-
Με προλάβατε ήδη όσο έκανα edit το παραπάνω ποστ μου...
-
Αφου ειμαστε αλητες κοντρακηδες γρηγοροι
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αφου ειμαστε αλητες κοντρακηδες γρηγοροιΑλιιιιιηηηηητιιιιηηηη...
-
Ρε επιστήμονα ρωτάμε για να μάθουμε απο εσένα.
Χαλάρωσε -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχ μαι γκοντ...ρε σεις, αμα ειστε ασχετοι μην ασχολειστε με ενα θεμα, ρωτηστε να μαθετε. Το 'νιτρο', κοινως
πρωτοξειδιο του αζωτου, ειναι ΑΦΛΕΚΤΟ ΑΕΡΙΟ
που σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν μπορει να προκαλεσει αναφλεξη, εκρηξη ή πυρκαγια.
Αιντε συγχυστηκα παλι...
Το χειροτερο που θα μπορουσε να συμβει ειναι σε ενα αυτοκινητο που ΗΔΗ εχει γινει μπαρμπεκιου, να σκασει η μπουκαλα λογω αυξησης της πιεσης απο την θερμοκρασια, κ αυτο μονο αν δεν δουλεψουν σωστα οι βαλβιδες ασφαλειας της. Κ αυτο παλι ειναι λογω πιεσης κ σε καμμια περιπτωση λογω εκρηξης ή αναφλεξης του ιδιου του αεριου.
Είναι όμως οξειδωτικό, δηλαδή άν έχει πάρει ήδη φωτιά το αμάξι ενισχύει την καύση.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχ μαι γκοντ...
ρε σεις, αμα ειστε ασχετοι μην ασχολειστε με ενα θεμα, ρωτηστε να μαθετε. Το 'νιτρο', κοινως
Μπα?? Ανακαλυφτηκε μηχανή εσωτερικής... μη καύσης??
http://en.wikipedia.org/wiki/Nitrometha ... ngine_fuel
Μην επιμενεις λεμε... .
Κατσε διαβασε κ μετα μιλα.
Κ δεν ειναι ΝΟ2, ειναι Ν2Ο
Σωστά μονοξείδιο του Αζώτου είναι. Πάντως με ή χωρίς νίτρο τα αποτελέσματα της ταχύτητας είναι τρομακτικά. Κυρίως στους δρόμους μας.
-
Βασικά είναι το υποξείδιο του αζώτου!
http://www.livepedia.gr/index.php/�%8 ... F%84%CE%BF
-
Ο χρήστης pusher έγραψε:
Eσυ λες τις φρεζες και τις θεριζοαλωνιστικες... Εδω εχει και φαναρια!!!! Δεν το ξερα οτι βαζουν φαναρια στις εθνικες. Καλα που δεν εχει και σχολικο τροχονομο..
Δυστυχώς στην Ελλάδα ο καθένας κάνει ότι θέλει! Φανάρια υπάρχουν στη διασταύρωση για Αλισσό και για Κάτω Αχαΐα, ενώ στη διασταύρωση για τη Βιομηχανική Ζώνη (άλλο γνωστό επικίνδυνο σημείο της Εθνικής) έχουν τοποθετεί φανάρια τα οποία δεν έχουν τεθεί ακόμη σε λειτουργία.
Φανάρια έχει επίσης στην πρώτη διασταύρωση της Βάρδας,στα Λεχαινά,στη διασταύρωση αεροδρομίου Ανδραβίδας με Κυλλήνη,στη Γαστούνη,στην Αμαλιάδα,στα Λαστέικα και στις 2 πρώτες διασταυρώσεις του Πύργου (κόμβος Φιλοθέης και Αγίου Γεωργίου). Έχουμε βέβαια και την παγκόσμια πατέντα να υπάρχουν διασταυρώσεις μέσα ή μετά από στροφές.
Γενικά δεν υπάρχει σημείο αυτού του δρόμου που να μην έχει γίνει τροχαίο.
Στο δυστήμα οι επιβαίνοντες στο Audi ήταν δυο αδέρφια και η μητέρα τους,οι οποίοι κατάγονταν από το χωριό Αμπελώνας του Πύργου,αλλά κατοικούσαν στον Πύργο.Ο οδηγός του Peugeot δεν είχε αναγνωριστεί μέχρι χθες το βράδυ. -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Βασικά είναι το υποξείδιο του αζώτου!http://www.livepedia.gr/index.php/�%8 ... F%84%CE%BF
Ναι οι γνώσεις μου στην ονοματολογία των χημικών ενώσεων θέλουν φρεσκάρισμα! N20 είναι ο χημικός του τύπος τέλος πάντων.
-
http://www.protinews.gr/images/stories/ ... pha/09.jpg
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγώ έλεγα την υποψία nitro, όπως έιχε καεί κάποτε άμεσα ένα Tigra στην Βουλιαγμένης
Εγώ έλεγα την υποψία nitro, όπως έιχε καεί κάποτε άμεσα ένα Tigra στην Βουλιαγμένης
Δεν αποκλειετε κι αυτο να φοραγε το peugeot nitro.....
βεβαια υπαρχουν κι εκει βαλβιδες ασφαλειες αλλα πιος μας λεει πως ειχε γινει σωστη τοποθετηση.....
Οχ μαι γκοντ...
ρε σεις, αμα ειστε ασχετοι μην ασχολειστε με ενα θεμα, ρωτηστε να μαθετε. Το 'νιτρο', κοινως
Αιντε συγχυστηκα παλι...
Το χειροτερο που θα μπορουσε να συμβει ειναι σε ενα αυτοκινητο που ΗΔΗ εχει γινει μπαρμπεκιου, να σκασει η μπουκαλα λογω αυξησης της πιεσης απο την θερμοκρασια, κ αυτο μονο αν δεν δουλεψουν σωστα οι βαλβιδες ασφαλειας της. Κ αυτο παλι ειναι λογω πιεσης κ σε καμμια περιπτωση λογω εκρηξης ή αναφλεξης του ιδιου του αεριου.
Aν κι εγω φοραγα σε ενα saxo που ειχα το 97 ποτε δεν ηξερα την χημικη του αντιδραση ή κατα ποσο ειναι ευφλεκτο .......
Εγω απλα μου πηγε στο μυαλο η ταινια fast and furius 1 που ειχε παρει φωτια και μετα εγινε και η εκρηξη βεβαια να μου πειτε μια ταινια ηταν με πολυ ψεμαΤεσπα παντως kacey δεν ειπαμε οτι τα ξερουμε κι ολα γιαυτο γραφουμε εδω να μας λεει την γνωμη του καποιος που ξερει
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οχ μαι γκοντ...
Αιντε συγχυστηκα παλι...
Είναι όμως οξειδωτικό, δηλαδή άν έχει πάρει ήδη φωτιά το αμάξι ενισχύει την καύση.
Τσου. Για να γινει 'οξειδωτικό' πρεπει να διασπαστει σε οξυγονο κ αζωτο πρωτα, πραγμα που δεν γινεται αν αφεθει ελευθερο απο την φιαλη του κοντα/μεσα σε μια φωτια. Πρεπει να μπει στον θαλαμο καυσης κ στις συνθηκες που επικρατουν εκει μεσα για να διασπαστει.
Παιδια μην το ψαχνετε, εχω σβησει γυμνη φλογα κ κανονικη φωτια με μπουκαλα νιτρου...
-
Πατρών - Πύργου
IMO τα μάτια σας δεκατέσσερα στους κάτωθι κόμβους:
No1 jack pot κόμβος
-ΛΑΠΠΑ (όποιος βγάινει από του Λάππα βγαίνει πραγματικά στην τυχή)
ακολουθουν κατα βαθμο δυσκολίας
-Βιομηχανική Πατρών
-Γαστούνη (η στο apex)
-Σαβάλια (η πλαινή)
-Βάρδα
-Ανδραβίδα (πολη)
-Λεχαινα (η πρώτη)Αν πηγαίνεις Αρχαία Ολυμπία πολύ προσοχή στις προσπεράσεις στην Βαρβάσαινα
-
Να συμπληρώσω επίσης διασταύρωση Λαμπετίου και Κολιρίου στον Πύργο,γιατί μερικοί βγαίνουν και περνούν απέναντι χωρίς να ελέγχουν.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πατρών - Πύργου
No1 jack pot κόμβος
-Βιομηχανική Πατρών
-Γαστούνη (η στο apex)
-Σαβάλια (η πλαινή)
-Βάρδα
-Ανδραβίδα (πολη)
-Λεχαινα (η πρώτη)Αν πηγαίνεις Αρχαία Ολυμπία πολύ προσοχή στις προσπεράσεις στην Βαρβάσαινα
Για τον Λάππα υπάρχουν 3 κόμβοι. Σε ποιον αναφέρεσαι; Πάντως οι πιο πολλοί που πηγαίνουμε για μπάνια το καλοκαίρι από Πάτρα χρησιμοποιούμε τον πρώτο. Σε παραπάνω ποστ όταν αναφέρθηκα στο χρόνο αναμονής για να μπεις στην Εθνική σκεφτόμουν την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κόμβο.
-
Ρε σταματείστε να μνημονεύετε τον Λάππα, θα φταρνιστεί και θα τρακάρει.
-
Να δω κόμβο DrDino και ας πεθάνω.
-
Οδός σου κάνει;
-
Και τέτοιες διαθέτει το κατάστημα. Υπάρχει τουλάχιστον μια οδός Λάππα στην Καρδίτσα.
-
Ο χρήστης pusher έγραψε:
Πατρών - Πύργου
No1 jack pot κόμβος
-Βιομηχανική Πατρών
-Γαστούνη (η στο apex)
-Σαβάλια (η πλαινή)
-Βάρδα
-Ανδραβίδα (πολη)
Για τον Λάππα υπάρχουν 3 κόμβοι. Σε ποιον αναφέρεσαι; Πάντως οι πιο πολλοί που πηγαίνουμε για μπάνια το καλοκαίρι από Πάτρα χρησιμοποιούμε τον πρώτο. Σε παραπάνω ποστ όταν αναφέρθηκα στο χρόνο αναμονής για να μπεις στην Εθνική σκεφτόμουν την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κόμβο.
Είναι πριν τον τρίτο κόμβο (καλός και αυτός) ένας δρόμος που ερχεται απο το σχολείο νομίζω και βγαίνει στην ΕΟ πάνω στην κορυφή της δεξιάς στροφής και τον χρησιμοποιούν για να περάσουν ευθεία στα κτήματα. περιμένεις να βγουν και δεν βλέπουν ούτε από δεξιά ούτε απο αριστερα!
Σε αυτό το δρόμο μια μέρα γυρνώντας απο Πύργο προς Πάτρα αφου πέρασα στην διαστάυρωση της βιομηχανικής ... περνάω την πρώτη στροφή και όπως πάω για την επόμενη 'δύσκολη' αριστερή βγαίνει μια 145 από το αντίθετο ρεύμα η οποία είχα χάσει την ουρά και μου πέρασε ξυστα από τον καθρέπτη μέχρι να σκάσει τελικά εκτος δρόμου και να διαλυθεί.
ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#