-
Αμερικαν οπτικαλ,,οπως λεμε στρατηγος Παττον ας πούμε?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Για αυτό παίρνειος μόνο Rayban (πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Luxotica) που είναι εξειδικευμένη κατασκευάστρια και έχει **κατά ομολογία των ειδικών τους καλύτερους ****φακούς με **πάρα πολλές πατέντες και πρωτοπορίες.
Καλο!
Εχεις ακουστα,serengeti,vuarnet,revo,αντε και καποια Oakley?
H rayban εχει καλο value for money,στα low bugdet ηλιου.
Αυτες που αναφερεις δεν ειναι κατασκευαστριες εταιριες κρυσταλλων(+οργανικα).....ειναι απλα φηρμες
Για αυτό είπα φρουφρου κι αρώματα... Πάντως το marketing κάνει θαύματα...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αμερικαν οπτικαλ,,οπως λεμε στρατηγος Παττον ας πούμε?Μαζί με τα Rayban Aviator τα μόνα προβλεπόμενα να φέρονται από ένστολους στρατιωτικούς (κατ'εξαίρεση σε έντονη ηλιοφάνεια)...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οχι ολα τα κακα εχω μονο γκαβος δεν ειμαι! Λεω να παρω ray ban να ειμαι γωης να κατεβαινω απο το ταφ και να με βλεπουν τα γκομενακια και να υγραινονται!
Rayban Polarized!!! Κατά προτίμηση τα Aviator.
Πολυ ωραια τα polarized.Εκτος απο Aviator υπαρχουν κι αλλα?Τι τιμες παιζουν?
-
Έχει κι άλλα... κοντα στα 170+ αλλά αξίζει Γιωργο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχει κι άλλα... κοντα στα 170+ αλλά αξίζει Γιωργο!Ενταξει και 200 τα δινω ετσι και αλλιος θα τσονταρει και η μανα μου.Τα αλλα πως λεγονται?Αλλαζει ο σχεδιασμος τους η απλα το τζαμακι και το χρωμα??
-
Λοιπον μετα απο κατι συζητησεις με ενα φιλο απο Αμερικη,εμαθα για τα Maui Jim,τα οποια και πηρα.Καταπληκτικο γυαλι, εφαμιλλο αν οχι και καλυτερο απο τα serengeti .
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Έχει κι άλλα... κοντα στα 170+ αλλά αξίζει Γιωργο!
Ενταξει και 200 τα δινω ετσι και αλλιος θα τσονταρει και η μανα μου.Τα αλλα πως λεγονται?Αλλαζει ο σχεδιασμος τους η απλα το τζαμακι και το χρωμα??
Έχει πάρα πολλά μοντέλα. Μπες στο www.rayban.com και δες.
-
Σημερα πηγα και αγορασα γυαλια.Ειδα τα aviator τα φορεσα αλλα τελικα δε μου πηγαιναν επειδη μου τονιζαν πολυ τα μαγουλα και με εκαναν να φαινομαι λες και ειμαι 150 κιλα! Τελικα αγορασα γυαλια τυπου μασκας με τον μισο φακο βαμμενο επειδη σκεφτηκα πως δεν ξερω ποτε θα ξαναπαρω να τα εχω και για αργοτερα που θα οδηγαω κιολλας.
Φωτο.
-
με'γεια με'γεια, θα σκίσεις στην εκδρομή
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Εδώ και χρόνια αγοράζω μόνο silhouette. Πανάλαφρα, ανθεκτικά, και ταιριάζουν σε κάθε είδος προσώπου. Δεν είναι πουλ-μουρ βέβαια, αλλά δε γαμίς...
http://www.silhouette.com -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δεν είναι πουλ-μουρ βέβαια, αλλά δε γαμίς...Τί πουλ μουρ και παπαριές. Όσο λιγότερο μπαμ κάνει ένα γυαλί τόσο πιο ωραίο είναι. Έλεος με τα γυαλιά που κουβαλάν οικόσημα 5 χ 5. Όπως συνάμα έλεος και με τα γυαλιά - ηλιακοί θερμοσίφωνες που φοράν τα ταγάρια και μοιάζουν με τζιτζίκια.
-
Βρε μαζί σου, αλλά όταν με ρωτάνε τί είναι και πόσο τα πήρα, μετά με ρωτάνε:
-Καλά γιατί δεν πήρες κανένα gucci να μοστράρεις ;;Ο Έλληνας δυστηχώς αγοράζει γυαλιά πρώτα για τη μόστρα, και μετά για τη χρηστικότητα.
Δυστηχώς όμως στη Θεσσαλονίκη τα έχουν ελάχιστοι. Είχε ο Ιακώβου, που αγόραζα επί χρόνια, αλλά έκλεισε. Σε μερικούς μετά που ρώτουσα(μέχρι να βρω στον Ταρασούδη), μου λέγανε:'εμείς έχουμε πιο ψαγμένες μάρκες'... -
Κοντρα στο ρεύμα της ανούσιας επιδειξιομανίας φίλε. Κοινώς γράψε στα @@ σου κάθε ταγαρόβλαχο.
-
εγώ αγόρασα πριν 2 χρόνια rayban aviator polarized και είμαι πολύ ευχαριστημένος
είχαν πολύ καλή τιμή (καμιά 150 ευρώ αν θυμάμαι καλά), και είναι κορυφαία. Θα συνιστουσα γυαλί ηλίου polarized.Τα rayban ειναι σίγουρα, διότι έχω δοκιμάσει τα δικά μου polarized με τα rayban polarized του αδερφού μου σε κάθετο μεταξύ τους επίπεδο και όντως σταμάτησε εντελώς η δίοδος του φωτός. -
Έτσι, έτσι Πέτρο!
Γιώργο καλοφόρετα!
-
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Serengeti Salerno που μπορώ να βρώ στην Αθήνα ?
Περί γυαλιών ηλίου...