-
σημερα κατα τις 6 παρα Κηφισιας και Κατεχακη ηταν πεσμενος ενας μοτοσυκλετιστης στο δρομο,τον οποιο δεν μετακινουσαν, προφανως περιμενοντας ασθενοφορο. Ηταν με φουλ εξαρτηση, κρανη δερματινα κλπ, ελπιζω να μην επαθε κατι.. Ειχε και αστυνομια, να βοηθησει καπως την κατασταση, ετυχε να περναει κανεις απο εκει ή να πηρε κανενος το αυτι το περιστατικο;
-
Ετυχε να περναω απο σημειο οταν εγινε (πανε περι τα 3 χρονια..) Το ατυχημα συνεβη μεσα στο κοντοπευκο αγιας παρασκευης..Μιλαμε για εντελως φιλησυχη περιοχη με υπερβολικα χαμηλες ταχυτητες..Ειδα λοιπον το video τυχαια και αφου ηρθε στο μυαλο μου η σκηνη και οτι το εχω δει ζωντανα, συνηδητοποιησα οτι τοτε δε καταλαβα το τι ακριβως πεχτηκε..
http://www.greektube.org/content/view/21856/2/ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετυχε να περναω απο σημειο οταν εγινε (πανε περι τα 3 χρονια..) Το ατυχημα συνεβη μεσα στο κοντοπευκο αγιας παρασκευης..Μιλαμε για εντελως φιλησυχη περιοχη με υπερβολικα χαμηλες ταχυτητες..που έχει υπερβολικά χαμηλές ταχύτητες? στην Γαρηττού?που νομίζουν ότι είναι στην ευθεία της 'πράσινης κόλασης'?
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Ετυχε να περναω απο σημειο οταν εγινε (πανε περι τα 3 χρονια..) Το ατυχημα συνεβη μεσα στο κοντοπευκο αγιας παρασκευης..Μιλαμε για εντελως φιλησυχη περιοχη με υπερβολικα χαμηλες ταχυτητες..
που έχει υπερβολικά χαμηλές ταχύτητες? στην Γαρηττού?που νομίζουν ότι είναι στην ευθεία της 'πράσινης κόλασης'?
Η γαρυτου ειναι πονεμενη ιστορια,οπως και η δερβενακιων.. Το ατυχημα εγινε πεντελης και σιφνου γωνια στο παρκο..Παντως συντοπιτης βλεπω..
-
συντοπίτης δεν είμαι,απλά, επισκέπτομαι συχνά συγγενικό σπίτι και έχω δει τα πάντα όλα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετυχε να περναω απο σημειο οταν εγινε (πανε περι τα 3 χρονια..) Το ατυχημα συνεβη μεσα στο κοντοπευκο αγιας παρασκευης..Μιλαμε για εντελως φιλησυχη περιοχη με υπερβολικα χαμηλες ταχυτητες..Ειδα λοιπον το video τυχαια και αφου ηρθε στο μυαλο μου η σκηνη και οτι το εχω δει ζωντανα, συνηδητοποιησα οτι τοτε δε καταλαβα το ακριβως πεχτηκε..
http://www.greektube.org/content/view/21856/2/O Χριστός κι Παναγία. Όταν είδα πως έχει καρφωθεί το κάγκελο μέσα στην καμπίνα, κάνοντας καλαμάκι το αμάξι, μου ήθαν στο μυαλό οι 'Final Destination' ταινίες...
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
συντοπίτης δεν είμαι,απλά, επισκέπτομαι συχνά συγγενικό σπίτι και έχω δει τα πάντα όλαΓενικα παντως μου εχουν τυχει αρκετες στην αγια παρασκευη..
-
Το αμάξι τύπου καρτ τι είναι?
Υπέκυψε ο 23χρονος από τον Πύργο
Την τελευταία του πνοή στην Εντατική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ρίο στην Πάτρα άφησε ένας 23χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στον Άγιο Ιωάννη Πύργου. Ο Σπύρος Αναστ. Βασιλόπουλος μετά από μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στην ζωή για δεκατέσσερις μέρες, τελικά χθες το πρωί υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε στο Νοσοκομείο.
Το τροχαίο συνέβη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το βράδυ όταν το αυτοκίνητο τύπου «Καρτ» που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ με αποτέλεσμα, ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος του. Αμέσως διερχόμενοι και κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και λίγα λεπτά αργότερα ο 23χρονος βρισκόταν στο Νοσοκομείο Πύργου όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Π.Π.Ν «Ρίο».
Οι γιατροί εκεί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή αλλά τα χτυπήματα που έφερε ήταν παρά πολύ σοβαρά και ιδίως αυτά που είχε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να καταλήξει χθες το πρωί.
Η είδηση του θανάτου του 23χρονου βύθισε στο πένθος την γειτονιά του στον Πύργο και γέμισε με θλίψη συγγενείς φίλους και γνωστούς.
Οι γονείς Αναστάσιος και Νίκη και ο αδελφός του Γιάννης δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος, το αγαπημένο τους παιδί και αδελφός έφυγε από την ζωή τόσο πρόωρα και άδικα.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στις 3:30 στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στον Πύργο. -
Να βγηκε με το καρτακι στον δρομο;
Κριμα παντως.
-
Με καρτ στον δρόμο???
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Με καρτ στον δρόμο???ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ..
-
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Με καρτ στον δρόμο???
ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ..
Ρε παίδες φαντάζομαι δεν γίνεται να είναι καρτ. Λέει τύπου καρτ. Μήπως εννοεί τιποτα buggy?
-
-
Πριν 3-4 ώρες στις Μοίρες ενοικιαζόμενο 206+ χτυπήθηκε απο παλιό 4Χ4 ο οδηγός του οποίου δεν είχε δίπλωμα, το αμάξι δε δεν είχε ούτε ασφάλεια ούτε άδεια. Ευτυχώς ειχαμε μονο υλικές ζημιές και παρά τις απειλές απο τον οδηγό να μην καλέσουμε την τροχαία όλα έγιναν όπως πρέπει και έτσι θα αποζημιωθούμε εεεε συγνώμη θα αποζημιωθει η βλάβη δεδομένου ότι το 206+ είναι 3-4 μηνών, δηλαδη καινούργιο.
-
Κλήση για οδήγηση χωρίς δίπλωμα/ασφάλεια/άδεια πήρε το ζώο; Καταγράφηκε επίσημα ο του;
Τις σας έλεγε; Ότι θα σας μπαλωτάρει;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κλήση για οδήγηση χωρίς δίπλωμα/ασφάλεια/άδεια πήρε το ζώο; Καταγράφηκε επίσημα ο του;Τις σας έλεγε; Ότι θα σας μπαλωτάρει;
Ναι έχει καταγραφει. Αν πήρε κλήση για αυτα δε ξέρω δεν είμουνα παρόν. Αφού πήγε η τροχαία υποθέτω πώς ναι. Η πλάκα είναι που ήθελε σώνει και καλά να μην φωνάξουμε τροχαία και ότι θα πλήρωνε τη ζημιά απο τη τσέπη του. 206 ολοκαίνουργιο που έχει παρει σασί, θέλει καπώ, φτερό, φωτηστικά, ψαλίδια, ακρόμπαρα, ψυγείο, ολόκληρο το σύστημα του a/c και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο θα προκυψει στην πορεία. Φανταστείτε να άνοιγαν και οι αερόσακκοι. Ας γελάσω!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κλήση για οδήγηση χωρίς δίπλωμα/ασφάλεια/άδεια πήρε το ζώο; Καταγράφηκε επίσημα ο του;
Ναι έχει καταγραφει. Αν πήρε κλήση για αυτα δε ξέρω δεν είμουνα παρόν. Αφού πήγε η τροχαία υποθέτω πώς ναι. Η πλάκα είναι που ήθελε σώνει και καλά να μην φωνάξουμε τροχαία και ότι θα πλήρωνε τη ζημιά απο τη τσέπη του. 206 ολοκαίνουργιο που έχει παρει σασί, θέλει καπώ, φτερό, φωτηστικά, ψαλίδια, ακρόμπαρα, ψυγείο, ολόκληρο το σύστημα του a/c και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο θα προκυψει στην πορεία. Φανταστείτε να άνοιγαν και οι αερόσακκοι. Ας γελάσω!!!
μονο μην σου ρθει με κανα καλάζνικοφ σπίτι ...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Υποθέτω ότι πάτε για Επικουρικό αφού ήταν ανασφάλιστος, σωστά;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υποθέτω ότι πάτε για Επικουρικό αφού ήταν ανασφάλιστος, σωστά;
Όχι όχι εφόσον ήρθε η τροχαία και καταγράφηκε το συμβάν εμείς αποζημιωνόμαστε κανονικά απο την ασφαληστική μας - βλέπε όρος 'κάλυψη απο ανασφάλιστο όχημα' που έχουν πολλές ασφαληστικές.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#