-
Ανοιγω αυτο το ποστ μιας και νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλο παρεμφερες. Ολοι λιγο πολυ θα μας ενδιεφερε με καποιον τροπο να δουμε απο κοντα f1 αλλα δεν ξερουμε τον τροπο. Ας βοηθησουν αυτοι που πηγαν, πως πηγαν, ποσο τους κοστισε κτλ. Νομιζω παντως πανω απ όλα ειναι να βρεις καλη παρεα για να κανεις το ταξιδι.
-
Ανοιγω αυτο το ποστ μιας και νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλο παρεμφερες. Ολοι λιγο πολυ θα μας ενδιεφερε με καποιον τροπο να δουμε απο κοντα f1 αλλα δεν ξερουμε τον τροπο. Ας βοηθησουν αυτοι που πηγαν, πως πηγαν, ποσο τους κοστισε κτλ. Νομιζω παντως πανω απ όλα ειναι να βρεις καλη παρεα για να κανεις το ταξιδι.
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΜΟΝΖΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΜΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ GROUP ,ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ.........ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΕΥΚΟΛΑ ...
-
Σε συγχαίρω για την επιλογή του φίλου σου και σου εύχομαι καλό κουράγιο και γερά νεύρα. Είμαστε ένα ιδιαίτερο είδος όντων και η συνύπαρξη μαζί με μας και τις ιδιαιτερότητές μας απαιτεί υπομονή, κατανόηση και τα προβλήματα επιλύονται μόνο με αναισθησία/αδιαφορία ή προσηλυτισμό εσού της ιδίας. Έχω κάνει αρκετά ταξίδια σε Grand Prix, με διάφορους τρόπους, αλλά επειδή η άδεια από το στρατό είναι πολύτιμη (ειδικά στα 27 σου...) αφήνω τους υπόλοιπους να αναλύσουν...
Υ.Γ. Αυτό που θα βλέπεις/ακούς/νιώθεις στον αγώνα δεν το έχεις φανταστεί και δε θα το πιστεύεις.
-
ΠΩΣ ΠΑΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ...............
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ....ΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ...ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑLONE....ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΕ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ....ΤΕΛΟΣΣΣ.. -
Κάποιοι γνωστοί που οργανώνουν είναι τούτοι:
http://www.skylines.gr/services/skyline ... f1_805.htmΔεν έχω πάει μαζί τους και δεν ξέρω τί παίζει. Παλιά είχα πάει κάτι φορές με το hydra travel (http://www.hydratravel.gr/). Δεν ξέρω αν ακόμα το συνεχίζουν το motorsport κομμάτι.
Άλλη φορά είχα πάει με αυτούς τους ωραίους:
http://www.pageandmoy.com/motor_racing.aspx
Που είναι όμως Άγγλοι και θα πρέπει να συνεννοηθείς ειδικά. Ουσιαστικά θα τους βρεις στο ξενοδοχείο και θα σου προσφέρουν τη μεταφορά. Ακρίβεια αγγλικού επιπέδου στις μετακινήσεις και ο οδηγός τους στο Hockenheim που είχα πάει με είχε αφήσει άφωνο με τη γνώση της περιοχής και την αποφυγή της κίνησης.
Πάντως αμφιβάλλω αν χρειάζεται καν πρακτορείο. Κλείνεις εισιτήρια αεροπλάνου (Μιλάνο) ή καράβι-αυτοκίνητο (καλύτερα για Imola αυτό, πού είναι χαμηλότερα, όχι για Monza), ξενοδοχείο, εισιτήρια αγώνα (π.χ. http://www.grandprix-tickets.com/) και είσαι ΟΚ. Η μεταφορά προς και από την πίστα είναι το κομμάτι που πρέπει να ενημερωθείς ειδικά για κάθε πίστα, αλλά συνήθως υπάρχουν χίλιοι μύριοι τρόποι.
Παρακαλώ αν κάποιος έχει κάνει πρόσφατα παρόμοιο ταξίδι να δώσει λεπτομέρειες, γιατί όλα αυτά αλλάζουν με τα χρόνια.
-
Όσες φορές έχω πάει F1 δεν έχω πάει ΠΟΤΕ με πρακτορεία γιατί:
- Δεν πάνε από Πέμπτη αλλά Παρασκευή βράδυ, άρα χάνεις pit walk, δοκιμές Παρασκευής
- Δεν πάνε σε γενική είσοδο, άρα είναι πανάκριβα
- Αργούν να πάνε στη πίστα άρα ίσως χάσεις και τη θέση σου και χάνεις τα support races
- Οι γυναίκες θέλουν συνήθως ψώνια άρα υπάρχει γκρίνια και γενικώς δύσκολα μπορούν να συντονιστούν όλοι
- Υπάρχει ΤΡΕΛΟ fee για το πρακτορείο.
Τα κλείνεις όλα μόνος σου και τελειώνεις.
Μάλλον το 2010 θα πάω πάλι Μόνζα, ενώ το 2011 έχω πει θα πάω Ring και θα πάω και στο Nordschliefe.
-
Επίσης υπάρχει και αυτό:
http://www.mstravel.gr/
από το msfree.gr αλλά δεν ξέρω αν το συνεχίζουν και για του χρόνου.
Δε χάνεις τίποτα να τους ρωτήσεις... -
Εγω το 06 ειχα κλεισει απο δω εισητηρια.
Και με easyjet ειχα κλεισει εισητηρια για Μιλανο και για αυτοκινητο!!Ειχαμε βρει και ενα ξενοδοχειο σχετικα κοντα στην πιστα και ηταν σουπερ!!
Το μονο κακο ηταν οτι εγκατελειψε ο Αλονσο
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Το μονο κακο ηταν οτι εγκατελειψε ο ΑλονσοΡε τον πλεονέκτη... στο πρώτο μου Grand Prix που είδα από κοντά, Hungaroring 1999, είχε μόλις σπάσει το πόδι του ο Michael και δεν τον είδα καθόλου
-
Εισιτήρια πάντα κλείνω από εδώ:
http://www.grandprix-tickets.com/Αεροπορικά με aegean και ξενοδοχείο στο booking.com
Συνολικά βγαίνει λιγότερο από πρακτορεία.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όσες φορές έχω πάει F1 δεν έχω πάει ΠΟΤΕ με πρακτορεία γιατί:- Δεν πάνε από Πέμπτη αλλά Παρασκευή βράδυ, άρα χάνεις pit walk, δοκιμές Παρασκευής
- Δεν πάνε σε γενική είσοδο, άρα είναι πανάκριβα
- Αργούν να πάνε στη πίστα άρα ίσως χάσεις και τη θέση σου και χάνεις τα support races
- Οι γυναίκες θέλουν συνήθως ψώνια άρα υπάρχει γκρίνια και γενικώς δύσκολα μπορούν να συντονιστούν όλοι
- Υπάρχει ΤΡΕΛΟ fee για το πρακτορείο.
... αν και συμφωνώ με όλα οσα γράφεις , να θυμίσω ότι μιλάμε για ένα ζευγάρι που θελει να δει 1 φορά GP..
Εγω θα πρότεινα επειδη το ταξίδι το διοργανώνει η κοπέλα να πάει σε ένα ταξιδιωτικο γραφείο και να κλείσει από εκει ... να ειναι προετοιμασμένοι να πληρώσουν πολύ αέρα αλλά ... τι να κάνεις ?
Έχω άποψη μονο απο την Κωνσταντινουπολη ... δεν θα πήγαινα 1η φορά σε καμοια περίπτωση μονος ( το μεγαλο tip για αυτην την πίστα ειναι να κλέισεις απο Σαλλλονικη ... ) αλλά την 2η φορά θα πηγαινα συγουρα μονος μου ( ακομα και σε αυτην την πολη των 15 μυρίων )
Μετα την 1 φορά στην πίστα θα καταλάβεις πόσα πολλά πραγματα θα μπορουσε να κάνεις μονος σου ... και ποσο δικιο έχουν όλοι όσοι εχουν γράψει πιο πάνω ...
Ενα ακόμα tip ...δεν ειναι ντε και καλά 'υποχρεωτικό' ( όπως συνηθίζουμε πολύ συχνα ) να κλείσεις την ίδια θέση για όλο το τριήμερο ...
Θα πρότεινα γενική είσοδο για ΠΣ και ένα θέσης για τον αγωνα ...
Μην ξεχνας ότι υπάρχουν πολλοι υποστηρικτικοί αγώνες που δεν δίνουν θεαμα στο ίδιο σημείο με αυτο που περιμένεις στην Φ1...
-
ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ κλινω αλλα πως το προμηθευομαι και απο που?
-
Φέτος και εγώ θα πάω να μαστε καλά. Μόντσα σίγουρα και ίσως και κάπου αλλού.
-
.... με την επιστροφή του Σουμι .... (εάν αντεξει να βγάλει την χρονια ... αλλά αυτο δεν ειναι το θέμα μας ) φαντάζομαι ότι θα έχουμε νέες τιμές στην Monza και στο Hockenheimring.
Μάλλον πρέπει να επισπεύσουμε τις αποφάσεις μας ....
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... με την επιστροφή του Σουμι .... (εάν αντεξει να βγάλει την χρονια ... αλλά αυτο δεν ειναι το θέμα μας ) φαντάζομαι ότι θα έχουμε νέες τιμές στην Monza και στο Hockenheimring.Μάλλον πρέπει να επισπεύσουμε τις αποφάσεις μας ....
Προσωπικά με βλέπω για Μόνζα...έστω και μόνος μου
Είχα πάει πρόπερσι και ξέρω τα κατατόπια, που θα παρκάρω, που θα κάτσω με ΓΕΝΙΚΗ είσοδο και έχω κάνει κονέ και κρατάω ακόμα επαφές με κάτι ντόπιους που μένουν δίπλα στη πίστα που έχουν μια κερκίδα μόνοι τους και θα μου κρατήσουν θέση.
Έχουν βγει τα εισιτήρια γενικής εισόδου και έχουν για το ΠΣΚ 93€ http://www.grandprix-tickets.com/index. ... TKTS_ITALY.
Aegean έχει 150 ευρώ πηγαινέλα (καλό ε? ) από Πέμπτη μέχρι Δευτέρα. Θα πάω από Πέμπτη για το pitwalk της Πέμπτης. Ξενοδοχείο θα μου βρούνε αυτοί εκεί κοντά στη πίστα.
Γερμανία θα πάω του χρόνου, στο Ring ΜΑΛΛΟΝ οδικώς από Ελλάδα
Ψήνεσαι για Μόνζα?
-
Ψήνομαι αρκετά εγώ!
-
Να τα μααας...
Λοιπόν...δε μαζευόμαστε λέω εγώ να δούμε ποιοι ψήνονται για Μόνζα και μέσα Γενάρη με Φλεβάρη να κλείσουμε?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ψήνεσαι για Μόνζα?
... ροδοκοκκίνισα ( αλλα θέλει και η γυναίκα μου .... γ@μω την πτανα μου )
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Ψήνεσαι για Μόνζα?
... ροδοκοκκίνισα ( αλλα θέλει και η γυναίκα μου .... γ@μω την πτανα μου )
Κοίτα...πέρσι είχα πάει με τη δικιά μου...ας έρθει!
Ίσως ερχόταν και η δικιά μου αλλά δε το βλέπω.
Formula 1 και εκδρομες