-
http://vactruth.com/2010/12/31/governme ... u-vaccine/
Επεσα στην παραπάνω ιστοσελίδα, την οποία δεν μπορώ να αξιολογήσω ως εγκυρη ή όχι, αλλα μεσες-άκρες λέει οτι στην Αγγλία και Αυστραλία αποφασίσανε το εμβόλιο να μη γίνεται σε παιδιά κατω των 5 ετών, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ οπου γίνεται σε όλους. Επίσης γίνεται αναφορά στην αποτέλεσματικότητά του με παραπομπές σε άρθρα επιστημόνων, που την αμφισβητούν.
Τέλος, το άρθρο είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα στις 31/12/10 και αναφέρει την εξαρση της γρίπης ως αιτία για την πληρότητα των ΜΕΘ στα εκει νοσοκομεία, ενω τοποθετεί τους νεκρούς απο τον Οκτωβριο εως εκεινη τη χρονική στιγμή, στους 39. -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
http://ariadni144.wordpress.com/2010/12/11/shots-in-the-dark/1ο σχόλιο:
*trelokomeio
Δεκ 13, 2010 @ 11:22:30πολυ ωραίο αριάδνη αλλά τί να λέμε που μας βγάζουν τρελούς.
στον **ομοιοπαθητικό **θα πάω με τη μικρή για να μου δώσει αργότερα χαρτί για το σχολείο αλλά ευτυχώς αριάδνη μου που υπάρχει και η **παραχάραξη *αμα δεν γίνει δεκτό το ένα πράγμα. σιγά που θα κάτσω να σκάσω και να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τους άλλους. -
-
Με τη νεα γριπη ο μικρος επαθε ριξη τυμπανου μετα απο οτιτιδα.Ολα εγιναν μεσα σε 5 με 6 ωρες απο την διαπίστωση του γιατρού οτι εχει μια λοίμωξη του ανω αναπνευστικού και τιποτε παραπάνω.
Για ποιό εμβολιο μιλάμε τωρα!....Καλύτερα να δωσουν στον κόσμο τα εμβολια που κανουν στο στρατό για τη γριπη που δεν ξερω και εγώ τι εχουν μέσα και εχουμε καμια δεκαριά χρονια να αρρωστήσουμε. -
Τα εμβόλια δεν είναι ακίνδυνα αλλά μπροστά στον κίνδυνο της ασθένειας προφανώς προτιμάς το εμβόλιο.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Καλύτερα να δωσουν στον κόσμο τα εμβολια που κανουν στο στρατό για τη γριπη που δεν ξερω και εγώ τι εχουν μέσα και εχουμε καμια δεκαριά χρονια να αρρωστήσουμε.
αυτά έχουν κ αντικούκου μέσα
αν είναι δυναμόν να πιστεύεις ότι τα εμβόλια του στρατού είναι κάτι σουπερ ντούπερ και όχι αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Για ποιό εμβολιο μιλάμε τωρα!....Καλύτερα να δωσουν στον κόσμο τα εμβολια που κανουν στο στρατό για τη γριπη που δεν ξερω και εγώ τι εχουν μέσα και εχουμε καμια δεκαριά χρονια να αρρωστήσουμε.Γιατί ρε coupea, του Στρατου τα κρατάνε μυστικά για το στράτευμα....;;; Στην τελική σιγά τα εμβόλια που μας κάνανε....! Το ενα αν θυμάμαι καλά ηταν αντιτετανικό...Θα κοιταξω στο paybook να δω τί αλλο είχα κάνει....Νομίζω τα αναφέρει...
-
Το ένα αντιτετανικό και το άλλο για μηνιγγίτιδα. Τα οποία δεν τα έκανε ένα παιδί στην ίδια ΕΣΣΟ με μένα (Φλεβάρης '08) επειδή έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή λόγω ατυχήματος και πέθανε από μηνιγγίτιδα την επόμενη της ορκομωσίας.
-
Δεν ξερω τι εμβόλια μας εχουν κανει απλά λέω οτι σπανια αρρωστενουν στελέχη και δεν ειναι τυχαίο νομίζω.Ενα τριπλό κατα της γριπης πριν 5 χρονια εκανα εγω και απο τοτε εχω αννοσία!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αν είναι δυναμόν να πιστεύεις ότι τα εμβόλια του στρατού είναι κάτι σουπερ ντούπερ και όχι αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριοΑν μη τι άλλο, θα είναι αγορασμένα σε 'αμυντικές' τιμές. Πχ. 40€ το DT vax κλπ..
-
Τα τελευταία στοιχεία
http://www.keelpno.gr/images/stories/ke ... 140211.pdf
14 θάνατοι το τριήμερο (Παρασκευή-Κυριακή) και 62 ως σήμερα. Μάλλον πάμε για τριψήφιο νούμερο
Οι Δημοσιογράφοι τι έχουν να πουν?
Περί εμβολίου τώρα. Το εμβόλιο ως φιλοσοφία είναι ο ορισμός της ομοιοπαθητικής θεραπείας. Σε μολύνω με τον ιό Α ώστε ο οργανισμός σου να αποκτήσει αντισώματα. Το γεγονός ότι οι ομοιοπαθητικοί ενοχλούνται τα μάλα με το θέμα των εμβολίων δεν το έχω καταλάβει. Το ότι υπάρχουν βέβαια σούργελα που θέτουν το παιδί τους σε κίνδυνο γιατί Α ή Β είναι χωρίς αμφισβήτηση. Βέβαια έχεις και γιατρούς που λένε Α και άλλους που λένε Ω.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
αν είναι δυναμόν να πιστεύεις ότι τα εμβόλια του στρατού είναι κάτι σουπερ ντούπερ και όχι αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο
Αν μη τι άλλο, θα είναι αγορασμένα σε 'αμυντικές' τιμές. Πχ. 40€ το DT vax κλπ..
Δεν ξέρω απο που είναι ή πόσο τα πήραμε ...σούπερ όμως είναι!...
-
Το γεγονός ότι οι ομοιοπαθητικοί ενοχλούνται τα μάλα με το θέμα των εμβολίων δεν το έχω καταλάβει.
Η ομοιοπαθητική είναι μια τεράστια κουβέντα. Υπάρχουν και σοβαροί επιστήμονες που πέρα από τη συμβατική ιατρική έχουν ασχοληθεί με την ομοιοπαθητική, προσπαθώντας να βρουν τομείς όπου η συμβατική ίσως να μην είναι τόσο αποτελεσματική.
Σε κάτι αλλεργίες, ημικρανίες κλπ έχω ακούσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα.
Αλλά όταν κάποιος με πτυχίο ακτινολόγου (ή άλλο παρεμφερές) πχ και το σεμινάριο του Βυθούλκα, φτάνει να προτρέπει κάποιον να μην πάρει αντιβίωση (το πιο απλό παράδειγμα) αλλά να πάρει το τάδε ματζούνι και να βάλει την τάδε αλοιφή, επειδή κάπου διάβασε ότι μπορεί και να είναι έτσι, τη στιγμή που αναρίθμητοι γιατροί θα έδιναν έστω και προληπτικά αν φοβόντουσαν παρουσία στρεπτόκοκκου (που είναι γ@μημένο παθογόνο), τότε είναι επικίνδυνος και τσαρλατάνος. -
πήγαινέ το λίγο παρακάτω.
Μόνο στην ελλάδα υπάρχει η 'προϋπόθεση' να είσαι γιατρός για να πάρεις πιστοποιητικό ομοιοπαθητικού, για προφανείς -θέλω να ελπίζω- λόγους.
Στη γενικότητά της η ομοιοπαθητική δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την ιατρική. Οπότε, ούτε καν ακτινολόγος δεν χρειάζεται να είναι κάποιος [ακόμα και ο ακτινολόγος κάποια βασικά μαθήματα ιατρικής έχει κάνει]Και φυσικά, πάντα είναι ενδιαφέρουσα η συζήτηση γύρω από τη θεωρία της ομοιοπαθητικής, κυρίως όσον αφορά στο τι είναι τελικά το σκεύασμα που προτείνει
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η ομοιοπαθητική είναι μια τεράστια κουβέντα. Υπάρχουν και σοβαροί επιστήμονες που πέρα από τη συμβατική ιατρική έχουν ασχοληθεί με την ομοιοπαθητική, προσπαθώντας να βρουν τομείς όπου η συμβατική ίσως να μην είναι τόσο αποτελεσματική.
Σε κάτι αλλεργίες, ημικρανίες κλπ έχω ακούσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα.
Αλλά όταν κάποιος με πτυχίο ακτινολόγου (ή άλλο παρεμφερές) πχ και το σεμινάριο του Βυθούλκα, φτάνει να προτρέπει κάποιον να μην πάρει αντιβίωση (το πιο απλό παράδειγμα) αλλά να πάρει το τάδε ματζούνι και να βάλει την τάδε αλοιφή, επειδή κάπου διάβασε ότι μπορεί και να είναι έτσι, τη στιγμή που αναρίθμητοι γιατροί θα έδιναν έστω και προληπτικά αν φοβόντουσαν παρουσία στρεπτόκοκκου (που είναι γ@μημένο παθογόνο), τότε είναι επικίνδυνος και τσαρλατάνος.Εδώ υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση, η ομοιοπαθητική έχει δικά της φάρμακα που έχουν φυτικές βάσεις με αντίστοιχη δράση των κλασσικών αντιβιοτικών (πχ. amoxil, augmentin κλπ) με συχνά ταχύτερα αποτελέσματα. Παράδειγμα, πονοκέφαλος που δεν περνούσε για 2 μέρες με χρήση ντεπόν, πονστάν, παναντόλ κλπ πέρασε με δύο κάψουλες ομοιοπαθητικής, είναι τυχαίο αυτό ;
Επίσης έχουν κουφά ονόματα (πχ μπελαντόνα, πουλσατίλα κλπ ανάλογα με την δράση), και γιαυτό ίσως κάποιοι να τα αμφισβητούν, δεν υπάρχουν ματζούνια ή άλλα πράγματα
Κάθε ομοιοπαθητικός γιατρός έχει και ειδικότητα γιατρού κλασσικής ιατρικής (πχ οδοντίατρος, παιδίατρος) οπότε μιλάμε για καταρτισμένους επιστήμονες και όχι πρακτικούς- Εχω εμπειρία στην ομοιοπαθητική απο την γυναίκα μου εδώ και 5 χρόνια
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Εδώ υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση, η ομοιοπαθητική έχει δικά της φάρμακα που έχουν φυτικές βάσεις με αντίστοιχη δράση των κλασσικών αντιβιοτικών (πχ. amoxil, augmentin κλπ) με συχνά ταχύτερα αποτελέσματα.'φάρμακα' με αντίστοιχη δράση ε;
Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι παρασκευής ομοιοπαθητικών φαρμάκων, τις. οποίες χρησιμοποίησε κατά καιρούς ο Χάνεμαν. Η κατ' εξοχήν μέθοδος που χρησιμοποιούν σήμερα οι ομοιοπαθητικοί είναι η εκατοστιαία και παράγεται ως εξής: παίρνουν ένα μέρος από το μητρικό βάμμα της δραστικής ουσίας που θέλουν να παρασκευάσουν και το διαλύουν σε 99 μέρη ανενεργού εκδόχου. Ως τέτοιο θεωρείται το γαλακτοζάχαρο, το δις απεσταγμένο νερό και το καθαρό οινόπνευμα. Εάν η ουσία είναι διαλυτή στο νερό, το μίγμα υποβάλλεται σε δέκα τουλάχιστον ισχυρές δονήσεις και η διάλυση αυτή ονομάζεται πρώτη δυναμοποίηση. Από αυτή την δυναμοποίηση λαμβάνουν πάλι ένα μέρος και το διαλύουν σε 99 μέρη εκδόχου πάλι και το υποβάλλουν ξανά σε δέκα ισχυρές δονήσεις. Αυτή είναι η δεύτερη δυναμοποίηση του φαρμάκου και συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο διαλύοντας και «δυναμοποιώντας» το φάρμακο, φθάνοντας σε τεράστιες αραιώσεις εφόσον συνεχίζουν αυτή τη διαδικασία για δέκα, είκοσι, τριάντα ή ακόμη και περισσότερες φορές. Για μέταλλα που δεν διαλύονται στο νερό, χρησιμοποιούν την μέθοδο της λειοτρίβησης με τις ίδιες αναλογίες: ένα μέρος κονιοποιημένου (σαν πούδρα) μετάλλου το αναμιγνύουν με 99 μέρη γαλακτοζαχάρου. Το μίγμα αυτό υποβάλλεται σε έντονη λειοτρίβηση - μέσα σε γουδί - επί μία ώρα, και συνεχίζουν έτσι μέχρι την έκτη δυναμοποίηση πέρα από την οποία θεωρούν το προκύυαν μίγμα διαλυτό στο νερό και συνεχίζουν με διαλύσεις.
Οι μεγάλες αραιώσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τον «αριθμό του Avogadro», σύμφωνα με τον οποίο δεν θα πρέπει να υπάρχει ούτε ένα μόριο δραστικής ουσίας μέσα σε τόσο αραιωμένα διαλύματα, κάνουν τους γιατρούς αυτούς να βλέπουν την ομοιοπαθητική με μεγάλο σκεπτικισμό. Οι ομοιοπαθητικοί υποστηρίζουν, αντίθετα, ότι η πείρα τους δείχνει πως οι υμηλές δυναμοποιήσεις (πολλαπλές αραιώσεις) έχουν ακόμη καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα και ότι η δραστικότητα της φαρμακευτικής ουσίας οφείλεται μάλλον στην εμφάνιση μιας «νέας λεπτής μορφής ενέργειας» [[ ]αγαπάμε νέες μορφές ενέργειας] που προκύπτει μέσα από την διαδικασία της δυναμοποίησης . Επομένως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα φάρμακο που δρα σε χημικό επίπεδο αλλά μάλλον σε «ενεργειακό».
Το 'ενεργειακό' επίπεδο στο οποίο αναφέρεται, έχει να κάνει με τη 'μνήμη του νερού' που επειδή ήρθε κάποτε σε επαφή με τη δραστική ουσία 'τη θυμάται'.
Έχει και μια πάρα πολύ ωραία ανάλυση περί ενεργειών [θα τα ανακαλύψει αυτά δεκαετίες αργότερα η Φυσική.
Κάθε ομοιοπαθητικός γιατρός έχει και ειδικότητα γιατρού κλασσικής ιατρικής (πχ οδοντίατρος, παιδίατρος) οπότε μιλάμε για καταρτισμένους επιστήμονες και όχι πρακτικούς
Αυτό είναι ελληνική πατέντα.
Αν εγώ απαιτήσω στο πρόγραμμα 'Τριφασικών Ξυλοσομπολόγων' να εγγράφονται μόνο Μηχανολόγοι Μηχανικοί, δεν καθιστά την Τριφασική Ξυλοσομπολογία πολυτεχνικού επιπέδου -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
- Εχω εμπειρία στην ομοιοπαθητική απο την γυναίκα μου εδώ και 5 χρόνια
Ρεβύθι αντί για καφέ πίνει;
Επίσης της είπε να κόψει την coca-cola? -
πχ μπελαντόνα
Όπως είπε και ο Βέγγος όταν έκανε το φαρμακοποιό, τη μπελαντόνα δεν την ξέρω, τη μπελαμάνα ξέρω...
Πέρα από την πλάκα, επειδή στο παρελθόν είχα επαφή με τον χώρο (πρέπει να είχα γνωρίσει τη συντριπτική πλειοψηφία τους) λεω αυτό που είπα και πριν. Υπάρχουν πολλοί σοβαροί επιστήμονες οι οποίοι ασχολούνται με την ομοιοπαθητική ακριβώς για να βρουν το κάτι παραπάνω που μπορεί σε κάποιους τομείς να μην τους παρέχει η συμβατική ιατρική.
Πιθανολογώ ότι μια τέτοια περίπτωση θα γνωρίζει και η σύζυγος σου. Αυτό πχ που αναφέρεις με τον πονοκέφαλο δεν έχει καμμία σχέση με λοιμώξεις.η ομοιοπαθητική έχει δικά της φάρμακα που έχουν φυτικές βάσεις με αντίστοιχη δράση των κλασσικών αντιβιοτικών (πχ. amoxil, augmentin κλπ) με συχνά ταχύτερα αποτελέσματα
αυτό ας πούμε σαν φράση (ας σχολιάσουν και οι θεράποντες ιατροί του φόρουμ) μου ακούγεται αρκετά επικίνδυνο. Στο άλλο άκρο βέβαια υπάρχει η υπερκατανάλωση αντιβιωτικών (κακή) όπως επίσης και η ανάπτυξη αντοχής είτε από υπερκατανάλωση, είτε από συνταγογράφηση αμφιβόλου ποιότητας αντιγράφων που έχουν μικρότερη από την προβλεπόμενη ποσότητα δραστικής ( ), αλλά το στεγανό δεν παύει να υφίσταται.
Να διευκρινίσω εδώ ότι όταν ο ομοιοπαθητικός μας λέει σε περίοδο όπως αυτή (έξαρση γρίππης), 'παίρνε λίγη εχινάτσια' δεν σημαίνει ότι υποκαθιστά συμβατικά φάρμακα. Αυτό μπορεί να το πει και ο παθολόγος στο νοσοκομείο αν έχει τύχει να ακούσει την ουσία. Ένα συμπληρωματάκι είναι που ενισχύει το ανοσοποιητικό. -
Το ομοιοπαθητικό φάρμακο, η δράση του οποίου δεν μπορεί να εξηγηθεί με τους κλασικούς νόμους της χημικής αλληλεπίδρασης [όχι ρε γαμώτο...] (σύμφωνα με τον αριθμό Avogadro δεν υπάρχει θεωρητικά μόριο της χημικής δρώσας ουσίας μετά την αραίωση 10-23 - στην ομοιοπαθητική οι συνήθως χρησιμοποιημένες αραιώσεις κυμαίνονται από 100-30 η πιο χονδροειδής, μέχρι πάνω από 100-1000) επιδρά στη ζωτική δύναμη του οργανισμού.
Οι πιο βασικοί και πιο συγκροτημένοι επιστημονικά μηχανισμοί είναι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει με την ηλεκτρομαγνητική φύση του φαρμάκου και την ηλεκτρομαγνητική επίδραση του στο ενεργειακό πεδίο του οργανισμού. Ο δεύτερος αφορά τις δυνατότητες μνήμης του νερού που είναι το κύριο διαλυτικό μέσο των ομοιοπαθητικών φαρμάκων.
και αυτοί είναι οι συγκροτημένοι τρόποι...
Εξετάζοντας τώρα το ομοιοπαθητικό φάρμακο οφείλουμε να διαπιστώσουμε (όπως ισχυει γενικά στη φύση) ότι κάθε ομοιοπαθητικό φάρμακο έχει τη δική του ιδιοσυχνότητα [μα φυσικά]. Η διαδικασία της αραίωσης το απαλλάσσει από την χημική δρώσα ουσία [για να μην ξεχνιόμαστε, για καθαρό νερό μιλάμε] ενώ η διαδικασία των κρούσεων το καθιστά 'αμιγές' ηλεκτρομαγνητικό πεδίο συγκεκριμένης ιδιοσυχνότητας [ αγαπάμε]. Με την κρούση το δημιουργούμενο πεδίο αναπτύσσει ηλεκτρεγερτική εξ' επαγωγής δύναμη στο διαλύτη και του μεταβιβάζει την ιδιοταλάντωση της ουσίας [ ], Ο καθαρός πλέον διαλύτης γίνεται φορέας της δεδομένης ιδιοταλάντωσης και δρα ως 'πολύ ισχυροποιημένη' αρχική ουσία. Αυτό εξηγεί [αν μη τι άλλο ] το γιατί ενώ η αραίωση συνεχίζεται η δραστικότητα του φαρμάκου αυξάνει. Μάλιστα, είναι επιβεβαιωμένο ότι όσο πιο δυναμοποιημένο είναι το Ομοιοπαθητικό φάρμακο (σε όσο περισσότερες αραιώσεις - κρούσεις έχει υποβληθεί) τόσο πιο αποτελεσματικό και ειδικό γίνεται για τις διαταραχές που αφορούν το ψυχικό και νοητικό επίπεδο (ανώτερες λειτουργίες).
Αυτό που ισχύει για το Ομοιοπαθητικό φάρμακο, ισχύει και για τους ζώντες οργανισμούς. Κάθε ζωντανος οργανισμός αποτελεί ένα κβαντικό δονητικό σύστημα με δική του ιδιοσυχνότητα [ ]. Σε κατάσταση υγείας, όπου υπάρχει αρμονικά συντονισμένη λειτουργία των μερών, δεν καταγράφεται αυτό που λέμε 'ηλεκτρομαγνητικός θόρυβος'.
Η όποια διαταραχή, πριν ακόμα εκδηλωθεί στο φυσικό σώμα, γίνεται αντιληπτή και μπορεί να καταγραφεί στο ομοιοπαθητικό ιστορικό, γιατί διαταράσσει την αρμονική λειτουργία του συνόλου.** Οι 'νοσογόνες εστίες' είναι παλλόμενες πηγές ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων** που αλλοιώνουν τον συντονισμό και μορφοποιούν μια νέα κυματική μορφή εκπομπής. Η νέα αυτή ιδιοσυχνότητα εκφράζεται με το σύνολο των συμπτωμάτων του νοσούντος οργανισμού.
τύφλα να 'χει ο λιακό
enough with the medicine, πάμε παρακάτω:
Τι θα συμβεί όμως από τη στιγμή που θα χορηγηθεί το σωστό Ομοιοπαθητικό φάρμακο; Η θεραπευτική διαδικασία περιλαμβάνει δύο φάσεις.
Αρχικά θα υπάρχουν δύο όμοια κύματα (ιδιοσυχνότητα νοσούντος οργανισμού και ιδιοσυχνότητα φαρμάκου) - όμοια σε μήκος, συχνότητα, φάση - που θα συμβάλλουν προστιθέμενα και θα ενισχυθούν. Έτσι λογικά περιμένουμε στην πολύ αρχική φάση της θεραπείας μια επιδείνωση της έντασης των συμπτωμάτων. Κι αυτό πράγματι συμβαίνει. Μόλις ο ασθενής λάβει τη σωστή αγωγή παρατηρείται κάποιες φορές μια ήπια επιδείνωση της κλινικής εικόνας (όχι της νόσου) αν και εφόσον η ζωτική δύναμη του οργανισμού το επιτρέπει. Αυτά σε κλινικό επίπεδο είναι και σημαντικό κριτήριο για την ορθότητα της επιλογής του φαρμάκου. Αναφέρεται δε ως 'θεραπευτική επιδείνωση'.
Στο δεύτερο στάδιο όμως τα πράγματα αντιστρέφονται. Ένας βασικός νόμος της κυματικής φυσικής [ε ναι, να χώσουμε και λίγο φυσική μην και μας πούνε τσαρλατάνους] μας πληροφορεί ότι: 'κατά την ανάκλαση ενός κύματος σε σταθερό εμπόδιο, γίνεται στο σημείο της πρόπτωσης αλλαγή φάσης (πήδημα φάσης) κατά π' ή άλλως 'Όταν ένα κύμα διαδίδεται σ' ένα μέσον και ανακλάται στην επιφάνεια ενός δευτέρου μέσου στο οποίο η ταχυτητα διάδοσης του είναι μικρότερη (μεγαλύτερος δείκτης διάθλασης) συμβαίνει αλλαγή φάσης κατά 180° (π). Όταν όμως στο δεύτερο μέσο η ταχύτητα διάδοσης είναι μεγαλύτερη (μικρότερος δείκτης διάθλασης) τότε δεν συμβαίνει αλλαγή φάσης'.
Τι συμβαίνει δηλαδή στο στάδιο αυτό; Συμβαίνει μια δεύτερη συμβολή, που αρχίζει μετά την ανάκλαση του ηλεκτρομαγνητικού κύματος του φαρμάκου επί των νοσογόνων εστιών, οπότε ανακλώμενο αλλάζει φάση κατά 180° (π). Η νέα συμβολή δεν είναι πλέον ενισχυτική αλλά αποσβεστική, με αποτέλεσμα μηδενισμό των ενεργειών και τελικά απενεργοποίησης της εστίας εκπομπής των παθολογικών κυμάτων.
-
placebo effect ?
Νεα γρίπη! Θα την βγάλουμε καθαρή?