-
-
-
-
κανω τα blueprints και αρχίζω το 3d
τα blueprints τα κανω λίγο πρωτόγονα ε?
http://img402.imageshack.us/img402/379/ ... egalor.jpgκαι το άλλο σε πράσινο, φαίνονται πιο πολλά , εχω βρει ήδη 4-5 διαφορετικά σχηματα για αυτό, κυρίως αλλαγες στο πλάι
http://img268.imageshack.us/img268/8997 ... 4444tt.jpg
απο μουσική, σημερα ειπα να θυμηθώ αυτά που ακουγα στο δημοτικοΚωνσταντίνε το μαυρο...
-
Mia Alfa Romeo...
Uploaded with ImageShack.us
Μπορέι κάποιος να μου πει γιατί εδω και κάποιο καιρό στο φορουμ δε μπορώ να δω τις φωτό αλλά βλέπω αυτο το χαζό εικονίδιο του ImageShack με το βάτραχο?
Μερσί... -
ωραίες γωνίες
καλά ακούω πολλούς που βλέπουν βατράχους τελευταία
μαλλον θα φταιει το site, θα δειχνει τισ φωτο μονο σε οσους πχ εχουν κανει λογαριασμό εκει -
vengas, μερσί για το σχόλιο και για τη πληροφορία..
-
Από άποψη κατανομής όγκων και φόρμας καταλήγω κάπου εδώ.
-
-
Προσεγγίζοντας την τελική κατανομή όγκων και φόρμας
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
εγω κανω αλλαγες στην πρωτη συμμετοχη
βασικά οι άλλες συμμετοχες μου θα είναι καλυτερες, με καμπύλες που αρέσουν περισσότερο, αλλά αφού ασχολήθηκα με αυτή θα τη στείλω αν και δε μου πολυαρέσει ..μάλλον θα προσθέσω αργότερα λίγες καμπύλες και σε αυτή
-
Κάθε φορά που ανοίγω το τόπικ βλέπω το επίπεδο να ανεβαίνει σταθερά
-
Kαταλήγω σ' αυτό.
-
Οσοι βρισκετε το Photoshοp ανοητα δυσκολο και παρανοικο , μπορειτε να δοκιμασετε το δωρεαν ιαπωνεζικο PaintTool SAI και το ArtRage (επι πληρωμη) Και τα δυο, τα βρηκα εξαιρετικα. Πολυ απλα στη χρηση τους, -ειδικα το ΑrtRage και μπορεις να κανεις παπαδες πολυ γρηγορα αν υπαρχει ταμπλετα, σε σχεση με το Photoshop, το οποιο υστερει στη μιξη χρωματων.
-
Έχεις δουλέψει το Painter? Το ειχα χρησιμοποιήσει πριν (πολλά) χρόνια και για χρήση με ταμπλέτα πρέπει να ειναι καλύτερο του Photoshop.
-
Φανταζομαι εννοεις το Corel Painter. Εχει δουλεψει η αδερφη μου με αυτο και οπως λεει με ταμπλετα, ναι ειναι καλυτερο απο το PS, εχει πολυ καλυτερη διαχειρηση των χρωματων και γενικα ειναι καλο για artistic μυαλα.
-
-
-
Η πρότασή μου για το εμπρόσθιο τμήμα.Τέλος
-
Δάσκαλε εξαιρετικο
επειδή είναι η πρώτη φορά και είναι και πολύπλοκο το σχέδιο μου πήρε ενα μισάωρο να στησω τα blueprints,και άλλες 2 ωρες σημερα να περάσω τις γραμμές και να προσαρμόσω τα τετραγωνάκια κάθε καμπύλης στο κατάλληλο (Χ,Υ,Ζ)
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου