-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Serengeti Salerno που μπορώ να βρώ στην Αθήνα ?Υποθέτω ότι τα περισσότερα οπτικάδικα αν τους το ζητήσεις θα στο φέρουν... (αν μάλιστα έχουν ήδη μοντέλα της μάρκας θα το θεωρούσα σίγουρο)
-
delete
-
Βρες τον εισαγωγέα από το επίσημο site και ρώτα τον που μπορείς να τα βρεις.
Σου έκανα τη μισή δουλειά! Μπήκα στο http://www.serengeti-europe.eu/ και βρήκα το παρακάτω:MINAS KOKKORIS SA
LEVENTI STREET 9
12132 PERISTERI
GREECE
30 210 577 09 12
30 210 577 17 34
info@fashioncode.gr -
delete
-
delete
-
Τωρα εβλεπα ειδησεις στο STAR και οπως ειναι δεδομενο δειχνει τη Τζουλια οπου ετρωγε και φορουσε κατι γυαλια ηλιου που παιζει να τρωγανε και το μισο μετωπο της Τζουλιας.
-
γυαλιά 'πούλμαν'
-
χαχα τραγικά γυαλιά αυτά που φοράνε πλέον σχεδόν όλα τα ταγάρια.
Τα λέω και ''θερμοσίφωνες'' αφού δεν διαφέρουν και πολύ από τα κάτοπτρα που φέρουν οι ηλιακοί
Τσιρκολό... -
Εγω τις λεω μυγες.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ αγόρασα πριν 2 χρόνια rayban aviator polarized και είμαι πολύ ευχαριστημένος
είχαν πολύ καλή τιμή (καμιά 150 ευρώ αν θυμάμαι καλά), και είναι κορυφαία. Θα συνιστουσα γυαλί ηλίου polarized.Τα rayban ειναι σίγουρα, διότι έχω δοκιμάσει τα δικά μου polarized με τα rayban polarized του αδερφού μου σε κάθετο μεταξύ τους επίπεδο και όντως σταμάτησε εντελώς η δίοδος του φωτός.Αγόρασα πριν 2 χρόνια τα ίδια γυαλιά, είναι πράγματι πολύ καλής ποιότητας.
Αν σου πω όμως τιμή θα φρίξεις -
Ήμουν σίγουρος ότι θα υπήρχε και κάτι για τα γυαλιά ηλίου εδώ.
Λοιπόν, χτες σε ένα τραβολόγημα σε εμπορικό κέντρο είδα σε κατάστημα οπτικών ένα ζευγάρι γυαλιά Polaroid με πρασινίζοντες φακούς. Ξεκούραστα μου φάνηκαν, έλαβα υπόψη και το θέμα της οδήγησης και ψιλοσκέφτομαι την αγορά τους. Η τιμή τους ήταν 60 ευρώ.
Η Polaroid ως μάρκα γυαλιών ηλίου είναι καλή; Το θέμα δεν είναι να αγοραστεί απλώς ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου για φιγούρα αλλά για να βοηθήσει τα μάτια και όχι να μας στραβώσει. Επιπλέον, επειδή σε αυτή τη χώρα κανείς δεν ξέρει τι αέρα κοπανιστό πληρώνει και λαμβάνοντας υπόψη ότι όλες οι υπόλοιπες μάρκες γυαλιών είχαν τριψήφιο κόστος, η τιμή τους λέει κάτι για την ποιότητά τους ή όχι;
-
Ειναι μια χαρα,απο τα καλυτερα value for money γυαλια ηλιου...!
Οπτικος speaking... -
delete
-
υπαρχει εταιρεια essel η καπως ετσι σε γυαλλια ηλιου?
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Οπτικος speaking...vaggman σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου
Μάλλον είναι η επόμενη αγορά μου.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Τωρα εβλεπα ειδησεις στο STAR και οπως ειναι δεδομενο δειχνει τη Τζουλια οπου ετρωγε και φορουσε κατι γυαλια ηλιου που παιζει να τρωγανε και το μισο μετωπο της Τζουλιας.
Στα φρύδια μας τι φοράει η Τζούλια, αλλά σ' αυτά τα αντιαισθητικά ΜΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ που καλύπτουν ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ **τι βρίσκουν επιτέλους οι γυναίκες **? Ειλικρινής απορία...
Το είπα σε μια φίλη και θίχτηκε...Κρυβουν τα χαλια τους,με ωραιο και επωνυμο τροπο...
υπαρχει εταιρεια essel η καπως ετσι σε γυαλλια ηλιου?
Μπα πρωτη φορα τα ακουω...
Οπτικος speaking...vaggman σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου
Μάλλον είναι η επόμενη αγορά μου.
Go for it!
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Στα φρύδια μας τι φοράει η Τζούλια, αλλά σ' αυτά τα αντιαισθητικά ΜΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ που καλύπτουν ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ **τι βρίσκουν επιτέλους οι γυναίκες **? Ειλικρινής απορία...
Το είπα σε μια φίλη και θίχτηκε...Κρυβουν τα χαλια τους,με ωραιο και επωνυμο τροπο......
Ειναι μόδα...η 'δικια' μου ηθελε να παρει γυαλια και δεν βρήκε σκελετο λίγο μοντέρνο που να τις 'κανει' και να μην εχει τετοιο στυλ! Πηρε τελικα τα μικροτερα σε επιφανεια που μπορεσε, αλλα δεν λεω...ωραια είναι!
Εγω εχω κατι ff με φακους μυωπιας 3+ και χρόνια...χρειαζονται απαραίτητα αλλαγη αυτοι αν δεν εχει αλλαξειο ο βαθμος μυωπιας?
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Στα φρύδια μας τι φοράει η Τζούλια, αλλά σ' αυτά τα αντιαισθητικά ΜΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ που καλύπτουν ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ τι βρίσκουν επιτέλους οι γυναίκες ? Ειλικρινής απορία...
Το είπα σε μια φίλη και θίχτηκε...Μόλις αλλάξει η μόδα θα δεις ξαφνικά πως θα αλλάξουν γνώμη και θα καταλήξουν όλα αυτά στα σκουπίδια γιατί πολύ απλά είναι τραγικά.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εγω εχω κατι ff με φακους μυωπιας 3+ και χρόνια...χρειαζονται απαραίτητα αλλαγη αυτοι αν δεν εχει αλλαξειο ο βαθμος μυωπιας?
Αν ειναι καλης ποιοτητας φακοι,και δεν εχουν αποχρωματιστει (ξεθωριασει),οχι δεν ειναι απαραιτητο.
Αν τα ειχες παρει γκρι και εχουν γινει μωβ,εισαι για αλλαγη...
Περί γυαλιών ηλίου...