-
Σας παρουσιάζω το project των τελευταίων ημερών. Μετά από σύντομη έρευνα στην ιστορία και το design του Range Rover αποφάσισα να κάνω κάτι για την επερχόμενη τέταρτη γενιά. Χαμηλότερη γραμμή οροφής, τονισμένα φτερά τροχών, νέα φωτιστικά σώματα με στοιχεία από το παρελθόν αλλά και από τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα που παρουσιάστηκε με το Evoque, μεγαλύτεροι προφυλακτήρες και διατήρηση των αναλογιών του κλασσικού μοντέλου. Ιδού:
By thanas_4_design at 2011-08-27
By thanas_4_design at 2011-08-27 -
Thanas_4 Δεν μπορώ παρά να χαρώ όταν βλέπω εξέλιξη!
Συνέχισε έτσι! -
Μήπως να τους το στείλεις?
Είναι πάρα πολύ καλό -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μήπως να τους το στείλεις?
Είναι πάρα πολύ καλόOτι καλυτερο εχει βγαλει η Range Rover μεχρι τωρα.
-
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Σας παρουσιάζω το project των τελευταίων ημερών. Μετά από σύντομη έρευνα στην ιστορία και το design του Range Rover αποφάσισα να κάνω κάτι για την επερχόμενη τέταρτη γενιά. Χαμηλότερη γραμμή οροφής, τονισμένα φτερά τροχών, νέα φωτιστικά σώματα με στοιχεία από το παρελθόν αλλά και από τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα που παρουσιάστηκε με το Evoque, μεγαλύτεροι προφυλακτήρες και διατήρηση των αναλογιών του κλασσικού μοντέλου. Ιδού:
By thanas_4_design at 2011-08-27Πως να γίνουμε πιο τολμηροί
http://www.cardesign.ru/events/autoshow/frankfurtskij_avtosalon_2011_iaa_2011/4833 -
Mετά απο μια wacom Α4 intuos (που δεν χρησιμοποιώ πια λόγω μεγέθους μιας και ειναι τεράστια για επιτραπέζια χρήση όπως δύσκολη στη μεταφορά της) και μια wacom Α5 bamboo (πολύ καλύτερη αναλογία επιφάνειας εργασίας/ευχρηστίας) το επόμενο βήμα 8α ειναι ΑΥΤΟ!!! -> wacom inkling digital pen
Βιντεο εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=3fQe0YSL ... e=youtu.be
Βασικά ειναι για ψηφιακό σκιτσάρισμα με αναλογικό τρόπο. Τα renderings όμως με παραδοσιακή ταμπλέτα. Η τιμή του 8α ειναι κάπου μεταξύ 160-200 ευρώ. Οχι και άσχημα νομίζω...
-
Aυτη ειναι είδηση!
Steve Mattin appointed Design Director at Avtovaz Lada
http://www.cardesignnews.com/site/designers/whos_where/display/store4/item239082/ -
χαίρετε! είμαι καινούριος στο forum! ασχολούμαι πολύ με το σχεδιασμό αυτοκινήτων και ελπίζω να καταφέρω να ασχοληθώ με αυτό και επαγγελματικά στο μέλλον..'έπεσα' λοιπόν πριν λίγο πάνω στο θέμα που έχετε ανοίξει και θα ήθελα κι εγώ να σας δείξω κάποιες δουλειές μου έτσι ώστε να ακούσω σχόλια και κριτικές..το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ιδέα πως να κάνω επισύναψη των αρχείων στο comment μου..κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη..ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
-
ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! εδώ λοιπόν είναι κάποιες απ τις δουλειές μου..τα σχέδια έγιναν με χαρτί κ μολύβι και στη συνέχεια δέχτηκαν επεξεργασία photoshop..περισσότερα μπορείτε να δείτε στο profile μου στο
facebook.. http://www.facebook.com/papastergiou.andreas
-
Ενδιαφέροντα τα σχέδιά σου και οι τεχνικές παρουσίασης, θα ήθελα να δω περισσότερα σκίτσα όπως το τελευταίο με την bmw. Φαίνεται ότι χειρίζεσαι καλά την προοπτική και την σκίαση γενικότερα. Είναι σημαντικό που ξέρεις να τοποθετείς τις ιδέες σου στο χαρτί και το αντιμετωπίζεις ως σύνολο. Προσωπικά, ίσως θα ήθελα να δω περισσότερες και πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες στα σχέδια. Σωστή κριτική θα σου κάνει ο chief designer του τοπικού, ο Κωνσταντίνος.
Ενδιαφέρεσαι για κάποια σχολή στο εξωτερικό; Έχεις portfolio ή κάτι παρόμοιο στο cardesignnews ή κάπου αλλού;
-
Λοιπόν ορίστε κάποια δικά μου σχέδια, επιτέλους βρήκα χρόνο να τα ανεβάσω.
By thanas_4_design at 2011-09-25
By thanas_4_design at 2011-09-25και ένα άσχετο σχέδιο ενός τραπεζιού για το σαλόνι
By thanas_4_design at 2011-09-25 -
Δε μου σχεδιάζεις και μία βιβλιοθήκη που θέλω να φτιάξω;
-
Ευχομαι το τοπικ να έχει καλή δυναμική και τη νεα περίοδο που έχουμε μπροστά μας
**andreapa ** , καλώς ήρθες , συνέχισε δυναμικά. Είσαι σε κάποια σχολή?
Thanas_4 σημαντική πρόοδος! (περιμένω βέβαια να δω και λίγο χρώμα ε?!)Με αφορμή τα εμπρός φωτιστικά σώματα της νέας 1.....
-
thanas_4 σ ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια..η αλήθεια είναι ότι τα συγκεκριμένα σχέδια, όπως και τα περισσότερα απ όσα έχω μέχρι στιγμής είναι δουλειές 'του ποδιού'..περισσότερος χρόνος δαπανήθηκε στο editing παρά στα αρχικά σχέδια..δεν έχω ασχοληθεί συγκεκριμένα με ένα μοντέλο ή ένα project, γι αυτό και τα σχέδια μου είναι ελλειπή και πολύ αφαιρετικά όπως λες..στο facebook θα δεις μερικά ακόμα που είναι στην ίδια λογική..δεν έχω δημιουργήσει ακόμα κάποιο portfolio, αν και τον τελευταίο καιρό το σκέφτομαι αρκετά..αλλά απ την άλλη σκέφτομαι ότι οι μέχρι τώρα δουλειές μου είναι πολύ ερασιτεχνικές, περισσότερο having fun οπότε δεν ξέρω και κατά πόσο έχει νόημα να κάνω κάτι, τουλάχιστον σ αυτή τη φάση..Τέλος, ναι, ενδιαφέρομαι για εξωτερικό αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα..Κυρίως για industrial και automotive design αν και γενικά δεν ξέρω ακόμα τι ακριβώς θέλω γτ μου αρέσουν αρκετά πράγματα όπως η γραφιστική και το web design..και βασικά σπουδάζω αρχιτεκτονική.. τα σχέδια σου έχουν ενδιαφέρον..μου άρεσε και το τραπέζι αν και αμφισβητώ λίγο την πρακτικότητα του, ειδικά για σαλόνι..
κωνσταντίνε καλώς σας βρήκα! όπως είπα σπουδάζω αρχιτεκτονική στο ΑΠΘ και μπαίνω στο 2ο έτος..ενδιαφέρομαι όμως ίσως περισσότερο (τουλάχιστον προς το παρόν) για την αρχιτεκτονική μικρής κλίμακας, και κυρίως γι αυτήν του αυτοκινήτου..χαίρομαι πάντως που μου δίνεται η ευκαιρία να ακούω τις κριτικές ανθρώπων σχετικών με το χώρο..
-
Michelin announces design Challenge for 2013
http://www.carbodydesign.com/2011/09/michelin-announces-design-challenge-for-2013/ -
-
vengas έχεις π.μ. !
-
Ιδού η πρώτη προσπάθεια μετά από χρόνια να βάλω χρώμα σε κάποιο σχέδιό μου:
(μόνο στυλό και ξηρά παστέλ - δεν έχω μαρκαδόρους!)
By thanas_4_design at 2011-10-08
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου