-
Ο οδηγός του λεωφορείου πάντως φαίνεται να ήταν τέρμα δεξιά όταν τον χτύπησε η BMW.
αυτό δεν φαίνεται από τα σημάδια ίσα ίσα τα σημάδια αρχίζουν στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα, ενώ κ η bmw έχει σταματήσει τέρμα αριστερά ακουμπωντας το τοιχίο, χωρίς να έχει τσακιστεί αριστερά όπως θα γινόταν αν ερχόταν από τη δεξιά λωρίδα στην αριστερή.
θα έλεγα πως είναι εξίσου πιθανό ο πουλματζής να βγήκε στης αριστερή για καμιά προσπέραση, η bmw ερχόταν αέρα στην αριστερή κ μπαμ -
Kαι γω εχω την ενυτπωση πως το λεωφορειο ηταν στην αριστερη,αλλωστε απο πισω δεξια ειναι χτυπημενο.
-
http://www.patrisnews.com/news_details.php?id=5794
Βmw X6 VS Βmw σειρα 3 σημειωσατε 1.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ο οδηγός του λεωφορείου πάντως φαίνεται να ήταν τέρμα δεξιά όταν τον χτύπησε η BMW.
αυτό δεν φαίνεται από τα σημάδια ίσα ίσα τα σημάδια αρχίζουν στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ λωρίδα, ενώ κ η bmw έχει σταματήσει τέρμα αριστερά ακουμπωντας το τοιχίο, χωρίς να έχει τσακιστεί αριστερά όπως θα γινόταν αν ερχόταν από τη δεξιά λωρίδα στην αριστερή.
θα έλεγα πως είναι εξίσου πιθανό ο πουλματζής να βγήκε στης αριστερή για καμιά προσπέραση, η bmw ερχόταν αέρα στην αριστερή κ μπαμΣτο 2:40 του βίντεο, φαίνονται λαστιχιές να ξεκινάν από την δεξιά λωρίδα και να καταλήγουν στο στηθαίο, όπου και μάλλον εκεί χτύπησε το λεωφορείο. Έχω την εντύπωση πως το τζιπ το χτύπησε πίσω δεξιά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο 'έσκασε' στο στηθαίο και στην συνέχεια σύρθηκε στην μία του πλευρά μέχρι την άκρη του δρόμου.
-
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το κλεμμένο BMW X6 εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς έξω από τη Λαμία, κοντά στην Αγία Παρασκευή, το καταδίωξαν αλλά... το έχασαν.
ρε το SUV
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το κλεμμένο BMW X6 εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς έξω από τη Λαμία, κοντά στην Αγία Παρασκευή, το καταδίωξαν αλλά... το έχασαν.
ρε το SUV
Και αν καταλαβα καλα ήταν ιδιοκτησια του πρώην αντιδημαρχου Λαμίας.
Κάτι ξέρει ο μπένυ που βαζει στους αιρετους 1 μισθο εκτακτη εισφορα.Πάντως περα την πλακα, δεν καταδιωκουμε ποτε τους κλέφτες
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
θα έλεγα πως είναι εξίσου πιθανό ο πουλματζής να βγήκε στης αριστερή για καμιά προσπέραση, η bmw ερχόταν αέρα στην αριστερή κ μπαμΣτο 2:40 του βίντεο, φαίνονται λαστιχιές να ξεκινάν από την δεξιά λωρίδα και να καταλήγουν στο στηθαίο, όπου και μάλλον εκεί χτύπησε το λεωφορείο. Έχω την εντύπωση πως το τζιπ το χτύπησε πίσω δεξιά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο 'έσκασε' στο στηθαίο και στην συνέχεια σύρθηκε στην μία του πλευρά μέχρι την άκρη του δρόμου.
έχεις δίκαιο. τί στο καλό έγινε
πολύ σοκαριστικό το άψυχο σώμα στην άσφαλτο -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάντως περα την πλακα, δεν καταδιωκουμε ποτε τους κλέφτες
Γιατι δεν το καταλαβα? Εκτος απο ''αδιστακτοι'' (ορος των μιντια) εγιναν και χεραδες τωρα?
Αν εχεις την ψυχραιμια και περισσοτερο γκαζι τους ακολουθεις και δινεις πληροφοριες στην αστυνομια ή και προσπαθεις να τους βγαλεις εσυ απ το δρομο....και εκεινοι εκεινη την ωρα ''χεσμενοι'' ειναι και προσπαθουν να ξεφυγουν -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Γιατι δεν το καταλαβα? Εκτος απο ''αδιστακτοι'' (ορος των μιντια) εγιναν και χεραδες τωρα?
Αν εχεις την ψυχραιμια και περισσοτερο γκαζι τους ακολουθεις και δινεις πληροφοριες στην αστυνομια ή και προσπαθεις να τους βγαλεις εσυ απ το δρομο....και εκεινοι εκεινη την ωρα ''χεσμενοι'' ειναι και προσπαθουν να ξεφυγουνΠροσοχή μόνο μην βγάλουν κανά καλαζικ και πρόσεξε τι μπορεί να παθεις.....
1ο αμάξι κλεμενο
2ο αμάξι σουρωτηρι
Εσυ στο χώμα και η γυναίκα σου να ψάχνει ταρίφα να έρθει στην κηδεία. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Αν εχεις την ψυχραιμια και περισσοτερο γκαζι τους ακολουθεις και δινεις πληροφοριες στην αστυνομια ή και προσπαθεις να τους βγαλεις εσυ απ το δρομο....και εκεινοι εκεινη την ωρα ''χεσμενοι'' ειναι και προσπαθουν να ξεφυγουνΠόσο χρονών είσαι?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Πόσο χρονών είσαι?
33 γιατι?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Πόσο χρονών είσαι?
33 γιατι?
Νομίζω ότι θα έπρεπε να δείχνεις περισσότερη ηρεμία και ωριμότητα σε τέτοια περιστατικά. Φαντάζεσαι πόσα πολύ χειρότερα (από μια απλή κλοπή - ασφαλισμένου για κλοπή - αυτοκινήτου) πράγματα μπορείς να πάθεις αν κάνεις αυτά που γράφεις? Στην παραπάνω είδηση τα θύματα έκαναν αυτό ακριβώς που περιγράφεις, και βρέθηκαν με 1 σοβαρό τραυματισμό, 1 ελαφρύ και ενα κατεστραμμένο όχημα. Ενώ θα μπορούσε απλά το θύμα να κάνει δήλωση κλοπής το επόμενο πρωϊ και να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική όπως πρβλέπεται.
-
Aν έχει ασφάλεια κλοπής.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Νομίζω ότι θα έπρεπε να δείχνεις περισσότερη ηρεμία και ωριμότητα σε τέτοια περιστατικά. Φαντάζεσαι πόσα πολύ χειρότερα (από μια απλή κλοπή - ασφαλισμένου για κλοπή - αυτοκινήτου) πράγματα μπορείς να πάθεις αν κάνεις αυτά που γράφεις? Στην παραπάνω είδηση τα θύματα έκαναν αυτό ακριβώς που περιγράφεις, και βρέθηκαν με 1 σοβαρό τραυματισμό, 1 ελαφρύ και ενα κατεστραμμένο όχημα. Ενώ θα μπορούσε απλά το θύμα να κάνει δήλωση κλοπής το επόμενο πρωϊ και να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική όπως πρβλέπεται.
Δεν διαφωνω αγαπητε και ετσι πρεπει να γινεται...αλλα αν εχω τη δυνατοτητα να τους καταδιωξω θα το κανω. Περα απ την αποζημιωση απ τις ασφαλιστικες κλπ κλπ ειναι και θεμα τιμης και αξιοπρεπειας αν το θελεις...ειναι πολυ ασχημο να παραβιαζουν καποια τομαρια το ασυλο σου
-
Δηλαδη έχεις ένα Tiguan και ένα Insignia ανασφαλιστα για κλοπη......
0330 με την τσιμπλα στο ματι καταλαβαινεις οτι σου πηραν το tiguan... προλαβαινεις όμως... βουτας τα κλειδα απο το insignia και λες τους εχω!!!!
Βγαινεις στην Λ. Μαραθωνος τους φτάνεις και φωναζεις.... Ψιτ παιδια σταματήστε, κανατε λαθος, δεν ειναι δικο σας το αυτοκινητο!
Αυτοι οι ερασιτεχνες δεν ακουνε.... και συνεχιζουν... κατεβασμα γκαζι στο πατωμα και σε εφαρμογη οτι βλεπουμε στο Nova χτυπημα στο πισω δεξι μερος με τιμονια!!!!
Και ω του θαυματος τα καταφερνουμε.... δυο τουμπες το tiguan, τροπετο το insigniaεπιστροφη στο σπιτι... γυναικα τους σταμάτησα!!!!
μπράβο αντρα μου.
Απλα αυριο πρεπει να πάμε για αγορα αυτοκινητου γιατι δεν εμεινε τίποτα! Παει και το tiguan και το insignia.ηθικο διδαγμα
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ.... -
Bασικά υπάρχει και ένα άλλο ηθικό δίδαγμα. Προτιμώ να κάνω τροπέτο το αμάξι μου, παρά να το αφήσω στα χέρια του καθενός κ@ριόλη.
-
καταγγέλω την έμμεση διαφήμιση ΦΑΟΥΒΕ.
γιατί ρε φίλος να κλέψει το tiguan και όχι το insignia? -
Ηταν 1400αρι και βολευε φορολογικα!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
καταγγέλω την έμμεση διαφήμιση ΦΑΟΥΒΕ.
γιατί ρε φίλος να κλέψει το tiguan και όχι το insignia?To εβαλα ετσι ωστε ο εν δυναμει χερας να εχει πλεονεκτημα καθως το insignia είναι πιο γρηγορο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Bασικά υπάρχει και ένα άλλο ηθικό δίδαγμα. Προτιμώ να κάνω τροπέτο το αμάξι μου, παρά να το αφήσω στα χέρια του καθενός κ@ριόλη.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#