-
Κριμα τα παιδια
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Alfa Romeo 156. Έδειξε βιντεο με το αυτοκίνητο στις Ειδήσεις της ΝΕΤ στις 15.00. Το αυτοκίνητο χτύπησε με το πίσω μέρος στην κολώνα της ΔΕΗ και δεν είχε μείνει καθόλου πορτ-μπαγκαζ,
Νίκος.Μηπως ειχε υγραεριο; λεω εγω τωρα!!!!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πρέπει να είναι κάποιος αλλοδαπός για να κάνει την διαπίστωση πως δεν φημιζόμαστε για την οδηγική μας παιδεία; Σε αυτή την χώρα ΟΛΟΙ είναι ικανοί να οδηγήσουν.Εσυ αυτό κατάλαβες ότι εννοούσα απο το ποστάρισμά μου?
Για ξανα πάρτο απο την αρχη καπου έκει μέσα θα βγάλεις εντελώς διαφορετικό νόημα! -
κ μπρστά είχε μπει πολύ μέσα το αμάξι. τους άτυχους νεκρούς τους φορτώσαν μαζί με το αμαξι σε γερανό κ τους πήγαν αλλού για να τους απεγκλωβίσουν. τους έδειχνε η τηλεόραση με 'θολάδα' όταν το αμαξι ήταν πανω στο γερανό
φαντάσου τώρα να είσαι στο δρόμο κ να έβλεπες μια 156 φορτωμένη σε γερανό με 4 καμένα πτώματα μέσα -
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Κριμα τα παιδιαAlfa Romeo 156. Έδειξε βιντεο με το αυτοκίνητο στις Ειδήσεις της ΝΕΤ στις 15.00. Το αυτοκίνητο χτύπησε με το πίσω μέρος στην κολώνα της ΔΕΗ και δεν είχε μείνει καθόλου πορτ-μπαγκαζ,
Νίκος.Μηπως ειχε υγραεριο; λεω εγω τωρα!!!!!
Γιατι να εχει υγραεριο? Διαλυθηκε ολο το πισω μερος μεχρι τα εμπρος καθισματα σου λενε, ανοιξε το τεποζιτο της βενζινης.
-
τεραστιο κριμα...4 ψυχουλες ρε πουστη μου..θα μου πεις αν τα προκαλεις τα παθαινεις...ελπιζω να σκωτοθηκαν και να μην ενιωσαν τιποτα γιατι η φωτια ειναι οτι χειροτερο...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
κ μπρστά είχε μπει πολύ μέσα το αμάξι. τους άτυχους νεκρούς τους φορτώσαν μαζί με το αμαξι σε γερανό κ τους πήγαν αλλού για να τους απεγκλωβίσουν. τους έδειχνε η τηλεόραση με 'θολάδα' όταν το αμαξι ήταν πανω στο γερανό
φαντάσου τώρα να είσαι στο δρόμο κ να έβλεπες μια 156 φορτωμένη σε γερανό με 4 καμένα πτώματα μέσαKαλά δε μπορούσαν να βάλουν κανένα πανι μεγάλο ή κάτι άλλο; Ο οδηγός πάντως είναι εντάξει. Θα του γίνει μάθημα το πάθημα ή θα βάλει ξανά άλλους 4 και θα κάνει χαζά;
-
Αν ο οδηγός ζήσει και εφόσον επιβεβαιωθεί το ότι ήταν πιωμενος η ασφαλιστική του, θα τον αφήσει ξεκρεσματο, αν δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα εξετάσουν αν υπήρχε επασφαλιστρο νέου οδηγού, αν όχι πάλι ξεκρεσματος.
Εκ των πραγμάτων και αναλόγως των δεσμών των οικογενειών θα γίνουν αγωγές για ψυχική αποζημίωση, ενώ αγωγή θα κάνει και η ΔΕΗ για την κολώνα της.
Το παιδι σίγουρα θα έχει ψυχολογική υποστήριξη, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος αυτοκτονίας.
Όταν ξέρω ότι θα πιω παω πάντα με taxi, όταν παίρνω αμάξι δεν πινω, ενώ αν τύχει να πιω δεν οδηγώ με τίποτα.
-
Οδηγός ειχε το χέρι του εξω από το παράθυρο και την ώρα που περνούσε δίπλα από παρκαρισμένο όχημα , άνοιξε κάποια πόρτα από το παρκαρισμένο.
Αφού του χτυπάει τον καθρέπτη μετά βρίσκει και στο χέρι του .
Χωρίς να έχω ιατρικές γνώσεις, πρέπει να του βγήκε ο ώμος , ήταν μελανιασμενο με μια χαρακιά ανάμεσα από καρπό και αγκώνα.Κάποια με γνώσεις όπως είπε φυσιοθεραπείας είπε ότι δεν έχει σπάσιμο και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει ασθενοφόρο.
Ωπος είπε μπορούσε να κουνήσει και τα σφίξει λίγο τα δάχτυλα του.Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να μάθω τελικά τι ζημια έπαθε στο χέρι.
Περαστικά του.Sent from my MT15i using Tapatalk 2
-
Περαστικα του .
Σε λιγο θα γραφουμε και το στραμπούληγμα;
-
Όχι αλλά είναι καλή ευκαιρία να δουμε και τι μπορούμε να πάθουμε απο τα πιο απλά. Μάλιστα σε άλλο θέμα είδαμε και φωτό απο πόδι έξω απο το παράθυρο για να αερίζεται.... Σε αντίστοιχη περίπτωση θα του είχε φτάσει στον΄ώμο και θα μπορούσε άνετα στο μέλλον να κάνει σπαγκάτο.....
-
σε σχεση με το παιδι που προκαλεσε το ατυχημα , ακομα κ αν ηταν πιωμενος το ευκολο ειναι να τον σταυρωσουμε ολοι. Κατεστρεψε 4 οικογενειες και ηταν ολεθριο αυτο που εκανε , αλλα δυστυχως δεν ειναι ο μοναδικος υπευθυνος , η οδηγικη μας συμπεριφορα ειναι τραγικη κ σ αυτο ευθυνεται κ το κρατος μαζι μ εμας. Ποσα χρονια ωρυεται ο σταθακης για μαθημα σχολικης αγωγης , κ τον γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι. Ολοι ξερουμε πως αν υπηρχε κατι τετοιο στα σχολεια σε μερικα χρονια τα αποτελεσματα θα ηταν θετικοτατα , μεχρι τοτε ας φτιαξει κανεις κανα video στο utube για αυτα τα παιδια κ για τα επομενα ...
-
Νεο δυστυχημα στο Πορτο Ραφτη με ενα νεκρο που καηκε και αυτος...32 ετων οι δυο επιβαινοντες βγηκαν εξω.. σε κολωνα ΔΕΗ!!!!
-
Είναι δυστυχώς πολλοί, αυτοί που τρέχουν υπερβολικά μέσα στην πόλη.
Δεν έχουν καμία συναίσθηση και αντίληψη του κινδύνου, για το τί μπορεί να συμβεί, ανά πάσα στιγμή.Και αναφέρομαι ακόμα και σε ένα απλό τροχαίο, με μόνο υλικές ζημίες, που και στην περίπτωση ότι έστω δεν έφταιγαν οι ίδιοι αλλά ο 'άλλος ' που ήταν άσχετος, λόγω της δικής τους υπερβολικής ταχύτητας, το ατύχημα κατέστη αναπόφευκτο.
Για τραυματισμούς ή και 'χειρότερα', ... ούτε λόγος !Και όλες αυτές ποι συμπεριφορές, με έχουν αναγκάσει τα τελευταία 5-6 χρόνια να οδηγώ εντελώς αμυντυκά, 'ψαρεύοντας' διαρκώς το πόσο είναι ο εμπρός, ο διπλα, ακόμα και ο πίσω, ενώ σε φανάρια με ευρύ οπτικό πεδίο , αν και έχω πράσινο, ... ψάχνομαι κιόλας για τυχόν 'πύραυλο' που θα έχει εκτοξευτεί απο την πλευρά του 'κόκκινου' !
ΕΛΕΟΣ !
-
Ο χρήστης sdoros έγραψε:
Οδηγός ειχε το χέρι του εξω από το παράθυρο ........Αυτό μάλλον έπρεπε να μπει στο θέμα με τα ζα. Κατα τ άλλα, τυχερός ήταν που δεν έπαθε τίποτα χειρότερο.
Ποσα χρονια ωρυεται ο σταθακης για μαθημα σχολικης αγωγης , κ τον γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι.
Καλά κάνει και φωνάζει αλλά απο μόνο του δε θα κάνει τίποτα πιστεύω. Έτσι όπως έχει η κατάσταση στην παιδεία γενικότερα* και να υπάρξει τέτοιο μάθημα, θα απαξιωθεί σαν την κοινωνιολογία και κάτι τέτοια παρόμοια.
*(βλ λίγο παραπάνω με χέρια και πόδια έξω απ τα παράθυρα, έτσι να θυμηθούμε τι παιδεία κουβαλάνε κάμποσοι)
Τυχαίο παράδειγμα η κοινωνιολογία, απλά από την προσωπική μου εμπειρία ήταν ένα από τα πιο άκυρα μαθήματα ever. Όχι λόγω θέματος, αλλά για τον τρόπο που γινόταν.
-
Ποσους ξερεται που μπορουν να δωσουν στα παιδια τους σωστη ΠΑΙΔΕΙΑ??? ωστε να αρχισει κατι να αλλαζει... απο το σπιτι ξεκιναει αυτο και φυσικα στο σχολειο...αλλα που τετοια τυχη..
-
H οποία παιδεία δεν πρέπει να είναι απαραίτητα και μόνο οδηγική.
-
Ποιος εχασε την παιδεια,να την βρουμε εμεις,και να τη δωσουμε και στα παιδια μας...?
-
Σε προσωπικο επιπεδο πιστευω οτι κανει, ο,τι μπορει ο καθε γονιος (λεμε τωρα....) ομως τα πραγματα εξελισονται και ετσι το σχολειο πρεπει να συμπληρωνει... Εδω μεσα στην οικογενεια οι γονεις 'πλακονονται' για να δειξουν ποιος εχει πιο δικιο σε μακακιες... ετσι για το γμτ... τι να λεμε τωρα παιδεια στα παιδια θα δωσουν... αν υπαρχουν παπουδες..ισως υπαρχει μια ελπιδα...
-
Άραγε πόσοι από εμάς φοράμε κράνος και βάζουμε ζώνη ΚΑΙ μέσα στην πόλη; Κράνος φοράω για να μην πληρώσω τα 180 ευρώ. Ζώνη μέσα στην πόλη δε φοράω. Είμαι λάθος το ξέρω και προσπαθώ να βάζω ΚΑΙ στην πόλη ζώνη.
-
Η ζώνη μου έχει σώσει τη ζωή δύο φορές, σε άσχημα τροχαία. Πάντα φοράω ζώνη από μικρό παιδί. Ακόμα και για 10μ. Πλέον εδώ και χρόνια δεν ξεκινάω αν δεν φοράνε ζώνη όλοι οι επιβάτες (εφόσων υπάρχουν ζώνες και πίσω βέβαια, καθώς στο 323 του 1990 που οδηγούσα για χρόνια δεν είχε πίσω ζώνες).
Σε μηχανές ανεβαίνω υπερβολικά σπάνια και συνήθως φοράω κράνος εφόσων υπάρχει. Αλλιώς προτιμώ να μην ανέβω, εφόσων φυσικά μπορώ να βρω άλλο μέσο μετακίνησης.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#