-
Έχει ακούσει κανείς τίποτα για δυστύχημα στη Βάρη την Πέμπτη 20/09/2012;;;;
Άκουσα ότι ένα αυτοκίνητο χτύπησε ένα παιδάκι και θα ήθελα να μάθω παραπάνω πληροφορίες και αν ισχύει όντως...
-
Εαν ενοεις αυτο που εγινε στην εκκλησια της βαρης την παρασκευη απογευμα ,που ενα λεωφορειο περασε με κοκκινο και χτυπησε το παιδακι ,ειναι ολα καλα με εκδορες στα χερια απλως.Το
Εαν ενοεις αυτο που εγινε την πρηγουμενη δευτερα προς τριτη στην λεωφορο βαρης-βαρκιζα που βγηκε μια γκομενα απο στενο και χτυπησε εναν νεαρο με μηχανη ,αυτος σκοτωθηκε επιτοπου και υπαρχουν και τα σχετικα λουλουδια στο σημειο.Ο νεαρος ητανε υπευθυνος στην κεφετερια do it στην βαρκιζα. -
Μαααααλιστα..... Για το πρωτο ειχα γιατι ηταν σιγουρα για παιδι...
Για το δευτερο δυστυχως γνωριζα ηδη...
Ευχαριστω πολυ.. -
Δυστυχώς το παλικάρι ήταν κολητός φίλου μου, και μόλις 25 χρονών. Η τύπισσα σύμφωνα με τα όσα κατάλαβα δεν βγήκε από στενό. Συγκεκριμένα αποφάσισε να κάνει αναστροφή (σε επικίνδυνο σημείο), με αποτέλεσμα το παιδί να την δει τελευταία στιγμή να έχει κλείσει το δρόμο. Δυστυχώς έτρεχε και αυτός.
-
καλησπερα..ηθελα να ρωτησω κατι που επαθα χτες και ευχομαι να μην το ξαναπαθω.. παραβίασα στοπ και ο λογος ηταν το οτι δεν υπήρχε η ταμπελα γιατι καποιος την ειχε ξηλωσει απο την κολόνα και για καλη μου τυχη το αμαξι ηταν στα 2 μετρα ακομα..ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση ατυχήματος (χτυπα ξυλο) αφου δεν υπαρχει η ταμπελα φταις και παλι ετσι δεν ειναι?
-
Ο χρήστης Alkis_7 έγραψε:
καλησπερα..ηθελα να ρωτησω κατι που επαθα χτες και ευχομαι να μην το ξαναπαθω.. παραβίασα στοπ και ο λογος ηταν το οτι δεν υπήρχε η ταμπελα γιατι καποιος την ειχε ξηλωσει απο την κολόνα και για καλη μου τυχη το αμαξι ηταν στα 2 μετρα ακομα..ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση ατυχήματος (χτυπα ξυλο) αφου δεν υπαρχει η ταμπελα φταις και παλι ετσι δεν ειναι?Σε περιπτωση που δεν υπηρχε πινακιδα υπαρχουν οι προτεραιοτητες, οποτε εαν δεν παραβιασες του απο δεξια, τοτε λογικα .....
.... τι καθομαι και λεω.... χεσε μεσα!!!
Πηρες τηλεφωνο την τροχαια να δηλωσεις το θεματακι με την πινακιδα;
-
καλησπερα..ηθελα να ρωτησω κατι που επαθα χτες και ευχομαι να μην το ξαναπαθω.. παραβίασα στοπ και ο λογος ηταν το οτι δεν υπήρχε η ταμπελα γιατι καποιος την ειχε ξηλωσει απο την κολόνα και για καλη μου τυχη το αμαξι ηταν στα 2 μετρα ακομα..ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση ατυχήματος (χτυπα ξυλο) αφου δεν υπαρχει η ταμπελα φταις και παλι ετσι δεν ειναι?Πινακιδα που δεν υπαρχει = ακριβως αυτο. Δεν υπαρχει. = ισχυει η εκ δεξιων προτεραιοτητα. Υπαρχουν αποφασεις δικαστηριων. Αμα ψαξεις το τοπικ θα βρεις να μαλωνουμε ακριβως για αυτο το πραγμα μεχρι που παρεθεσα λινκ κ αποφασεις που λενε αυτο (το αυτονοητο) οποτε ξαφνικα ολοι οσοι ελεγαν το αντιθετο ξαφνικα εχασαν τη λαλια τους...
-
Δλδ αν κάποιος είναι στην πατησίων και του βγει κανενας απο καμια κάθετο που έχει ξηλωθεί η πινακίδα θα τον πληρώσει?
(εεπ, σε τετοιους δρόμους υπάρχει ο ρόμβοςκαι γνωρίζεις ότι κινείσαι σε δρόμο με προτεραιότητα)
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δλδ αν κάποιος είναι στην πατησίων και του βγει κανενας απο καμια κάθετο που έχει ξηλωθεί η πινακίδα θα τον πληρώσει?(εεπ, σε τετοιους δρόμους υπάρχει ο ρόμβοςκαι γνωρίζεις ότι κινείσαι σε δρόμο με προτεραιότητα)
Αν υπαρχει ο ρομβος ,πρεπει να υπαρχει αντιστοιχα το τριγωνο στους καθετους.
-
Αν στη διασταυρωση των δυο οχηματων δεν υπαρχει σημανση που να οριζει αλλιως, τοτε ισχυει η προτεραιοτητα απο δεξια (εκτος απο τις περιπτωσεις που ειναι εξαιρεση ορισμενη εκ των προτερων στον ΚΟΚ, πχ εισοδος σε αυτοκινητοδρομο, εισοδος απο αδιεξοδο/χωματοδρομο κλπ κλπ). Τι σημαινει 'Πατησιων' κ 'μη Πατησιων'? Η προτεραιοτητα δεν κανονιζεται με βαση το ποιος δρομος ειναι μεγαλυτερος στο ματι.
Για το ρομβο τα ειπε ο απο πανω μου.
-
ευχαριστω πολυ παιδια αυτη την απορια ειχα,κατι παρομοιο μου εχει τυχει στην γειτονια μου που ενα στενο το εχουν κανει κατι σαν κεντρικο(και αμα την πεις σε κανεναν σου την λεει και απο πανω) και οσοι ερχονται απο δεξια σταματανε αλλα δεν εχουν στοπ..ε σταματησα και γω μια μερα με βροχη δεν ειδα κανεναν βγηκα και ερχοταν ενας δεν ξερω με ποσα φρεναρε και γλυστρισε για 1-2 μετρα και επεσε πανω μου..παει λεω τωρα τον πληρωνω..και ηρθε η τροχαια και ειπε αφου δεν εχουν στοπ οι καθετες εκεινος φταιει..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν στη διασταυρωση των δυο οχηματων δεν υπαρχει σημανση που να οριζει αλλιως, τοτε ισχυει η προτεραιοτητα απο δεξια (εκτος απο τις περιπτωσεις που ειναι εξαιρεση ορισμενη εκ των προτερων στον ΚΟΚ, πχ εισοδος σε αυτοκινητοδρομο, εισοδος απο αδιεξοδο/χωματοδρομο κλπ κλπ). Τι σημαινει 'Πατησιων' κ 'μη Πατησιων'? Η προτεραιοτητα δεν κανονιζεται με βαση το ποιος δρομος ειναι μεγαλυτερος στο ματι.Για το ρομβο τα ειπε ο απο πανω μου.
εκτος αν εχει πεσει η ταμπελα του στοπ και φαινεται πεσμενη κατω .
-
Εχει συμβει αυτο?
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν στη διασταυρωση των δυο οχηματων δεν υπαρχει σημανση που να οριζει αλλιως, τοτε ισχυει η προτεραιοτητα απο δεξια (εκτος απο τις περιπτωσεις που ειναι εξαιρεση ορισμενη εκ των προτερων στον ΚΟΚ, πχ εισοδος σε αυτοκινητοδρομο, εισοδος απο αδιεξοδο/χωματοδρομο κλπ κλπ). Τι σημαινει 'Πατησιων' κ 'μη Πατησιων'? Η προτεραιοτητα δεν κανονιζεται με βαση το ποιος δρομος ειναι μεγαλυτερος στο ματι.Για το ρομβο τα ειπε ο απο πανω μου.
Μιλαμε για περιπτωση που εχει ξηλωθει το συρμα απ τον καθετο
-
http://www.youtube.com/watch?v=wNLPd5_H ... ature=plcp
το εχετε δει αυτο?? (!)
-
IQ ραδικιού τα πιτσιρίκια.
-
Youtube Videoτο εχετε δει αυτο?? (!)
Το έκανε και καλά για να δείξει οτι υπάρχει ελλειπής σήμανση...
Λες και ήθελε πολύ μυαλό για να καταλάβει κανεις οτι μπαίνει δεξιά στη νησίδα.. -
Ω θεοι και δαιμονες της μαλακιας ... !!!
Μα ποσο ηλιθιοι ειναι, καταντησαν γραφικοι!!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν στη διασταυρωση των δυο οχηματων δεν υπαρχει σημανση που να οριζει αλλιως, τοτε ισχυει η προτεραιοτητα απο δεξια (εκτος απο τις περιπτωσεις που ειναι εξαιρεση ορισμενη εκ των προτερων στον ΚΟΚ, πχ εισοδος σε αυτοκινητοδρομο, εισοδος απο αδιεξοδο/χωματοδρομο κλπ κλπ). Τι σημαινει 'Πατησιων' κ 'μη Πατησιων'? Η προτεραιοτητα δεν κανονιζεται με βαση το ποιος δρομος ειναι μεγαλυτερος στο ματι.
Για το ρομβο τα ειπε ο απο πανω μου.
Μιλαμε για περιπτωση που εχει ξηλωθει το συρμα απ τον καθετο
Δεν καταλαβα τι εννοεις.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#