-
Ο χρήστης χριστινα29 έγραψε:
Καλημέρα,
Το πιο πιθανό είναι η αντιπροσωπεία της Nissan να κάνει μεικτή ασφάλεια στα αυτοκίνητα που δίνει με δάνειο ωστε αν το αυτοκίνητο καταστραφεί, ο ιδιοκτήτης δεν φταίει αλλά ο ιδιοκτήτης σταματήσει να πληρώνει τις δόσεις, μην κατασχεθεί μία μάζα σίδερα.
Και ερωτώ εγώ: Χριστίνα, γιατί δεν το αφήνεις να στο πάρει η τράπεζα; Δεν θα μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο με δόσεις για τα επόμενα 5 χρόνια (ή 3; ποσο κρατάει ο Τειρεσίας;), αλλά ουτως η αλλως δεν θα μπορούσες να το κάνεις εφόσον είχες τις δόσεις να πληρώνεις.
Εγω γιατι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι στα συμβολαια του δανειου θα προβλεπεται να μην μπορει να γινει κατι τετοιο?
Θεωρω οτι αποκλειεται να μην υπαρχει καποιος ορος που να λεει κατι του στυλ 'αμα δεν πληρωνεις τις δοσεις θα σου παρουμε το αυτοκινητο κ φροντισε να υπαρχει αυτοκινητο να παρουμε'...
Σωστά...αν δεν υπάρχει αυτοκίνητο να πάρουν ή αυτό είναι σε κατάσταση η οποία ΔΕΝ καλύπτει το υπάρχον χρέος ,τότε έχουν δικαίωμα κατασχέσεως άλλων περιουσιακών στοιχείων! Σιγά μην το άφηναν έτσι!
Αχα!!!! Νεα δεδομενα!! Κι αν σου πω οτι στο ονομα μου δεν εμφανιζεται απολυτως τιποτα????
Δεν μπορεί... δεν είναι ηλίθιοι οι της τράπεζας... να έβγαλαν δάνειο σε κάποιον που δεν έχει περιουσιακά στοιχεία...Μήπως υπέγραψε και κάποιος άλλος σαν εγγυητής;
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Καλημέρα,
Το πιο πιθανό είναι η αντιπροσωπεία της Nissan να κάνει μεικτή ασφάλεια στα αυτοκίνητα που δίνει με δάνειο ωστε αν το αυτοκίνητο καταστραφεί, ο ιδιοκτήτης δεν φταίει αλλά ο ιδιοκτήτης σταματήσει να πληρώνει τις δόσεις, μην κατασχεθεί μία μάζα σίδερα.
Και ερωτώ εγώ: Χριστίνα, γιατί δεν το αφήνεις να στο πάρει η τράπεζα; Δεν θα μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο με δόσεις για τα επόμενα 5 χρόνια (ή 3; ποσο κρατάει ο Τειρεσίας;), αλλά ουτως η αλλως δεν θα μπορούσες να το κάνεις εφόσον είχες τις δόσεις να πληρώνεις.
Εγω γιατι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι στα συμβολαια του δανειου θα προβλεπεται να μην μπορει να γινει κατι τετοιο?
Θεωρω οτι αποκλειεται να μην υπαρχει καποιος ορος που να λεει κατι του στυλ 'αμα δεν πληρωνεις τις δοσεις θα σου παρουμε το αυτοκινητο κ φροντισε να υπαρχει αυτοκινητο να παρουμε'...
Σωστά...αν δεν υπάρχει αυτοκίνητο να πάρουν ή αυτό είναι σε κατάσταση η οποία ΔΕΝ καλύπτει το υπάρχον χρέος ,τότε έχουν δικαίωμα κατασχέσεως άλλων περιουσιακών στοιχείων! Σιγά μην το άφηναν έτσι!
Αχα!!!! Νεα δεδομενα!! Κι αν σου πω οτι στο ονομα μου δεν εμφανιζεται απολυτως τιποτα????
Δεν μπορεί... δεν είναι ηλίθιοι οι της τράπεζας... να έβγαλαν δάνειο σε κάποιον που δεν έχει περιουσιακά στοιχεία...Μήπως υπέγραψε και κάποιος άλλος σαν εγγυητής;
οχι, δεν ειχα εγγυητη, μονο το εκκαθαριστικο μου εδωσα.
-
Μάλιστααα... χμμ.. κοίτα, να ξέρεις πως οι τράπεζες δεν χάνουν ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) τα χρήματά τους... απλά θα σε πάνε δικαστικώς και στο δικαστήριο θα υποχρεωθείς να τους πληρώσεις όλο το υπόλοιπο ποσόν + τα έξοδα του δικαστηρίου (πίστεψέ με δεν σε συμφέρει!)... το πολύ πολύ να γίνει διακανονισμός και να τα πληρώσεις σε 'δόσεις'... από εκεί και πέρα όμως να μήν περιμένεις να ξαναπάρεις δάνειο για τίποτα, καθώς μπαίνεις σε 'black list' !! Εμένα για μία 'καθυστερημένη' οφειλή 170 ευρώ... δεν μου έδιναν δάνειο 10.000 ευρώ... και μου το έδωσαν ΜΟΝΟ όταν τους έδειξα τα χαρτιά ότι το είχα εξοφλήσει... και το 'χρέος' αυτό ήταν σε άλλη τράπεζα!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με ένα νεκρό
14 Ιουλίου 2009, 22:10Ένας 33χρονος δικυκλιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε, αργά το απόγευμα, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της οδού Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Τροχαία, ο άτυχος δικυκλιστής συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα και στη συνέχεια, αφού έπεσε σε λεωφορειολωρίδα, παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΘ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Οι οδηγοί των δύο οχημάτων κρατούνται, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α’ Τμήμα της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Γι'αυτο λες μαλλον ε?
Συλληπητηρια...Ναι παιδια για αυτο λεω και συγνωμη που δεν προσεξα το ποστο αλλα ..............
Απλα εχω την εντυπωση οτι τον χτυπησε το αμαξι απο πισω και τον πεταξε στην λεωφορειολωριδα.
1 πραγμα δεν ξερω μονο.Αν ο Πετρος ειχε περασει με κοκκινο ή αν ειδε το αστικο να περναει με κοκκικο,φρεναρισε και εγινε οτι εγινε. -
Πως εγινε ετσι??Κριμα κριμα!!!Παλι καλα που ο αδερφος σου δεν επαθε τιποτα!!!Λαμαρινες ειναι αυτα!!!Αστα να πανε εκει........(Ελπιζω να ξερετε που).Παρε κανα μεγαλυτερο τωρα!!!Δε νομιζω να φτιαχνεται εεε??Ποσο πηγε η γενικη εκτιμηση της ζημιας?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
:omg: Πως εγινε ετσι??Κριμα κριμα!!!Παλι καλα που ο αδερφος σου δεν επαθε τιποτα!!!Λαμαρινες ειναι αυτα!!!Αστα να πανε εκει........(Ελπιζω να ξερετε που).Παρε κανα μεγαλυτερο τωρα!!!Δε νομιζω να φτιαχνεται εεε??Ποσο πηγε η γενικη εκτιμηση της ζημιας?Δεν έχεις κάνει 'παράθεση' την περίπτωση στην οποία αναφέρεσαι...και άντε να βγεί νόημα, καθώς τα 2 πιο πάνω πόστ αναφέρονται σε διαφορετικές περιπτώσεις
-
:omg: Πως εγινε ετσι??Κριμα κριμα!!!Παλι καλα που ο αδερφος σου δεν επαθε τιποτα!!!Λαμαρινες ειναι αυτα!!!Αστα να πανε εκει........(Ελπιζω να ξερετε που).Παρε κανα μεγαλυτερο τωρα!!!Δε νομιζω να φτιαχνεται εεε??Ποσο πηγε η γενικη εκτιμηση της ζημιας?
Δεν έχεις κάνει 'παράθεση' την περίπτωση στην οποία αναφέρεσαι...και άντε να βγεί νόημα, καθώς τα 2 πιο πάνω πόστ αναφέρονται σε διαφορετικές περιπτώσεις
Συγγνωμη ρε συ αλλα μετα το προσεξα και σημερα το ειδα για το ατυχημα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
:omg: Πως εγινε ετσι??Κριμα κριμα!!!Παλι καλα που ο αδερφος σου δεν επαθε τιποτα!!!Λαμαρινες ειναι αυτα!!!Αστα να πανε εκει........(Ελπιζω να ξερετε που).Παρε κανα μεγαλυτερο τωρα!!!Δε νομιζω να φτιαχνεται εεε??Ποσο πηγε η γενικη εκτιμηση της ζημιας?
Δεν έχεις κάνει 'παράθεση' την περίπτωση στην οποία αναφέρεσαι...και άντε να βγεί νόημα, καθώς τα 2 πιο πάνω πόστ αναφέρονται σε διαφορετικές περιπτώσεις
Εμένα βρε σύ ζητάς συγνώμη;
-
Εμένα βρε σύ ζητάς συγνώμη;
Οχι βρε συ πας καλα??Απο εσενα θα ζητησω???
-
Μάλιστααα... χμμ.. κοίτα, να ξέρεις πως οι τράπεζες δεν χάνουν ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) τα χρήματά τους... απλά θα σε πάνε δικαστικώς και στο δικαστήριο θα υποχρεωθείς να τους πληρώσεις όλο το υπόλοιπο ποσόν + τα έξοδα του δικαστηρίου (πίστεψέ με δεν σε συμφέρει!)... το πολύ πολύ να γίνει διακανονισμός και να τα πληρώσεις σε 'δόσεις'... από εκεί και πέρα όμως να μήν περιμένεις να ξαναπάρεις δάνειο για τίποτα, καθώς μπαίνεις σε 'black list' !! Εμένα για μία 'καθυστερημένη' οφειλή 170 ευρώ... δεν μου έδιναν δάνειο 10.000 ευρώ... και μου το έδωσαν ΜΟΝΟ όταν τους έδειξα τα χαρτιά ότι το είχα εξοφλήσει... και το 'χρέος' αυτό ήταν σε άλλη τράπεζα!Καλα, οχι, οτι επαιζε και καμια περιπτωση να το ρισκαρω... Κουβεντα να γινεται.. Με τραπεζες δεν κανω κολπα... ειπαμε, η τραπεζα δε χανει ποτε, μα ποτε !!
-
Ο χρήστης χριστινα29 έγραψε:
... ειπαμε, η τραπεζα δε χανει ποτε, μα ποτε !!Αμέρικα, αμέρικα.
-
χθες, 17/7/09 στη Λεωφ. Αθηνών προς Αθήνα, στο ύψος της χαλυβουργικής, απροσδιόριστης μάρκας μεγέθους supermini ανεβασμένο αριστερά στη μπαριέρα με όλη τη δεξιά και μπροστινή πλευρά μπασμένη. 100 μέτρα παρακάτω σταματημένο αριστερά το τριαξονικό που το είχε εντοιχίσει. Δεν είχε χτυπήσει κανείς. Πολύ κ@λ@σημείο το συγκεκριμένο.
-
*Σέρρες: Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς
NAFTEMPORIKI.GR Σάββατο, 18 Ιουλίου 2009 18:18Τραγικό θάνατο βρήκαν τα ξημερώματα τρεις Βούλγαροι, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Μετά τη σύγκρουση η νταλίκα ανετράπη, έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου και έπεσε σε χαντάκι βάθους 10 μέτρων, με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος οδηγός να καταπλακωθεί από το φορτίο του και να βρει ακαριαίο θάνατο.
Το δυστύχημα συνέβη στο 36ο χλμ Σερρών - Προμαχώνα της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν τη διασταύρωση του Ρούπελ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της νταλίκας, που μετέφερε τούβλα, πέρασε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας όπου και παρέμεινε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, για αρκετά χιλιόμετρα. Η αναπόφευκτη σύγκρουση με το ΙΧ αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς τις Σέρρες ήταν για όλους μοιραία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ*
-
Τροχαιο εξω απο τη Κυλληνη , συγκρουση πατρων Αχαγιας, εκδηλωθηκε φωτια καηκαν 4 οι νεκροί , στο τροχαιο καηκαν μεσα στα αυτοκινητα.
-
-
Τραγικές συνθήκες θανάτου!!!
-
Για το τροχαίο με το Feroza στη Χαλκιδική είδατε/ακούσατε ;; Κυκλοφορεί στα κανάλια καμμιά-δυο μέρες τώρα, αλλά έγινε στις 9 του μήνα ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Για το τροχαίο με το Feroza στη Χαλκιδική είδατε/ακούσατε ;; Κυκλοφορεί στα κανάλια καμμιά-δυο μέρες τώρα, αλλά έγινε στις 9 του μήνα ...Είδες που είναι η τρύπα στο μπροστά παμπριζ?
Μιλάμε στην βάση ακριβώς.....
....μετά έφυγε προς τα πίσω και έχει πάρει το τιμόνι το κεφάλι του οδηγού και βγήκε από το πίσω πλαινό τζάμι!
Είναι απίστευτο! Και να έπεσε κάτι από ψηλά είναι δυνατόν να έκανε τέτοια τροχιά?
Αμα δει το αμάξι από μπροστά είναι σαν να έχει περάσει όλμος που δεν έσκασε -
Ρε μπας και ήταν καμιά περίεργη, αδέσποτη σφαίρα από κάπου γύρω...?
Αλλιώς τι θα μπορούσε να έρθει με τόση μεγάλη ορμή και να κάνει τέτοια καταστροφή, και παρ' ολα αυτά να μην το βρίσκει κανένας τριγύρω??? -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τροχαιο εξω απο τη Κυλληνη , συγκρουση πατρων Αχαγιας, εκδηλωθηκε φωτια καηκαν 4 οι νεκροί , στο τροχαιο καηκαν μεσα στα αυτοκινητα.Για το τροχαίο Πατρών - Πύργου:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 009_289823
Κινούμουν εκείνη την ώρα στην Πατρών - Πύργου στο ρεύμα προς Πύργο. Ο δρόμος είχε κλείσει και είχε δημιουργηθεί ουρά. Ήταν τόσος ο καπνός που δε φαντάστηκα ότι πρόκειται για αυτοκίνητα. Στο γυρισμό είδα με την άκρη του ματιού μου τα δύο αυτοκίνητα απανθρακωμένα. Πρωτύτερα είχα ακούσει την είδηση στο ράδιο.
Πριν λίγο άκουσα στα τοπικά νέα ότι τα εμπλεκόμενα οχήματα ήταν ένα Peugeot 106 με Αχαϊκές πινακίδες και ένα Audi αν δεν κάνω λάθος με Αθηναϊκές. Τα θύματα πριν καμιά ώρα δεν είχαν ταυτοποιηθεί ακόμη. Σύμφωνα με τους αυτόπτεις μάρτυρες το Peugeot πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Audi το οποίο εκτελούσε εκείνη τη στιγμή προσπέραση μέσα στα όρια του ρεύματος κυκλοφορίας. Το ένα όχημα μάλιστα κατέληξε με τον ουρανό στο οδόστρωμα (δε θυμάμαι πιο εκ των δύο). Στο Peugeot επέβαινε μόνο ο οδηγός του και στο Audi μία τριμελής οικογένεια.
Η Πατρών - Πύργου για όσους δεν την έχουν οδηγήσει δεν πληροί καμία προδιαγραφή ασφαλείας. Δε διαθέτει διάζωμα και υπάρχουν κάθετοι ισόπεδοι κόμβοι ακόμα και μικροί αγροτικοί χωματόδρομοι που διασταυρώνονται με την εθνική οδό!!! Ακόμη και τρακτέρ ξεπροβάλλουν από το πουθενά εν μέσω μεγάλων ευθειών!!!
Και η συμπεριφορά των οδηγών είναι δυστυχώς άθλια. Παρά την επικινδυνότητα του δρόμου πολλά αυτοκίνητα ξεπερνούν τα 120 χιλιόμετρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις κατά πολύ! Ακόμη και νταλίκες ξεπερνούν τα 100. Αν και ο δρόμος είναι ανάμεσα σε αυτούς με τα περισσότερα ατυχήματα εγώ πιστεύω ότι με τον τρόπο οδήγησης που υιοθετούν οι οδηγοί σε αυτόν είναι θαύμα που δε θρηνούμε πολλά περισσότερα θύματα. Το καλοκαίρι που τον οδηγώ συχνά βλέπω συνεχώς αυτοκίνητα μέσα στις στροφές να επιχειρούν προσπεράσεις στα τυφλά πατώντας τις διαχωριστικές γραμμές. Αν την ίδια στιγμή γίνεται προσπέραση από το αντίθετο ρεύμα με τις ταχύτητες που κινούνται τα οχήματα τα αποτελέσματα σίγουρα δε θα είναι ευχάριστα. Είναι ο δρόμος άθλιος αλλά δυστυχώς και η οδηγική συμπεριφορά των οδηγών που κινούνται σε αυτόν δεν είναι καλύτερη...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#