-
Ο χρήστης HatmanMotorsport έγραψε:
Προσωπικα μου εχει τυχει πολλες φορες να πεταχτει κατι μπροστα μου στην εθνικη, ειτε αυτο ηταν γατα, βατραχι, σκιουρος, πουλι, πεταλουδα η το κουτακι αναψυκτικου που πεταξε απο το παραθυρο ο μαγκας απο μπροστα.. Σε ολες τις περιπτωσεις η ταχυτητα ηταν ανω των 130 χλ/ω. Ημουνα αριστερη λωριδα και πεταγεται 5 μετρα πιο μπροστα μου ενας βατραχος απο αριστερα απο την νησιδα. Ενστικτωδως εκοψα το τιμονι στα αριστερα και τον απεφυγα οριακα. Περασε ξυστα απο τον μπροστινο δεξια τροχο μου και εφυγε απεναντι.
κρεμαγιερα? Το αμαξι ισα-ισα που θα αλλαξει πορεια. Ουτε καν λωριδα. Αν φτασεις σε σημειο να αλλαξεις και λωριδα τοτε θα εχεις και τον χρονο να κοιταξεις και τους καθρεφτες απο πισω για να δεις που θα πας. Αυτα για την εθνικη. Στην πολη ετσι και αλλιως οι ταχυτητες ειναι μικρες οποτε και τα περιθωρια αντιδρασης αυξανονται.
Με 130χλμ/ω σε 1 δευτερολεπτο διανυεις 36 μετρα ... οτιδηποτε πεταχτει μπροστα, οπως ειπες στα 5 μετρα ειναι αυτοματα ΠΑΡΕΛΘΟΝ !! Μια που τον ειδες το βατραχο και μια που βρισκοταν 29 μετρα πισω οταν το οπτικο ερεθισμα εγινε αντιδραση αποφυγης. Ισως ηταν σε μεγαλυτερη αποσταση αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους
Επισης, για το 2ο που αφησα στην παραθεση.... φιλε δε ξερω τι αμαξι οδηγας, αλλα αν εγω προσωπικα στριψω το τιμονι 60 μοιρες με 130χλμ/ω, θα ξηλωνω μπαριερες μεχρι να σταματησω ενας θεος ξερει που μοιραζοντας ανταλλακτικα σε ολη την Εγνατια ας πουμε. Δε γινεται αυτο, ειναι απλα αδυνατο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Να επαθε κατι; Να την πηρε ο υπνος;;Καθολου φρεναρισμα.;;
Tapatalk & SII
Η πιό συχνή αιτία ανεξήγητης εκτροπής πορείας είναι απότομη τιμονιά για αποφυγή σκύλου ή γάτας.
Μαλλον αυτο θα εγινε, και 3-4 το πρωι που εγινε το ατυχημα οι γατες βολταρουν συνεχως.
Θα πάει για επισκευή ;
Η ασφαλιστική τι λέει;Eίναι πολύ 'φρέσκο' ακόμα. Ο τουρίστας λέει ότι το άλλο αμάξι - το κόκκινο - ερχόταν απο το αντίθετο ρεύμα και του έκλεισε το δρόμο. Ο άλλος λέει ότι φταίει ο τουρίστας. Άντε βγάλε άκρη. Μάλλον θα πάμε δικαστικά γιατί η ζημιά είναι μεγάλη. Το Panda όμως έχει αερόσακκο πλαινό κουρτίνα γι αυτό και δεν έπαθε τίποτα ο οδηγός!!!
Ευτυχως για τον τουριστα, κριμα για την ταλαιπωρια που θα εχεις.
Σε οποιοδηποτε αλλο μερος της Ελλαδας θα ελεγα για τον τουριστα οτι εκανε μαλακια, αλλα εκει στη λεβεντογέννα, κλινω προς τον ντοπιο οτι ηταν πιωμενος/οδηγουσε σα γροθος. No offence. -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Φεύγοντας από εκεί, έχοντας καταβάλει καθε προσπάθεια για να μη σκοτώσω 'άνθρωπο', ένιωσα ότι θα ήθελα εκ των υστέρων να τη σκοτώσω, αν δεν με έβρισκε κανείς για να μπλέξω. Δεν τη θεωρώ άδικη πράξη, το αντίθετο θα απάλλασσα την κοινωνία από ένα πολύ κακό ον, και το χρεωκοπημένο αφαλιστικό ταμείο της απ' την κωλοσύνταξή της.
Με τη συνειδηση σου θα ησουν οκ? Θελω να πω.. ναι ειναι κωλοζωο του κερατα,μονο ταλαιπωρει και ταλαιπωρειται αλλα θα θελες να μπλεξεις με δικαστηρια και ιστοριες? θα θελες να ξερεις οτι χτυπησες καποιον με το αμαξι σου? ειναι πολλα μετα...
τιποτα δεν θα του εκαναν στα δικαστηρια, κινεισαι κανονικα, πεφτει η αλλη μπροστα σου και θα βρεις και τον μπελα σου διλαδι?
Απο τη στιγμη που χτυπας καποιον με το αμαξι ακομα και να μη φταις συνηθως θα σε τρεξουν ακομα και για το αυτονοητο..το δικαστηριο ειναι οτι χειροτερο..ψυχοφθορο,χρονοβορο και κοστιζει..
Και με σχετικα πολλα χιλιομετρα μπορεις ανετα να κανεις ελιγμο. Προσωπικα μου εχει τυχει πολλες φορες να πεταχτει κατι μπροστα μου στην εθνικη, ειτε αυτο ηταν γατα, βατραχι, σκιουρος, πουλι, πεταλουδα η το κουτακι αναψυκτικου που πεταξε απο το παραθυρο ο μαγκας απο μπροστα.. Σε ολες τις περιπτωσεις η ταχυτητα ηταν ανω των 130 χλ/ω. Ημουνα αριστερη λωριδα και πεταγεται 5 μετρα πιο μπροστα μου ενας βατραχος απο αριστερα απο την νησιδα. Ενστικτωδως εκοψα το τιμονι στα αριστερα και τον απεφυγα οριακα. Περασε ξυστα απο τον μπροστινο δεξια τροχο μου και εφυγε απεναντι. Το ιδιο κανουν και οι γατες. Αν παρουν φορα απο μια μερια πανε κατευθειαν στην αλλη και δεν γυριζουν απο κει που ξεκινησαν. Τα σκυλια ειναι σαν τους ανθρωπους. Αν ξεκινησουν και σε δουν τοτε μπορει να κοκκαλοσουν η να κανουν προσπαθεια να γυρισουν πισω.
Τα αμαξια μας γενικα ειναι υποστροφικα και το τιμονι κλειδωνει στις 2μιση στροφες. Με 60 μοιρες περιστροφη ποσο να στριψει η κρεμαγιερα? Το αμαξι ισα-ισα που θα αλλαξει πορεια. Ουτε καν λωριδα. Αν φτασεις σε σημειο να αλλαξεις και λωριδα τοτε θα εχεις και τον χρονο να κοιταξεις και τους καθρεφτες απο πισω για να δεις που θα πας. Αυτα για την εθνικη. Στην πολη ετσι και αλλιως οι ταχυτητες ειναι μικρες οποτε και τα περιθωρια αντιδρασης αυξανονται.Αυτο που εκανες ΛΑΘΟΣ και επικινδυνο..αν σου βγηκε μια και δυο ή οδηγεις ferrari δε το κανει σωστο.. μη γραφετε πραγματα με τα οποια μπορειτε να παρετε αυτους που σας διαβαζουν στο λαιμο σας..!!
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
130 km/h σημαίνει 36,11 μέτρα το δευτερόλεπτο! Πώς κατάφερες να αποφύγεις εμπόδιο που πετάχτηκε 5 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο; Σε 1,38 δέκατα του δευτερολέπτου θα είχε επέλθει η πρόσκρουση!
Συνηθως αυτο που μας φαινεται 5 μετρα στην εθνικη ειναι γυρω στα 50...
-
Και με σχετικα πολλα χιλιομετρα μπορεις ανετα να κανεις ελιγμο. Προσωπικα μου εχει τυχει πολλες φορες να πεταχτει κατι μπροστα μου στην εθνικη, ειτε αυτο ηταν γατα, βατραχι, σκιουρος, πουλι, πεταλουδα η το κουτακι αναψυκτικου που πεταξε απο το παραθυρο ο μαγκας απο μπροστα..
Σε ολες τις περιπτωσεις η ταχυτητα ηταν ανω των 130 χλ/ω.
Ημουνα αριστερη λωριδα και πεταγεται 5 μετρα πιο μπροστα μου ενας βατραχος απο αριστερα απο την νησιδα.
Ενστικτωδως εκοψα το τιμονι στα αριστερα και τον απεφυγα οριακα. Περασε ξυστα απο τον μπροστινο δεξια τροχο μου και εφυγε απεναντι. Το ιδιο κανουν και οι γατες. Αν παρουν φορα απο μια μερια πανε κατευθειαν στην αλλη και δεν γυριζουν απο κει που ξεκινησαν. Τα σκυλια ειναι σαν τους ανθρωπους. Αν ξεκινησουν και σε δουν τοτε μπορει να κοκκαλοσουν η να κανουν προσπαθεια να γυρισουν πισω.
Τα αμαξια μας γενικα ειναι υποστροφικα και το τιμονι κλειδωνει στις 2μιση στροφες. Με 60 μοιρες περιστροφη ποσο να στριψει η κρεμαγιερα? Το αμαξι ισα-ισα που θα αλλαξει πορεια. Ουτε καν λωριδα. Αν φτασεις σε σημειο να αλλαξεις και λωριδα τοτε θα εχεις και τον χρονο να κοιταξεις και τους καθρεφτες απο πισω για να δεις που θα πας. Αυτα για την εθνικη. Στην πολη ετσι και αλλιως οι ταχυτητες ειναι μικρες οποτε και τα περιθωρια αντιδρασης αυξανονται.Για ξαναπες το αυτο για να καταλαβω.
Ησουν αριστερη λωριδα σε δρομο με νησιδα, (η οποια βρισκεται στα αριστερα σου), πηγαινες με 130χλμ, και εκοψες τιμονι αριστερα δηλαδη προς την κατευθυνση της νησιδας?
Το λες ώς παραδειγμα προς μιμηση ή σε φαση 'μλκες ακουστε παραλιγο να σκοτωθω, Άγιο ειχα'? (Hint: Αν ειναι το 2ο ενταξει)Αυτο που εκανες ΛΑΘΟΣ και επικινδυνο..αν σου βγηκε μια και δυο ή οδηγεις ferrari δε το κανει σωστο.. μη γραφετε πραγματα με τα οποια μπορειτε να παρετε αυτους που σας διαβαζουν στο λαιμο σας..!!
- 1000
-
Λεει αληθεια 'ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ 100% ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ - ΣΟΚ!!'
(μαλλον στο Need for speed )
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Να επαθε κατι; Να την πηρε ο υπνος;;Καθολου φρεναρισμα.;;
Tapatalk & SII
Η πιό συχνή αιτία ανεξήγητης εκτροπής πορείας είναι απότομη τιμονιά για αποφυγή σκύλου ή γάτας.
Όπως ακριβώς τα λες. Και δυστυχώς έχω βρεθεί μπροστά σε τέτοια σκηνικά, και έχω αναφέρει και κάνα δύο.
Αν πεταχτεί μόνο φρένο και καμία τιμονιά εφ΄όσον πηγαίνουμε σβέλτα . Δεν μιλάω για 40-60 χλμ που μπορείς να κάνεις ελιγμό.Αν τα χιλιόμετρα είναι πολλά απλά τσαρούχωμα και σταθερό τιμόνι.
Η πιο σωστή αντίδραση πιστεύω. Το μόνο στο οποίο διαφωνώ λίγο, είναι ότι τη στιγμή που θα επέλθει η σύγκρουση καλό θα είναι να μην έχεις πατημένο το φρένο, τουλάχιστον στα αυτοκίνητα χωρίς ABS.
Και εγω πιστευω οτι το 'φρεναρισμα και σταθερο τιμονι ειναι η πιο σωστη ενεργεια... κατ αρχην απλα σκεφτομαι οτι οταν εισαι τσαρουχομενος στα φρενα το οχημα μπρουμουτιαζει πολυ και ετσι θα 'βρει' το εμποδιο πιο πολυ απο το να να ειχε το κανονικο υψος... αν τη στιγμη της επαφης.. σηκωσεις το ποδι και παψη η επιβραδυνση ισως η ζημια στο οχημα να ειναι μικρωτερη... πρεπει να κανει καποιος αυτο το τελευταιο???
Δεν θεωρώ ότι η ζημιά στο όχημα θα είναι μικρότερη (αυτό εξαρτάται και με το σε τι θα προσκρούσης). Όμως από τη στιγμή που η πρόσκρουση δεν αποφεύγεται, καλό είναι πιστεύω οι τροχοί να μην είναι μπλοκαρισμένοι.
Υπενθυμίζω ότι τα περισσότερα μοντέρνα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με ESP οπότε το κλασσικό τεστ αποφυγής ταράνδου/αλλαγής λωρίδας, που είναι αυτό που μιλάμε, θα πρέπει να το περνάνε με άνεση. Αρα ποιός ο λόγος να μην προσπαθήσεις να αποφύγεις το εμπόδιο ?
(ΟΚ αν πηγαίνεις με 120+ τότε δεν είναι τόσο απλό, έχετε δοκιμάσει κάτι τέτοιο ? Καταρχήν δεν είναι απλό ούτε καν από φυσικής άποψης, θέλει προσπάθεια)
nass πρώτον δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα ESP. Το δικό μου είναι του 2011 και (ευτυχώς για μένα και μόνο) δεν έχει. Και μην ξεχνάμε ότι κυκλοφορούν πολλά αυτοκίνητα άνω των 10 ετών στους δρόμους της Ελλάδας. Δε μου έχει συμβεί ενώ οδηγώ αυυτοκίνητο με ESP, αλλά μου έχει συμβεί πολλές φορές σε αυτοκίνητα χωρίς. Και σε όλες τη γλίτωσα γιατί είχα πολλές άδειες λωρίδες γύρω μου. Αν στα 120-130χλμ/ώρα πας να κάνεις έναν απότομο (και κατά πάσα πιθανότητα άγαρμπο) ελιγμό, το πιθανότερο είναι είτε η ανατροπή του οχήματος, είτε η πρόσκρουση σε ότι είναι δίπλα. Προχτές για παράδειγμα κατέβαινα με υψηλή ταχύτητα τον Καρέα, και στην τελευταία στροφή (όπου έχουν χωρίσει όσοι μπείνουν περιφεριακό) μπήκα με περισσότερα από όσα θα ήθελα και ξέρω ότι είναι ασφαλές. Σταθερό το γκάζι, σφιχτά το τιμόνι, και στρίβω κανονικά, έλα όμως που ένας ΑΜΕΑ που βρισκότανε δεξιά μου (και πήγαινε με τα μισά) αποφασίζει πάνω στο apex να μπει στην αριστερή. Ο μόνος λόγος που γλιτώσαμε τα συντρίμια, ήταν επειδή υπήρχαν άλλες δύο-τρεις λωρίδες άδειες στα δεξιά μου...
Σε μικρές ταχύτητες πάντως, ακόμα και για τα πολύ παλιά αυτοκίνητα δεν είναι απίθανη η επιτυχία του ελιγμού. Στην προκειμένη όμως, όπου το αμάξι χτύπησε ένα παρκαρισμένο και έφυγε στην μάντρα από πίσω, δεν μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση, καθώς η τύπισα πρέπει να έτρεχε αρκετά.
Τι λετε βρε ασχετοι? Θα πεταχτει κατι μπροστα σας και δεν θα το αποφυγετε? Δυο εκδοχες υπαρχουν.. Ειτε ειστε παντελως αχρηστοι οδηγοι με μηδενικα αντανακλαστικα ειτε ειστε σχιζοφρενεις δολοφονοι και σας αρεσει να πατατε τα καημενα και απροστατευτα ζωακια που ετυχε να βρεθουν μπροστα σας.. Αν ανηκετε στην δευτερη περιπτωση σας ευχομαι την επομενη φορα να πεταχτει μπροστα σας και η μανα σας να την κανετε και αυτην κιμα να το χαρω και εγω.. Ελεος δλδ με αυτα που βλεπω.
Με αυτά που γράφει δε θες να ξερεις ποιος είναι ο σχιζοφρενής...
Σε περίπτωση λοιπόν που προσπαθήσεις να γλιτώσεις ένα τέτοιο αθώο ζωάκι, έχεις πολύ καλές πιθανότητες είτε να σκάσεις σε ότι βρίσκεται δίπλα σου (άρα και πεζούς), είτε ακόμα και να ανατρέψεις το όχημα σου. Χέσε τις ζημιές του οχήματος σου. Θεωρείς ότι η ζωή ενός ζώου αξίζει περισσότερο από τη δική σου ή τις ζωές των άτυχων που θα βρεθούν μπροστά στο εκτός ελέγχουν όχημα σου?Τι λετε βρε ασχετοι? Θα πεταχτει κατι μπροστα σας και δεν θα το αποφυγετε? Δυο εκδοχες υπαρχουν.. Ειτε ειστε παντελως αχρηστοι οδηγοι με μηδενικα αντανακλαστικα ειτε ειστε σχιζοφρενεις δολοφονοι και σας αρεσει να πατατε τα καημενα και απροστατευτα ζωακια που ετυχε να βρεθουν μπροστα σας.. Αν ανηκετε στην δευτερη περιπτωση σας ευχομαι την επομενη φορα να πεταχτει μπροστα σας και η μανα σας να την κανετε και αυτην κιμα να το χαρω και εγω.. Ελεος δλδ με αυτα που βλεπω.
Αν πεταχτεί μόνο φρένο και καμία τιμονιά εφ΄όσον πηγαίνουμε σβέλτα . Δεν μιλάω για 40-60 χλμ που μπορείς να κάνεις ελιγμό.Αν τα χιλιόμετρα είναι πολλά απλά τσαρούχωμα και σταθερό τιμόνι.
Και με σχετικα πολλα χιλιομετρα μπορεις ανετα να κανεις ελιγμο. Προσωπικα μου εχει τυχει πολλες φορες να πεταχτει κατι μπροστα μου στην εθνικη, ειτε αυτο ηταν γατα, βατραχι, σκιουρος, πουλι, πεταλουδα η το κουτακι αναψυκτικου που πεταξε απο το παραθυρο ο μαγκας απο μπροστα.. Σε ολες τις περιπτωσεις η ταχυτητα ηταν ανω των 130 χλ/ω. Ημουνα αριστερη λωριδα και πεταγεται 5 μετρα πιο μπροστα μου ενας βατραχος απο αριστερα απο την νησιδα. Ενστικτωδως εκοψα το τιμονι στα αριστερα και τον απεφυγα οριακα. Περασε ξυστα απο τον μπροστινο δεξια τροχο μου και εφυγε απεναντι. Το ιδιο κανουν και οι γατες. Αν παρουν φορα απο μια μερια πανε κατευθειαν στην αλλη και δεν γυριζουν απο κει που ξεκινησαν. Τα σκυλια ειναι σαν τους ανθρωπους. Αν ξεκινησουν και σε δουν τοτε μπορει να κοκκαλοσουν η να κανουν προσπαθεια να γυρισουν πισω.
Τα αμαξια μας γενικα ειναι υποστροφικα και το τιμονι κλειδωνει στις 2μιση στροφες. Με 60 μοιρες περιστροφη ποσο να στριψει η κρεμαγιερα? Το αμαξι ισα-ισα που θα αλλαξει πορεια. Ουτε καν λωριδα. Αν φτασεις σε σημειο να αλλαξεις και λωριδα τοτε θα εχεις και τον χρονο να κοιταξεις και τους καθρεφτες απο πισω για να δεις που θα πας. Αυτα για την εθνικη. Στην πολη ετσι και αλλιως οι ταχυτητες ειναι μικρες οποτε και τα περιθωρια αντιδρασης αυξανονται.Το save πότε το έκανες? Πριν ή μετά?
Ειδικά όταν κινήσαι με μεγάλη ταχύτητα είναι εντελώς ανόητο να κάνεις τέτοιον ελιγμό, εκτός και αν έχεις ολόκληρο γήπεδο γύρω σου για να επαναποκτήσεις τον έλεχγο του αυτοκινήτου σου. Ξεχνάνε λοιπόν τα άθλια μαθηματικά σου και την περιγραφή όλο σάλτσες, κρατάμε το που ήσουν, και καταλαβαίνουμε ότι ακόμα και να σου συνέβει κάτι τέτοιο, συνέβει σε εθνικό δρόμο με αρκετές λωρίδες. Σε κανονική κυκλοφορίας πάντως, απλά θα προκαλούσες καραμπόλα.Ο τελευταίος ΗΛΙΘΙΟΣ που είδα να προσπαθεί να μη χτυπήσει ένα αθώο σκυλάκι, κάρφωσε το yaris του στη νησίδα της Μαραθώνος (απέναντι από το παλιό LIDL, όπου έχουν βάλει κάγκελα. Το αποτέλεσμα ήταν η επάνω δοκός των καγκέλων να αποκοληθεί, να τρυπήσει το παμπρίζ και να καρφωθεί χιλιοστά από το κεφάλι του στο προσκέφαλο. Έζησε γιατί ήταν κωλόφαρδος και για κανεναν άλλο λόγο. Αν απλά φρέναρε, θα χτύπαγε το ζωάκι, και πιθανότατα να το προλαβαίνανε σε κανέναν κτηνίατρο, χωρίς να κινδυνέψει η ζωή του.
Θυμάμαι έναν ακόμα ΗΛΙΘΙΟ όπου πήγε να κάνει ελιγμό (τεστ ταράνδου) σε κεντρικό δρόμο και κατέληξε σε στάση λεωφορείου σκοτώνοντας ή ένα ή δύο παιδιά.
Η ζωή δεν είναι Playstation, αλλά ακολουθεί τους κανόνες της φυσικής.
-
... Το ιδιο κανουν και οι γατες. Αν παρουν φορα απο μια μερια πανε κατευθειαν στην αλλη και δεν γυριζουν απο κει που ξεκινησαν...Αυτο δεν ισχυει. ΚΑΙ τις δυο γατες που εχω πατησει στη ζωη μου, τις πατησα ακριβως επειδη στα μισα της διαδρομης εκαναν αναστροφη κ γυρισαν πισω επειδη τις τρομαξα με φωτα/κορνα, κ βρεθηκαν ακριβως εκει οπου ειχα κανει ελιγμο για να τις αποφυγω .
-
Πάτησα γατα λιγο καιρο πριν στην Κασταμονης στο Ν Ηρακλειο... στο υψος του Καρφουρ
Περναγε απεναντι, την ειδα απο κοντινη σχετικα αποσταση και κορναρισα, συνεχισε ευθεια , εφτασε 50 ποντους απο το απεναντι πεζοδρομιο, τρομαξε απο το αυτοκινητο που ερχοταν στο αντιθετο ρευμα και ΤΟΤΕ μονο γυρισε πισω και την πατησα...
-
ακριβως ετσι κ εγω.
-
ήμουν στην τροχαία κηφισιάς γιατί ψιλοτρέχω με ένα μαλάκα* αλβανο που μας χτύπησε με το παπι του το ίμπιζα κ ειναι ανασφάλιστος κ χωρίς δίπλωμα (όπως εμαθα σήμερα). Πλήρωσα από την τσέπη μου 430 ευρώ κ ελπίζω να τα πάρω σε κανα χρόνο από το επικουρικό κεφάλαιο. Ευτυχώς που εχουμε νομική προστασία κ δεν θα πληρώσω τα εξοδα αγωγής κτλ.
*ΜΑΛΆΚΑΣ γιατί τον αφήσαμε να φύγει χωρίς να καλέσουμε αστυνομία (τον λυπήθηκε η γυναίκα μου γιατί ήταν ανασφάλιστος κ της κλαιγόταν). Μετά έκανε την πάπια κ δεν έδινε 300 ευρώ για τη ζημιά 'για να μη πιαστεί μαλάκας'.
Οπότε ήδη θα πληρώσει 450 σε κλήσεις, του πήραν την άδεια από το παπί για 2 χρόνια (ξηγήθηκαν τα παιδιά στην τροχαία κ δε του χαριστήκαν ) ενώ θα πληρώσει άλλα 650 τα τιμολόγια+δικαστικά έξοδα. κ όλα αυτά γιατί του φάνηκαν πολλά τα 300 'για να μη πιαστεί μαλάκας' όπως μου έλεγε ο κόπανος από το τηλέφωνο.
Μαλάκες κ εμείς που δεν καλέσαμε την αστυνομία, τουλάχιστον του κρατήσαμε την άδεια πριν φύγει κ την παραδώσαμε στην τροχαία κηφισιάς (καλέσαμε το 100 4 ώρες μετά το ατύχημα, αφού είχαμε επιστρέψει στο σημείο )
Όπως έχουν γράψει κ τόσοι άλλοι πιο πριν και μου είπαν και τα παιδιά στην τροχαία. ΠΑΝΤΑ καλούμε την αστυνομία. ό,τι κ να πει ο άλλος, ότι εθνικότητας να είναι, ελληνας, γάλλος πορτογάλλος, όσο μικρό κ να είναι το τρακάρισμα.Ρώτησα στην τροχαία κ για το ατύχημα με τους 5 νεκρούς. Κια πικάντο το αμαξι (εχει αδεια για 4 ή 5 άτομα αυτό? ), αλλά μου είπαν πως ότι κ να ήταν δεν θα σωζοντουσαν. Εσκασε με την οροφή στη μάντρα με πολλά χιλιόμετρα ενώ κάποιοι δεν φόραγαν καν ζώνη (τους βρήκαν εκτός του αυτοκινήτου)
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ρώτησα στην τροχαία κ για το ατύχημα με τους 5 νεκρούς. Κια πικάντο το αμαξι (εχει αδεια για 4 ή 5 άτομα αυτό? ), αλλά μου είπαν πως ότι κ να ήταν δεν θα σωζοντουσαν. Εσκασε με την οροφή στη μάντρα με πολλά χιλιόμετρα ενώ κάποιοι δεν φόραγαν καν ζώνη (τους βρήκαν εκτός του αυτοκινήτου)
Eγω ακομα να το καταλαβω... Γυναικα, παει να παρει παιδια απο παιδικο παρτυ και τρεχει στο γυρισμο? Και σε δρομους που ξερει κιολας υποθετω...
Να πω οτι ηταν κανενας κωλοπαιδαρας που πηγε να παρει τα γκομενακια για να τα παει βολτα να κανει φιγουρα οκ... -
Ποσα χλμ δηλ κουβαλαγε το Πικαντο? Γιατι κατι 170αρια που ακουστηκαν μου φαινονται παραμυθια, δεν φτανει καν σ αυτα.
Το οτι σου ειπαν οι τροχονομοι οτι ο,τι και να ταν τα ιδια θα ειχαμε, ασχολιαστο -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Eγω ακομα να το καταλαβω... Γυναικα, παει να παρει παιδια απο παιδικο παρτυ και τρεχει στο γυρισμο? Και σε δρομους που ξερει κιολας υποθετω...
Η γυναικα ειχε νευρα...
-
Και με 100 να ταν πάλι είναι πολλά τα χιλιόμετρα. Κάπου διάβασα πως την είχαν στήσει και τσατίστηκε μαζί τους.
-
Εκτός και αν φορτωμένο το αμάξι με κοπελιτσες τους την έπεσαν τίποτα αλβανοι/πακιστανοι/ελληνες με κανα άλλο όχημα και πάνω στην αποφυγή έγινε το κακό.....
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ποσα χλμ δηλ κουβαλαγε το Πικαντο? Γιατι κατι 170αρια που ακουστηκαν μου φαινονται παραμυθια, δεν φτανει καν σ αυτα.
Το οτι σου ειπαν οι τροχονομοι οτι ο,τι και να ταν τα ιδια θα ειχαμε, ασχολιαστοεδω εγινε Τραπεζουντος 39 απο τα βιντεο της τηλεορασης αυτη η ταμπελα ηταν στο χοιχαλακι που εσκασε...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ρώτησα στην τροχαία κ για το ατύχημα με τους 5 νεκρούς. Κια πικάντο το αμαξι (εχει αδεια για 4 ή 5 άτομα αυτό? ), αλλά μου είπαν πως ότι κ να ήταν δεν θα σωζοντουσαν. Εσκασε με την οροφή στη μάντρα με πολλά χιλιόμετρα ενώ κάποιοι δεν φόραγαν καν ζώνη (τους βρήκαν εκτός του αυτοκινήτου)
Ελα ρε, πως κανεις ετσι, θα βαζουμε ζωνες κ στα πισω καθισματα? Δεν χρειαζεται...
-
Μαλλιοκουβαρα το αυτοκινητο, χωρις ζωνες, αυτα ειναι σιγουρα.
Υποθεσεις:
-Τσαντιλα απο το στησιμο,- Κανενα γατι/σκυλι που πηγε να το αποφυγει,
- Φορουσαν σαγιοναρα/σανδαλι/παντοφλα (αγαπημενα απο τις Ελληνιδες το καλοκαιρι, με δικαιολογια 'εχω συνηθισει')
-
Kacey δεν μπορείς να φανταστείς με πόσους έχω τσακωθεί όταν μου λένε ειρωνικά το 'φοράς ζώνη και στο πίσω κάθισμα...'. Η είναι ανίκητη...
...και δεν καταλαβαίνει γρη από νόμους της φυσικής.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#