-
Το να ποστάρεις αυτολεξεί κείμενα από άλλες πηγές ( από το rally.gr το συγκεκριμένο ) χωρίς να αναφέρεις τπτ δεν επιτρέπεται. [mod mirage]
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Το να ποστάρεις αυτολεξεί κείμενα από άλλες πηγές ( από το rally.gr το συγκεκριμένο ) χωρίς να αναφέρεις τπτ δεν επιτρέπεται. [mod mirage]Μπηκες καθολου στον κοπο να διαβασεις τι λενε οι προηγουμενες σελιδες mr bot?
Γιατι αυτα τα εχουμε ξανα αναφερει πιο πισω... -
Ο χρήστης Gilles27 έγραψε:
...βαρέθηκα πια να διαβάζω σχόλια σουμαχερολόγων, αντισουμαχερολόγων και το κοντο και μακρύ του κάθε χαρούμενου ή πικραμένου.
Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, στο βιβλίο της ιστορίας της F1 o Schumacher είναι ΕΞΩΦΥΛΛΟ και ένθετο ΑΦΙΣΣΑ!
Δεν μπορώ άλλο...Νομίζω το βιβλιο της ιστορίας της F1 έχει πολλα εξώφυλλα... Τωρα επεδιή καποοι ξεκίνησαν να παρακολουθουν Φ1 τισ αρχες των 00s με αποτέλεσμα ο Γερμανός να έχει τόσους οπαδουσ καθώς ο Μπρον έπαιρνε τα πρωταθλήματα για πάρτυ της Φερράρι, δεν τον κάνει ούτε εξώφυλλο ούτε αφισα και εσυ Gilles27 γνωρίζεις ακόμα καλύτερα για ποιουσ μιλάω............
Όταν γράφουμε κάπου και αυτό θα το διαβάσουν κάποιοι άλλοι πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι, περισσότερο βασισμένοι στην λογική και λιγότερο στο συναίσθημα.
Κι εμένα αν ψέξεις μέσα μου, στα όνειρά μου, άλλοι έρχονται με πηγαίνουν βόλτα... είναι όμως αποκλειστικά και μόνο για μένα για κανένα άλλον. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις...
Ας μου επιτραπεί και κάτι άσχετο, αφιερωμένο σε εκείνους που βλέπουν απο τα 00s και μετά, οι άλλοι ξέρουν...
http://video.yahoo.com/watch/186136/838485Δεν αγνοω καθόλου τισ επιτυχίες και την ικανότητα του Σούμι φίλε Gilles.
Ναι απο το 1997 τρέφω μια μεγάλη συμπάθεια προσ το πρόσωπο του Ζακ και όνειρο μου ήτανε όλα αυτά τα χρόνια να τον δω να τρέχει με την Φερράρι όπως και ο πατέρας του (αν ζούσε ακόμα ο γέρο-Έντσο αυτο θα έιχε γίνει πραγματικότητα εδώ και χρόνια)
Βαρέθηκα όμως κάθε φορά που ήταν κοντά μια μεταγραφή του Ζακ στην Φερράρι να ορθώνεται το εμπόδιο του Γερμανού..... -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
...βαρέθηκα πια να διαβάζω σχόλια σουμαχερολόγων, αντισουμαχερολόγων και το κοντο και μακρύ του κάθε χαρούμενου ή πικραμένου.
Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, στο βιβλίο της ιστορίας της F1 o Schumacher είναι ΕΞΩΦΥΛΛΟ και ένθετο ΑΦΙΣΣΑ!
Δεν μπορώ άλλο...Νομίζω το βιβλιο της ιστορίας της F1 έχει πολλα εξώφυλλα... Τωρα επεδιή καποοι ξεκίνησαν να παρακολουθουν Φ1 τισ αρχες των 00s με αποτέλεσμα ο Γερμανός να έχει τόσους οπαδουσ καθώς ο Μπρον έπαιρνε τα πρωταθλήματα για πάρτυ της Φερράρι, δεν τον κάνει ούτε εξώφυλλο ούτε αφισα και εσυ Gilles27 γνωρίζεις ακόμα καλύτερα για ποιουσ μιλάω............
Όταν γράφουμε κάπου και αυτό θα το διαβάσουν κάποιοι άλλοι πιστεύω οτι πρέπει να είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι, περισσότερο βασισμένοι στην λογική και λιγότερο στο συναίσθημα.
Κι εμένα αν ψέξεις μέσα μου, στα όνειρά μου, άλλοι έρχονται με πηγαίνουν βόλτα... είναι όμως αποκλειστικά και μόνο για μένα για κανένα άλλον. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις...
Ας μου επιτραπεί και κάτι άσχετο, αφιερωμένο σε εκείνους που βλέπουν απο τα 00s και μετά, οι άλλοι ξέρουν...
http://video.yahoo.com/watch/186136/838485Δεν αγνοω καθόλου τισ επιτυχίες και την ικανότητα του Σούμι φίλε Gilles.
Ναι απο το 1997 τρέφω μια μεγάλη συμπάθεια προσ το πρόσωπο του Ζακ και όνειρο μου ήτανε όλα αυτά τα χρόνια να τον δω να τρέχει με την Φερράρι όπως και ο πατέρας του (αν ζούσε ακόμα ο γέρο-Έντσο αυτο θα έιχε γίνει πραγματικότητα εδώ και χρόνια)
Βαρέθηκα όμως κάθε φορά που ήταν κοντά μια μεταγραφή του Ζακ στην Φερράρι να ορθώνεται το εμπόδιο του Γερμανού.....Sorry mate...αλλά στη προκειμένη περίπτωση ποτέ δεν είχε αναφερθεί ουσιαστικά το όνομα του JV.
Άλλωστε νομίζω δε το'χει τώρα, όπως δε το είχε και μετά το '97.
-
Οι αποδόσεις από bwin για το GP της Ευρώπης.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Οι αποδόσεις από bwin για το GP της Ευρώπης.Mπόλικα κορόιδα θα ποντάρουν στο Michael...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βαρέθηκα όμως κάθε φορά που ήταν κοντά μια μεταγραφή του Ζακ στην Φερράρι να ορθώνεται το εμπόδιο του Γερμανού.....Sorry mate...αλλά στη προκειμένη περίπτωση ποτέ δεν είχε αναφερθεί ουσιαστικά το όνομα του JV.
Άλλωστε νομίζω δε το'χει τώρα, όπως δε το είχε και μετά το '97.
Συμφωνώ
Εδώ και 15 και βάλε χρόνια που ο Σουμάχερ τριγυρνάει στην Φερραρι η προφορά του ονόματος **'villeneuve' ** στο Maranello απαγορεύται δι' απαγχονισμού......... -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Οι αποδόσεις από bwin για το GP της Ευρώπης.Στο head to head με τον Raikkonen πάντως δίνει φαβορί τον Φινλανδό.
-
Πότε θα δοκιμάσει την F60;
-
δεν χρειάζεται να τη δοκιμάσει θα την βάλουν κατευθείαν στη γραμμή της εκκίνησης
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
δεν χρειάζεται να τη δοκιμάσει θα την βάλουν κατευθείαν στη γραμμή της εκκίνησηςΣτην pole position.
-
Θα τους καθαρίσει με χαρακτηριστική άνεση. Εδώ θα μαστε να τα πουμε.
-
Τα θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν;
Θα γυρίσει μετά από τρία χρόνια και θα τους διαλύσει όλους.
Και εγώ βλέπω σούπερμαν, αλλά ξέρω ότι είναι παραμύθι.
Τεράστιος θα είναι αν καταφέρει να είναι ανταγωνιστικός με τους κορυφαίους.
-
Έλα τώρα δε θα φάει τον Κίμι; Με αυτόν βγαίνει η σύγκριση.
-
Πάντως ο τραυματίας μας δεν το βάζει κάτω.
http://troktiko.blogspot.com/2009/08/f1-massa.html -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Πάντως ο τραυματίας μας δεν το βάζει κάτω.
http://troktiko.blogspot.com/2009/08/f1-massa.htmlFirst interview with Felipe Massa tomorrow on Ferrari.com
Budapest, 2nd August - Felipe is ready to leave Budapest to travel back to Brazil with his wife and his personal doctor Dino Altman, while today his parents and his brother Edoardo left. Before leaving the hospital Massa gave his first interview after his accident at the Hungaroring exclusively for our website. It's the first time Felipe officially speaks after his accident. In fact the statements printed today in the English press were not his but Edoardo's.http://www.ferrari.com/English/News/Pag ... ow_on.aspx
-
**Exclusive interview with Felipe Massa: “I hope I'll be back on the track soon!” **
How do you feel? What do you remember from the accident?“It is sort of a strange feeling. I know exactly what happened, that a spring came off Rubens' car and hit me on the helmet. I know that something happened to me, but I didn't feel anything when it happened. They told me that I lost consciousness at the moment of the spring's impact on my helmet and I ran into the barriers, then I woke up in hospital two days later. I don't remember anything and that's why what the doctors did had to be explained to me. When I saw Rob (Smedley, his race engineer), he asked me if I remembered Rubens, but the last thing I remembered was when I was behind him at the end of my fast lap in Q2, and than it's blank. It's difficult to explain. I'm feeling much better now and I want to recover as soon as possible to get back behind the wheel of a Ferrari.”
Do you want to thank anyone?
“First of all I want to thank God. Then I want to thank the doctors at the race track and at Budapest's AEK hospital, who have done a lot for me, and Dino Altmann, who came with my family from Brazil and who was extraordinary over the last days.
But I also want to thank everybody who prayed and who wrote to me via my own and Ferrari's website, hoping that everything went well. So many people wrote to me, also many who aren't interested in Formula 1, but had heard about what happened to me: thank you so much and I want to tell them that I'm praying also for them. I would have done the same if an accident had happened to another driver: I would have prayed for him that everything went well.”
..............................http://www.ferrari.com/English/News/Pag ... rview.aspx
-
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/77534Tι κρίμα...
-
Τι ακριβως ειναι το αστειο σε αυτην την ειδηση;
Επιστροφή Schumacher