-
Κρινοντας απο αλλες οδηγικες μου 'περιπετειες', μαλλον οχι. Εγω τεσπα κατεληξα στο συμπερασμα οτι μαλλον περασα πανω απο λαδια, κ αυτο το συμπερανα τουλαχιστον 10+ χρονια μετα οταν ξαναετυχε να περασω πανω απο λαδια (αυτη τη φορα το ελεγξα) κ η ολη συμπεριφορα του αυτοκινητου ηταν ακριβως η ιδια με την παλαιοτερη φορα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σίγουρα παίζει και το ενδεχόμενο κλεισίματος, προσπάθεια αποφυγής ζώου ή και εμβολισμός από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ποιό είναι το όριο εκεί??
lol δεν παίζει αυτό!
Νομίζω 80 άντε 100...δεν είμαι σίγουρος...εχω καιρό να περάσω απο εκεί...Τι δεν παίζει απ όλα?? Με 70χλμ ένας απότομος ελιγμός για πλάκα διπλώνει το αυτοκίνητο.
Ούτε κλεισίματος (δεν έχει κίνηση ο δρόμος...ειδικά το πρωί πρωί), προσπάθεια αποφυγής ζώου ούτε...δεν κυκλοφορούν σκύλι,γατες κτλπ εκεί, και για το 3ο που λες υπάρχουν μπαρες στην μέση του δρόμου (χωριζει τις 2 πλευρές του δρομου)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κρινοντας απο αλλες οδηγικες μου 'περιπετειες', μαλλον οχι. Εγω τεσπα κατεληξα στο συμπερασμα οτι μαλλον περασα πανω απο λαδια, κ αυτο το συμπερανα τουλαχιστον 10+ χρονια μετα οταν ξαναετυχε να περασω πανω απο λαδια (αυτη τη φορα το ελεγξα) κ η ολη συμπεριφορα του αυτοκινητου ηταν ακριβως η ιδια με την παλαιοτερη φορα.Βρε συ, σε πειράζει ο Λάππας.
-
Το ξέρει.
-
Το ξερω, απλα προχωραω πιο κατω την περιγραφη του δικου μου σκηνικου για να καταλαβει κ εκεινος που εγραψε πιο πανω οτι 'σε ευθεια δεν φευγουν τα αυτοκινητα εκτος αν α,β,γ,'.
-
Ο χρήστης steliosss94 έγραψε:
Σίγουρα παίζει και το ενδεχόμενο κλεισίματος, προσπάθεια αποφυγής ζώου ή και εμβολισμός από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ποιό είναι το όριο εκεί??
lol δεν παίζει αυτό!
Νομίζω 80 άντε 100...δεν είμαι σίγουρος...εχω καιρό να περάσω απο εκεί...Τι δεν παίζει απ όλα?? Με 70χλμ ένας απότομος ελιγμός για πλάκα διπλώνει το αυτοκίνητο.
Ούτε κλεισίματος (δεν έχει κίνηση ο δρόμος...ειδικά το πρωί πρωί), προσπάθεια αποφυγής ζώου ούτε...δεν κυκλοφορούν σκύλι,γατες κτλπ εκεί, και για το 3ο που λες υπάρχουν μπαρες στην μέση του δρόμου (χωριζει τις 2 πλευρές του δρομου)
Το ότι δεν έχει κίνηση σημαίνει πως περνάει ένα αυτοκίνητο ανά ώρα?? Μου φαίνεται πολύ περίεργο να απορρίπτεις το γεγονός ότι δεν παίζει να συναντήθηκαν δύο αυτοκίνητα. Το ότι δεν κυκλοφορούν ζώα επίσης. Δεν είπα ότι πετάχτηκε καμιά αγελάδα, ένα μικρό ζώο παντού υπάρχει πιθανότατα να πεταχτεί.
Και άντε δεν ισχύουν όλα αυτά, μπορεί να σκασε κανά λάστιχο. -
Κι άλλο τροχαίο σήμερα το πρωί, λίγο παρακάτω, ακριβώς στο κόμβο, στο αντίθετο ρεύμα. Ένα Focus είχε κάνει 'τετακε' και είχε ακινητοποιηθεί στην εξωτερική λωρίδα με τον πίσω τροχό στραβωμένο και την οδηγό μέσα στο αμάξι να 'ψάχνεται' αν ζει ή αν πέθανε.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κι άλλο τροχαίο σήμερα το πρωί, λίγο παρακάτω, ακριβώς στο κόμβο, στο αντίθετο ρεύμα. Ένα Focus είχε κάνει 'τετακε' και είχε ακινητοποιηθεί στην εξωτερική λωρίδα με τον πίσω τροχό στραβωμένο και την οδηγό μέσα στο αμάξι να 'ψάχνεται' αν ζει ή αν πέθανε.link?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Ένας 46χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Σούνιο της Ξάνθης.Οδηγώντας το ΙΧ του , στις 02.00, με κατεύθυνση από τους Αμαξάδες προς το χωριό του, το Σούνιο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε στην εκκλησία του οικισμού, στον κεντρικό δρόμο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να σκάσουν και τα λάστιχα του αυτοκινήτου.
Οι πρώτοι συγχωριανοί του που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, τον βρήκαν εν ζωή, και λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε, στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Ο 47χρονος μουουλμάνος, που εργαζόταν ως εποχιακός εργάτης σε Ναυπηγεία της Γερμανίας, ήταν δίδυμος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Η αστυνομία έφτασε λίγα λεπτά μετά, όπως και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το πτώμα του άτυχου άνδρα στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2PUKu3qsP
Seleo.gr NewsΡε παιδιά τι εννοεί 'ήταν δίδυμος'; Στο ζώδιο;
-
Είχε δίδυμο αδελφό λογικά ρε
-
Προφανώς εννοεί ότι είχε δίδυμο αδερφό...
Αβυσσος η ψυχή του'δημοσιογράφου'...
-
Κι άλλο τροχαίο στον ίδιο δρόμο πριν λίγο, μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα στις στροφές μετά το ΚΤΕΟ προς Άγιο. Είδα ένα smart, μια Merc - άθηκτα απο ότι είδα και ένα κυριολεκτικά διαλυμένο απο μπροστά Micra.
-
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε ατύχημα στην ευθεία. Το πιο χαζό τροχαίο που θυμάμαι σε ευθεία, ήταν στην Μαραθώνος, κάπου το 2005-2006 περίπου. Πολύ νωρίς το πρωί, έφευγα για Κοζάνη από τη Ν. Μάκρη, και στην ευθεία πριν την Παμακάριστο, ένα Yaris είναι χτυπήσει στο διάζωμα στη μέση. Σιγά τα ωά θα μου πείτε. Έλα όμως που λόγω της Ολυμπιάδας στο διάζωμα αυτό έχουν τοποθετηθεί κάτι άθλια και επικίνδυνα κάγκελα. Το αποτέλεσμα ήταν μέρος του κάγκελου να τρυπήσει το παμπρίζ και το προσκέφαλο το οδηγού. Για καλή του τύχει μερικά εκατοστά από το κεφάλι του. Και γιατί?...
...για να αποφύγει έναν σκύλο...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε ατύχημα στην ευθεία. Το πιο χαζό τροχαίο που θυμάμαι σε ευθεία, ήταν στην Μαραθώνος, κάπου το 2005-2006 περίπου. Πολύ νωρίς το πρωί, έφευγα για Κοζάνη από τη Ν. Μάκρη, και στην ευθεία πριν την Παμακάριστο, ένα Yaris είναι χτυπήσει στο διάζωμα στη μέση. Σιγά τα ωά θα μου πείτε. Έλα όμως που λόγω της Ολυμπιάδας στο διάζωμα αυτό έχουν τοποθετηθεί κάτι άθλια και επικίνδυνα κάγκελα. Το αποτέλεσμα ήταν μέρος του κάγκελου να τρυπήσει το παμπρίζ και το προσκέφαλο το οδηγού. Για καλή του τύχει μερικά εκατοστά από το κεφάλι του. Και γιατί?......για να αποφύγει έναν σκύλο...
Ακριβώς ...γι΄αυτό φρενάρουμε δυνατά αλλά το τιμόνι ευθεία σε αυτές τις περιπτώσεις.Καλύτερα να χαθεί ο σκύλος και να πάθουμε ζημιά παρά να κινδυνεύσουμε να σκοτωθούμε.
-
Ξερω ατύχημα σε ευθεία, όπου έπεσε το τσιγαρο και στην αγωνια του να μην καψει την μοκετα κατεστρεψε το αυτοκινητο
Το περιστατικό συνέβει σε γυναικα
Μπορει να υπάρχουν πολλαπλοι και απιθανοι λόγοι που μπορουν να συντελέσουν στο μοιραιο ακόμα και σε ευθεία,άλλωστε η ιστορια έχει αποδείξει, ότι το ατύχημα γίνετε πάντα εκεί που δεν το περιμένεις! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ξερω ατύχημα σε ευθεία, όπου έπεσε το τσιγαρο και στην αγωνια του να μην καψει την μοκετα κατεστρεψε το αυτοκινητο
Μπορει να υπάρχουν πολλαπλοι και απιθανοι λόγοι που μπορουν να συντελέσουν στο μοιραιο ακόμα και σε ευθεία,άλλωστε η ιστορια έχει αποδείξει, ότι το ατύχημα γίνετε πάντα εκεί που δεν το περιμένεις!Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο σκηνικό λόγω των πολλών συμπτώσεων αλλά αυτό συνέβει σε φίλους συγγενή. Η οδηγός γι αυτόν ακριβώς το λόγο το έχασε στην ευθεία, πέρασε στο άλλο ρεύμα και για να την αποφύγουν έκαναν ελιγμό και τούμπαραν.
-
Έχω ακούσει ίδια φάση λόγω κατσαριδας στο εσωτερικό
-
Ένας 24χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στο
1ο χλμ της επαρχιακής οδού Σώστη – Ληνού Ροδόπης. Η μοτοσυκλέτα βγήκε εκτός δρόμου με τραγικό αποτέλεσμα για το νεαρό. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Την προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ιάσμου Ροδόπης.
Πηγή: thrakinea.gr
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2PlnVdDOg
Seleo.gr News -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μπορει να υπάρχουν πολλαπλοι και απιθανοι λόγοι που μπορουν να συντελέσουν στο μοιραιο ακόμα και σε ευθεία,άλλωστε η ιστορια έχει αποδείξει, ότι το ατύχημα γίνετε πάντα εκεί που δεν το περιμένεις!Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο σκηνικό λόγω των πολλών συμπτώσεων αλλά αυτό συνέβει σε φίλους συγγενή. Η οδηγός γι αυτόν ακριβώς το λόγο το έχασε στην ευθεία, πέρασε στο άλλο ρεύμα και για να την αποφύγουν έκαναν ελιγμό και τούμπαραν.
To περιστατικό συνεβει τουλαχιστον 20 χρόνια πριν στην Κοζανη μάλλον προκειται για συμπτωση.
-
07-04-2013:**Πληροφορίες σχετικά με θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα **
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα, 7 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα (7-4-2013) και περί ώρα 06.20, άγνωστο όχημα μάρκας PEUGEOT χρώματος μπλε-θαλασσί, οδηγούμενο από άγνωστο οδηγό, κινούμενο επί της Λ. Κηφισίας στο Ψυχικό, με κατεύθυνση από Αθήνα προς Κηφισιά, κάτωθι της ανισόπεδης γέφυρας του Φάρου Ψυχικού συγκρούστηκε με κινούμενη στην ίδια κατεύθυνση δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της δίκυκλης μοτοσυκλέτας. Μετά τη σύγκρουση το ανωτέρω όχημα εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να σταματήσει.
Το αναζητούμενο όχημα φέρει υλικές ζημιές στη δεξιά πλευρά (απώλεια δεξιού καθρέπτη και πιθανόν στο δεξιό τμήμα του προφυλακτήρα).
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το παραπάνω τροχαίο ατύχημα να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς στα τηλέφωνα : 210-6256430 και 210-8002935
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#