-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λοιπόν...δε μαζευόμαστε λέω εγώ να δούμε ποιοι ψήνονται για Μόνζα και μέσα Γενάρη με Φλεβάρη να κλείσουμε?
... καλή ιδεα .
( γιατί τώρα μεσα στα Χριστούγεννα δεν ειναι ωρα για τετοια )
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Λοιπόν...δε μαζευόμαστε λέω εγώ να δούμε ποιοι ψήνονται για Μόνζα και μέσα Γενάρη με Φλεβάρη να κλείσουμε?
... καλή ιδεα .
( γιατί τώρα μεσα στα Χριστούγεννα δεν ειναι ωρα για τετοια )
Άσε που τώρα έχουμε άλλα έξοδα
Για να σε βάλω όμως στο κλίμα (εδώ θα κάτσουμε αν πάμε):
Monza 2008 - Q1
Monza 2008 - Race, Lap 1
Monza 2008 - Race, Lap 8
Και το MUST HAVE GADGET: Kangaroo TV, 50€ το ΠΣΚ -
Μιας και το Silverstone είναι πλέον στη γειτονιά μου και τα εισιτήρια έχουν βγει, ψάχνω για γνώμες σχετικά με το που είναι καλύτερα να κλείσω. Οι κατηγορίες είναι εδώ. Σκέφτομαι για 3ήμερο Bronze Terrace.
Καμιά γνώμη μεταξύ Copse και Luffield; Μάλλον Luffield, ε;
-
Εγώ φέτος είμαι για Barca. Θα πιάσω θέση κάπου μακριά από τους Agurias, βέβαια. Φανέλα Βραζιλίας εννοείται και κόκκινο καπελάκι με scudetto, σκέτο.
-
Σκεφτόμαστε με φίλους μου να πάμε το Σεπτέβριο στη Monza. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στο που να κλείσουμε εισητήρια, είμαστε μάλλον μεταξύ 21,22 και 24 (χάρτης).
Από όσους έχουν πάει έχει να προτείνει κανείς κάτι? Γενικότερα τιπ για τον αγώνα (κανένας μας δεν έχει ξαναπάει σε αγώνα F1) ευπρόσδεκτα.
-
Αν διψάς για αίμα, οι 6 είναι οι καλύτερες. Από κει και πέρα, η 22 θα ήταν η δική μου επιλογή, αφού βλέπεις τα φρένα, την είσοδο και σχεδόν μέχρι την έξοδο της Parabolica, το σημαντικότερο σημείο της πίστας δηλαδή. Εκεί που ξεχωρίζουν τα πραγματικά καλά μονοθέσια. Πολύ καλή περίπτωση είναι επίσης τα 13 και 15 στην Ascari, είναι αδιανόητο το πως φτάνουν και με πόσα στρίβουν εκεί οι F1.
-
Η 6 είναι η καλύτερη επιλογή (όχι την 6α όμως) ή και ίσως η 8.
Άμα κάτσεις στην parabolica πιστεύω θα ενθουσιαστείς στη αρχή αλλά μετά θα βαρεθείς μιας και ούτε προσπεράσματα γίνονται, ούτε φρένα έχει (από 7η σε 5η). Απλώς θα τα βλεπεις να περνάνε flat. Το ίδιο ισχύει και για την Ascari, έχει πολύ λίγα φρένα.
Στις 6 θα ακούς και θα βλέπεις τα κατεβάσματα και θα τα βλέπεις να επιταχύνουν. Κρίμα που δεν έχουν TC πλέον..
Επίσης, τα stands είναι γενικά πούστικα στημένα και δε βλέπεις μεγάλο συνεχόμενο κομμάτι πίστας. Όσο πληρώνεις, τόσο βλέπεις.
Κοίτα εδώ φοτο από τα stands, αλλά να ξέρεις η οπτική γωνία είναι ακόμη μικρότερη και παίζει ανάλογα σε ποιό σημείο του stand κάθεσαι.
http://www.f1grandprixtours.com/italian ... t-maps.php -
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οι 6b/c είναι λίγο τσιμπιμένες αλλά όντως φαίνεται πολύ καλό σημείο. Μία άλλη απορία, τα pit walk πότε γίνονται και τι εισητήριο χρειάζεται?
πχ όπως αυτό το βιντεάκι: http://www.vimeo.com/1744393
Όλοι αυτοί τι έχουν πληρώσει? Χρειάζεται μήπως κάποιο ειδικό εισητήριο? Προσωπικά μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον και από τον αγώνα
-
Οτι είναι τσιμπιμένες είναι....Αλλά δυστυχώς η Μονζα δεν είναι και η πιο καλή πιστα για παρακολούθηση. Έχει άλλες χάρες όμως και κλίμα.
Τα pit walk αν δε κάνω λάθος πάνε γύρο στα 2-3 χιλιάρικα για ΣΚ
Έιναι free την Πέμπτη όμως από ότι βλέπω εδώ:
http://www.f1grandprixtours.com/monza-f ... t-info.php -
Ευχαριστώ για την απάντηση Dr. Τελικά θα πάμε από πέμπτη ώστα να προλάβουμε το pit walk (προσωπικά μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον και από τον αγώνα). Για κερκίδα δεν έχουμε καταλήξει αλλά βοηθήσατε αρκετά
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση Dr. Τελικά θα πάμε από πέμπτη ώστα να προλάβουμε το pit walk (προσωπικά μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον και από τον αγώνα). Για κερκίδα δεν έχουμε καταλήξει αλλά βοηθήσατε αρκετάΜάλλον κι εγώ θα πάω.
Είναι η δεύτερη φορά μου στη Μόνζα και μπορώ να σου πω πολλά πράγματα και αν θέλεις, μπορούμε να συναντηθούμε κιόλας.
Όλα όσα σου έχουν πει τα παιδιά είναι όντως καλές επιλογές...ξεχάσατε όμως τη Roggia, 9.
Πάμε να τα δούμε 1-1.
Μεταφορά: Aegean Αθήνα-Μιλάνο, άφιξη Πέμπτη. Οπωσδήποτε θα χρειαστείς ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Νοίκιασα ένα Λεόν diesel, δεν έκαψε τίποτα και κόστισε 55 ευρώ τη μέρα. Έμεινα στον πολύ καλό και αγαπητό μου φίλο kotetsi στο Μιλάνο η πίστα ήταν 45 λεπτά από εκεί.
Εισιτήρια γενικής εισόδου και διάλεξα τη Roggia.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρεις το kangaroo tv! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ value for money! Πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Κάπου έχω γράψει για την εμπειρία, φώτο, βίντεο κλπ...αν ψάξεις θα τα βρεις. Θα τα ψάξω κι εγώ.
Έφτασα στη πίστα από τη κανονική είσοδο, στην εκκίνηση κοντά δηλαδή τη Πέμπτη κατά τις 11. Έψαχνα να δω πότε ήταν το pit walk, αλλά δυστυχώς ήταν κλειστά ή δεν είχαν ανοίξει ακόμα. Οπότε αποφάσισα να πάω μια βόλτα στη πίστα, να βρω που θα κάθομαι, που θα παρκάρω, είσοδο κλπ...επειδή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ πίστα, ετοιμάσου για ΠΟΛΥ περπάτημα...αλλά ΠΟΛΥ!
Πήγα στην Ascari, Lesmo, Roggia γενικώς περπάτησα όλη πίστα...περπατούσα ένα 2ωρο περίπου. Στη 1 άνοιξαν τα πιτ και μπήκα. Πραγματικά ήταν ΤΕΛΕΙΑ!
Γενικώς η Πέμπτη χρειάζεται οπωσδήποτε γιατί βλέπεις πολλά πράγματα, το pit walk είναι τέλειο, βρίσκεις που θα παρκάρεις, που θα μπεις, παίρνεις και το kangaroo tv τη Πέμπτη, άρα δε το ψάχνεις τη Παρασκευή κλπ.
Επειδή ήμουν στη Roggia, τη Παρασκευή μπήκα από τη πίσω πόρτα (την οποία ανακάλυψα τη Πέμπτη ), την είσοδο Lesmo (δίπλα στον σταθμό του τρένο Biassono) και το παρκάρισμα ήταν σχετικά άνετο μιας και ήμουν μακριά από τη κεντρική είσοδο αλλά ΠΟΛΥ νωρίς στη πίστα, επειδή δεν είχα αριθμημένη θέση. Νωρίς σημαίνει 8 το πρωί. Να ξέρεις ότι οι Ιταλοί μένουν εκεί το βράδυ, κατασκηνώνουν. Τελικά έκανα φιλίες εκεί με κάτι Ιταλούς, ακόμα μιλάμε στο facebook και μου κράτησαν τη θέση μου, γιατί δύσκολα αφήνουν κάποιο 'ξένο'. Η Μόνζα είναι το σπίτι τους. Αυτό ισχύει για γενική είσοδο...αν πας με κερκίδα, αλλάζει το πράγμα. Φέτος θα πάω με κερκίδα πάντως, αλλά εκεί...στη Roggia.
Τη Παρασκευή όμως να ξέρεις κάθεσαι όπου θέλεις, εφόσον έχεις πάρει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εισιτήριο 3μέρου.
Οπλίσου με ζεστά ρούχα γιατί αν αρχίζει να βρέχει έχει κρύο, μπότες, αδιάβροχο, ομπρέλα, φωτογραφική με μεγάλη μνήμη, βιντεοκάμερα, kangaroo tv, δίπλωμα για το αυτοκίνητο και χρήματα ΜΟΝΟ επάνω σου στην εμπρός τσέπη και κάρτες μόνο εμπρός γιατί κλέβουν. Μη κρατάς πορτοφόλια κλπ. Άστα στο ξενοδοχείο, πάρε μόνο μετρητά και κάρτες και βάλτα στις εμπρός τσέπες.
Αυτά. Νομίζω δε ξέχασα κάτι.
Τέσπα...αν τελικά πάω θα γράψω λεπτομέρειες.
Άντε με το καλό!
-
Νίκο σ'ευχαριστώ πολύ για το αναλυτικό ποστ, πολύ χρήσιμα όλα.
-
Παιδιά καλημέρα!
Καμμιά πληροφορία-οδηγία-συμβουλή για GP Monte Carlo υπάρχει?
-
Ο χρήστης mpatsinilas έγραψε:
Παιδιά καλημέρα!Καμμιά πληροφορία-οδηγία-συμβουλή για GP Monte Carlo υπάρχει?
-
Ένα up για Μόνζα...ψήνεται κανείς?
Εγώ μάλλον πάω.
-
Εμείς κλείσαμε
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εμείς κλείσαμεΠου? Κερκίδα εννοώ.
-
Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι, έπεσε πολύ παζάρεμα για το που θα κλείσουμε. Ήταν περίπου 200+ κατι ευρω. Το απόγευμα θα σου απαντήσω αναλυτικά. Εσύ έχεις αποφασίσει? Στην πράξη τελικά πιστεύω έχει να κάνει απλά με το κόστος. Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι, έπεσε πολύ παζάρεμα για το που θα κλείσουμε. Ήταν περίπου 200+ κατι ευρω. Το απόγευμα θα σου απαντήσω αναλυτικά. Εσύ έχεις αποφασίσει? Στην πράξη τελικά πιστεύω έχει να κάνει απλά με το κόστος. Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα.Κι εγώ στο παζάρεμα είμαι με ένα φίλο.
Παίζουν 3 σενάρια:
-Seconda variante - 356 ευρώ
-Roggia - 215 ευρώ
-General Admission - 100 ευρώΠιέζω για seconda variante.
-
Κλείσαμε στην 12 τελικά (Ascari?)
Formula 1 και εκδρομες