-
Δεν το ειπα για τον συγκεκριμενο.
-
1η live στούκα για τα μάτια μου σήμερα στις 21:00 στην Σουνίου.
Μπήκε ένας με audi a4 (70% δλδ να ήταν τέτοιο μοντέλο, γιατί το είχε φτιάξει) με πάνω από 140 σε κλειστή σχετικά στροφή και το έκανε καλοκαιρίνο απο μπροστά.
Τον είχα αντίθετο ρεύμα και ευτυχώς ψιλιάστικα νωρίς την μ@λ@κία και επιβράδυνα και είμουν σχεδόν απλός θεατής στο συμβάν.
-
Πριν από λίγο (κατά τις 6 και κάτι το πρωί), στην άνοδο της Λ.Συγγρού, Toyota Celica καρφώθηκε πίσω από ταξί Skoda Octavia5... ο δρόμος είχε κλείσει από την αστυνομία και η κίνηση είχε μεταφερθεί στον παράδρομο... Το χτύπημα πρέπει να ήταν αρκετά σφοδρό... το πορτ παγκάζ του ταξί... είχε εξαφανιστεί μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου... λίγο πιο κάτω στα δεξιά, είδα άλλο ένα αυτοκίνητο με χτήπημα στο πίσω μέρος και σπασμένα τζάμια... πιθανόν να ήταν και αυτό μέρος της όλης 'φάσης',καθώς το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι να βγήκε το τρίτο όχημα από τον παράδρομο, να το χτήπησε το ταξί με 'λίγα' και από πίσω να ήρθε με φόρα η Celica... Ελπίζω να μην είχαμε και τίποτα 'χειρότερα' εκεί! Η Συγγρού τέτοιες ώρες είναι πολύ επικίνδυνη,εξ'αιτίας όλων των θαμώνων των 'νυχτομάγαζων' που υπάρχουν εκεί... Πόσους είδα να βγαίνουν από μαγαζιά...να κάνουν οκταράκια περπατώντας...και να πηγαίνουν προς το αυτοκίνητό τους...
-
Τροχαιο με 2 νεκρους στο κομματι μετα την εξοδο απο τον κομβο Νεστανης προς Λεβιδι.
http://kalimera-arkadia.blogspot.com/20 ... _1830.html -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τροχαιο με 2 νεκρους στο κομματι μετα την εξοδο απο τον κομβο Νεστανης προς Λεβιδι.http://kalimera-arkadia.blogspot.com/20 ... _1830.htmlCorolla;
Μα καλά, πως; ..... Κρίμα ... -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τροχαιο με 2 νεκρους στο κομματι μετα την εξοδο απο τον κομβο Νεστανης προς Λεβιδι.http://kalimera-arkadia.blogspot.com/20 ... _1830.html
Corolla;
Μα καλά, πως; ..... Κρίμα ...http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 3&t=h&z=18
Το σημειο που εγινε η συγκρουση ειναι η διασταυρωση.Το αυτοκινητο που ειναι μεσα στην αυλη ερχοταν απο Τριπολη και θα περναγε απεναντι ,εχει στοπ στο οποιο δεν σταματησε με αποτελεσμα το μερσεντες να το χτυπησει απο δεξια και να το πεταξει μεσα στην αυλη.Προσεξε τις τσιμεντινες κολωνες που εχουν σπασει απο την δυναμη ,κριμα στους ανθρωπους .(Τις συνθηκες του ατυχηματος τις εμαθα απο ανθρωπους που περναγαν απο εκει)Στις 11:30 περιπου ειχα περασει απο εκει επιστρεφοντας απο το χωριο.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τροχαιο με 2 νεκρους στο κομματι μετα την εξοδο απο τον κομβο Νεστανης προς Λεβιδι.http://kalimera-arkadia.blogspot.com/20 ... _1830.html
Corolla;
Μα καλά, πως; ..... Κρίμα ...Τυπικό παράδειγμα σφοδρής σύγκρουσης SUV με απλό αυτοκίνητο. Το SUV εμβόλισε το άλλο αυτοκίνητο σε ψηλότερο και πιο αδύναμο σημείο και μπήκε κυριολεκτικά μέσα στην καμπίνα. Αν υπήρχε έστω και μια μικρή πιθανότητα να γλιτώσουν οι επιβαίνοντες του κορόλα, αυτή εξανεμίστηκε από το συνδυασμό SUV - απλού αυτοκινήτου.
Προσέξτε και τη διαφορά στην παραμόρφωση μεταξύ των 2 οχημάτων.
Κρίμα ήταν νέα παιδιά... 29 και 22 ετών Σπαράζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τέτοιες ηλικίες. -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Corolla;
Μα καλά, πως; ..... Κρίμα ...Τυπικό παράδειγμα σφοδρής σύγκρουσης SUV με απλό αυτοκίνητο. Το SUV εμβόλισε το άλλο αυτοκίνητο σε ψηλότερο και πιο αδύναμο σημείο και μπήκε κυριολεκτικά μέσα στην καμπίνα. Αν υπήρχε έστω και μια μικρή πιθανότητα να γλιτώσουν οι επιβαίνοντες του κορόλα, αυτή εξανεμίστηκε από το συνδυασμό SUV - απλού αυτοκινήτου.
Προσέξτε και τη διαφορά στην παραμόρφωση μεταξύ των 2 οχημάτων.
Κρίμα ήταν νέα παιδιά... 29 και 22 ετών Σπαράζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τέτοιες ηλικίες.Γιαυτό ΑΝΤΙΠΑΘΩ τα SUV...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...............Γιαυτό ΑΝΤΙΠΑΘΩ τα SUV...
Χεσε Νικο ,αν σου ειναι γραφτο δεν την γλυτωνεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...............
Γιαυτό ΑΝΤΙΠΑΘΩ τα SUV...
Έλα ντε...
-
ενοοιτε πως καποια λυση πρεπει να δωθει με τα εσγιουβι (suv) εστω σε πολεις μεσα να απογορευθουνε απο τιν στιγμη που το υψος μου ειναι 180 και με ενα χτιπιμα με εχει κατευθειαν στον θωρακα ο οποιος δεν θα αντεξει τιν αδρανεια ενος 2τονου τζιπ...μιλαμε αυτα θα επρεπε να εχουν γινει απο χρονοια καλα δεν μιλαω για χαμερ η2 στον λεμο με εχει !!! το ιδιο ισχιει και αν επιβενεις σε αμαξι η σε μηχανη-παπακι-ποδηλατο θα σε λοιοσει το sub 'απλα' ομοιος και για τα φορτηγα ... απαγορευση εντος πολεων ακομα χειροτερα ξερετε ειχα τειχει σε ενα χοντρο ατυχιμα ευτιχος αναιμακτο στην κατεχακη κοπικαν τα φρενα ενος μεγαλλου φορτηγου στην κατηφορα σιγουρα φορτομενου και ετρεχε με 80 χιλ/ωρα....παλι καλα που το εβγαλε δεξια πηρε μαζι του 150 μετρα σιμανσης ακριβος πριν τιν στροφη του παπαγου σταματησε μηλαμε τι θα γινοταν αν ειχε κινηση??? ουτε που να φανταζομε δεν θελω..μην μιλισω για τα φθαρμενα λαστιχα νταλικας που ηταν στην ποσιδονως γνωστης εταιπιας τσιμεντων και πηγενε γρηγορα με κινιση και μεσαια λοριδα 'παρακαλο'
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....ΘΕς ΛΕΦΤΑ ΚΟΨΕ ΚΟΛ@ΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙς ΔΙΣΤΑΓΜΟ ...ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ!!!
-
Χθες το βράδυ κατά της 10 σύγκρουση ενός Toyota Rav4 με Smart Forfour στην Λεωφόρο Αθηνών, το Rav4 αναποδογυρισμένο επάνω στην διαχωριστική νησίδα. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχω.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...............
Γιαυτό ΑΝΤΙΠΑΘΩ τα SUV...
Έλα ντε...
συμφωνω μαζι σας για τα suv.μεχρι και οι αεροσακοι τυπου κουρτινας εν μερει αχρηστευονται απο τετοια χτυπηματα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τροχαιο με 2 νεκρους στο κομματι μετα την εξοδο απο τον κομβο Νεστανης προς Λεβιδι.
http://kalimera-arkadia.blogspot.com/20 ... _1830.htmlΠαναγια μου το corolla εγινε κομματια! Κριμα τα παιδια...
-
Το θέμα είναι πως το ατύχημα δεν το προκαλεί πάντα το μικρότερο αυτοκίνητο.
Τέσπα, μεγάλη κουβέντα είναι το δίκιο του ισχυρότερου. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τέσπα, μεγάλη κουβέντα είναι το δίκιο του ισχυρότερου.σα τα ζωα στη ζουγκλα δηλαδη....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μα αυτός είναι ο λόγος που πρωτιμώ τα SUV.Κυρία με Avensis έχασε τον έλεγχο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο Pajero που επέβαιναν τα δύο ανήψια μου και ένα άτομο ακόμα.Αποτέλεσμα δύο νεκροί στο Anensis και ένα κάταγμα ποδιού στο Pajero στην ανηψιά μου που καθόταν στο πίσω κάθισμα χωρίς ζώνη .Ο ανηψιός μου και ο τρίτος που καθόντουσαν μπροστά απλά ξεσκονίστηκαν από την σκόνη των αερόσακων.Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συνέβαινε άν ήταν με συμβατικό αυτοκίνητο .στη θέση του αβένσις βάλε ένα χάμερ
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Τέσπα, μεγάλη κουβέντα είναι το δίκιο του ισχυρότερου.σα τα ζωα στη ζουγκλα δηλαδη....
Άρα πλέον δε κάνεις μόνο το σταυρό σου να μη σου τύχει κανένας κουλός στο δρόμο σου...αλλά το πας και ένα βήμα παραπέρα βάζοντας υστερόγραφο στη προσευχή σου ζητώντας να μη κυκλοφορεί με SUV*.
*(το Caliber εξαιρείται )
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μα αυτός είναι ο λόγος που πρωτιμώ τα SUV.Κυρία με Avensis έχασε τον έλεγχο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο Pajero που επέβαιναν τα δύο ανήψια μου και ένα άτομο ακόμα.Αποτέλεσμα δύο νεκροί στο Anensis και ένα κάταγμα ποδιού στο Pajero στην ανηψιά μου που καθόταν στο πίσω κάθισμα χωρίς ζώνη .Ο ανηψιός μου και ο τρίτος που καθόντουσαν μπροστά απλά ξεσκονίστηκαν από την σκόνη των αερόσακων.Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συνέβαινε άν ήταν με συμβατικό αυτοκίνητο .Κοιτα αμα ανοιξουμε κοντρα για αυτα τα ειδη σιγα μη σταματησουμε ποτε...Αμα εχανε ομως το pajero τον ελεγχο και σκοτωνε τη κυρια μεσα στο avensis μετα τι θα ελεγες?
-
Αμα γειώσεις στοπ και κάνεις αλοιφή την κυρία με το αβένσις δλδ θα φταίει ο ανάδρομος ερμής?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#