-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Περίεργη φάση. Πιό πιθανή εξήγηση είναι ότι βολεύει, μιας και δε θα μας απασχολήσει στο μέλλον όπως άλλοι πιθανοί αντικαταστάτες κι έτσι μειώνεται το μπλέξιμο του παρασκηνίου και του κανιβαλισμού πάνω στο Massa. Επίσης, αν ο Αλόνσο πράγματι δεν τρέξει στη Valencia, διασώζεται κάπως εμπορικά το GP για φέτος.Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αλλά το κακό είναι ότι όλοι θα είναι στραμμένοι πάνω του περιμένοντας να τον φάνε. Τόσο το κοινό, όσο και κάποιοι οδηγοί. Από την άλλη, μια καλή επίδοση ίσως εκθέσει πολύ κόσμο. Είναι πλέον 40+ ετών και δεν έχει οδηγήσει για καιρό, ενώ και τα μονοθέσια έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Να δούμε.
Πεθαίνω για μια μονομαχία στα ίσα Hamilton-Schumacher, ακόμα κι αν δε γίνεται στο ζενίθ και των δύο. Αν και τον Schumacher τον πιάσει ο ανταγωνιστικός εγωισμός του, τους βλέπω χεράκι-χεράκι στον τοίχο.
Καλά...θα είναι ΟΝΕΙΡΟ τέτοια μονομαχία.
Και το σημαντικό είναι ότι ο Σούμι δε θα έχει τίποτα να χάσει
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Η καλυτερη φαση ρε. Ετσι θα δωθει η ευκαιρια σε μερικους ψωνισμενους τσαμπιονς MBE να δουνε τι σημαινει 'βασιλιας της φ1'
Αναμένω αγωνιωδώς πάντως το σχόλιο του fn1m
Ελα ρε , δν ξερεις τι θα πει;
'Ο παππους ο σουμαχερακος, θα γελασουμε πολυ μαζι του τωρα στα 50 που ξανατρεχει, ο μεγιστος σουπερμαν ΜΒΕ (ευλογημενο το ονομα του στους αιωνες) λιουης θα τον διαλυσει για την πλακα του' -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
και τι σημαινει αυτο; Οτι και να κανει, η ιστορια που εγραψε δεν ξεθωριαζειΔεν ξεθωριάζει αλλά αρχίζει και θυμίζει Βιλνέβ (στον 2ο ερχομό του). Δεν το είχε ανάγκη. Μπορούσε και ο Gene μια χαρά να κάνει την δουλειά του.
Εγώ είμαι 100% αντίθετος. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και τι σημαινει αυτο; Οτι και να κανει, η ιστορια που εγραψε δεν ξεθωριαζει
Δεν ξεθωριάζει αλλά αρχίζει και θυμίζει Βιλνέβ (στον 2ο ερχομό του). Δεν το είχε ανάγκη. Μπορούσε και ο Gene μια χαρά να κάνει την δουλειά του.
Εγώ είμαι 100% αντίθετος.+1
Το μόνο που σώζει την όλη ιστορία είναι ότι ο MS έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ κίνητρο. Να αποδείξει ότι το έχει ακόμα και ότι είναι καλύτερο από την θρασύτατη πιτσιρικαρία.
Ο Lauda το πέτυχε. Το ίδιο και ο Prost. Ο Mansell από την άλλη απέτυχε παταγωδώς (McLaren 1995). To θέμα είναι ότι οι πρώτοι 2 είχαν κορυφαίο μονοθέσιο και ο Mansell μέτριο προς κακό.
Άρα όλα θα εξαρτηθούν από το αν συνεχιστεί η βελτίωση της Ferrari.
Μονομαχία Schumacher-Vettel πώς σας φαίνεται; Έλα παππού μου να σου δείξω... -
Πάντως ο MS έχει πολλά να χάσει...
Δεν περιμένω να σέρνεται, αλλά μετά από 3 χρόνια αγωνιστικής απραξίας και 1,5 χρόνο οδηγικής απραξίας μου φαίνεται πολύ τολμηρό εγχείρημα, οδηγώντας μάλιστα σε εντελώς άγνωστη γι' αυτόν πιστα. Σίγουρα, η εμπειρία του είναι τεράστια, αλλά όλοι θα είναι εκεί έξω για να τον κατασπαράξουν.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι η ιστορία δεν ξεγράφεται, και μπράβο του που έχει τα κότσια να ξαναγυρίσει.
-
Meanwhile in Schumachers' residence...
-
Η καλυτερη φαση ρε. Ετσι θα δωθει η ευκαιρια σε μερικους ψωνισμενους τσαμπιονς MBE να δουνε τι σημαινει 'βασιλιας της φ1'Θα το κρατήσω αυτό το post και αν τελικά δεν παρουσιαστεί ο Michael σαν 'βασιλιάς της F1' και πελαγοδρομεί μη μου λες μετά μα και μου...
-
Άσχετο, αλλά για θυμηθείτε τι λέγαμε όσοι ασχολούμασταν με το μπάσκετ για τον Michael.... JORDAN όταν επέστρεψε στους Bulls...
ΓΡΗΓΟΡΑ να γίνει δημοψίφισμα για θέσεις του MS σε χρονομετρημένα και αγώνα!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το μόνο που σώζει την όλη ιστορία είναι ότι ο MS έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ κίνητρο. Να αποδείξει ότι το έχει ακόμα και ότι είναι καλύτερο από την θρασύτατη πιτσιρικαρία.
Ο Lauda το πέτυχε. Το ίδιο και ο Prost. Ο Mansell από την άλλη απέτυχε παταγωδώς (McLaren 1995). To θέμα είναι ότι οι πρώτοι 2 είχαν κορυφαίο μονοθέσιο και ο Mansell μέτριο προς κακό.
Άρα όλα θα εξαρτηθούν από το αν συνεχιστεί η βελτίωση της Ferrari.
Μονομαχία Schumacher-Vettel πώς σας φαίνεται; Έλα παππού μου να σου δείξω...Το θέμα είναι ότι δεν επιστρέφει για να αποδείξει. Δεν είναι συγκρίσιμη η περίπτωση με Lauda, Mansell, Prost.
Όσο για τη μονομαχία Schumacher-Vettel... μου φαίνεται έχεις όρεξη να δεις τσόντα...
Η λαλακία είναι ότι ξεκίνησαν κιόλας οι συζητήσεις σε τέτοιο κλίμα λες κι ο άλλος επιστρέφει σοβαρά μετά από κανα διαλειμματάκι. Θέτει την υστεροφημία του στο έλεος του καθενός που έχει απωθημένα. Γι'αυτό και μόνο το λόγο, βέβαια, αξίζει να τα πάει καλά για να μην τους δώσει τη χαρά.
-
Η καλύτερη επιλογή που πήρε η φερράρι! Είμαι 100% σύμφωνος με αυτή την κίνηση κ χαίρομαι πολύ που ο schumacher θα τρέξει ξανά κ να δείτε που θα τους ταρακουνήσει όλους...
αν δεν τρέξει ο αλόνσο....
-
Θα πρέπει πάντως οπωσδήποτε να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να μπορέσει να κάνει κάποιες μέρες δοκιμών, και σίγουρα να περάσει πολλές ώρες στον προσομειωτή.
-
Δε νομιζω να στραφει εναντιον του MS αυτο που παει να κανει.Δεν θα ενταχθει ως κανονικος οδηγος απλα θα αντικαταστησει τον Μασσα προσωρινα.Το μονοθεσιο που θα οδηγησει δεν ειναι και οτι καλυτερο ενω ο ιδιος (οπως ολοι γνωριζουν) δεν ειναι και στην καλυτερη φυσικη κατασταση.Κανεις δεν ειπε οτι θα κανει πρωταθλητισμο,ουτε θα στιριχτει η ομαδα πανω του να ανακαμψει απλα θα αντικαταστησει.Τωρα γιατι η σκουντερια κανει αυτη την κινηση δεν μπορω να καταλαβω.Ισως αν εβαζε τον Gene να τα πηγαινε πολυ καλυτερα απο τον Μασσα,με οτι συμαινει αυτο για το μελλον.
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Η καλυτερη φαση ρε. Ετσι θα δωθει η ευκαιρια σε μερικους ψωνισμενους τσαμπιονς MBE να δουνε τι σημαινει 'βασιλιας της φ1'
Θα το κρατήσω αυτό το post και αν τελικά δεν παρουσιαστεί ο Michael σαν 'βασιλιάς της F1' και πελαγοδρομεί μη μου λες μετά μα και μου...
Τς τς τς
Ποιος σου'πε οτι ο Μικαελ 'θα παρουσιαστει' ως βασιλιας της φ1;
ΕΙΝΑΙ ο βασιλιας της Φ1, ετρεξε πλαι σε μεγαλες οδηγαρες και θρυλους και ειναι ο πολυπρωταθλητης. Ακομα και ενα εφταχρονο ξερει τι σημαινει ΣουμαχερΔεν τολμω να τον συγκρινω με το edit που ακουει στο ονομα λιουης, ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν θα δει τις εμπειριες του Βασιλια . Αλλα θα μου πεις, εδω μερικοι φωστηρες τον συγκριναν και με τον... Αυρτον
Να προσέχουμε λιγάκι
Hellenic tifosi -
Θα το κρατήσω αυτό το post και αν τελικά δεν παρουσιαστεί ο Michael σαν 'βασιλιάς της F1' και πελαγοδρομεί μη μου λες μετά μα και μου...
Τς τς τς
Ποιος σου'πε οτι ο Μικαελ 'θα παρουσιαστει' ως βασιλιας της φ1;
Eσύ πριν από λίγο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ισως αν εβαζε τον Gene να τα πηγαινε πολυ καλυτερα απο τον Μασσα,με οτι συμαινει αυτο για το μελλον.Τι σε κανει να το πιστευεις αυτο?
-
μια προταση ανα ποστ διαβαζεις fν1μ; Η εχεις προβληματα κατανοησης της απλης Ελληνικης
-
Μια είναι η εξήγηση επιστροφής Σούμι για μένα. Η τηλεθέαση και τα εισιτήρια πρέπει να έχουν πιάσει πάτο.
-
Θα πάω πάλι σε GP!!!
Έλα ρε αρχηγόπουλο να τους θυμίσεις πώς γίνεται!!! -
Ο χρήστης STK έγραψε:
Ισως αν εβαζε τον Gene να τα πηγαινε πολυ καλυτερα απο τον Μασσα,με οτι συμαινει αυτο για το μελλον.
Τι σε κανει να το πιστευεις αυτο?
To οτι θα παει καλυτερα απο τον Μασσα???Τιποτα αλλα στην F1 oλα ειναι πιθανα,μπορει να φερει καλυτερα αποτελεσματα(απο τυχη ισως).
-
μια προταση ανα ποστ διαβαζεις fν1μ; Η εχεις προβληματα κατανοησης της απλης ΕλληνικηςΈλα ρόμπα έγινες...
Επιστροφή Schumacher