-
To οποίο περιλαμβάνει και τον H1N1 φετος.
Όσο για τον μη εμβολιασμό, κλασσικοί ψαγμένοι τε μεκ ελλήνες που στην ουσία είναι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τα οποία πρέπει να έχουν λήξει.Το πρωϊ άκουγα στην τηλεόραση τον πρόεδρο των φαρμακοποιών ο οποίος έλεγε πως ο κόσμος επηρεασμένος από το περσινό σκάνδαλο που ομολόγησε και ο ΟΠΥ φέτος δεν πήγε να εμβολιαστεί ούτε με το κοινό εμβόλιο της εποχιακής γρίπης.
Οπότε τα παππούδια ένα ένα την κάνουν
Ο γνωστός πανικός και χαρά για τα ΜΜΕ
Αποκλειται να εληξαν τοσο γρηγορα,εγω κατι γιαρμαδες που ειχα στο ψυγειο απο τοτε,μολις χτες τους πεταξα
Το κοινο εμβολιο της γριππης ειναι sold out σε πληροφορώ,ο φαρμακοποιος της γειτονιας σηκωσε τα χερια ψηλα. -
Το κοινό εμβόλιο της γρίπης περιέχει φέτος και το εμβόλιο του Η1Ν1. Με τα περσινά σούργελα των ΜΜΕ ο κόσμος φοβόταν να κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο. Του χρόνου όλα θα είναι καλά.....
Μπεεεεε μπεεεεεε
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Οπότε τα παππούδια ένα ένα την κάνουνΓιώργος Παπακωνσταντίνου likes that.
-
κακή η μέρα εχθές για τον θεριστή.....
http://www.keelpno.gr/images/stories/ke ... 180211.pdf
μόλις 6 πελάτες .... αναδουλειές.....
-
Σόρυ για το ψιλοάσχετο σχόλιο, αλλά αν συμπεραίνω σωστά από τα γραφόμενά σας, εσείς κάθε χρόνο πάτε και κάνετε αντιγριπικό εμβόλιο;
-
Φίλος που είναι διευθυντής σε μεγάλη εταιρεία εμβολιάζεται κάθε χρόνο γιατί δεν μπορεί να λείψει από τη δουλειά ούτε μια μέρα.
Πάντως είμαστε για γέλια. Τις προάλλες είχε εφημερίδα πρωτοσέλιδο ότι εν αγνοία μας ενσωματώθηκε στο αντιγριπικό εμβόλιο και το εμβόλιο για την γρίπη Η1Ν1.
Τώρα που πέθαναν πολλοί από τη γρίπη, παρουσιάζεται μεγάλη αύξηση των εμβολιασμών και υπάρχει έλλειψη εμβολίων. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Σόρυ για το ψιλοάσχετο σχόλιο, αλλά αν συμπεραίνω σωστά από τα γραφόμενά σας, εσείς κάθε χρόνο πάτε και κάνετε αντιγριπικό εμβόλιο;όχι απαραίτητα. Ως τώρα έχω εμβολιαστεί μόνον για την Η1Ν1 καθώς κατά τα επιδημιολογικά δεδομένα άνηκα στην ευπαθή ομάδα και λόγω της επαφής μου με πολύ κόσμο καθώς όταν έχεις 100 σπουδαστές στον ίδιο χώρο με εσένα δεν είναι υπεύθυνο να τους βομβαρδίζεις με τον ιό.
Φέτος δεν έκανα το εμβόλιο καθώς η Η3Ν2 δεν έχει τα χαρακτηριστικά της Η1Ν1 και το περσινό εμβόλιο δεν προστάτευε μεν αλλά είχε εκπαιδεύσει επαρκώς τον οργανισμό για την παραλλαγή του Η1Ν1.
Από εκεί και πέρα κάνω ανά δεκαετία το εμβόλιο του τετάνου.
Θυμάμαι όταν ενημέρωσα τον ομοιοπαθητικό ότι θα έκανα το εμβόλιο του τετάνου το πως γούρλωσε τα μάτια και τις δεκάδες ματζούνια που μου είχε προδιαγράψει για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες του εν λόγω εμβολίου. Κατά κάποιο τρόπο θα πρέπει να αισθάνομαι άσχημα για τους ιατρούς που υποχρεώνονται σε τακτικούς εμβολιασμούς καθώς κατά τη φιλοσοφία της ομοιοπαθητικής αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να κλείνουν τα 50 τους έτη.....
Στον Έλληνα αρέσει πολύ η συνωμοσία και η συνωμοσιολαγνία. Του αρέσει να του λένε ότι είναι ο περιούσιος λαός. Αρέσκεται να του μιλάνε για την Αρχαία Ελλάδα και για τον πολιτισμό. Αρέσκεται να νιώθει ανώτερος. Αρέσκεται να ακούει ότι για τα προβλήματά του δεν φταίει αυτός αλλά οι λευκή και μαύρη αδελφότητα που θέλουν να εξοντώσουν το Ελληνικό γονίδιο. Αλλά εν τέλει δεν είμαστε για τον υπόλοιπο κόσμο παρά μία χώρα ηλιθίων η οποία βρίσκεται κάπου κοντά στη μέση ανατολή και δεν έχουμε τίποτα το ιδιαίτερο να επιδείξουμε. Και ΙΜΗΟ this is a fact.
-
αληθεια εχουμε πουθενα κανα στοιχειο που αν δειχνει οτι πεθανε καποιος που δεν εχει καποιο αλλο προβλημα εκτως του h1n1
-
γιατί τον εντιτάρατε τον μγιάκωβο
-
'αρχησε πάλι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνωμης.... πάντα όταν έχουμε μεγάλα δημοσιονομικά προβλήμματα οι δημοσιογράφοι θέμα κυρίως με στόχο την υγεία. Οσοι πέθαιναν πεθαίνουν και τώρα. Δεν άλλαξε τίποτα. Ακόμα και η μα...α παραμένει σε υψηλότατα επίπεδα όπως ήταν. Ωστόσο να θυμάστε πως η φύση δε ξεγελάται. Οσους αποφασίσει να τους δόσει στο Χάρο θα το κάνει δε πα να 30.000 memorial και 50.000 χαρτογιακάδες και κοματόσκυλα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αληθεια εχουμε πουθενα κανα στοιχειο που αν δειχνει οτι πεθανε καποιος που δεν εχει καποιο αλλο προβλημα εκτως του h1n1Το 1/5 δεν είχε κάποιο άλλο υποκείμενο νόσημα.
http://www.keelpno.gr/images/stories/ke ... 062011.pdf
(δες πίνακα 3 σελίδα 5 περί ομάδων υψηλού κινδύνου)
Η διαφορά είναι ότι ενώ στις προηγούμενες περιόδους (πλην 2009-2010) ο αριθμός των νεκρών ήταν α) μικρότερος και β) αφορούσε κατ' αποκλειστικότητα σχεδόν άτομα >65 και με ανοσοκαταστολή ο συγκεκριμένος ιός έχει ως target group μικρότερες ηλικίες και τσακίζει και άτομα τα οποία δεν θα έπρεπε να πεθάνουν.
-
Δεν χρειάζεται μόνο υποκείμενο νόσημα. Και οι παχύσαρκοι (ΔΜΣ>30) θεωρούνται ευπαθής ομάδα.
ο συγκεκριμένος ιός έχει ως target group μικρότερες ηλικίες και τσακίζει και άτομα τα οποία δεν θα έπρεπε να πεθάνουν
Σε αυτό μια εξήγηση από παλιούς γιατρούς είναι ότι ο Η1Ν1 έχει κάποιες ομοιότητες με μια παλιά γρίπη, οπότε σήμερα άτομα μεγάλα σε ηλικία έχουν μια κάποια άμυνα σε σχέση με μικρότερες ηλικίες.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν χρειάζεται μόνο υποκείμενο νόσημα. Και οι παχύσαρκοι (ΔΜΣ>30) θεωρούνται ευπαθής ομάδα.ο συγκεκριμένος ιός έχει ως target group μικρότερες ηλικίες και τσακίζει και άτομα τα οποία δεν θα έπρεπε να πεθάνουν
Σε αυτό μια εξήγηση από παλιούς γιατρούς είναι ότι ο Η1Ν1 έχει κάποιες ομοιότητες με μια παλιά γρίπη, οπότε σήμερα άτομα μεγάλα σε ηλικία έχουν μια κάποια άμυνα σε σχέση με μικρότερες ηλικίες.
+1 (μιλάς για τη γρίπη στη δεκαετία του 50). Κατά πολλούς ο Η1Ν1 αποτελεί και τέκνο του ιού της Ισπανικής της εποχής του Α' ΠΠ και ήταν αυτό που χτύπησε όλα τα καμπανάκια στον WHO.
-
Η σειρα μου να ρωτησω, η θεια ενος γνωστου μου μπηκε στο νοσοκομειο λογω Η1Ν1 . Το παιδι ηρθε στη σχολη μετα απο μια βδομαδα , τον ειχα απο αποσταση επειδη δεν κανουμε και πολυ παρεα και στο τελος μου πεταξε οτι ηταν νοσοκομειο γιατι η θεια του ειναι μεσα λογω Η1Ν1. Τι πιθανοτητες εχει να κολλησει και κατα συνεπεια τους υπολοιπους?? Στο νοσοκομειο μου ειπε οτι ηταν με φορμα (ξερετε καλλυμενος, μασκες, γαντια και αυτη τη στολη).
Μπορει να ειναι χαζη η απορια αλλα φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η σειρα μου να ρωτησω, η θεια ενος γνωστου μου μπηκε στο νοσοκομειο λογω Η1Ν1 . Το παιδι ηρθε στη σχολη μετα απο μια βδομαδα , τον ειχα απο αποσταση επειδη δεν κανουμε και πολυ παρεα και στο τελος μου πεταξε οτι ηταν νοσοκομειο γιατι η θεια του ειναι μεσα λογω Η1Ν1. Τι πιθανοτητες εχει να κολλησει και κατα συνεπεια τους υπολοιπους?? Στο νοσοκομειο μου ειπε οτι ηταν με φορμα (ξερετε καλλυμενος, μασκες, γαντια και αυτη τη στολη).
Μπορει να ειναι χαζη η απορια αλλα φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισαKαι γιατι μπαινεις στο φορουμ;Θες να μας κολλησεις και εμας ;
-
ΝΑΙ και μου το ειπε και ηταν ψυχραιμος. Απο την Δευτερα θα δει να προστιθενται απουσιες ξαφνικα στο ονομα του
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι γιατι μπαινεις στο φορουμ;Θες να μας κολλησεις και εμας ;
Παντως πολυ ενοχλητικο να μιλας με καποιον,και μετα απο μιση ωρα να σου λεει,να μωρε ειχα και μια κωλο-ιωση πυρετο μια βδομαδα στο κρεβατι,σημερα εγινα καλα και βγηκα εξω να παρω αερα...
Ειδικα δε,αν εχεις και παιδια...
-
@ vagman
Η λύση είναι το εμβόλιο. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια η μπουρζουαζία των Δημοσιογράφων ανακάλυψε μία νέα τους πτυχή που σκοπό έχει την εξυπηρέτηση των συμφερόντων αυτών που θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 4 δις.
Αυτά που είχα διαβάσει πέρυσι πχ. περί χρήσης στο εμβόλιο βαρέων μετάλλων σε ποσότητες χιλιάδες φορές πάνω από την επιτρεπτή δόση ανεξάρτητα αν κάτι τέτοιο θα σκότωνε άμεσα τον εμβολιαζόμενο κ.λπ. καταδεικνύουν το επικίνδυνο του ζητήματος.
Φυσικά ο μέσος αναγνώστης αρκεί να διαβάσει μερικά πράγματα περί του τι είναι ένα εμβόλιο (φτάνει να ξέρει αγγλικά αν και αυτό αρχίζει να σπανίζει στη χώρα μας που ακόμα και στις εξετάσεις ξένης γλώσσας έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της σύστημα παρα-παιδείας) σε αυτή πχ τη σελίδα.
-
Από τα νέα του Θεριστή....
http://www.keelpno.gr/images/stories/ke ... 250211.pdf
Ευτυχώς είμαστε πια στην φάση ύφεσης από πλευράς κλινικής επιβάρυνσης. Όταν την προηγούμενη εβδομάδα το πλήθος των εισαγόμενων σε ΜΕΘ καθημερινά ανερχόταν σε διψήφιο νούμερο κάτι τέτοιο δεν συνέβη την εβδομάδα που μας πέρασε. Βαρύς μέχρι στιγμής ο φόρος στον Χάροντα με 119 νεκρούς και λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουμε να νοσηλεύεται τριψήφιο νούμερο σε ΜΕΘ, πολύ φοβάμαι ότι τα νούμερα των νεκρών για φέτος θα υπερβούν τα 140.
Ευχής έργο θα ήταν να μην υπάρξει έξαρση του ιού μετά και την πρόσφατη επιδείνωση του καιρού γιατί ήδη έχουμε πληρώσει ακριβά την, κατά τη γνώμη μου, εγκληματική αδιαφορία των Κυβερνώντων στο όλο ζήτημα.
Νεα γρίπη! Θα την βγάλουμε καθαρή?