-
επειδή δεν μπόρεσα να βρώ , μήπως υπάρχει κανένα ελαφρύ και δωρεάν προγραμματάκι σχεδιασμού που γνωρίζετε συνφορουμίτες , ζητάω πολλά γιατρέ μου; ε; ευχαριστώ...
-
-
Eλπίζουμε σε μια καλή παρουσία....
-
στη Factory Five θα χρησιμοποιήσουν φώτα από άλλα αυτοκίνητα
οπότε μπορούμε να βάλουμε φωτιστικά σωματα από μοντελα που ηδη κυκλοφορούν, αλλά ποια δεχονται αυτοί?
το πιο σίγουρο ειναι τα στρόγγυλα μπρος-πίσω και διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία να τα περιβάλλουν -
Άντε πάλι στρογγυλά Είπαμε κλασσική αξία αλλά θέλει τρόπο η χρήση τους, τώρα πια είναι πολύ συνηθισμένα. Κάνουν πάντως κάτι κουκλιά αν τα σεβαστείς! Εγώ λέω να δοκιμάσω κάτι με εισαγωγές αέρα για να πάρει ένα δικό του χαρακτήρα ή να σχεδιάσω καπάκια με στρογγυλά φώτα μέσα τους.
-
Ο ανταγωνισμός μέχρι στιγμής όπως παρουσιάστηκε στημ ιστοσελίδα της κατεσκευάστριας εταιρίας
http://thefactoryfiveforum.com/showthread.php?1107-Weekly-Winners-and-Submissions-for-FFR-GRM-Design-Contest&s=9e4a9c61ce184c56b1ad453601ad9eca -
το πρώτο ,ειδικά στο προφίλ που φαίνεται ο καρχαροειδής χαρακτήρας του
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
το πρώτο ,ειδικά στο προφίλ που φαίνεται ο καρχαροειδής χαρακτήρας τουNαι , είναι εντυπωσιακό , αλλά διατηρώ επιφυλάξεις πόσο ταιριάζει με το πνεύμα και το στυλ που έχουν τα προιόντα της F5
Συνεχίζουμε και εμείς την προσπάθειά μας...αναζήτηση κλπ κλπ ...
-
επειδή δεν είναι απλό σαν σχήμα? αυτό θα το κάνει αυτόματα και ακριβό στην υλοποίηση ?
βασικά από ό,τι βλέπω, θέλουν ενα αυτοκίνητο με κόστος < 15κ δλδ ανταγωνιστή των βασικών και φτηνών εκδόσεων του Caterham...το οποίο στην πισταδόρικη εκδοχή του θα είναι καλό να εχει και hard top...εύκολα αποσπώμενο
λένε και για τις εξατμίσεις πίσω οτι δεν πρέπει να ειναι στο κεντρο -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Συνεχίζουμε και εμείς την προσπάθειά μας...αναζήτηση κλπ κλπ ...
επειδή ποτέ δεν ξέρουμε καλύτερα να στείλουμε όλα τα πρότζεκτ που θα κανουμε ολοι...θα κάνω και συντηρητικά και τρελά , βασικά δεν θέλουν και τίποτα εντυπωσιακές παρουσιάσεις να χάνει κανείς ώρα με το rendering και το board..και τα 5 σχεδια εδώ, εκτος από το γαλάζιο-κιτρινο poy einai 3d φαίνονται να εχουν γινει μεσα σε λίγα λεπτά..
http://www.factoryfive.com/whatsnew/upd ... ncomp.html -
αυτη εδώ η ουρά στον κοκκινο κυκλο(εγω το εκανα μεσα σε κυκλο) ειναι μέρος του πλαισίου? πρέπει απαραίτητα να εχει αυτην την ουρα...?
-
Αν όχι του καθ αυτού πλαισίου , σίγουρα είναι υποπλαίσιο.
Να το λάβεις υπόψη στη σχεδίασή σου. -
-
-
Θανάση νομίζω οι ζάντες ήταν το σημείο που ήθελε περισσότερο βελτίωση και στα σχέδια αυτά είναι πολύ καλύτερες
Κωσταντίνε φοβερή δουλειά όπως πάντα
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
αυτο ειδικά τα σπάει
-
-
-
υπάρχει κανενα tutorial που να εξηγει πως γινονται τα blueprints?
στην FF δινουν side και top view και δεν δινουν την front/rear... θα προσπαθησω να το κανω στο φωτοσοπ, να βαλω τις εικονες διπλα διπλα και να τραβηξω γραμμες ευθειες και να βρω τα σημεια που θα μπουν οι ροδες στην μπροστά όψη -
Σχεδιασμός Αυτοκινήτου