-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Να επαθε κατι; Να την πηρε ο υπνος;;Καθολου φρεναρισμα.;;Tapatalk & SII
Η πιό συχνή αιτία ανεξήγητης εκτροπής πορείας είναι απότομη τιμονιά για αποφυγή σκύλου ή γάτας.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Να επαθε κατι; Να την πηρε ο υπνος;;Καθολου φρεναρισμα.;;
Tapatalk & SII
Η πιό συχνή αιτία ανεξήγητης εκτροπής πορείας είναι απότομη τιμονιά για αποφυγή σκύλου ή γάτας.
Αυτο δεν το κάνω ποτέ.... Ότι βρίσκετε μπροστά μου γίνεται κιμάς!! Βέβαια δεν αντιδρούν όλοι έτσι και προσπαθούν να σώσουν το ζωάκι με μοιραία αποτελέσματα καμία φορά.....
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Να επαθε κατι; Να την πηρε ο υπνος;;Καθολου φρεναρισμα.;;
Tapatalk & SII
Αυτο δεν το κάνω ποτέ.... Ότι βρίσκετε μπροστά μου γίνεται κιμάς!! Βέβαια δεν αντιδρούν όλοι έτσι και προσπαθούν να σώσουν το ζωάκι με μοιραία αποτελέσματα καμία φορά.....
Nαι και εγω αυτης της πεποιθησης ειμαι με μια μικρη διαφορα βεβαια.
Την τελευταια φορα που και να ηθελα δε γινοταν να αποφυγω το σκυλο, εχω ζημια προφυλακτηρα (σπασμενο κομματι + μασκα κατω χαμηλα) + φουσκα μπιλιοφορου + ποδια + θολος ... αλλαξα γνωμη. Βεβαια απο ολα τα εξοδα μονο ποδια και προφυλακτηρας εμειναν ανεπισκευαστα.Πιο σωστα επρεπε να πεις -> 'Επικειμενη συγκρουση με ζωο = φρεναρισμα ΧΩΡΙΣ αλλαγη πορειας ή εστω οχι αποτομη αλλαγη' ...
-
Ναι σίγουρα,θα συμφωνίσω μαζί σου. Απλά στην αναπόφευχτη επαφή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια της οποίας τα αποτελέσματα θα είναι άγνωστα είναι προτιμότερος ο σπασμένος προφυλακτήρας,όπως είναι τώρα ο δικός μου....
-
Καλυτερα σπασμενος προφυλακτηρας και ζημια στ αμαξι παρα εντατικη ή νεκροτομειο. Και στα τετοια μου για το σκυλο ή οτι αλλο ειναι. Η μονη περιπτωση να τον αποφυγω ειναι να πηγαινω σημειωτον. Σε καθε αλλη, οπως ειπε και ο φιλος, κιμας και χαλκομανια
-
Δε νομίζω όλοι όσοι προσπαθούν να αποφύγουν ζώα ότι το κάνουν για να μην τα σκοτώσουν, είναι μια ασυναίσθητη κίνηση, με το που δεις κάτι μπροστά σου προσπαθείς να το αποφύγεις.
-
Οταν πας πατημενος και εισαι 100% στην οδηγηση, δεν παιζουν στραμπουληγματα που να γυρισει ο κοσμος τουμπα
Το ιδιο θα κανα και αν εβλεπα μαλακα να θελει να διασχιζει την εθνικη (ή και τη συγγρου ακομα). Δεν θ αλλαξω εγω λωριδες με αγνωστα αποτελεσματα για να σωσω ουτε το σκυλο ουτε τον μαλακα -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Καλυτερα σπασμενος προφυλακτηρας και ζημια στ αμαξι παρα εντατικη ή νεκροτομειο. Και στα τετοια μου για το σκυλο ή οτι αλλο ειναι. Η μονη περιπτωση να τον αποφυγω ειναι να πηγαινω σημειωτον. Σε καθε αλλη, οπως ειπε και ο φιλος, κιμας και χαλκομανιαEαν πηγαινεις με 100 και καταφερεις να φρεναρεις στα 40 και λιγοτερα ... θα σωθεις απο ΠΟΛΥ μεγαλυτερη ζημια σε σχεση προφυλακτηρα κλπ που επαθα εγω οπως εγραψα πιο πανω.
Υπο ιδανικες συνθηκες το κανεις. Ειναι αδυνατον να σου φυγει το αμαξι απλα φρεναροντας με το τιμονι ισιο και ABS εκτος και αν οδηγας καμια φυσαρμονικα αμφιβολου καταστασης.Αποκλειονται περιπτωσεις με μαλακα που κολλαει απο πισω... εκτος και αν ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να με πεισεις πως με 100χλμ/ω θα χτυπησεις τσοπανοσκυλο η οτιδηποτε χωρις καν να επιβραδυνεις.
Αν σου περισσευουν τα λεφτα απο τα μπατζακια για να αλλαζεις ψυγεια, βεντιλατερ, μασκες προφυλακτηρες, θολους, ποδιες κλπ κλπ... αν εχεις και κινητηρα στο διαμηκη αξονα με ιμαντες, καλα κρασια !! Πες ενα νουμερο που θα σου κοστιζε ενα φρεναρισμα σε ευθεια που ΔΕΝ εγινε.Edit: Επειδη βλεπω καπου σκαλωνεις, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΕ ΕΛΙΓΜΟ!! Αυτο ειναι λαθος συμφωνω, το σωστο που λεω τοση ωρα, ειναι το κανονικο φρεναρισμα η απλα επιβραδυνση οσο σε παιρνει για να μη καρφωθει πισω σου ο ελληναρας που παιζει το πουλι του χαζευοντας τα ανακλαστικα στις μπαριερες. (Υ.Γ. Σε πολλα αυτοκινητα, σε αποτομο φρεναρισμα αναβουν αυτοματα τα αλαρμ)
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Οταν πας πατημενος και εισαι 100% στην οδηγηση, δεν παιζουν στραμπουληγματα που να γυρισει ο κοσμος τουμπα
Το ιδιο θα κανα και αν εβλεπα μαλακα να θελει να διασχιζει την εθνικη (ή και τη συγγρου ακομα). Δεν θ αλλαξω εγω λωριδες με αγνωστα αποτελεσματα για να σωσω ουτε το σκυλο ουτε τον μαλακαΟταν πατημένος και 100% προσηλωμένος σκάσεις στο Kamaz μου, θα γίνεις μια όμορφη κρεατομάζα για λουκάνικα
-
αυτος εκανε καλα με αυτον τον ελιγμο?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δεν θ αλλαξω εγω λωριδες με αγνωστα αποτελεσματα για να σωσω ουτε το σκυλο ουτε τον μαλακαΑπογοήτευση . Ένας πραγματικός heras οφείλει αν μη τι άλλο να προσπαθήσει να αποφύγει το ζώον...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
o καθενας βγαζει τα συμπερασματα του...το μη χειρον βελτιστον ειναι το καλυτερο σ αυτες τις περιπτωσεις
-
Και ποιο ειναι το συμπερασμα δλδ,γιατι εσυ αν δεις ανθρωπο μπροστα δε θα κανεις οτι μπορεις για να τον αποφυγεις οπως μας λες... αλλο γατι αλλο ανθρωπος.
-
Θα το κανω φυσικα αν δω οτι με παιρνει...απ την αλλη δεν θα κινδυνευσω εγω για να προστατευσω τον αλλον. Απλο ειναι
Για να γυρισουμε σ αυτο το δυστυχημα, διαβασα καπου οτι η μητερα ηταν εκνευρισμενη επειδη περιμενε τα κοριτσια πολλη ωρα
-
Τι λετε βρε ασχετοι? Θα πεταχτει κατι μπροστα σας και δεν θα το αποφυγετε? Δυο εκδοχες υπαρχουν.. Ειτε ειστε παντελως αχρηστοι οδηγοι με μηδενικα αντανακλαστικα ειτε ειστε σχιζοφρενεις δολοφονοι και σας αρεσει να πατατε τα καημενα και απροστατευτα ζωακια που ετυχε να βρεθουν μπροστα σας.. Αν ανηκετε στην δευτερη περιπτωση σας ευχομαι την επομενη φορα να πεταχτει μπροστα σας και η μανα σας να την κανετε και αυτην κιμα να το χαρω και εγω.. Ελεος δλδ με αυτα που βλεπω.
-
Η μάνα μας είναι γάτα; Με μπέρδεψες...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Θα το κανω φυσικα αν δω οτι με παιρνει...απ την αλλη δεν θα κινδυνευσω εγω για να προστατευσω τον αλλον. Απλο ειναιΓια να γυρισουμε σ αυτο το δυστυχημα, διαβασα καπου οτι η μητερα ηταν εκνευρισμενη επειδη περιμενε τα κοριτσια πολλη ωρα
Παρε ενα ενα τα ποστ που εγραψες, απο 'αλανι' που δεν φρεναρεις ουτε αλλαζεις πορεια, αρχισες να αλλαξεις αποψη.
Μην το παιζεις ιστορια λοιπον οτι και καλα δε θα φρεναρεις με τιποτα, κιμαδες λουκανικα καβουρμαδες και δε ξερω γω τι αλλο θα κανεις οτι βρισκεται μπροστα σου οταν κινεισαι.... αστο δεν πειθεις.Δε γινεται καποιος ανθρωπος με εστω και λιγα γαμημενα αισθηματα να μην αντιδρασει ενστικτωδως οταν δει μπροστα του ενα ζωο ειτε μιλαμε για ανθρωποειδες που περασε με το ετσι θελω το δρομο, ειτε μιλαμε για καποιο ατυχο σκυλο/γατα/προβατο κλπ ....
ΠΡΩΤΟΝ οσο παπαρας και να 'σαι χωρις λιγο τσιπα πανω σου, θα φρεναρεις για να προστατεψεις το αμαξι που αν παθει ζημια ισως την χρυσοπληρωσεις με 2 μεσα μηνιατικα και δευτερον, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να κανεις κακο ας πουμε σε ενα συμπαθητικο τετραποδο οσο και να το θες (εκτος και αν εισαι ψυχολογικα διαταρραγμενος). Θα φρεναρεις λοιπον η θα κανεις καποια κινηση οποια και αν ειναι αυτη που σε φωτισε το μυαλο σου. (ελιγμος? φρεναρισμα πανικου? απλα να αφησεις το γκαζι? πες το οπως θες)...
-
Εσυ στο πρωτο ποστ της σελιδας εισαι το αλλο ακρο..υπαρχουν περιπτωσεις που απλα θα σκοτωθεις αν προσπαθησεις..
Αν και εχω μια υποψια οτι ο χερας τα παταει σχετικα ευκολα... προσωπικα μεσα σε 5 χρονια δεν εχω πατησει ΠΟΤΕ γατι ή σκυλι ουτε καν τα χαζοπεριστερια της πατρας.. μια χελωνα κεντραρα καποτε και περασε απο κατω και ενα κοτσιφι εκανε suicide mission στο παρμπριζ μου.. -
Το μόνο ζωντανό που έχω σκοτώσει ήταν ένας ξεροβάτραχος και έκανε ένα σιχαμένο χλάτς και γλίστρυσα κιόλας . Ο γαμημένος πήγε να με πετάξει απο την στροφή και απο κάτω ήταν γκρεμός
-
Eιπα τι θα κανω...
Παρεπιπτοντως εχω χτυπησει σκυλο πριν μερικα χρονια ο οποιος ξεφυγε απο μια αυλη και περναγε τρεχοντας το δρομο...ναι φρεναρα, αλλα αριστερα στο αλλο ρευμα ερχοταν αυτοκινητο και δεξια ηταν πεζοδρομιο. Επρεπε να ειχα κανει κατι απ τα παραπανω για να με τιμησει καποια φιλοζωικη οργανωση?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#