-
και ξαναπεταει μεσα στη κυκλοφορια οχημα που πιθανως εχει παθει μεγαλη ζημια σε ροδες/αξονες και ισως ειναι ακυβερνητο. Επισης, και αυτες ειναι θανατηφορες για μηχανακηδες.
-
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q= ... 3Hhvs1csHw
-
Κρίμα τα παιδάκια.
Το άρθρο αφήνει υπόνοιες ότι είχαν πιει??
Πιθανόν αυτό, προσπάθούσαν να κάνουν επίδειξη?? Ποιους ξέρει....
Μου κάνει εντύπωση που προσπάθησαν να τα σώσουν και δεν πρόλαβαν. Ίσως δεν κατάλαβαν και πόσοι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. -
Καραμπόλα με έξι σοβαρά τραυματίες στη Συγγρού.
Βέβαια, πως γίνεται καραμπόλα με δύο αυτοκίνητα μου διαφεύγει...
-
Κάπου διάβασα ότι ήταν τέσσερα τα αυτοκίνητα, απλά τα άλλα δύο είχαν μικροζημιές και έφυγαν κατευθείαν
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Καραμπόλα με έξι σοβαρά τραυματίες στη Συγγρού.Βέβαια, πως γίνεται καραμπόλα με δύο αυτοκίνητα μου διαφεύγει...
Λάθος του αρθρογράφου? 'Φούσκωμα' του τίτλου για περισσότερους ... αναγνώστες?
Το θέμα είναι να τη 'βγάλουν' καθαρή όλοι τους...
-
Στην Κορέα, επειδή δεν υπάρχει ΛΕΑ, συννενοούνται μόνοι τους να ανοίξουν δρόμο για τα διασωστικά οχήματα.
Στην Ελλάδα, μπαίνουμε στην ΛΕΑ και την κλείνουμε, ποιός τα χέζει τα διασωστικά -
Μπορει να μην εχουμε οδηγικη κ οχι μονο παιδεια,αλλα σε μια τετοια περιπτωση πιστευω οτι ολοι θα εκαναν το σωστο.
-
Ο χρήστης Vasilis Type R έγραψε:
Μπορει να μην εχουμε οδηγικη κ οχι μονο παιδεια,αλλα σε μια τετοια περιπτωση πιστευω οτι ολοι θα εκαναν το σωστο.Ναι, επειδή ο Έλληνας έχει φιλότιμο και ψυχάρα Το σωστό είναι να μην χρησιμοποιούμε την ΛΕΑ, τελεία και παύλα.Το να αδειάζεις την ΛΕΑ όταν προκύπτει ανάγκη είναι σαν να βάζεις ζάχαρη στα σκ@τά.
-
Ο χρήστης Vasilis Type R έγραψε:
Μπορει να μην εχουμε οδηγικη κ οχι μονο παιδεια,αλλα σε μια τετοια περιπτωση πιστευω οτι ολοι θα εκαναν το σωστο.Μάλλον δεν έχεις βρεθεί ποτέ σε μποτιλιάρισμα.
Πάντα υπάρχουν οι έξυπνοι που μπαίνουν στη ΛΕΑ και την κλείνουν γιατί βιάζονται.... -
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Μπορει να μην εχουμε οδηγικη κ οχι μονο παιδεια,αλλα σε μια τετοια περιπτωση πιστευω οτι ολοι θα εκαναν το σωστο.
Ναι, επειδή ο Έλληνας έχει φιλότιμο και ψυχάρα Το σωστό είναι να μην χρησιμοποιούμε την ΛΕΑ, τελεία και παύλα.Το να αδειάζεις την ΛΕΑ όταν προκύπτει ανάγκη είναι σαν να βάζεις ζάχαρη στα σκ@τά.
Δεν διαφωνώ οτι πολλοί μπαίνουν στην ΛΕΑ απλως για να κάνουν προσπέραση σαν καφροι,αλλα σε περιπτώσεις μποτιλιαριςματος χλμτρων γιατι να μην χρησιμοποιούνται;
Επισης συμφωνώ με τον Βασίλη οτι σε τέτοια περιπτωςη όλοι έτσι θα κάναμε. -
Ετσι εξηγουνται και τα ποσταρισματα του απο πανω, στα πολιτικης φυσεως θεματα.
-
Μπορείς να αναλύσεις παραπάνω;
-
Aikibill γνωρίζεις ότι η ΛΕΑ είναι για χρήση απο πυροσβεστικά, ασθενοφόρα αστυνομία κλπ??
Πολύ πιθανόν το μποτιλιάρισμα να οφείλεται σε ατύχημα, πως θα φτάσουν οι διασώστες??
Επίσης μπορεί να είναι σταματημένο κάποιο όχημα και να προκληθεί ατύχημα αν δεν το δεις εγκαίρως.Συγνώμη που στο λέω αλλά αμφιβάλω αν πήρες το δίπλωμά σου αξιοκρατικά....
-
Οκ εύκολο όλοι να το παίζουμε υπεράνω, αλλα αν δεις το ασθενοφόρο η πυροσβεστικό απλως ξεκουμπιζεσαι απο την ΛΕΑ και να προκαλέσεις ατύχημα σε περιπτώσεις που απλως τσουλας 10 μέτρα-σταματάς και ουτε καθεξης δεν παίζει (γιατι για τέτοιες περιπτώσεις μιλάω).
Αυτο που κάνουν οι Κορεάτες δλδ τοςο εξωπραγματικό σας φαίνεται; -
Ρε μεγαλε θα εχει μποτιλιαρισμα, εσυ θα μπεις σαν μαγκας που εισαι στην ΛΕΑ για να το αποφύγεις και ενω θα κινησε στην ΛΕΑ εμφανίζετε ασθενοφορο, πυροσβεστικη, αστυνομια και κολλανε απο πισω σου και δεν μπορουν να περασουν και μην μου πεις οτι θα κανεις αριστερά γιατι εκει υπάρχει το μποτιλιαρισμα με τα σταματημένα οχήματα και δεν υπάρχει χώρος να μπεις.
-
Το ίδιο που έκαναν οι Κορεάτες, η μια λωρίδα τέρμα δεξιά και η άλλη τέρμα αριστερά;
Οπως κάνουμε και σε μποτιλιαρισμενες λεωφόρους χωρίς ΛΕΑ οταν περνάει ασθενοφόρο. -
Επαναλαμβάνω το ερώτημα μου,τοςο εξωπραγματικό σας φαίνεται αυτο που έκαναν οι Κορεάτες;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ναι, επειδή ο Έλληνας έχει φιλότιμο και ψυχάρα Το σωστό είναι να μην χρησιμοποιούμε την ΛΕΑ, τελεία και παύλα.Το να αδειάζεις την ΛΕΑ όταν προκύπτει ανάγκη είναι σαν να βάζεις ζάχαρη στα σκ@τά.
Δεν διαφωνώ οτι πολλοί μπαίνουν στην ΛΕΑ απλως για να κάνουν προσπέραση σαν καφροι,αλλα σε περιπτώσεις μποτιλιαριςματος χλμτρων γιατι να μην χρησιμοποιούνται;
Επισης συμφωνώ με τον Βασίλη οτι σε τέτοια περιπτωςη όλοι έτσι θα κάναμε.Όλοι; Μόνο αν είσαι του ορθόδοξου, παλιού ΠΑΣΟΚ δικαιούσαι να τα κάνεις αυτά.
-
Αυτό που μου συμβαίνει τις τελευταίες βδομάδες με κάνει να υποψιάζομαι πως κάποιος με παρακολουθεί και μου κάνει πλάκα Είτε είμαι με τη μηχανή είτε με το αυτοκίνητο, δεν υπάρχει μέρα που να μη συναντήσω οδηγούς(όχι έναν και δύο) που μιλάνε/στέλνουν μηνύματα/παίζουν ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κάνουν στο γαμοκινητό τους και έχουν κάνει ή ετοιμάζονται να κάνουν χοντρή @@@.
Έχει παραγίνει το κακό με αυτή την ιστορία και δυστυχώς αντί να συνετίζονται και να μην ασχολούνται με δαύτο όσο οδηγούν, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Αν μείνει κανείς επίτηδες πίσω από κάποιο αμάξι με οδηγό που μιλάει στο τηλέφωνο,είναι αξιοπρόσεκτο πόσο επικίνδυνα οδηγεί κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#