Τέλος πάντων αυτό με την 2002 που είπες μου δίνει κάποιες ιδέες. Επίσης αν έχεις οποιαδήποτε ιδέα για αυτοκίνητο κάποιας μάρκας σε κατηγορία που έχει κενό, πες μου να το δουλέψω, πχ μικρό coupe από την citroen κτλ
-
Για να είναι όλα τα post μαζεμένα ξαναποστάρω την Alfa Romeo μου. Για όσους δεν την είδαν, είναι υποθετικός αντικαταστάτης της πανέμορφης spider με αρκετές καταβολές στο πλούσιο παρελθόν της μάρκας, ξεχωρίζοντας όμως αρκετά από τα τωρινά 8c competitioneποιημένα αυτοκίνητα της...(όχι οτι με χαλάνε, φοβερά είναι απλά έτσι για αλλαγή )
-
Φιλε μου ωραια τα σχεδια σου και πολυ ωραιος ο κολος της αλφα αλλα η μουρη ειναι καπως πολυ κατω να το πω....
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Πολύ σωστές παρατηρήσεις 106_4_ever ! Μου δίνεις καταπληκτικές ιδέες. Απο αύριο θα αρχίσω να συμμετέχω ενεργά πάλι στο forum γιατί αυτή την εβδομάδα δεν είχα καθόλου χρόνο - λόγω ενός live και μιας κοπέλας. Τέλος πάντων αυτό με την 2002 που είπες μου δίνει κάποιες ιδέες. Επίσης αν έχεις οποιαδήποτε ιδέα για αυτοκίνητο κάποιας μάρκας σε κατηγορία που έχει κενό, πες μου να το δουλέψω, πχ μικρό coupe από την citroen κτλβασικα το thread ειναι φοβερο...απο μικρος παντα ασχολιομουν και εγω με την σχεδιαση...και γενικα ακομα και τωρα....βεβαια...εχεις καλυτερο χερι ..και οπως βλεπω εμαθες τεχνικες για να σχεδιαζεις την καθε γωνια που θελεις ...
αν μπορουσες για χαρη μου ....σε παρακαλω πολυ...να σχεδιαζες το νεο (για σενα) 106 ραλλυ
Εχω κολλημα με αυτο το σχημα και το αυτοκινητο.
ωραια μακαρι να συνεχιστει τοσο ωραια και ομαλα αυτο το thread και να γινει το πιο δημιουργηκο μεσα στο forum ! -
http://carbodydesign.com/tutorials/hand ... orials.php
-
ειχα λιγο ελευθερο χρονο, αλλά βαριόμουν να κάνω ολα τα βηματα που ελεγαν τα tutorial γιατι θα ετρωγα πολλες ωρες , εφτιαξα ενα δυναμικο μικρομεσαιο αλλά εβαλα τεραστιες ροδες και μετα βαριόμουν να το δορθώσω
-
Με τη ζωγραφικη το εφτιαξες?
-
Mαλλον photoshop η paintshop pro.
-
photoshop αλλά με λίγες εντολές για να μη φαω πολυ ωρα και χωρις γραφικη ταμπλετα
ενα πολύ καλό tutorial ειναι αυτό
http://husseindesign.deviantart.com/art ... I-35243447ο 007 ειχε κανει σε ενα αλλο τοπικ ενα ωραιο σχεδιο για bugatti με photoshop και ειχε πει οτι εκανε 6 ωρες
εγω χρησιμοποίησα πολυ λιγα από αυτά που προσφερει το photoshop, απλά ήθελα να τεσταρω μερικές γραμμες
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου