-
συνεχιζοντε οι προσβολες...μαλλον δν μπορουν τα αυτια σας να ακουνε κατι διαφορετικο...δεν ασχολουμαι αλλο...κλειστα μυαλα κ που ευκολα κατηγορουν.
-
Ο χρήστης vasilis(vwpolo) έγραψε:
συνεχιζοντε οι προσβολες...μαλλον δν μπορουν τα αυτια σας να ακουνε κατι διαφορετικο...δεν ασχολουμαι αλλο...κλειστα μυαλα κ που ευκολα κατηγορουν.Δεν ειναι κατι το διαφορετικο αυτο που λες.Ειναι η συνηθεια αρκετων να αναβαθμιζουν ετσι αβερτα αμαξια (κοινως μπρικια)που δεν εχουν εργοστασιακες προδιαγραφες για τετοιες ιπποδυναμεις.Το αποτελεσμα ειναι πρωτον να κινδυνευουν οι ιδιοι αλλα και οι αλλοι στο δρομο σε περιπτωση καποιου ατυχηματος.
Δευτερον παντρευεσαι τον μαστορα και τον εμπορο ανταλλακτικων γιατι σιγουρα θα εχεις προβληματα μετα την αναβαθμιση....
Αν εισαι και μισθοσυντηρητος τοτε αστα....Το διαφορετικο ειναι αυτο που σου λενε τα παιδια (ισως καπως αποτομα) δηλαδη να κοιταξεις ενα μεταχειρισμενο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ αμαξι στα αλογα που θες και τιμη λιγο παραπανω απο αυτην που θα κοστισει η μετατροπη που λες.Μονο δες που κυμαινονται οι τιμες των μεταχειρισμενων σε σχεση με αυτο που θες να κανεις και θα καταλαβεις...
Αρα μηπως εσυ δεν θες να ακουσεις το κατι διαφορετικο? -
Μεταφορικό παράδειγμα. Είσαι στην κορφή του βουνού από όπου για να κατέβεις υπάρχει ένας γκρεμός κι ένα ορεινό δρομάκι....
Εσύ λες να πηδήξεις γιατί είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο και ζητάς συμβουλή.
Όλοι οι άλλοι σου λένε να πάς από το δρομάκι και για αυτούς είναι τόσο προφανές ότι είναι ο σωστός τρόπος που δεν χρειάζεται να το στολίσουν για να σε πείσουν είναι σχεδόν αυταπόδεικτο ούτε απαιτείται να στο σερβίρουν προσεκτικά για να μην σε προσβάλλουν, είναι απλά αυτονόητο.
Αν όμως εσύ επιμένεις να πέσεις από το γκρεμό, όπως έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις τιμώντας την αρχική επιλογή σου, βρες πρώτα ένα αλεξίπτωτο (όπου αλεξίπτωτο είναι αρκετά λεφτά παραπάνω που να σε σώζουν από τις πολλαπλές απότομες προσγειώσεις).Πολλοί πάσχουμε σε διάφορο βαθμό από αυτό είναι λάθος να δενόμαστε τόσο με άψυχα αντικείμενα όπως τα αυτοκίνητα... Προσπάθησε να το ξεπεράσεις... κι εγώ το προσπαθώ!
-
+100 στον onyx. Αφου βλέπεις φίλε μου πως είναι μονόδρομος η αγορά ενός μεταχειρισμένου FR π.χ., παρά να πετάξεις τα λεφτά σου σε μετατροπή. Όλα τα παραπάνω που είπαν οι υπόλοιποι ισχύουν, δεν τα λένε τυχαία. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα από ανθρώπους που έκαναν τέτοιες μετατροπές κι έχουν ξοδέψει άπειρα!
-
Πολλοί είπαν τη γνώμη τους ότι θα έπρεπε το παιδί να πάρει ένα έτοιμο φρ. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος θέλει σώνει και καλά να ξοδέψει άσκοπα πολύ περισσότερα χρήματα, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!
-
σε αυτους τους ανθρωπους απευθυνομαι,που εχουν κανει την μετατροπη κ εχουν φαει τα μουτρα τους,δεν ζητησα φιλικες συμβουλες απο αλλους.
-
σε αυτους τους ανθρωπους απευθυνομαι,που εχουν κανει την μετατροπη κ εχουν φαει τα μουτρα τους,δεν ζητησα φιλικες συμβουλες απο αλλους.Τι ευγενικό!
Μην ανησυχείς, δεν θα σου δώσω καθόλου συμβουλές! Απλώς θα πω πως ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα, για να μην πεινάσουν τα συνεργεία!Με το καλό λοιπόν την μετατροπή και να μας γράφεις (όχι εδώ, καλύτερα αλλού... ).
-
λες κ ειπα εγω: οχιιι σονι κ καλα θελω να την κανω...γνωμη ζηταω απο καποιον που το εχει κανει...βαρεθηκα να γραφω ολο τα ιδια...ποιο ειναι το προβλημα σας?
-
Αν υπαρχει καποιος στο φορουμ που την εχει κανει θα γραψει την γνωμη του ,αν δεν υπαρχει ομως;
-
θα δεχτω την γνωμη ακομα κ το 'κραξιμο' απο ειδικους στο θεμα...δεν δεχομαι να με προσβαλλουν ασχετοι με το θεμα
-
Δεν ξέρω το προϋποθέσεις πρέπει να πληρεί κάποιος για να τον θεωρείς ειδικό αλλά σαν μηχανικός θα σου πω μερικά απλά και ελπίζω κατανοητά πράγματα.
Τόσης μεγάλης έκτασης και διαφοράς σε επίπεδο δύναμης κινητήρα απαιτούν εκτεταμένες αλλαγές σε όλα σχεδόν τα υποσυστήματα του αυτοκινήτου. Αν δεν υπάρχουν έτοιμες λύσης από αναγνωρισμένους βελτιωτικούς οίκους ή το αγωνιστικό τμήμα της κάθε εταιρείας απλά βουτάς σε θολά νερά που κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι αποτελέσματα τα έχεις και πόσο κόστος θα στοιχίσουν. Το σίγουρο είναι ότι θα μπλέξεις με κάθε 'ειδικό' του χώρου των βελτιώσεων που το μόνο που θα κάνει είναι να σε χρεώνει για επιλογές που δεν έχουν τα εχέγγυα έτοιμων και δοκιμασμένων επιλογών. Η συρραφή χωρίς ουσιαστικά μελέτη εξαρτημάτων από εδώ και από εκεί με αμφιλεγόμενης ποιότητας εφαρμογή και συναρμογή ανεβάζουν στα ύψη τις πιθανότητες συχνών βλαβών και πρόωρων φθορών με μειωμένη φυσικά ασφάλεια!!! Τέλος η αύξηση στα κυβικά πέρα των νομίμων σε καθιστά άμεσα παράνομο και αυτό νομίζω τα λέει και τα κλίνει όλα. Ελπίζω να σου έδωσα την εικόνα. Από εδώ και πέρα όπως λένε και στο χωριό μου ξάσου!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν ξέρω το προϋποθέσεις πρέπει να πληρεί κάποιος για να τον θεωρείς ειδικό αλλά σαν μηχανικός θα σου πω μερικά απλά και ελπίζω κατανοητά πράγματα.Χμμμ, κύριε, έχετε κάνει την μετατροπή; Αν όχι, δεν δικαιούσθε να ομιλείτε!
-
Ε ρε γελια....εχω να ριξω τοσο γελιο απο τοτε με τον Αριστο
-
Αναζητώντας τον άνθρωπο (άνθρωποι είμαστε σφάλματα κάνουμε).... που θα πρέπει να παραδεχτεί δημοσίως ότι έδωσε όσα λεφτά χρειάστηκαν για να τροποποιήσει το Polo του σε 1800 turbo... παρόλο που του κόστισε περισσότερο από το να πουλήσει το δικό του και να πάρει άλλο έτοιμο και παρόλο που το φτιαγμένο ποτέ δεν θα είναι σαν το εργοστασιακό.... Κάποιον λοιπόν που να παραδέχεται τα λάθη του και να μην διστάζει να το ομολογήσει! Μην σπρώχνεστε παρακαλώ! Γιατί φυσικά περιμένουμε περισσότερους από έναν 'ειδικούς' στην προσπάθεια να επιτύχουμε και στατιστική σημασία!!!
Καλή τύχη φίλε μου... δοκίμασε και στην Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων... -
ΡΑΝΤΑΠΛΑΝ ΓΕΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΟΝΥΧ ΕΝΑ ΠΟΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ 150 ΑΛΟΓΑ ΚΑΝΕΙ 17 -18 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΜΑΚΡΗ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...
-
ΡΑΝΤΑΠΛΑΝ ΓΕΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΟΝΥΧ ΕΝΑ ΠΟΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ 150 ΑΛΟΓΑ ΚΑΝΕΙ 17 -18 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΜΑΚΡΗ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...Καταρχήν φίλος αγόρασε polo gti καινούργιο με 15000 € πρόσφατα, απλά ήταν από τα τελευταία κομμάτια και το έδιναν με μεγάλη έκπτωση. Από κει και πέρα δε νομίζω ότι όσοι σου είπαν να πάρεις εργοστασιακό εννοούσαν καινούργιο... ένα μεταχειρισμένο σίγουρα κάνει λιγότερο από τα λεφτά που κάνει το δικό σου + το κόστος μετατροπής, άσε που με τη μετατροπή πάντα θα υστερεί από το εργοστασιακό, είτε αυτό λέγεται φρένα, είτε λέγεται στήσιμο, είτε λέγεται απλά αξιοπιστία, είτε...
Αν αποφασίσεις να το πράξεις σου εύχομαι καλή επιτυχία, φρόντισε τουλάχιστον πάντως η αυξημένη δύναμη να συμβαδίζει με το υπόλοιπο στήσιμο του αυτοκινήτου.
-
ΡΑΝΤΑΠΛΑΝ ΓΕΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΟΝΥΧ ΕΝΑ ΠΟΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ 150 ΑΛΟΓΑ ΚΑΝΕΙ 17 -18 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΜΑΚΡΗ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...Μάλλον έχεις καταφέρει να προσπαθούν πολλοί να σου πάρουν τα λεφτά σου.... μήπως τα επιδεικνύεις πολύ;; Με 18.000 παίρνεις BMW και μάλιστα 5άρα ή Mercedes SLK....
-
Γνώμη μου είναι οτι αν μπείς στη διαδικασία να βελτιώσεις ένα αμάξι να το κάνεις πραγματικά τούμπανο, αλλιώς δέν αξίζει. Στην προκειμένη περίπτωση θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά και όλα κι όλα 150 άλογα θα έχεις, στα ίδια επίπεδα με σαξόραλο και χειρότερα λόγω βάρους.
-
Ας μου επιτραπει κι εμενα να πω την ταπεινη μου γνωμη σαν κατοχος αυτοκινητου μετατροπης εδω και καποια χρονια...Κατ'αρχας η εποχη που καναμε τετοιες ιστοριες στα αυτοκινητα περασε ανεπιστρεπτι...Επ'ουδενι δεν αξιζει πλεον να μπεις σε τετοια διαδικασια απο την στιγμη που η αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου εχει πιασει πατο...Οσο προσεγμενη δουλεια και να κανεις στο αυτοκινητο κατα την διαρκεια της μετατροπης ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα γινει,ουτε θα το νιωθεις σαν το εργοστασιακο...Επισης, αν δεν εχεις την τυχη να το φτιαχνεις μονος σου ή με τον κολλητο σου και κουμπαρο σου οπως π.χ. εγω ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου στοιχισει πολυ περισσοτερο απο το αυθεντικο και παλι δεν θα ειναι εξισου καλο...Μπορω απολυτα να καταλαβω γιατι δεν θες να σκοτωσεις την καροτσα σου στη οποια πιθανοτατα να εχεις βαλει φρενουκλες, να εχεις στησει αναρτηση κτλ ( αν εχεις πειραξει εμφανιση κακως το εκανες ξηλωσε τα ολα παραυτα! )αλλα καλυτερα να τα ξηλωσεις και να το πουλησεις αγοραζοντας μια μεγαλυτερη εκδοση του ιδιου ή καποιο αλλο αυτοκινητο παρα ολο το ζορι μιας μετατροπης...Κι επισης εχουν τεραστια διαφορα τα αυτοκινητα με μετατροπη που θα κυκλοφορησουν 3-4 φορες τον μηνα για ενα track day ή γενικοτερα για ξεκ@υλωμ@ και εντελλως διαφορετικα να υπολογιζεις σε αυτο το αυτοκινητο για την καθημερινη σου μετακινηση καθως η πιθανοτητα κατι να παει στραβα ειναι πολυ πιο αυξημενη...Πιστεψε με απο οσα € θα υπολογισεις αρχικα για την μετατροπη ή θα σου πει ο εκαστωτε ''μαστορας'' θα πρεπει να υπολογισεις πολυ παραπανω + το τρεξιμο στο υπουργειο συγκοινωνιων για να δηλωσεις την αλλαγη συν πολλα ακομη που θα τα καταλαβεις μονο οταν μπεις στον χορο...Προσωπικα δεν το εχω μετανιωσει καθως το ΖΧ μου παιζει κυριως το ρολο του ξεκ@υλωτηριου πλεον οποτε απαιτειται και δεν μου στοιχισε οσα θα στοιχιζε στον οποιονδηποτε απλο κατοχο που θα προσπαθουσε να προχωρησει σε μετατροπη...Παντως δεν ειναι τυχαιο που ολοι μας εδω σου λεμε το ιδιο πραγμα...Αυτες οι τακτικες πλεον πεθαναν..Φτηνο γκαζι υπαρχει στην αγορα, δεν υπαρχει λογος να μπλεξεις με μα'ι'μουδιες και μην αφησεις κανενα μαστορα ή καγκουρα να σε παραμυθιασει!
-
ευχαριστω παιδια!!!
metatropi FR