-
http://www.youtube.com/watch?v=rR2CK__U ... r_embedded
Σε αλλο φορουμ ειπαν οτι ηταν σε κοντρα.
-
Ρε συ Πιπίνε, (Πιπίνο;), δεν βαριέσαι να γράφεις σεντόνια προσπαθώντας να μας πείσεις ότι έχεις δίκιο; Τα 190 υπό βροχή είναι λάθος, όπως και να το δεις, πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Όποιος και να γράψει ότι πήγαινε με τόσα... για την ασφάλεια του, θα υποστεί τουλάχιστον κριτική στο forum. Είναι αυτονόητο.
Τώρα, για τον σκύλο... . Εγώ όταν βλέπω ζώα στον δρόμο, απλά κόβω.
-
Φεύγω λίγο από τους σκύλους, για κάτι πολύ βαρύ...
4 ξημερώματα Δευτέρας στη Ποσειδώνος, ένα R8 έπεσε στη μπαριέρα, καταστράφηκε, η μπαριέρα το τρύπησε κυριολεκτικά, αφήνοντας τον 23χρονο οδηγό χωρίς κάτω άκρα στην εντατική. Η συνοδηγός βγήκε χωρίς γρατζουνιά. Στο ακόλουθο link από ένα forum έχει φωτογραφίες από το αυτοκίνητο με την μπαριέρα...
http://forum.scooterclubhellas.gr/viewt ... sc&start=0Τι να πω... Κρίμα για τον νεαρό και προσοχή σε όλους μας.
Υ.Γ. Το αηδιαστικό σχόλιο ενός ελεεινού τύπου σε εκείνο το forum
'ηταν ενα ωραιο τουτουνι.το επομενο που θα παρει θα εχει τα χειριστηρια στο χερι' είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό... -
Συμφωνω για το αθλιο σχολιο του.Επισης να πω πως οι φωτογραφιες ειναι αρκετα σοκαριστικες.
-
Και πριν καμιά δεκαριά μέρες πέτυχα στην παραλιακή ένα αυτοκίνητο με την μπαριέρα μέσα.
Μεσημέρι στο πρώτο φανάρι μπαίνοντας από Συγγρού και μου φάνηκε σαν εβο
Πόσα πρέπει να γίνουν για να πακτώνουν τις μπαριέρες σωστά?? -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
4 ξημερώματα Δευτέρας στη Ποσειδώνος, ένα R8 έπεσε στη μπαριέρα, καταστράφηκε, η μπαριέρα το τρύπησε κυριολεκτικά, αφήνοντας τον 23χρονο οδηγό χωρίς κάτω άκρα στην εντατική. Η συνοδηγός βγήκε χωρίς γρατζουνιά. Στο ακόλουθο link από ένα forum έχει φωτογραφίες από το αυτοκίνητο με την μπαριέρα...
http://forum.scooterclubhellas.gr/viewt ... sc&start=0Τι να πω... Κρίμα για τον νεαρό και προσοχή σε όλους μας.
'ηταν ενα ωραιο τουτουνι.το επομενο που θα παρει θα εχει τα χειριστηρια στο χερι' είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό... -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
'ηταν ενα ωραιο τουτουνι.το επομενο που θα παρει θα εχει τα χειριστηρια στο χερι' είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό...εντωμεταξυ ημουν πριν κατι ωρες με μια παρεα και μου ελεγαν για ενα τρακαρισμα που ακουσαν με ενα παιδι που ειναι στην εντατικη πολυ χαλια επειδη του καρφωθηκε η μπαριερα οδηγωντας ενα audi
-
Το ατύχημα τελικά έμαθε κανείς σε ποιό μέρος ακριβώς έγινε και πως;
Edit:
Άκυρο, διάβασα τη 2η σελίδα:ο ατυχημα εγινε την Κυριακη στις 4:15 το πρωι στην παραλιακη μετα την αλιμου (προς γλυφαδα) στη πρωτη δεξια στροφη. εγω ερχομουν απο την αλλη (προς πειραια) και ξαφνικα βλεπω απο μακρια σπιθες κ τη μπαριερα στην κυριολεξια να ξεφλουδιζεται προς το δικο μου ρευμα (εφτασε σχεδον μεχρι τη δεξια λωριδα!). η μια ροδα του R8 εξφεντονιστικε κοντα στη ΒP που βρισκεται εκει. το R8 ηταν πανω στο διαζομα με το πισω μερος (δλδ αντιθετα απ'οτι πηγαινε κανονικα).
-
Δυστυχώς το χω ζήσει, αλλά ευτυχώς με πολύ λίγα χιλιόμετρα...
Πάνω σε ένα γεφυράκι, με 30-40χλμ, μια ανωμαλία του δρόμου με οδήγησε πάνω σε μια κομμένη από προηγούμενο ατύχημα μπαριέρα (που ήταν και ο λόγος που βρισκόμουνα τόσο στην άκρη μιας και τελευταία στιγμή είδα ότι είχε στροφή και γέφυρα.).
Το αποτέλεσμα είναι η μπαριέρα να κόψει την πόρτα του οδηγού, και να σταματήσει στην πίσω ρόδα, αφού φυσικά έκοψε ότι ήταν ανάμεσα. Ευτυχώς δεν έτρεχα, και έπεσα πάνω της σχεδόν 'ίσια', και τη γλίτωσα με έναν κομμένο σύνδεσμο στον αστράγαλλο, και μικρά προβλήματα στη μέση.
-
οι μπαριέρες πχ στην παραλιακή στα πόσα χλμ έχουν προδιαγραφές να σπάνε?
έχουν βάση στο τσιμέντο?
στα άκρα μπαίνουν στο έδαφος?
βιδώνονται με τις σωστες προδιαγραφες? -
Αυτό που ξέρω είναι ότι στα βίντεο με τις καταδιώξεις, βλέπεις το αμάξι να πέφτει την μπαριέρα, και αυτή να μη σπάει, αλλά να ξεριδώνεται και να λειτουργεί σαν δίχτυ προστασίας, όπως ακριβώς πρέπει. Στην Ελλάδα όταν χτυπάς σε μπαριέρα, απλά σπαέι σε εκείνο το σημείο και τέλος.
Είναι πιο οικονομικό μάλλον να αλλάζεις ένα-δύο φύλλα, και να χεις 'απώλειες' σε ανθρώπους, παρά να επισκευάζεις πολλά μέτρα μπαριέρας, αλλά να επιζεί ο κόσμος...
-
Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι -όπως και στις περισσότερες μπαριέρες στην Ελλάδα- το άκρο της μπαριέρας που έχει μέτωπο προς τη φορά της κίνησης είναι ελεύθερο, ως εν δυνάμει σουβλί. Κανονικά κάπως έτσι πρέπει να φτιάχνονται οι άκρες από τις μπαριέρες:
Μόνο σε αυτοκινητόδρομους έχω δει προσεκτικά τοποθετημένες μπαριέρες, με λείες άκρες, βαρέλια νερού κλπ. -
Σημερα ειδα ενα Chevrolet Beat,
(καλα....καπως ετσι)
τρακαρισμενο....εχει κυκλοφορησει ρε παιδια?Μηπως ηταν δημοσιογραφικο?Μετωπικη ειχε φαει. -
καλα ρε γαμωτο 23χρονος και οδηγουσε τετοιο αμαξι
αλλα δεν φταιει αυτος ,οι γονεις του φταινε που του το πηραν
εβαλε και την γκομενα και μεσα και μαλλον πρεπει να ετρεχε γιατι το κοντερ το βλεπω ανεβασμενο.οι φωτο ειναι ανατριχιαστηκες .
-
Εχω σοκαριστει απο το βιαιο τροπο που περασε η μπαρα στη καμπινα....διαολεμενο τρακαρισμα,δε το συζητω.
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα ρε γαμωτο 23χρονος και οδηγουσε τετοιο αμαξι
αλλα δεν φταιει αυτος ,οι γονεις του φταινε που του το πηραν
εβαλε και την γκομενα και μεσα και μαλλον πρεπει να ετρεχε γιατι το κοντερ το βλεπω ανεβασμενο.οι φωτο ειναι ανατριχιαστηκες .
Τελικα και γω σιγα-σιγα αρχιζω να πιστευω πως ειναι απαγορευτικη αυτη η ηλικια για τετοιο αυτοκινητο.
-
Θυμαμαι που το χες πει.Εγω γενικα διαφωνουσα με τους μεγαλυτερους που μου λεγαν οτι τετοια αυτοκινητα δεν ειναι για μικρες ηλικιες,υποστιριζα πως αμα καποιος ειναι λιγο προσγειωμενος και εχει και την βοηθεια των σημερινων ηλεκτρονικων συστηματων θα μπορει να οδηγησει ενα supercar αλλα οπως φαινεται αυτο ειναι δυσκολο εως αδυνατον.
-
Δυστυχώς τα 'μυαλά πάνω απο το κεφάλι' είναι η κύρια αιτία και με άλλες επιμέρους παραμέτρους -τα γνωστά- δρόμοι, οδηγική συμπεριφορά και εμπειρία, συνθήκες κλπ.
Οι περισσότεροι έχουμε εμπειρίες απο εκείνη την ηλικία.
Το ότι είχε R8 λίγο ενδιαφέρει. Και με ένα Smart θα μπορούσε να έχει την ίδια καταληξη. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.patris.gr/articles/171159Κάτοικος της περιοχής μάς είπε ότι το αυτοκίνητο ήταν «ατσαλάκωτο» και είναι εντυπωσιακό και συνάμα θλιβερό το ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της.
Να κάνω μια υπόθεση, ότι δεν φορούσε ζώνη...?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#